Forum » Loža » komu boste dali glas na volitvah
komu boste dali glas na volitvah
Temo vidijo: vsi
c3p0 ::
Dejmo malo bolj analitično pristopit k temu predvoilinemu boju. Mene mogoče še najbolj preseneča popoln potop Prebeličevega Preroda - po zadnjih javnommnenjskih razsikavah (Mediana) jim kaže ubogih 1,5% - kar je daleč celo od parlamentarnega praga, kaj šele za kaj bolj višjega oz ambicioznejšega.
Zakaj je to presenetljivo - Prebelič se je dokaj izkazal na predsedniških volitvah, pokazal je nek potencial (podobno kot Logar na desni strani). V tej kampaniji pa je postopoma pogorel oz nikakor ne dobi podpore volilcev leve sredine. Po mojem je ključni razlog, da mu manjka neke karizme, vidi se da je profesor, nima ljudskega (beri populističnega) nagovora - kar pa načeloma ni slabo, kvečjemu obratno. Žal se prav na takem primeru v praksi kaže, da pravi problem niso politiki oz izbira le-teh, ampak mi volilci, ki nasedamo predvsem populizmu, lažem ter ideološkim bojem. Glede na to, da je baje veliko volilcev Svobode oz Goloba po 4 letih razočaranih, bi nekako naravno pričakoval iskanje "novega obraza" na levi, poštenega in politično še neomadeževanega obraza - ki bi ga nadomestil. Vendar tokrat se to očitno ni oz ne bo zgodilo. Hmm, mogoče pa volilci Svobode oz ostalih koalicijskih strank le niso tako razočarani ?
Po drugi strani vsi s vsaj nekaj IQ-ja oz politične inteligence dobro vemo, da je bil Logar poslan v ta boj v dogovoru z jajotom, da bi pobral čim več volilcev leve sredine, da bo vendarle lahko veliki vodja spet sestavil vlado in poskušal spet zamenjat in spremenit vse kar je mogoče. To Logarju zaenkrat kar dobro uspeva (naivnih oz glupih ljudi je vedno dovolj na voljo) - gre razumkni analitiki pravijo da gre tu politični nateg par excellence. Tisti, ki se s tem ne strinja naj pač počakat na rezultate volitev in kar bo potem sledilo.
Morda naj raje poskusi v Srbiji, glede na delanje sramote v EU parlamentu s srpštino nima tu kaj delat. Naj spoka. Nič proti Srbom, ampak če ti SLO ni v prvem planu (kot še npr. Jovevi), od*ebi iz politike.
V veselje mi je, da sta dva lokalna preskakovalca med strankami, tokrat napačno stavila. En iz Levice, drugi iz Golobove Slovenije, prej LSD. Zdaj sta obtičala z njim.
Se mi pa zdi, da so ga najprej hoteli plasirat kot Nov obraz, a je potem prišlo do spremembe plana.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3p0 ()
nejclp ::
Po drugi strani vsi s vsaj nekaj IQ-ja oz politične inteligence dobro vemo, da je bil Logar poslan v ta boj v dogovoru z jajotom, da bi pobral čim več volilcev leve sredine,
kak ste bogi in spresrani, levaki.
Ko po štirih letih nimate pokazati kaj drugega, kot destrukcijo na vseh področjih pa samo še napadate.
Dajete malo obelodanit dosežke.
Nestrpni in toksični ste ko sto mater!
Mogoče zato, ker vam je jasno, da se 22.3. pipica zapre?
Jaz sem naročil izdatno porcijo kokic, da se bom zabaval ob vašem cviljenju. In to cviljenje traja že kar nekaj časa.
Panika![]()
deluješ izjemno živčno, glede na to, da zmagujete. Daj se pomiri.
Jaz bi nejca in kačo dal v UFC ring in pobiral stave.
Nisva v isti kategoriji.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejclp ()
FireSnake ::
Nikjer nisem lagal, ti pa si zavestno lagal, pajacek brez hrbteničke.
