Forum » Loža » komu boste dali glas na volitvah
komu boste dali glas na volitvah
kanarin ::
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kanarin ()
ripmork ::
Mislim, da jurišanje oziroma kolesarjenje je bolj v domeni levih. Če je treba, včasih tudi kakšno AC zaprete.
Uf.. kako bi ob vseh razkritjih bilo zdajle, če bi bili "napačni" na oblasti? Kolesariat okoli parlamenta 24/7, gruče protestnikov in izgredi vsepovsod, Jankovič pa Kučko bi bila pa s svojimi mizoginimi izjavami ženskim novinarkam konstantno na plakatih 8Marčevk (patriarhat vplivnih belih starcev VS ženska emancipacija, pa to). Če bi imeli ljudje ista merila, seveda...
DeeJay ::
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeeJay ()
harmonkar9 ::
Mislim, da jurišanje oziroma kolesarjenje je bolj v domeni levih. Če je treba, včasih tudi kakšno AC zaprete.
Uf.. kako bi ob vseh razkritjih bilo zdajle, če bi bili "napačni" na oblasti? Kolesariat okoli parlamenta 24/7, gruče protestnikov in izgredi vsepovsod, Jankovič pa Kučko bi bila pa s svojimi mizoginimi izjavami ženskim novinarkam konstantno na plakatih 8Marčevk (patriarhat vplivnih belih starcev VS ženska emancipacija, pa to). Če bi imeli ljudje ista merila, seveda...
Imaš prav, če bi bila situacija obratna in bi bil Gospod Janša na oblasti, bi se levakinje iz 8. Marca spravile na Kučana in Jankoviča zaradi seksizma. Tako pa levaki niso pošteni in ne protestirajo proti levim, ampak samo proti desnim. Mi domoljubi bi pošteno pokritizirali Gospoda Janšo, če bi kaj naredil narobe.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()

