Forum » Loža » komu boste dali glas na volitvah
komu boste dali glas na volitvah
kanarin ::
Tip že pred volitvanmi spodkopava verodostojnost (predčasne volitve) in grozi z izpodbijanjem rezultatov. Bolano. Saj, nič čudnega, če mu je idol ... Donald Trump.

CharlieKK ::
Mene predvsme zanima od kje točno Janši legitimnost (da ne rečem predrznost) da hoče spremeniti Slovenijo in Slovence po svoji podobi? Govori o neki "koaliciji z volilci" (pač predvolilna puhlica namenjena samo lastnih vernikom) pa o "ustavni večini" - pa sam nikoli ne more zbrati več kot četrtine podpore volilnega telesa.
Tip že pred volitvanmi spodkopava verodostojnost (predčasne volitve) in grozi z izpodbijanjem rezultatov. Bolano. Saj, nič čudnega, če mu je idol ... Donald Trump.
https://www.anti-corruption2026.com/
Kaj pa tole? To ni bolano?
https://www.rtvslo.si/slovenija/parlame...
Tole je zdravo?
Čas je za spremembe in hobotnici odbit glavo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CharlieKK ()

Ja, ker korupcijo v Sloveniji bo pa reševal pravnomočno obsojeni kriminalec, ki ima tudi sicer stalno težave z zakonom. Bravo.
Ja lej, sam da ni Golob izbrali bomo manjše zlo. ;)
Zgodovina sprememb…
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kanarin ()

Zgodovina sprememb…
pingme ::
Če se bo predčasno glasovanje na določenih voliščih izpodbijalo na sodišču, kako naj sodišče odloči o nečem, kar je nedvoumno napisano v zakonu?

Zgodovina sprememb…
- spremenil: kanarin ()

Zgodovina sprememb…
nejclp ::
Če je nekaj zapisano v zakonu, ga moraš ali spoštovati ali pa spremeniti, če se s tem ne strinjaš. Če zavestno kršiš zakon, ker je ali po tvojem mnenju glup ali pa se je že kdaj prej kršil, je to vladavina prava?
Če se bo predčasno glasovanje na določenih voliščih izpodbijalo na sodišču, kako naj sodišče odloči o nečem, kar je nedvoumno napisano v zakonu?
Ne bo jim preostalo drugega, kot da razveljavijo te volitve in vse volitve in referendume do sedaj. Pa bomo šli še enkrat volit in ponovili vse referendume, majhna cena za to, da dobimo vladavino prava. Združevanje volišč za predčasno glasovanje je stara praksa v imenu krčenja stroškov, tudi vsakič, ko je Jajo zmagal, pa se je ob to obregnil šele zdaj, ker se očitno pripravlja na plan B, torej, ko bo nabijal, po Trumpovem zgledu, da so bile volitve ukradene.
Polda ::
Da je nekaj protizakonito pa odloča veliki vodja al kaj - mu moramo kar verjeti na besedo ? Če mu sodišče ne potrdi pa je to "krivosodje" ? Če zavrne ustavno sodišče je zato ker so nastavili levičarske sodnike ? Kam pridemo na tak način ? Saj vsi vemo da Janša od vedno želi ustvariti stanje in vzdušje izrednih razmer - to je njegov modus operandi, v katerem se najboljše počuti. Državljani pa najslabše.
DVK so sami rekli, da so ta volišča nezakonita.
Ker butl in narcis je ta Golob ne moreš verjet kaj ta blebeta.
Golob: "Štiri satelite imamo in ti sateliti so med najnaprednejšimi na svetu. ... Podatkov, ki jih dobimo iz vesolja, ne moreš dobiti nikjer na Zemlji."
https://x.com/NOTRANJIMINI/status/20330...
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Polda ()
DeeJay ::
rang na EU lestvici korupcije je edini indikator uspešnosti vlade, vse ostalo je samo pesek v oči.
Nesposobna vlada ti davke nabije, puf poveča, podjetja prežene tudi brez korupcije.
Seveda, ker rabi denar, da financira korupcijo. Leve vlade nabijajo davke, desne večajo puf, vsi pa tlačijo v žepe.
Edina stranka vredna besede bo tista, ki nas bo v svojem mandatu postavila na lestvici ob bok baltskim državam.
