Forum » Loža » komu boste dali glas na volitvah
komu boste dali glas na volitvah
Temo vidijo: vsi
nejclp ::
ja, vse se vrti okoli tebe.
Hvala. Jaz imam podoben občutek pri tebi v tej temi.
jaz ga nimam o sebi. zaenkrat še nisem psihotičen
Za tiste, ki ste v tujini, ste tudi vi dobili tri glasovnice? Jaz sem dobil tri za zelo razlicne volilne enote.
Oddam vse tri? Bo kdo sploh preverjal?
predlagam, da kontaktiraš medije. bojo z veseljem objavili
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejclp ()
harmonkar9 ::
primoz4p ::
Sam to sem pršu povedat, da je SDS zgrešil priložnost in je namesto fantka s harmonko dal Žana s harmonko. Ta veseli okrogli obrazek, je bojda tako priljubljen pri starejših gospeh. Ena je rekla, da bi ga skoz za lička ščipala.
Ok sam tok sem hotel povedat. Nadaljujete z merjenjem tičev.
V tem primeru bi spodnja tabela javne raziskave cerjetno povsem drugače izgledala?
Tako pa se dr Golob sonči v pozornosti, gospa Gaber Golobova pa ...
Iz te Parisfalove javnomnenske raziskave je razvidno, da imajo ženske raje dr Roberta kot Janeza.
Posebno pa bode v oči preferenca po izobrazbi, kjer se vidi izstopajoča podpora Svobodi pri volilcih z osnovno izobrazbo ali manj ... kako naj si to razlagam?
Verjetno so to starejše ženske.
Bellator ::
bbbbbb2024 je izjavil:
Tole je ena internetna napoved:
https://kdobozmagal.si/
Malo je vzorec švohten, sicer. Malo pod 1000 ljudi. No, mogoče pa le ni tako zelo švoh.
“Napad botov #2”… očitno neuspel poiskus manipulacije ankete
Preveri koliko mtoseva si v resnici!
https://mojkviz.neocities.org/
https://mojkviz.neocities.org/
delavec44 ::

CharlieKK ::
bbbbbb2024 je izjavil:
Malo je vzorec švohten, sicer. Malo pod 1000 ljudi. No, mogoče pa le ni tako zelo švoh.
“Napad botov #2”… očitno neuspel poiskus manipulacije ankete![]()
Hahah ko ni po tvoje v jok pa na drevo. Patetično. #napadbotov
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CharlieKK ()
bbbbbb2024 je izjavil:
Ampak je res čudno, da se to zgodi kmalu po objavi v tej temi. Prej so bili odstotki enaki že kar nekaj časa (4 dni) pa ni nikogar motilo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()

Sem poklical Benjamina pa je zrihtal s šestimi prsti hitreje klika.
Zgodovina sprememb…
LeQuack ::
Mene zanima, zakaj nima nobena stranka na programu AI, oz. menjava javnega sektorja z AI agenti.
Quack !
ripmork ::
Zabavno je gledat, kako se usuva po Logarju. Očitno postaja nevaren. :)
Imel to smolo, da sem bil prisoten v prostoru, ko sta Steinbuch in falirani politik Biščak na depolitiziraniTM komentirala dogajanje s prisluhi. Neverjetno, kakšno izogibanje komentiranja dejanske vsebine prisluhov. Ker, kar so gospe povedale "itak že vsi vemo", zato to zgleda ni problem...
Jen0 medtem žrtev jajčnih napadov (uro pa dogodku že n zgroženih objav na socialnih omrežjih in po medijih, kakšno naključje). Vse bolj zgleda, da je mularija spet metala jajca naokoli (ni pa 2x za rečt da je false flag, pa si jih je režiser sam).
Imel to smolo, da sem bil prisoten v prostoru, ko sta Steinbuch in falirani politik Biščak na depolitiziraniTM komentirala dogajanje s prisluhi. Neverjetno, kakšno izogibanje komentiranja dejanske vsebine prisluhov. Ker, kar so gospe povedale "itak že vsi vemo", zato to zgleda ni problem...
Jen0 medtem žrtev jajčnih napadov (uro pa dogodku že n zgroženih objav na socialnih omrežjih in po medijih, kakšno naključje). Vse bolj zgleda, da je mularija spet metala jajca naokoli (ni pa 2x za rečt da je false flag, pa si jih je režiser sam).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ripmork ()
Ma ne, to SDSovci niso vedeli kje točno je njegov flat pa ga že en mesec iščejo.
"Jaša Jenull: Ravnokar so mi SDS norci napadli stanovanje!"
"Jaša Jenull: Ravnokar so mi SDS norci napadli stanovanje!"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()