bambam20 ::
razlika med levičarjem in desničarjem je, da se levičar brez problema oddalji in obsoja koruptivnega človeka, desničar pa za njega voli še 30 let.
Razlika je, da ti desničar pusti , da lahko izraziš svoje nestrinjanje, levičar ti pa želi odvzeti svobodo govora, če mu se z njim ne strinjaš. Vidimo v parlamentu, kaj izvaja Klakočarjeva, ženska polna demokracije in strpnosti.
harmonkar9 je izjavil:
Imaš prav, če bi bila situacija obratna in bi bil Gospod Janša na oblasti, bi se levakinje iz 8. Marca spravile na Kučana in Jankoviča zaradi seksizma. Tako pa levaki niso pošteni in ne protestirajo proti levim, ampak samo proti desnim. Mi domoljubi bi pošteno pokritizirali Gospoda Janšo, če bi kaj naredil narobe.
Janša je pa brezmadežen :). Daj mu postavi spomenik, ko je uzakonol poenostavljeno pridobivanje delovnih dovoljenj za une iz Kosova in ALbanije. On je začetnik tega, da imamo sdaj v SLoveniji po določenih območjih že kosovska geta.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()
Janša je pa brezmadežen :). Daj mu postavi spomenik, ko je uzakonol poenostavljeno pridobivanje delovnih dovoljenj za une iz Kosova in ALbanije. On je začetnik tega, da imamo sdaj v SLoveniji po določenih območjih že kosovska geta.
In spet ksenofobne obtožbe proti Gospodu Janši s strani levih fašistov, kako predvidljivo! Kaj bo naslednje, se boste še na njegov častni doktorat spravili?
Zgodovina sprememb…
Daniel ::
Res zanimivo kako imate zaradi tolikšne sovražnosti tako izkrivljen pogled - za vas je vodja sekte nekdo ki je praktično novinec v slovenski politiki - ne tisti, ki je bil politik (komunist) še v bivši Jugoslaviji. Res ste hecni. Oz ste me malo razočarali - sem mislil, da boste navedli da je vodja leve sekte dejansko Kučan. Očitno je Golob postal tako močen in strašen, da je stopil iz vsemogočne Kučanove (ključen stric iz ozadja) sence ? To je kvečjemu pohvala desničarjev za Goloba![]()
Novinec ja... "jankovič ni naš kralj...on je naša kraljica". Ne gre ti to prodajanje pravljic.
razlika med levičarjem in desničarjem je, da se levičar brez problema oddalji in obsoja koruptivnega človeka, desničar pa za njega voli še 30 let.
Res, kje pa je tole oddaljevanje prikazano? Ker doslej beremo samo, kako je desnica kriva za prisluhe, kriva je, da so levičarji koruptivni lopovi, nič pa o sami vsebini prisluhov?
To je to tvoje omenjeno oddaljevanje in obsoja koruptivnega človeka? Samo toliko, da nam razložiš kje je tole oddaljevanje in obsojanje vidno črno na belem. Insajderske informacije?
Razlika je, da ti desničar pusti , da lahko izraziš svoje nestrinjanje, levičar ti pa želi odvzeti svobodo govora, če mu se z njim ne strinjaš. Vidimo v parlamentu, kaj izvaja Klakočarjeva, ženska polna demokracije in strpnosti.
harmonkar9 je izjavil:
Mhm, pa ograjo na meji je tudi podrl in financiral NVOje, ki sporočajo migrantom kako najlažje ilegalno čez mejo kajne?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Daniel ()
Mhm, pa ograjo na meji je tudi podrl in financiral NVOje, ki sporočajo migrantom kako najlažje ilegalno čez mejo kajne?
Gospod Janša ne bi nikoli podrl ograje, ki je simbol naše domoljubne obrambe in državljani Kosova in Albanije tudi spoštujejo ograje, zato hodijo k nam legalno in ni razloga, da jih levaki napadate!
Da Gospod Janša ni financiral NVO, ki pomagajo migrantom, imaš pa prav.
Malidelničar ::
Ima svoje specifike, tu bi kakšen sociolog, politični strokovnjak morda izmeril v katere smeri je ta skupnost 'skewed' itd.
Verjetno vzorec zelo izstopa v določene smeri.
Recimo: če bi gledali prejšnji referendum, bi bil izid na Slo-Tech-u totalno drugačen, kot je bil na koncu realen izid.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Malidelničar ()
fur80 ::
Desničarji lahko na veliko kritizirate Goloba in trenutno vlado ter ne strinjate z delovanjem in ukrepi , ampak nekaj dejstev pa ne morete zanikati. Golob ni v nobeni točki "vrgel puško v koruzo" - kjub stalnih (zlonarmernih) napovedih vodje opozicije, da ta vlada ne bo zdržala do konjca tega mandata - se to pač ni uresničilo. Koalicija je na koncu mandata še vedno zelo trdna. v Sloveniji tako vlada politična stabilnost, kar je lahko le pozitivno.
Lahko cvilite , se derete in žalite kolikor hočete, na plan navržete še 1000 posnetkov - očitno vam (glede na trend anket) tudi tokrat ne bo uspelo. Levo volilno telo se očitno mobilizira - kljub kritičnemu razmišljanju vidijo in čutijo, da vendarle ni vse tako slabo, kaj šele katastrofično kot to vzrajno rišejo (manipulirajo) desničarji. In iz bogatih izkušenj dobro vedo ,da je alternativa kvečjemu še slabša. Vam bo po najboljši opciji na oblast pomagal trojanc Logar, če pa bo šlo za nohte pa še "suverenist" Stevanovič.
Se pravi tebe niti malo ne moti in skrbi da nekdanja ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan reče tole o Jankoviću:
Je imun takorekoč na vse. Nedotakljiv. Sodni postopki mu nič ne morejo. V njegovem primeru se tudi jaz sprašujem. Bili so postopki, ki bi v nekih fazah morali iti skozi, pa niso. Zato je vprašanje, ali so bili pristranski v njegovo korist.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()
Se pravi tebe niti malo ne moti in skrbi da nekdanja ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan reče tole o Jankoviću:
Je imun takorekoč na vse. Nedotakljiv. Sodni postopki mu nič ne morejo. V njegovem primeru se tudi jaz sprašujem. Bili so postopki, ki bi v nekih fazah morali iti skozi, pa niso. Zato je vprašanje, ali so bili pristranski v njegovo korist.
Mene kot domoljuba moti to odebeljeno. Kakšno vprašanje neki? Levaki še za 4 stenami zasebno, ko svoje v drek tiščijo, jih zraven napol branijo in sejejo dvom v to, kar so rekli 2 stavka prej.
fur80 ::
harmonkar9 je izjavil:
Mene kot domoljuba moti to odebeljeno. Kakšno vprašanje neki? Levaki še za 4 stenami zasebno, ko svoje v drek tiščijo, jih zraven napol branijo in sejejo dvom v to, kar so rekli 2 stavka prej.
Vse lepo in prav muzikant, samo nekaj je, da jaz v gostilni pijan govorim, da je Janković lopov, nekaj pa, ko to reče ministrica za pravosodje, ampak da mu nič ne morejo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()
harmonkar9 je izjavil:
Vse lepo in prav muzikant, samo nekaj je, da jaz v gostilni pijan govorim, da je Janković lopov, nekaj pa, ko to reče ministrica za pravosodje, ampak da mu nič ne morejo.
Ja, saj zato, ker je bivša ministrica bivša ministrica, pa je še večji problem, da 2 stavka kasneje napol kontrira sama sebi. Mogoče je celo pila. Za razliko od levakov bi mi domoljubi takoj zahtevali nepreklicni odstop s položaja bivše ministrice in Gospod Janša bi tudi kuverto odprl.
Zgodovina sprememb…