Daj, lažnivec, z ad hominemi ti ne bo ratalo.
Ne, nisem lagal, motil sem se.
Vse ostalo, kar pišeš, je samo smetenje, zavajanje in še več laganja.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
delavec44 ::
To ni oglas za delo, čeprav se tako bere med vrsticami ...
GIBANJE SVOBODA: Načrtujemo, da bo število zaposlenih v civilnem delu državne uprave predvidoma ostalo v okviru doseženega števila zaposlenih, odpuščanj zaposlenih se ne načrtuje. Bo pa glede na visoko starostno strukturo zaposlenih v naslednjih letih prihajalo do postopne menjave generacij zaradi upokojevanja in zaposlovanja mlajših kandidatov za zaposlitev, saj se z različnimi kadrovskimi in plačnimi ukrepi trudimo, da bi tudi državna uprava postajala privlačen delodajalec za mlajše kadre, ki vstopajo na trg delovne sile.
https://n1info.si/volitve-2026/stranke-...
Vsi ostali pa zaradi AI napovedujejo odpuščanja. Vitka država pa to.
Enako debilnost o gumi/človeku je že nekdo drug od vas rekel, na vse sem odgovoril, lahko greš prebrat, ne mislim ponavljat.
Za tebe debilnost, za ostale zdrava kmečka pamet. Pa menda je tudi po zakonu kar razlika.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
Nikjer nisem lagal, ti pa si zavestno lagal, pajacek brez hrbteničke.
Daj, lažnivec, z ad hominemi ti ne bo ratalo.
Vse ostalo, kar pišeš, je samo smetenje, zavajanje in še več laganja.
Nisem lagal. Ti ne samo, da si lagal, da sem napisal, da lahko stanovanja dobijo samo Slovenci, lagal si tudi, da je državljan Slovenije enako kot Slovenec.
Za tebe debilnost, za ostale zdrava kmečka pamet. Pa menda je tudi po zakonu kar razlika.
Oba sta mahala z nožem v javnosti, za prvega in za drugega obstajajo samo trditve, nobenih posnetkov, lahko pa linkaš, če je kaj novega.
Zgodovina sprememb…
V precej člankih piše, da je prvi napadal ljudi in policiste. Če jim ne verjameš, tvoj problem.
Dvomim, da bodo policisti posnetek body camere dali v javnost kot je to v USA.
V precej člankih piše, da je prvi napadal ljudi in policiste. Če jim ne verjameš, tvoj problem.
ja, piše, take so izjave policistov, Kordiš pa je izjavil, da se jim je približal tip z nožem, na kar jih je opozoril mimoidoči. v obeh primerih samo trditve.
Izjave policistov, ostalih napadenih ljudi pred tem in prič.
Pa pri Kordišu težko policisti neznanca ustrelijo, če le-ta pobegne še pred prihodom policije. Zgleda ni imel samomorilskih nagnjenj.
Pa pri Kordišu težko policisti neznanca ustrelijo, če le-ta pobegne še pred prihodom policije. Zgleda ni imel samomorilskih nagnjenj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
Izjave policistov, ostalih napadenih ljudi pred tem in prič.
Se strinjam, verjetno je imel domoljubna nagnjenja, napisal sem samo tole:
Zanimivo, v eni drugi temi nabijate, da je fino, če se nekoga, ki v javnosti maha z nožem, ubije na licu mesta.
Nakar ste začeli histerizirati.
Malidelničar ::
Dejmo malo bolj analitično pristopit k temu predvoilinemu boju. Mene mogoče še najbolj preseneča popoln potop Prebeličevega Preroda - po zadnjih javnommnenjskih razsikavah (Mediana) jim kaže ubogih 1,5% - kar je daleč celo od parlamentarnega praga, kaj šele za kaj bolj višjega oz ambicioznejšega.