Se pa lepo vidi kateri mandati so najbolj višali korupcijo.
To je vse kar šteje, vse ostalo je pesek v oči, zavajanje publike in mešanje dreka zato, da lahko polnijo svoje žepe.
Edit
Še za 30 let + dodal še janezevega prijatelja
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeeJay ()
Pardon, višali percepcijo korupcije.
https://www.transparency.org/en/news/ho...
Metodologija izračuna indexa med drugim temelji na anketah in strokovnih ocenah strokovnjakov, gospodarstvenikov in podjetnikov, kar pomeni, da morajo biti njihove posebne potrebe zadovoljene, če ne niso veseli.
Desni volte Logarja ali NSI, mogoče bo na dolgi rok kej bolje in spravte že največjega kriminalca v penzijo.
Metodologija izračuna indexa med drugim temelji na anketah in strokovnih ocenah strokovnjakov, gospodarstvenikov in podjetnikov, kar pomeni, da morajo biti njihove posebne potrebe zadovoljene, če ne niso veseli.
Slovenski index je izračunan na podlagi 10ih mednarodnih institucij:
Bertelsmann Stiftung Sustainable Governance Indicators – Kazalniki trajnostnega upravljanja Fundacije Bertelsmann
Bertelsmann Stiftung Transformation Index – Transformacijski indeks Fundacije Bertelsmann
Economist Intelligence Unit Country Risk Service – Služba za tveganja v državah (skupina The Economist)
Freedom House Nations in Transit – Države v tranziciji (Freedom House)
Global Insight Business Conditions and Risk Indicators – Kazalniki poslovnih pogojev in tveganj (S&P Global)
IMD World Competitiveness Yearbook – Svetovni letopis konkurenčnosti (Inštitut IMD)
PRS Group International Country Risk Guide – Mednarodni vodnik po tveganjih v državah (Skupina PRS)
Varieties of Democracy (V-Dem) Project – Projekt Različice demokracije (V-Dem)
World Economic Forum Executive Opinion Survey – Raziskava mnenja direktorjev Svetovnega gospodarskega foruma
World Justice Project Rule of Law Index – Indeks pravne države (Projekt Svetovna pravičnost)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeeJay ()
PujsekPepe ::
Slovenija je raj za kriminalce. Recimo tale je spokal miljone se pritozeval in pritozeval in danes uziva na svobodi
https://www.zurnal24.si/slovenija/crna-...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PujsekPepe ()
PROTEINSKI ::
PujsekPepe je izjavil:
Korupcija se ne more merit ker sodisca ne delajo. In ce so sodni zaostanki korupcije ni.
Slovenija je raj za kriminalce. Recimo tale je spokal miljone se pritozeval in pritozeval in danes uziva na svobodi
Sodišča ne delajo ravno zaradi korupcije, ker tožilci in sodniki namerno sedijo na zadevah po navodilih vladajoče mafije.
mirator ::
In vi bi še vedno volili ljudi, ki vam pred nosom kradejo že 30 let, keri butalci.
Desni volte Logarja ali NSI, mogoče bo na dolgi rok kej bolje in spravte že največjega kriminalca v penzijo.
Bertelsmann Stiftung Sustainable Governance Indicators – Kazalniki trajnostnega upravljanja Fundacije Bertelsmann
Bertelsmann Stiftung Transformation Index – Transformacijski indeks Fundacije Bertelsmann
Economist Intelligence Unit Country Risk Service – Služba za tveganja v državah (skupina The Economist)
Global Insight Business Conditions and Risk Indicators – Kazalniki poslovnih pogojev in tveganj (S&P Global)
IMD World Competitiveness Yearbook – Svetovni letopis konkurenčnosti (Inštitut IMD)
PRS Group International Country Risk Guide – Mednarodni vodnik po tveganjih v državah (Skupina PRS)
World Economic Forum Executive Opinion Survey – Raziskava mnenja direktorjev Svetovnega gospodarskega foruma
World Justice Project Rule of Law Index – Indeks pravne države (Projekt Svetovna pravičnost)
Ja, med drugim. Pomoje je treba strokovnjake in podjetnike podkupiti, pa bojo pol zaznali znižanje korupcije.