Scaramouche3 ::
V Španiji Levica,kot bi pričakoval Levico v SLO z vso močjo..
https://www.youtube.com/shorts/lmwsReCC...
bbbbbb2024 je izjavil:
Ampak je res čudno, da se to zgodi kmalu po objavi v tej temi. Prej so bili odstotki enaki že kar nekaj časa (4 dni) pa ni nikogar motilo.
To se tudi meni zdi izredno sumljivo. Sicer so na srečo takoj izločili glasove neopredeljenih levakov, ampak vseeno mi ne da miru, koliko domoljubnih glasov, ki so čisto normalno uporabili možnosti sistema, so še na enak način izbrisali. Rezultati največje domoljubne stranke so boljši kot na vseh drugih anketah, ki sem jih do zdaj videl, zato gre anketa v pravo smer, ampak meni se zdijo rezultati najbolj domoljubne slovenske stranke še vedno prenizki, da bi bili realni, zadeva smrdi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
DeeJay ::
Scaramouche3 je izjavil:
V Španiji Levica,kot bi pričakoval Levico v SLO z vso močjo..
ok da pogledamo to propagando
Španija je legalizirala okoli 500k migrantov (morajo biti brez kartoteke, najmanj 5 mesecev v državi, dobijo 1 letno delovno vizo).
Španija ima treutno cca 40 miljonov volilcev. Če bi dal vsem tem 500k državljanstvo v enem letu, ko imajo nove volitve (zelo mala verjetnost), bi to pomenil cca 10% vseh volilcev.
Da trenutna oblast ostane na položaju in se ljudje še naprej strinjajo s to politiko potrebujejo še najmanj 25% ostalih volilcev za naslednjo zmago.
Osebno mislm, da je njihova vlada sprejela ogromen riziko, ki jo lahko odnese čez noč in jim na naslednjih volitvah zmaga novi Franco. Verjetno so razmislil v kaj se spuščajo in ocenli riziko.
Mladi nej grejo rajš delat, kokr da se praskajo po riti in objavlajo tiktoke, pa bo potrebno manj migrantov uvažat, da bodo delal namesto njih.
Don't f with me.

Scaramouche3 ::
Mladi nej grejo rajš delat, kokr da se praskajo po riti in objavlajo tiktoke, pa bo potrebno manj migrantov uvažat, da bodo delal namesto njih.
Jebe se lastnikom podjetij za mlade, oni hočejo poceni delovno silo.
Levica to dela zaradi vesoljske solidarnosti, desnica pa v zgornjem delu išče denar.
Vsi izigravajo mlade..
Scaramouche3 je izjavil:
Jebe se lastnikom podjetij za mlade, oni hočejo poceni delovno silo.
Levica to dela zaradi vesoljske solidarnosti, desnica pa v zgornjem delu išče denar.
Vsi izigravajo mlade..
Če so legalni imajo zakonsko določeno minimalno plačo tako kot vsi ostali.
Problem je ta, da mlada španka ne bo šla za čistilko za minimalca, ker rajš gleda instagram in sanjari o jahtah, ena migrantka bo pa šla.
Don't f with me.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeeJay ()

O seveda bo šla sam socialno ji vzemi, ko ji bo začelo krulit v želodcu bo šla štalo kidat z največjim veseljem.
O seveda bo šla sam socialno ji vzemi, ko ji bo začelo krulit v želodcu bo šla štalo kidat z največjim veseljem.
prej bo onlyfans odprla.
Don't f with me.