Zakaj je to presenetljivo - Prebelič se je dokaj izkazal na predsedniških volitvah, pokazal je nek potencial (podobno kot Logar na desni strani). V tej kampaniji pa je postopoma pogorel oz nikakor ne dobi podpore volilcev leve sredine. Po mojem je ključni razlog, da mu manjka neke karizme, vidi se da je profesor, nima ljudskega (beri populističnega) nagovora - kar pa načeloma ni slabo, kvečjemu obratno. Žal se prav na takem primeru v praksi kaže, da pravi problem niso politiki oz izbira le-teh, ampak mi volilci, ki nasedamo predvsem populizmu, lažem ter ideološkim bojem. Glede na to, da je baje veliko volilcev Svobode oz Goloba po 4 letih razočaranih, bi nekako naravno pričakoval iskanje "novega obraza" na levi, poštenega in politično še neomadeževanega obraza - ki bi ga nadomestil. Vendar tokrat se to očitno ni oz ne bo zgodilo. Hmm, mogoče pa volilci Svobode oz ostalih koalicijskih strank le niso tako razočarani ?
Po drugi strani vsi s vsaj nekaj IQ-ja oz politične inteligence dobro vemo, da je bil Logar poslan v ta boj v dogovoru z jajotom, da bi pobral čim več volilcev leve sredine, da bo vendarle lahko veliki vodja spet sestavil vlado in poskušal spet zamenjat in spremenit vse kar je mogoče. To Logarju zaenkrat kar dobro uspeva (naivnih oz glupih ljudi je vedno dovolj na voljo) - gre razumkni analitiki pravijo da gre tu politični nateg par excellence. Tisti, ki se s tem ne strinja naj pač počakat na rezultate volitev in kar bo potem sledilo.
Drži, Prebiličev potop je res izjemno presenečenje in ena izmed bolj skritih zgodb teh volitev - kako je zakockal potencialno ogromen političen potencial.
To je približno na takšnem nivoju, kot če bi ne vem Miro Cerar pred volitvami 2014 nekako zašuštral svojo politično kampanijo.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
T440 ::
Evo, pravi levi FDV tekst.
Dolg, fajn se bere, na prvo žogo se sliši smiselno.
Ampak ne more iz svoje kože. Sebe razglasi za osebo z visokim IQ, drugace misleče pa za glupe in naivne.
In točno tovrstni lepo govoreči levaki ste jedro problema te države.
EU_zamašek- ::
Skakanje iz cveta na cvet ne zbuja ravno zaupanja.
Pri Logarju vsaj obstaja minimalna možnost, da ni trojanski konj, ali pa da zarije nož Jajotu v hrbet, ko bo čas za to.
Pri Logarju vsaj obstaja minimalna možnost, da ni trojanski konj, ali pa da zarije nož Jajotu v hrbet, ko bo čas za to.
EU_zamašek- je izjavil:
Dej no, taka pizda pa Logar vseeno ni, da bi g. Janši zaril nož v hrbet? Ali pač?
Gogo ::
Jajo se je zasigural, da do tega scenarija ne pride z nastavitvijo svojega kadra. Če bo pa kaj palamudil, ga bodo pač odstavili in ostane nepovezan poslanec.
Gigabyte Aorus B550 Elite|Ryzen 3 3100|Gainward RTX 2060 Ghost, 6 GB GDDR|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|
Malidelničar je izjavil:
Drži, Prebiličev potop je res izjemno presenečenje...
Se strinjal, jaz sem tudi pričakoval, da bo Pernati končal enako, kot sta Cerar in Šarec. Pa zgleda ni, kaj neki je drugačnega zdaj, da levi center, kar naenkrat, ne bo volil novih obrazov, kar je bilo prej pravilo?
Dimnik ::
EU_zamašek- je izjavil:
Dej no, taka pizda pa Logar vseeno ni, da bi g. Janši zaril nož v hrbet? Ali pač?
To levaki bolj obvladate, zakaj sploh sprašuješ...
EU_zamašek- je izjavil:
Ker je bila aluzija z vaše strani v tem smislu. Jaz verjamem, da Logar ne bo izdal Jajota.