Zanimiva je vaša selektivnost, povsem zaupate tejle inštituciji, bonitetne hiše pa se po vaše motijo.
Daniel ::
PROTEINSKI je izjavil:
Svoboda je bojda že prehitela SDS za odstotek ali dva. Veliko ljudi nasprotuje kriminalnim metodam, ki jih uporabljajo skrajna desnica. Folk je dojel, da so prestopili meje dobrega okusa.
Seveda je...
Kriminalne metode? A to imaš v mislih poskus vpliva na volilni izid iz strani 8.3 z lepljenjem propagande po celem Kopru? Glede na to, da so NVO financirana iz tujine.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Daniel ()
PROTEINSKI ::
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PROTEINSKI ()
PujsekPepe ::
PujsekPepe je izjavil:
Korupcija se ne more merit ker sodisca ne delajo. In ce so sodni zaostanki korupcije ni.
Sodišča ne delajo ravno zaradi korupcije, ker tožilci in sodniki namerno sedijo na zadevah po navodilih vladajoče mafije.
Tocno. Z namenom. Jst bom rekel da je slovenija po kriminalu in korupciji v vrhu na svetu. Sam ker sodisca ne delajo se daje lazne podatke da je vse kul in kriminala in korupcije ni.
In vi bi še vedno volili ljudi, ki vam pred nosom kradejo že 30 let, keri butalci.
Ja, med drugim. Pomoje je treba strokovnjake in podjetnike podkupiti, pa bojo pol zaznali znižanje korupcije.
Zanimiva je vaša selektivnost, povsem zaupate tejle inštituciji, bonitetne hiše pa se po vaše motijo.
Seveda, veliko bolj bom verjel 10tim mednarodnim institucijam, kot slovenskim.
Nej jih probajo podkupit, pa bomo vidl kako bo to šlo.... če bi blo to tako enostavno, bi verjetno največji EU mafijec (janezev prijatelj) to že zdavnej poskusil.
delavec44 ::
PROTEINSKI je izjavil:
Če bo Jajo na vladi, nas bo verjetno začel brez dovoljenja snemat kar na ulici in obdelovat podatke pod pretvezo nacionalne varnosti. Potem bo s posnetki izsiljeval poredne, če ne bodo izvrševali njegovih ukazov. Vrag je vzel šalo. Pri teh ruskih metodah je Jajo pokazal svoj pravi obraz, da je za zmago pripravljen narediti vse. Takih se je treba bati. Tistih 30% neodločenih mora oditi na volišča, da se prepreči katastrofo, za blazneže pa itak ni rešitve.
Ne bi ti raje z glavnim userjem pisal? Da ne bo echochamber samopotrjevanja.
feryz ::
Spada med ene najbolj poštenih in neomadeževanih politikov.
In dokler bo živ, bo tako.
Celo žirafa je vzor poštenosti, nobena mednarodna organizacija ne bo našla nič koruptivnega pri njej.
Seveda, veliko bolj bom verjel 10tim mednarodnim institucijam, kot slovenskim.
Nej jih probajo podkupit, pa bomo vidl kako bo to šlo.... če bi blo to tako enostavno, bi verjetno največji EU mafijec (janezev prijatelj) to že zdavnej poskusil.
Bonitetne hiše niso slovenske, pa po vaše nimajo pojma.
Ja, nej probajo, pa snemajo zraven na skrivaj (tisto je bil humorni vložek, ni treba vsega smrtno resno jemat) Moram se bolj poglobiti v njihovo metodologijo, ker me res zanima, kako to zaznajo. moram na vrt, lep dan še naprej.
PROTEINSKI je izjavil:
Če bo Jajo na vladi, nas bo verjetno začel brez dovoljenja snemat kar na ulici in obdelovat podatke pod pretvezo nacionalne varnosti. Potem bo s posnetki izsiljeval poredne, če ne bodo izvrševali njegovih ukazov. Vrag je vzel šalo. Pri teh ruskih metodah je Jajo pokazal svoj pravi obraz, da je za zmago pripravljen narediti vse. Takih se je treba bati. Tistih 30% neodločenih mora oditi na volišča, da se prepreči katastrofo, za blazneže pa itak ni rešitve.