Niso vse ženske 6+/10, velika večina je pod povprečnih in zavaljenih, če misliš, da tam denar kar pada se motiš konkurence je veliko.
Zgodovina sprememb…
mi to vemo, večina mladenk se pa tega žal ne zaveda. Vseeno pa probajo prej OF preden grejo v službo za minimalca.
pač feminizem in socalna omrežja so na žalost opral možgane večino deklet.
Kokrkoli, migrante že leta uvaža cela Evropa, ker potrebujejo delovno silo za dela, katera evropejci v večini nočejo več delat. Predvsem gradbeništvo na moški strani in nižje storitvene dejavnosti pri ženskah.
Kolk 20-30 letnih čistokrnih slovenskih gradbenih delavcev, cestarjev, smetarjev, čistilk, ipd... imate med prijatelji?
pač feminizem in socalna omrežja so na žalost opral možgane večino deklet.
Kokrkoli, migrante že leta uvaža cela Evropa, ker potrebujejo delovno silo za dela, katera evropejci v večini nočejo več delat. Predvsem gradbeništvo na moški strani in nižje storitvene dejavnosti pri ženskah.
Kolk 20-30 letnih čistokrnih slovenskih gradbenih delavcev, cestarjev, smetarjev, čistilk, ipd... imate med prijatelji?
Don't f with me.

Po mojih izkušnjah bi večina mladih deklet s končano max srednjo šolo šlo v frizerstvo,styling,manikiranje in te neproduktivne stvari, ko jih starci naženejo v proizvodnjo pa se jim svet zelo hitro podre ampak prej ali slej sprejmejo realnost, potem sledi iskanje nekoga, ki ima denar - iz obupa,če ga najde se naredi 2 otroka in vleče vso socialo in spet doma hibernira. Pri moških ne opažam tega ali pa je precej manj pogosto, veliko klenih slovencev sem že srečal v low jobih.
Socialo ukinit pa bo delavcev dovolj, dokler bo potuha bomo uvažali.
Socialo ukinit pa bo delavcev dovolj, dokler bo potuha bomo uvažali.
Zgodovina sprememb…
no da ne bomo preveč offtopic, tudi desna vlada Španije bi naredila enako, ker po njihovih statistikah potrebujejo 300.000 novih delavcev letno, da ohranjajo gospodarsko rast predvsem v low end sektorju.
Pač un video je samo jamranje ene kure, k nima pojma sploh o čem govori in nabira oglede, da si lahk konc mesca plača najemnino.
Pač un video je samo jamranje ene kure, k nima pojma sploh o čem govori in nabira oglede, da si lahk konc mesca plača najemnino.
Don't f with me.