EU_zamašek- ::
EU_zamašek- je izjavil:
A se hecaš? Vprašanje časti ni odvisno od političnih preferenc. Sicer ste najbolj jamrali nad Virantom, če pa misliš kovid obdobje, ti dam prav - Perič, Desusovci ipd.
Malidelničar je izjavil:
Drži, Prebiličev potop je res izjemno presenečenje...
Se strinjal, jaz sem tudi pričakoval, da bo Pernati končal enako, kot sta Cerar in Šarec. Pa zgleda ni, kaj neki je drugačnega zdaj, da levi center, kar naenkrat, ne bo volil novih obrazov, kar je bilo prej pravilo?
Taubi pač ni mevža. Je problematičen, ampak parira Jajotu. Cerar je bil vseeno boljši kot Šarec. Uspeh slednjega mi je še danes neznanka.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: EU_zamašek- ()
feryz ::
A gorenjci boste šiviljo spet dali na infrastrukturo?
Da vemo ali bo še naprej kradla pri koritu ali lahko pričakujemo drugega lopova.
Da vemo ali bo še naprej kradla pri koritu ali lahko pričakujemo drugega lopova.
GregiB ::
EU_zamašek- je izjavil:
Cerar je bil vseeno boljši kot Šarec. Uspeh slednjega mi je še danes neznanka.
Zakaj...? tip je bil izjemno priljubljen župan (kot npr. Prebilič), na predsedniških volitvah je bil edini resen protikandidat barbiki in se neomadeževan, popularen skozi svoje županovanje postavil na sceno kot glavni "NeJanšist". Jest še vedno trdim, da zadnja desetletja toliko glasov, kot levemu centru prinese Janša, jih noben niti približno toliko
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GregiB ()
EU_zamašek- je izjavil:
Taubi pač ni mevža. Je problematičen, ampak parira Jajotu. Cerar je bil vseeno boljši kot Šarec. Uspeh slednjega mi je še danes neznanka.
Pomoje je blo tole
Mal mizoginije je vedno dobrodošlo, še posebej na vasi. En tak hecko je, Slovenceljčkom blizu, je mel moment.
harmonkar9 ::
harmonkar9 je izjavil:
Leta 2022, malo pred volitvami 2026, ko mu voda teče v grlo, se gre pernati spomnit, da bi rad imel 2 mandata
slabo trolaš, zelo slabo! vse reforme je N5H1 obljubil za ta mandat.
Vse reforme je obljubil za ta mandat, komaj maja 2022, ko je že vlada skoraj bila sestavljena in je njegov mandat že bil večinoma mimo, je začel nakladat o več mandatih:
Golob je še dodal, da imajo načrte za dva mandata. "Če želimo resno nasloviti razvojne izzive, moramo gledat dlje, kot je en mandat," je dejal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
lagal si tudi, da je državljan Slovenije enako kot Slovenec.
Ko smo mislili, da nižje ne gre
Nisem lagal.
ampak ...
Kako ti temu rečeš je popolnoma nepomembno! Dejstvo: širil si napačne informacije!
In jaz temu pravim laganje!
EU_zamašek- je izjavil:
Taubi pač ni mevža.
A, da ni?
harmonkar9 je izjavil:
Vse reforme je obljubil za ta mandat, komaj maja 2022
Levakarski trol, zelo slabo trolaš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
mirator ::
Lej, zanimivo. Strinjaš se z vsebino, moti te pa leporečje in da je pač omenil nek IQ.Dejmo malo bolj analitično pristopit k temu predvoilinemu boju. Mene mogoče še najbolj preseneča popoln potop Prebeličevega Preroda - po zadnjih javnommnenjskih razsikavah (Mediana) jim kaže ubogih 1,5% - kar je daleč celo od parlamentarnega praga, kaj šele za kaj bolj višjega oz ambicioznejšega.
Ampak ne more iz svoje kože. Sebe razglasi za osebo z visokim IQ, drugace misleče pa za glupe in naivne.