Paranojo in bujno domišlijo pri nas načeloma obravnavajo ustrezne institucije. Ne vem pa, kako je s čakalnimi dobami po tej vladi.
harmonkar9 ::
PROTEINSKI je izjavil:
Ne bi ti raje z glavnim userjem pisal? Da ne bo echochamber samopotrjevanja.
Bi bila še zanimiva AI analiza kdo ima več uporabnikov. Po moje ravno tisti, ki s tem najbolj obtožujejo druge.
Jaz sem s strokovnim domoljubnim besediščem povprašal AI in je potrdil te teze
harmonkar9 je izjavil:
Ma ti si vse povprašal, promptov pa nočeš podati. Trol.
harmonkar9 je izjavil:
Jaz sem vpisal v AI, kdo ima več vzdevkov, pa je mene po krivem obtožil, da sem delavec44, Firesnake, Utk in c3po. Levaki so še v AI neko svojo agendo podtaknili.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
Malidelničar ::
https://x.com/SuzanaKos_/status/2033106...
"Načeloma svojih komunikacij ne objavljam. A tale današnja s podpredsednikom vlade in Gibanja Svoboda je zabavna. Nimajo programa za volitve, boji se, da bom to dejstvo prva vrgla ven. In mi po pomoti še sporoča, da mi ne odgovarja ???"
harmonkar9 je izjavil:
Ma ti si vse povprašal, promptov pa nočeš podati. Trol.
Domoljubi ne lažemo:
Ali imajo tisti, ki druge obtožujejo, da imajo največ lažnih računov, sami največ lažnih računov?"
V psihologiji se ta pojav pogosto opisuje s pojmom projekcija. Gre za obrambni mehanizem, kjer posameznik svoje lastne lastnosti, dejanja ali namere, ki jih podzavestno ne sprejema, pripiše drugim.
Pri vprašanju lažnih računov (t.i. "sockpuppets" ali trolov) obstaja več razlogov, zakaj bi nekdo, ki jih ima, obtoževal druge:
* Preusmerjanje pozornosti: Z napadom na drugega posameznik odvrne sum od sebe.
* Normalizacija lastnega vedenja: Ker sami uporabljajo lažne račune, so prepričani, da to počnejo vsi ostali ("Vsi goljufajo, zato moram tudi jaz").
* Poznavanje metod: Tisti, ki sami upravljajo z mrežo profilov, lažje opazijo (ali si domišljajo) podobne vzorce pri drugih.
Vendar pa ni pravilo, da so vsi obtoževalci hkrati tudi kršitelji. Velikokrat gre preprosto za paranojo, ki izvira iz splošnega nezaupanja v digitalno okolje ali za taktiko diskreditacije nasprotnika v vroči debati.
AI je razkrinkala vas, levakarske projektorje
harmonkar9 je izjavil:
Jaz sem vpisal v AI, kdo ima več vzdevkov, pa je mene po krivem obtožil, da sem delavec44, Firesnake, Utk in c3po. Levaki so še v AI neko svojo agendo podtaknili.
Ko je razkrinkala pa tebe, si jo pa obtožil za lažnivo levičarsko agendo. Ti zgleda AI verjameš samo, ko tebi paše. Tako kot vsi troli.

Malidelničar je izjavil:
ROFL, kaj je objavila Suzana Kos (novinarka od info 360):
"Načeloma svojih komunikacij ne objavljam. A tale današnja s podpredsednikom vlade in Gibanja Svoboda je zabavna. Nimajo programa za volitve, boji se, da bom to dejstvo prva vrgla ven. In mi po pomoti še sporoča, da mi ne odgovarja ???"
Hahahaha pa to je že res komedija. Kakšni amaterji..
Zgodovina sprememb…
harmonkar9 je izjavil:
Ko je razkrinkala pa tebe, si jo pa obtožil za lažnivo levičarsko agendo. Ti zgleda AI verjameš samo, ko tebi paše. Tako kot vsi troli.
Mogoče je to vam levakom nekaj novega, ampak domoljubi pač vemo, da je AI v nekaterih primerih kar točna, v drugih pa širi levakarske laži. Podobno kot levakarsko krivosodje.
harmonkar9 je izjavil:
harmonkar9 je izjavil:
Mogoče je to vam levakom nekaj novega, ampak domoljubi pač vemo, da je AI v nekaterih primerih kar točna, v drugih pa širi levakarske laži. Podobno kot levakarsko krivosodje.