CharlieKK ::
Malidelničar je izjavil:
Na nekaj še pozabljate: Slo-Tech ni ravno reprezentativen vzorec za volitve.
Ima svoje specifike, tu bi kakšen sociolog, politični strokovnjak morda izmeril v katere smeri je ta skupnost 'skewed' itd.
Recimo: če bi gledali prejšnji referendum, bi bil izid na Slo-Tech-u totalno drugačen, kot je bil na koncu realen izid.
Silicijeva kotlina ali Bitna dolina?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CharlieKK ()
karafeka ::
Jaz dam roko v ogenj, če se na teh korupt..... lobističnih sestankih ne pogovarjajo še o marsičem hujšem.
Zato pa že skoz govorim, problem je elita, ker ima preveliko moč in izkorišča državo. Država pa smo davkoplačevalci. Isto je po vsem svetu. In edina rešitev je, da se jim ta moč na globalni ravni odvzame.
Malidelničar je izjavil:
Levakov je na slo-techu definitivno preveč, to vemo vsi pravi domoljubi. Modi pa nič.
Malidelničar je izjavil:
Hvala za to info, zanimivo. Bi si kar predstavljal, da je tako.
delavec44 ::
Gibanje Svoboda Glasovi: 23 14,6%
SDS Glasovi: 33 20,9%
Lista NSi, SLS, Fokus Glasovi: 27 17,1%
SD Glasovi: 3 1,9%
Levica in Vesna Glasovi: 7 4,4%
Resni.ca Glasovi: 10 6,3%
Pirati Glasovi: 16 10,1%
Demokrati Glasovi: 17 10,8%
Prerod Glasovi: 2 1,3%
Drugo Glasovi: 20 12,7%

To je pa recimo struktura na alter.si:
Ufff, bad news guys, so samo najbolj glasni očitno, statistika je pač statistika. :D
N= 50-200k komentarjev in 1k-5k uporabnikov.
Zadnja 3 leta.
Source Chat GPT
Zgodovina sprememb…

Zgodovina sprememb…
To je pa recimo struktura na alter.si:
Ufff, bad news guys, so samo najbolj glasni očitno, statistika je pač statistika. :D
Jaz upam, da smo domoljubi tudi najbolj glasni, bojeviti in angažirani ter da ni UI delala političnega profila na tihih uporabnikih, ki ne sodelujejo v naših konstruktivnih domoljubnih političnih debatah
Zgodovina sprememb…

Harmonka nisi niti v top 10.. Ne vem pa kje sta FireSnake in Nejc??
Zgodovina sprememb…
PujsekPepe ::

Zgodovina sprememb…
Jaz sem tudi to nekoč verjel v to. Sam ko so županske volitve, mafijec in predator po vseh letih še vedno z lahkoto zmaga. Ravno te dni gledamo absolutno tišino s strani levega pola glede vseh svinjarij (pa nasploh zadnja leta tišino glede vseh afer in korupcije). Levosučni "depolitizirani" mediji se pa namesto z vsebino prisluhov in posnetkov ukvarjajo s tem, kdo je to snemal. Če se je v preteklosti levi pol ob menjavanju / iskanju novih obrazov še lahko prodajal kot bolj "moralen" in "samokritičen", se zdej nikakor ne more več.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ripmork ()
Oz. še nekaj: kako ste napovedovali rezultate v primerjavi s tem kar je bilo na koncu na volitvah???