Ne vem. Če jaz neko vsebino sprejmem, potem so ostale stvari res drugorazrednega pomena.
Se pa jaz s tem zapisom @kamarina povsem strinjam. Prebilič na žalost ni mogel iz profesorske retorike s katero komunicira s študenti. Volilcev s takšno retoriko pa enostavno ne moreš nagovarjati. Žal, je verjetno njegov politični vlak odpeljal.
Med tem pernati blefer enako, kot njegovi troli tukaj na slo-tech: toda jajo 
Snežinkice ene! Nič ni za pokazat in drugega, kot napadati ne znajo.
22. marec .. tik, tak, tik, tak .... še bodo svinje cvilile, ko se jih bo vleklo stran od korita.
22. marec .. tik, tak, tik, tak .... še bodo svinje cvilile, ko se jih bo vleklo stran od korita.
primoz4p ::
EU_zamašek- je izjavil:
Dalo se bi tudi drugače povedat, ne pa "pizda" na "pizdo" kot Vukovićeva.
https://www.facebook.com/reel/201494247...
primoz: pusti, tega mi primitivni neizobraženci ne razumemo.
To samo napredni izobraženci tipa nejči razumejo
To samo napredni izobraženci tipa nejči razumejo
22. marec .. tik, tak, tik, tak .... še bodo svinje cvilile, ko se jih bo vleklo stran od korita.![]()
Glede na zgoraj napisano:
Svoboda: Umazana kampanja nas ne bo odvrnila od tega, da še naprej delamo za dobro ljudi in boljšo Slovenijo
Vir.
Zdaj pa vprašanje: čemu pa pokvarjena perjad ne neha igrati umazano?
lagal si tudi, da je državljan Slovenije enako kot Slovenec.
Ko smo mislili, da nižje ne gre![]()
Točno tole si napisal:
kdor ima slovensko državljanstvo je Slovenec. Pika basta! Vse ostalo so tvoje blodnje.
https://slo-tech.com/forum/t850228/p871...
Torej si lagal, ali pa si se motil? Jaz dopuščam možnost, da si se motil, ker itak nisi posebno bister in si bolj slabo razgledan. Zame očitno misliš, da sem nezmotljiv, mi laska, ampak nažalost nisem.
Nisem lagal.
ampak ...
Kako ti temu rečeš je popolnoma nepomembno! Dejstvo: širil si napačne informacije!
In jaz temu pravim laganje!
Se pravi, če upoštevamo tvoje kriterije, tukaj si brezsramno lagal in zavajal?
slabo trolaš, zelo slabo! vse reforme je N5H1 obljubil za ta mandat.
https://slo-tech.com/forum/t850228/p871...
Jaz vseeno dopuščam možnost, da si se motil, ker itak nisi posebno bister in bolj slabo razgledan.
EU_zamašek- je izjavil:
Sori, ker sem prizadel tvoja woke politično korektna čustveca, snežinkica.
primoz: pusti, tega mi primitivni neizobraženci ne razumemo.
To samo napredni izobraženci tipa nejči razumejo![]()
Tko je, naj izobrazba ne preprečuje vulgarnosti.
Zgodovina sprememb…
Zanimivo, v eni drugi temi nabijate, da je fino, če se nekoga, ki v javnosti maha z nožem, ubije na licu mesta.
V bistvu ti spet lažeš, ker se verjetno vsi strinjamo, da gre za tragedijo in tu ni nič "finega".
Ne vem. Če jaz neko vsebino sprejmem, potem so ostale stvari res drugorazrednega pomena.
Se pa jaz s tem zapisom @kamarina povsem strinjam. Prebilič na žalost ni mogel iz profesorske retorike s katero komunicira s študenti. Volilcev s takšno retoriko pa enostavno ne moreš nagovarjati. Žal, je verjetno njegov politični vlak odpeljal.
Kaj pa uči, srbštino? Ali vsaj poučuje v spbštini? Pardon, v srbski retoriki.