V Španiji socialno prejema 2.4 milijona ljudi, ta številka se bo samo večala z uvozom ljudi, ki ne znajo nič oz. nimajo delovnih navad. Zakaj je potrebna sploh nenehna gospodarska rast? Se bo kdaj končalo ali gremo na Luno? S kom tekmujemo in zakaj? Gospodarstvo raste 99% ljudi pa ima vedno manj, pravljice.
Zgodovina sprememb…
Po mojih izkušnjah bi večina mladih deklet s končano max srednjo šolo šlo v frizerstvo,styling,manikiranje in te neproduktivne stvari, ko jih starci naženejo v proizvodnjo pa se jim svet zelo hitro podre
Se strinjam delno. Ampak žal so grabežljivi levaki na zahodu povzročili, da je v neproduktivnih kozmetičnih storitvah dosti več denarja kot v proizvodnji, ki so jo prepustili vzhodu, ker jim dobički tam niso bili zadostni. In žal tudi zapirajo in cenzurirajo produktivne domoljubne influencerje (španski levaki celo otrokom onemogočajo dostop do njih), z davki poskušajo kaznovati produktivne domoljubne vlagatelje v kriptovalute, celo produktivnim duhovnikom so znižali prispevke iz proračuna.
Zgodovina sprememb…
Levakarsko krivosodje udarilo po domoljubni medijski hiši, ki je prva v službi resnice.
Še en levak na podlagi "dokazov" vložil tožbo proti neodvisnemu novinarju Požarju.
Levaki vedno udarijo po domoljubni svobodi govora pred volitvami. Danes samo zaradi nekaj manj preverjenih izjav kaznujejo Novo24, jutri bodo Požarja, pojutrišnjem tebe. Še plešete?
Še en levak na podlagi "dokazov" vložil tožbo proti neodvisnemu novinarju Požarju.
Levaki vedno udarijo po domoljubni svobodi govora pred volitvami. Danes samo zaradi nekaj manj preverjenih izjav kaznujejo Novo24, jutri bodo Požarja, pojutrišnjem tebe. Še plešete?
PujsekPepe ::
Še en sodni napad na naš domoljubni medij. Podli poskusi prepričevanja volivcev, češ da domoljubni mediji lažejo in žalijo, kar lahko vsak domoljub strokovno in nepristransko zanika.
Zgodovina sprememb…
FireSnake ::
Mene zanima, zakaj nima nobena stranka na programu AI, oz. menjava javnega sektorja z AI agenti.
To moraš resno vprašati?
Je tebi jasno, kako UI dela? Ni, ne?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

To moraš resno vprašati?
Je tebi jasno, kako UI dela? Ni, ne?
Sigurno bolje od vseh teh cepcev, ki komaj govorijo angleško, se ti ne zdi? Claude for PM ima moj glas.
Zgodovina sprememb…
Še eden, ki ne ve, kako UI deluje.
Ne, ne bi šlo.
Je težko razumeti, da tehnično ne gre.
Ker ste tako pametni, dajte v praksi razložiti, kako bi to delovalo? Ne se bati it v tehnične podrobnosti, bomo razumeli.
Ne, ne bi šlo.
Je težko razumeti, da tehnično ne gre.
Ker ste tako pametni, dajte v praksi razložiti, kako bi to delovalo? Ne se bati it v tehnične podrobnosti, bomo razumeli.
kanarin ::
Če se bo ponovila volilna udeležba leta 2022 nima desnica nobenih šans. Zato je čelavi zdaj tako paničen in želi na silo zmanjšati udeležbo (zanikanje legitimnosti predčasnih volitev).

Gre, če bi bil asistent, končno odločitev pa bi še vedno sprejel in pretehtal Janez Janša, vse ostale pa odpustimo, ker so balast.
Zgodovina sprememb…
Če se bo ponovila volilna udeležba leta 2022 nima desnica nobenih šans. Zato je čelavi zdaj tako paničen in želi na silo zmanjšati udeležbo (zanikanje legitimnosti predčasnih volitev).
Spet še ena tvoja blodnja.
Zanima nas: kje kdo paničari? Daj povezave.
Koliko jaz vidim paničari samo golobja hunta, s svojimi vazali, in kriči po vseh socialnih omrežjih in depolitiziranih medijih. Lahko dam povezave, če želiš.
Nadalje: kdaj lahko pričakujemo odgovore?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
kanarin ::
A ti 24x7 visiš na tem forumu oz v tej temi ? Povezave si najdi sam če jih tako rabiš - ali pa si res tako nesposoben (za RTVSLO pravila sem ti moral jaz najti) ?
A ti 24x7 visiš na tem forumu oz v tej temi in, po potrebi, zavajaš?
Kaj se zdaj izmotavaš: gremo!
Saj ne želiš, da bi mi mislili, da neutemeljeno blodiš, ane?
Čakamo!
Kaj se zdaj izmotavaš: gremo!
Saj ne želiš, da bi mi mislili, da neutemeljeno blodiš, ane?
Čakamo!
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 25167 (23428) | Samael |
| ⊘ | Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 156828 (98059) | T440 |