Malidelničar je izjavil:
A obstaja kakšen star thread, oz tema iz časa volitev 2022, kako so se porazdelili glasovi na Slo-Tech-u takrat??
Oz. še nekaj: kako ste napovedovali rezultate v primerjavi s tem kar je bilo na koncu na volitvah???
Zanimivo...
Zgodovina sprememb…
harmonkar9 je izjavil:
Bi bila še zanimiva AI analiza kdo ima več uporabnikov. Po moje ravno tisti, ki s tem najbolj obtožujejo druge.
Jaz sem vpisal v AI, kdo ima več vzdevkov, pa je mene po krivem obtožil, da sem delavec44, Firesnake, Utk in c3po. Levaki so še v AI neko svojo agendo podtaknili.
Ti še veš ne kaj je AI.

Lp NinaNANA media
Zgodovina sprememb…
Ni pa bila Resni.ca močna na Slo Tech-u nikoli?
Ampak verjetno, ker ste/smo bolj tech-libertaren forum, ste pričakovali, da bo kot inženir in nekdo iz gospodarstva fural bolj pro-business politiko?
2022 sem sprva mislil ponovno volit Dobro Državo, a so me po odhodu Dobovška in ostalih spremembah (Violeta Bulc, bruh..) izgubili. Na koncu sem takrat izbral Šarca (se mi je zdel še najbolj zaupanja vreden). Svoboda je že po vseh anketah pred volitvami sicer izgledala kot zmagovalec. Jih par poznam, ki so sicer volilci Levice, pa so takrat taktično izbrali Goloba.
Ankete kažejo na srdit boj, Polymarket pravi precej drugo zgodbo. Vemo, kako se je v ZDA pol končalo... :)

Malidelničar je izjavil:
CharlieKK: zanimivo, ste bili kar za Goloba takrat.
Ampak verjetno, ker ste/smo bolj tech-libertaren forum, ste pričakovali, da bo kot inženir in nekdo iz gospodarstva fural bolj pro-business politiko?
Na ST je bil takrat zelo zelo močan anticepilski movement, tiste glasove je vse pobrala Resnica. Na Goloba je pa večina nasedla zaradi SDNJ hypa in zatiranja "fašizma", v tem mandatu pa se je pokazalo, kdo ima resnična "fašistična" in koruptivna nagnjenja.
Zgodovina sprememb…
Malidelničar je izjavil:
Na ST je bil takrat zelo zelo močan anticepilski movement, tiste glasove je vse pobrala Resnica. Na Goloba je pa večina nasedla zaradi SDNJ hypa in zatiranja "fašizma", v tem mandatu pa se je pokazalo, kdo ima resnična "fašistična" in koruptivna nagnjenja.
Tega ne verjamem, anti-cepilstvo med STEM-izobraženimi inženirji. Ne kupim.
harmonkar9 je izjavil:
Bi bila še zanimiva AI analiza kdo ima več uporabnikov. Po moje ravno tisti, ki s tem najbolj obtožujejo druge.
Jaz sem vpisal v AI, kdo ima več vzdevkov, pa je mene po krivem obtožil, da sem delavec44, Firesnake, Utk in c3po. Levaki so še v AI neko svojo agendo podtaknili.
Ti še veš ne kaj je AI.
To je verjetno res, da se vi levaki bolj spoznate, ker jo fejst rabite, ker nimate naravne intelegence. Jaz jo ugasnem ob očitni prvi bedariji, ki jo napiše
Torej smo po statistiki bolj natančni od medijev? Desna vlada 2026 confirmed.
To me je pa definitivno spet navdušilo nad umetno intelegenco, taka odlična analiza slo-techa izpred 4 let, ki sploh ne zgleda, kot da so samo cifre od rezultatov volitev in dodana random odstopanja ranga 0,1 % za vsako stranko
Malidelničar je izjavil:
Malidelničar je izjavil:
Tega ne verjamem, anti-cepilstvo med STEM-izobraženimi inženirji. Ne kupim.
Saj če se ne cepiš proti Covidu, še nisi ravno anticepilec. Niso vsa cepiva enaka in isto pomembna ter z istimi stranskimi učinki.
harmonkar9 je izjavil:
harmonkar9 je izjavil:
Ti še veš ne kaj je AI.
To je verjetno res, da se vi levaki bolj spoznate, ker jo fejst rabite, ker nimate naravne intelegence. Jaz jo ugasnem ob očitni prvi bedariji, ki jo napiše
No podaj promt, pa da ponovimo. In potem vidimo kdo piše bedarije, ti ali AI.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()