Kaj še on ni vse, profesor, župan, EU poslanec, ki je očitno tam bolj malo, ne da bi tam kdo to sploh opazil... Ko grem naslednjič v McD, mi bo stregel Vladimir?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3p0 ()
V bistvu ti spet lažeš, ker se verjetno vsi strinjamo, da gre za tragedijo in tu ni nič "finega".
Tudi jaz se strinjam, da gre za tragedijo, ampak nisem prepričan, da se ne bi dalo drugače, kot z ubojem.
Plus, bi lagal, če bi se sprenevedal, da mislim, da ne hinaviš.
Potem pa ne podtikaj, da je to za koga fino, nihče ni tega izrazil.
Dalo se mogoče bi drugače, nihče od nas ni bil tam. Ampak nekateri zdaj želijo krivdo policaja, pa budalaštine v smislu "ustrelil bi ga v nogo"...
Dalo se mogoče bi drugače, nihče od nas ni bil tam. Ampak nekateri zdaj želijo krivdo policaja, pa budalaštine v smislu "ustrelil bi ga v nogo"...
T440 ::
Lej, zanimivo. Strinjaš se z vsebino, moti te pa leporečje in da je pač omenil nek IQ.Dejmo malo bolj analitično pristopit k temu predvoilinemu boju. Mene mogoče še najbolj preseneča popoln potop Prebeličevega Preroda - po zadnjih javnommnenjskih razsikavah (Mediana) jim kaže ubogih 1,5% - kar je daleč celo od parlamentarnega praga, kaj šele za kaj bolj višjega oz ambicioznejšega.
Zanimivo.
Verjamem, da se strinjas z zapisom kanarina, saj sta sorodne vrste volivca:
- ne razumeta napisanega.
-> sam se z vsebino ne strinjam in je ne sprejemam, zato sem tudi napisal, da se na prvo žogo sliši smiselno (v slovenščini to namreč pomeni, da se le sliši smiselno, ko pa malo razmisliš, pa vidiš da ne štima in nima smisla).
In to je tezava - ogromna mnozica volivcev vas je prepricanih v to, da razumete stvari, da so ostali glupi…. realnost pa je drugacna.
Golob in Mesec vas prepricata z neskoncnimi traktati o pravicnosti (zato dajmo obdavcit vse mozno), o enakosti (zato dajmo zjebat zdravstvo da bo enako zjebano za vse), ipd…
Ampak realnost je pa drzava z podpovprecno gospodarsko rastjo, nadpovprecno inflacijo, nadpovprecno obdavcitvijo dela in prenosom vse vecjega stevila sedezev iz LJ v Zagreb. Recept za dolgorocno katastrofo, ampak vam je katastrofa sprejemljiva zgolj zato, ker bo enako katastrofalna za vse.
Ne podtikam, tak vtis sem dobil, ko sem temo bral, celo hvalili ste policaje, češ da so to pravilno in z odliko opravili. plus še priročno ste mizoginijo zganjal, češ, da se ženske prej prestrašijo in da so zato bolj agresivne, take priložnosti ne gre izpustit, anede.
harmonkar9 ::
harmonkar9 je izjavil:
Vse reforme je obljubil za ta mandat, komaj maja 2022
Levakarski trol, zelo slabo trolaš.
Moram se popravit, če tvoje informacije o sestavi pernate vlade držijo (in ne lažnive levakarske), je pernati že 7 mesecev pred sestavo vlade govoril o dveh mandatih, ne samo 1 mesec pred sestavo:
03.05.2022 ob 13:50
Golob je še dodal, da imajo načrte za dva mandata. "Če želimo resno nasloviti razvojne izzive, moramo gledat dlje, kot je en mandat," je dejal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
Ne podtikam, tak vtis sem dobil, ko sem temo bral, celo hvalili ste policaje, češ da so to pravilno in z odliko opravili. plus še priročno ste mizoginijo zganjal, češ, da se ženske prej prestrašijo in da so zato bolj agresivne, take priložnosti ne gre izpustit, anede.