Pismo, sem jo še jaz vprašal pa mi je rekla:
harmonkar9 = kanarin = p1nky = anoq = enavlaka = Ales78 = Katsuo = skrtuh = Squirrel = Ring0Ruin = p0f
Jaz temu sploh ne verjamem, sigurno so to levakarske laži.
Malidelničar je izjavil:
ROFL, kaj je objavila Suzana Kos (novinarka od info 360):
Hahahaha pa to je že res komedija. Kakšni amaterji..![]()
Pernati bleferji so kar 2022 enostavno rekli, da imajo program za 8 let, da ne rabijo nič svežega in inovativnega dodat letos, kot to počne Gospod Janša.
harmonkar9 je izjavil:
harmonkar9 je izjavil:
Pismo, sem jo še jaz vprašal pa mi je rekla:
harmonkar9 = kanarin = p1nky = anoq = enavlaka = Ales78 = Katsuo = skrtuh = Squirrel = Ring0Ruin = p0f
Jaz temu sploh ne verjamem, sigurno so to levakarske laži.
Vsaj malo zdrave pameti imaš in ne nasedeš AI v vsaki stvari. Jaz tudi ne verjamem v tem primeru, ker se točno vidi levakarska agenda, da AI hoče moje odlične domoljubne agromente ukrasti in pripisati levakom. Poleg tega, da hoče skoraj vse nas domoljube prikazat kot eno osebo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()

ADIJOOO ::
PROTEINSKI je izjavil:
Hvala bogu, da je nekdo posnel te koruptivne kače. Kot je rekel ustavni pravnik Rajko Pirnat imamo ugrabljeno državo.
PROTEINSKI je izjavil:
Svoboda je bojda že prehitela SDS za odstotek ali dva. Veliko ljudi nasprotuje kriminalnim metodam, ki jih uporabljajo skrajna desnica. Folk je dojel, da so prestopili meje dobrega okusa.
Ustvarjalci javnega mnenjaa je samo del folka
.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ADIJOOO ()
PROTEINSKI je izjavil:
Hvala bogu, da je nekdo posnel te koruptivne kače. Kot je rekel ustavni pravnik Rajko Pirnat imamo ugrabljeno državo.
.
Ali si naivnež ali pa navijač, kot večina v tej temi.
Seveda, da tisto, kar je bilo posneto, je izgleda tudi bilo.
Ampak v kakšnem kontekstu?
V bistvu so samo v javnosti znani ljudje, nekemu sogovorniku, ki ni niti Slovenec, verjetno da bi si pridobili zaupanje za poslovanje, pač potencirali svoje zveze na osnovi javno tajnih informacij. Zakaj hudiča, pa misliš, da bi to govorili, če pa dobro vedo, da to kompromitira njih samih? S temi izjavami so si tudi nakopali možne tožbe, za svoje trditve brez dokazov. Da to vsi vedo, ni noben dokaz, ali ne?.
Torej gre po mojem menju za sledeče.
1. skrivaj posnete izjave bodo akterji morali podprti z verodostojnimi dokazi
2. vsi v izjavah kompromitirani politiki imajo seveda vso pravico do tožb zoper dobro ime, ali mogoče ne?
3. skriti posnetki so bili narejeni namerno
4. ker je čas pred volitvami, je seveda na mestu, komu ti posnetki koristijo in komu škodijo
5. ker gre za nezakonito snemanje je treba ugotoviti tudi naročnika teh snemanj, ki je prav tako kazensko odgovoren
6. prav gotovo bo moral tudi naročnik pojasniti, zakaj nezakonitosti ni prijavil že pred snemanjem
7. in kje piše, da se podobni prisluhi ne bi mogli dobiti od znancev z Janšo?
Torej, kar se mene tiče, lahko tudi vse izrečeno drži, vendar dokaza ni.
Kar se tiče Pirnovarja, prilagam samo en link, sicer pa je v mojem spominu za nazaj, ko je bil pravosodni minister še vedno shranjena izjava njegove takratne žene o švercanju preko meje.
https://reporter.si/clanek/slovenija/za...
feryz ::
Malidelničar je izjavil:
ROFL, kaj je objavila Suzana Kos (novinarka od info 360):Kdaj boste dojeli, da nam vlada nam trop imbecilnih brezmožganskih kretenov.