endelin ::
Nekje med srbijo turčijo in rusijo so vladajoči in toliko tudi zaupam v volitve 22.3.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
mirator ::
harmonkar9 je izjavil:
Problem levakov je, da takoj vržejo puško v koruzo, nimajo izkušenih kadrov, zato dvignejo prvega levega klovna, ki pride mimo, predolgo vztrajajo na istem, nočejo odstopiti in nočejo iti na volitve z novim obrazom
Ala ti vera, ali karkoli to že pomeni. Si odličen provokator in manipulator, da ne rečem veltrol, čeprav mogoče včasih že malo tečen. Zanimivo se mi zdi, kako elegantno testiraš IQ gorečih desnih navijačev (reveži sploh ne vedo, kaj jih je zadelo).

Miki N ::
harmonkar9 je izjavil:
Problem levakov je, da takoj vržejo puško v koruzo, nimajo izkušenih kadrov, zato dvignejo prvega levega klovna, ki pride mimo, predolgo vztrajajo na istem, nočejo odstopiti in nočejo iti na volitve z novim obrazom
Ala ti vera, ali karkoli to že pomeni. Si odličen provokator in manipulator, da ne rečem veltrol, čeprav mogoče včasih že malo tečen. Zanimivo se mi zdi, kako elegantno testiraš IQ gorečih desnih navijačev (reveži sploh ne vedo, kaj jih je zadelo).
Ma mene skrbi, da se je Harmonko tako vživel v svojo persono , da bo na koncu še res Jajota volil! To je ko uni igralci, ki "ne morejo iz vloge".
Kamarila s sončnim kraljem ne bo odšla preko volitev nikoli s položaja. Volitve so samo predstava za javnost in EU. Vse je že zmenjeno pomoje.
Nekje med srbijo turčijo in rusijo so vladajoči in toliko tudi zaupam v volitve 22.3.
Se strinjam, levaki gotovo ne bodo priznali rezultatov. Gospod Janša jih je že zasačil pri nečednostih!

Scaramouche3 ::
Scaramouche3 je izjavil:
Ma mene skrbi, da se je Harmonko tako vživel v svojo persono , da bo na koncu še res Jajota volil! To je ko uni igralci, ki "ne morejo iz vloge".![]()
Najhuje je da je pomoje še prepričal kakega levičarja na forumu,da voli Jajota..
En je že priznal:
Janša je pi* dim. Jaz volim stranko ne JJ. V bistvu bi bilo bolje, da bi šel v penzijo. Je pa veliko ljudi opranih z nekimi rešitelji
Mene je harmonkar9 prepričal in bom za JJ.
NISI PREMLADA
Nisi premlada,
čeprav te zadelo je,
ker priletelo je
pač iznenada.
Nisi premlada.
Le vzvišeni so, ker
denar od države
v žepe jim pada.
Nisi premlada.
Le znašla si tam se
med tropom, ki misli,
da vekomaj vlada.
Daniel ::
harmonkar9 je izjavil:
Kakor vzameš. Na desni vsaj lahko testira IQ, kar za nekatere na levi, prisotne tukaj ne moremo ravno reči.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Daniel ()
mirator ::
harmonkar9 je izjavil:
Ma mene skrbi, da se je Harmonko tako vživel v svojo persono , da bo na koncu še res Jajota volil! To je ko uni igralci, ki "ne morejo iz vloge".![]()
Zakaj ga pa ne bi?
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 24935 (23196) | Samael |
| ⊘ | Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 156466 (97697) | T440 |