Saj so policaji pravilno opravili. Pa to še ne pomeni, da je za kogarkoli bilo fino.
bbbbbb2024 ::
Če dobijo Logar, Jajo in Vrtovec&Co skupaj 46 glasov, hvala Bogu. Karkoli drugega od Svobode+Levice+SD je trenutno bolje. Pa se lahko levaki na trepalnice postavljate. Sicer tudi trenutna desna sredina ni bogve kaj. Libertarci še vedno čakamo na pravo libertarno stranko, po vzoru Mileia.
Logar bo sam dobil 20-22 glasov. Problem je, da brez npr. SD ne bo šel v vlado z Jajotom. SD pa ne bo šla v vlado z SDSom. Na levem polu bo vse razpadlo na prafaktorje. SD bo dobila verjetno 6-8 sedežev.
EU_zamašek- je izjavil:
Saj za to se gre že ves čas. Na oblasti so bili vulgarneži, brez bremz. Samo oblast in nič drugega. So pripravljeni lagati, krasti, poneverjati, skrivati, vse. Res vse.
Že to, da MSM mediji noben ne piše o tem, je ZELO zaskrbljujoče. Bo pa teh posnetkov še vsaj 5+. Ali več kot to, dosti več.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bbbbbb2024 ()
Saj so policaji pravilno opravili. Pa to še ne pomeni, da je za kogarkoli bilo fino.
Dobil sem vtis, da je blo enim fino, ampak Ok, bom zamenjal "fino" s "pravilno".
Zanimivo, v eni drugi temi nabijate, da je pravilno, če se nekoga, ki v javnosti maha z nožem, ubije na licu mesta.
A je zdaj boljš?
DeeJay ::
Najbližje po programu (https://volilnikompas.si/app/), pa še to samo 55%, sem s pirati, tko da gre letos moj glas njim, pa čeprov verjetno ne bodo prestopil praga.
Na žalost v Sloveniji že 20+ let ni resne stranke in vsi delajo samo za svoje interese.
Na žalost v Sloveniji že 20+ let ni resne stranke in vsi delajo samo za svoje interese.
Don't f with me.

Scaramouche3 ::
Najbližje po programu (https://volilnikompas.si/app/), pa še to samo 55%, sem s pirati, tko da gre letos moj glas njim, pa čeprov verjetno ne bodo prestopil praga.
Če bi SLO tech uporabniki naredili stranko, bi bila lahko sredinska?
Malidelničar ::
Okej, malce konstruktivnega komentarja:
Predvsem kar se tiče Taubija in njegovega uspeha na levi:
COVID je bil pač ekstremen faktor. Brez tega on ne dobi toliko glasov in toliko mandatov. Tisto je bila histerija.
Kot drugo Taubi je bolj ruthless od Cerarja (morda psihopatske lastnosti? dobro za politika? :) ) in lani februarja 25, ko se je lomilo in so ozadja cincala in tuhtala o novem obrazu ni popustil.
Januar/Februar/Marec je bilo okno za the move Prebiliča. Ampak on bi takrat moral priti odločno v napad, pa ni imel jajc. Morda si je tu zapravil politično kariero, ali pa se mu bo čez nekaj let zopet odprlo okno.
Če se spominjate sem prvo polovico leta dolgo omenjal Prebiliča, ampak potem ni bilo iz tega nič.
Golob je postal pozno v drugi polovici leta in sedaj bolj agresiven, ker se mu gre za preživetje.
Levica v SLO je brutal: on je moral odbiti napad tranzicijskih lobijev, političnih lobijev na levici, hkrati pa je sam ujetnik teh istih lobijev (in kot pravi komentator Videtič celo novih srbskih mafijskih lobijev)
Se pa zdi nekaj mesecev sedaj Golob ranljiv. Morda je izčrpan od vse politično-zakulisne borbe zadnje leto. Kdo ve .....
Ampak ne more pa Prebilič sedaj vleteti noter, to je vse zdaj že zamujeno.