Edina njihova vrlina je manjko človečnosti in poštenosti. Zato lahko mrtvo hladno lažejo, kradejo in nategujejo ljudi.
In to boste volili, nič drugega.
PROTEINSKI je izjavil:
.
Ali si naivnež ali pa navijač, kot večina v tej temi.
Seveda, da tisto, kar je bilo posneto, je izgleda tudi bilo.
Ampak v kakšnem kontekstu?
V bistvu so samo v javnosti znani ljudje, nekemu sogovorniku, ki ni niti Slovenec, verjetno da bi si pridobili zaupanje za poslovanje, pač potencirali svoje zveze na osnovi javno tajnih informacij. Zakaj hudiča, pa misliš, da bi to govorili, če pa dobro vedo, da to kompromitira njih samih? S temi izjavami so si tudi nakopali možne tožbe, za svoje trditve brez dokazov. Da to vsi vedo, ni noben dokaz, ali ne?.
Torej gre po mojem menju za sledeče.
1. skrivaj posnete izjave bodo akterji morali podprti z verodostojnimi dokazi
2. vsi v izjavah kompromitirani politiki imajo seveda vso pravico do tožb zoper dobro ime, ali mogoče ne?
3. skriti posnetki so bili narejeni namerno
4. ker je čas pred volitvami, je seveda na mestu, komu ti posnetki koristijo in komu škodijo
5. ker gre za nezakonito snemanje je treba ugotoviti tudi naročnika teh snemanj, ki je prav tako kazensko odgovoren
6. prav gotovo bo moral tudi naročnik pojasniti, zakaj nezakonitosti ni prijavil že pred snemanjem
7. in kje piše, da se podobni prisluhi ne bi mogli dobiti od znancev z Janšo?
Torej, kar se mene tiče, lahko tudi vse izrečeno drži, vendar dokaza ni.
Kar se tiče Pirnovarja, prilagam samo en link, sicer pa je v mojem spominu za nazaj, ko je bil pravosodni minister še vedno shranjena izjava njegove takratne žene o švercanju preko meje.
https://reporter.si/clanek/slovenija/za...
A to naj bi bil še en poskus kako iz koruptivnežev narediti žrtve in iz tistih, ki so korupcijo razkrili, kriminalce? Zanimive te prioritete levega pola. A da bi trditve raziskali in pri teh, ki so jih izjavili preverili pa ne?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Daniel ()
Zanimive te prioritete levega pola. A da bi trditve raziskali in pri teh, ki so jih izjavili preverili pa ne?
Če pa že vsi posneti levaki lažejo, da je vzeto iz konteksta in z manipulacijami izvlečeno iz njih. Prava rešitev je, da domoljubni strokovnjaki namesto njih povemo, kaj je res in kaj ne, kaj je dokazano (vse) in kaj samo biznisersko natolcevanje (nič), brez tega levakarsko krivosodje ne bo naredilo nič. Pa verjetno še po tem ne.
Zgodovina sprememb…
Nihče ne dela žrtev iz aktualne vlade še manj iz politikov na levi strani.
Ampak!!! Kdaj so pred sodiščem protestirali privrženci kakšnega levega politika in se drli krivosodje?
Treba je biti realen, ne pa navijač.
Takrat, ko so se desni drli pred sodiščem, so imeli pa prav. In smo morali vsi plačati odškodnino zaradi nesposobnega sodstva.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
harmonkar9 je izjavil:
Levaki pač mislijo, da oni določajo, kdo bo v parlamentu in kaj se bo tam delalo.
Naj grejo na volitve potem.
Protest je pa enako legitimen pred parlamentom ali pred sodiščem. Druga stvar je pa koliko je učinkovit in smiseln.
harmonkar9 je izjavil:
Levaki pač mislijo, da oni določajo, kdo bo v parlamentu in kaj se bo tam delalo.
Naj grejo na volitve potem.
To tudi ni dobro za Slovenijo, ker narobe volijo
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 25136 (23397) | Samael |
| ⊘ | Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 156795 (98026) | T440 |