Predvsem kar se tiče Taubija in njegovega uspeha na levi:
COVID je bil pač ekstremen faktor. Brez tega on ne dobi toliko glasov in toliko mandatov. Tisto je bila histerija.
Kot drugo Taubi je bolj ruthless od Cerarja (morda psihopatske lastnosti? dobro za politika? :) ) in lani februarja 25, ko se je lomilo in so ozadja cincala in tuhtala o novem obrazu ni popustil.
Januar/Februar/Marec je bilo okno za the move Prebiliča. Ampak on bi takrat moral priti odločno v napad, pa ni imel jajc. Morda si je tu zapravil politično kariero, ali pa se mu bo čez nekaj let zopet odprlo okno.
Če se spominjate sem prvo polovico leta dolgo omenjal Prebiliča, ampak potem ni bilo iz tega nič.
Golob je postal pozno v drugi polovici leta in sedaj bolj agresiven, ker se mu gre za preživetje.
Levica v SLO je brutal: on je moral odbiti napad tranzicijskih lobijev, političnih lobijev na levici, hkrati pa je sam ujetnik teh istih lobijev (in kot pravi komentator Videtič celo novih srbskih mafijskih lobijev)
Se pa zdi nekaj mesecev sedaj Golob ranljiv. Morda je izčrpan od vse politično-zakulisne borbe zadnje leto. Kdo ve .....
Ampak ne more pa Prebilič sedaj vleteti noter, to je vse zdaj že zamujeno.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Malidelničar ()
Scaramouche3 je izjavil:
Če bi SLO tech uporabniki naredili stranko, bi bila lahko sredinska?
Prej bi se pobil med sabo preden bi ustanovil stranko hehe
Don't f with me.
22. marec .. tik, tak, tik, tak .... še bodo svinje cvilile, ko se jih bo vleklo stran od korita.![]()
Glede na zgoraj napisano:
Svoboda: Umazana kampanja nas ne bo odvrnila od tega, da še naprej delamo za dobro ljudi in boljšo Slovenijo
Vir.
Zdaj pa vprašanje: čemu pa pokvarjena perjad ne neha igrati umazano?
Zakaj ne upoštevaš mojega nasveta? Trikrat globoki vdih in izdih. Zaradi tvoje gorečnosti boš še pred volitvami povsem izgorel in boš moral svoj nick menjati z AshySnake.
Čist tko na hitro moj pogled na stranke:
GS - Mešanje dreka in pobiranje davkov
SDS - Kriminalci
NSI - Verski ekstremisti
SD - Kriminalci
Levica - Socialni woke ekstremisti
Vsi ostali novi so pa ali sateliti (demokrati) ali pa stranke samo za svoj namen (upokojenci - upokojenci, alternativa - antivaxerji, sns - ilegalci itd)
SDS - Kriminalci
NSI - Verski ekstremisti
SD - Kriminalci
Vsi ostali novi so pa ali sateliti (demokrati) ali pa stranke samo za svoj namen (upokojenci - upokojenci, alternativa - antivaxerji, sns - ilegalci itd)
Don't f with me.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeeJay ()
bbbbbb2024 je izjavil:
Logar bo sam dobil 20-22 glasov. Problem je, da brez npr. SD ne bo šel v vlado z Jajotom. SD pa ne bo šla v vlado z SDSom. Na levem polu bo vse razpadlo na prafaktorje. SD bo dobila verjetno 6-8 sedežev.
Kaj pa če SD sploh ne dobi 4%? Meni se zdi za njih 50/50.

Scaramouche3 ::
SuperJet ::
Čist tko na hitro moj pogled na stranke:
SDS - Kriminalci
NSI - Verski ekstremisti
SD - Kriminalci
Kar dober pogled, blizu mojemu.
Zato so meni kot favoriti ostali ZS+SG in Pirati.
Mi ne delujejo ne sateliti in ne preveč specializanti za en namen.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 24735 (22996) | Samael |
| ⊘ | Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 155819 (97050) | T440 |