» »

komu boste dali glas na volitvah

komu boste dali glas na volitvah

Temo vidijo: vsi
««
43 / 44
»»

harmonkar9 ::

FireSnake je izjavil:

Ogromno je naredil za zmanjšanje izvoza!
Ker se je kakšna firma peljala tudi na račun destruktivnih potez tega zafixanca.

Povečal je izvoz uspešnih domoljubnih podjetnikov.

Zgodovina sprememb…

Dimnik ::

Polda je izjavil:

Čakalnih vrst ni, ker Golob ne rabi čakati v njih.

nejclo in kanarin...sta kaj ookomentirala tole? Ali ignor?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dimnik ()

Dimnik je izjavil:

kanarin je izjavil:

feryz je izjavil:

Ne, nismo v istem vesolju.
Vem, da gredo poslancem in funkcionarjem plače nekih 80 posto gor, da celemu javnemu sektorju raste, ampak nam v privat sektorju pa čudežno padajo.
Vsaj če gledamo bruto bruto - neto.
Očitno res obstajajo dve realnosti.

Kdo pa ti brani se potrudiš poiskati bolje plačano delovno mesto - če z obstoječo plačo nisi zadovoljen ? Kdor je sposoben se bo že znašel.

Btw. tudi sam delam v privat sektorju.

Model....privatniku greš govorit naj najde bolje plačano delo:))
Izpadeš totalni bedak, ki ne ve kaj govori...

In to greš feryz, razlagat:))

Pač tipičen levak, ki ne razume gospodarstva in misli, da bi lahko uspešen zasebni podjetnik, ki upravičeno kritizira vse okoli sebe 99 % časa, bil neazadovoljen zaradi lastne nesposobnosti ter bi mu bilo bolje v JS ali pod drugim delodajalcem, kot pa v nemogočih pogojih poslovanja pod katastrofalno pernato vlado, ki kaznuje uspešne podjetnike.

Zgodovina sprememb…

Polda je izjavil:

Mi domoljubi imamo poln kufer teh levakarskih sistemov, ki dajejo prednost bogatim in vplivnim. Čimprej potrebujemo nižje davke in privatiziran sistem, ki bo preko mehanizma prostega trka dal enake možnosti vsem, ne samo bogatim.

Polda ::

c3p0 ::

nejclp je izjavil:

c3p0 je izjavil:

To je vrlina skrajnih levakov, 100x preberete, pa vseeno ne razumete.

A dej no, ko je Mesec pred leti trdil prav to, da je "Slovenija izvozno naravnano gospodarstvo, z majhnim internim trgom" zato je odvisnot od izvoza Ahilova peta slovenskega gospodarstva, ste družno rezgetali, da je ustrelil kozla. plus, nič od navedenega nisem zanikal, genijalčki, vi histerizirate, saj vam bonitetne ocene niso všeč, ker ni Jajo.

Velik strateg Mesec. Njegov domet je štempljanje, ko greš na malico in printanje računov na kavnih avtomatih.

Vse, kar je več, je nekje slišal ali prebral, ampak se mu ne sanja, kako to izvest v praksi.

kanarin ::

harmonkar9 je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Ker se je kakšna firma peljala tudi na račun destruktivnih potez tega zafixanca.

Upam, da uspe izvoziti tudi tebe, da ne smradiš več po tem forumu. Če imaš čas cele dneve nonstop pisat tu si ali nezaposlen ali (dobor) plačan SDS-ov aktivist. Ne izključujem pa še tretje opcije - da si enostavno... zabit.

PujsekPepe ::

Dejte se nehat kregat. Ni vredno.

Samo da mamo mir, resnico in svobodo

delavec44 ::

kanarin je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Upam, da uspe izvoziti tudi tebe, da ne smradiš več po tem forumu. Če imaš čas cele dneve nonstop pisat tu si ali nezaposlen ali (dobor) plačan SDS-ov aktivist. Ne izključujem pa še tretje opcije - da si enostavno... zabit.

Harmonkar je bolj levi od tebe. Plačan aktivist ja, ampak od koga.

Ti p trol ki samo tolces po resnici

kanarin je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Tipično za levake, vse trojno mimo. Sem uspešen domoljubni podjetnik, ki poslovno trpi zaradi pernatega, domoljubni aktivist sem brezplačno in prostovoljno, poleg tega sem pa intelegenten, tako kot večina domoljubov.

nejclp ::

c3p0 je izjavil:

nejclp je izjavil:

c3p0 je izjavil:

A dej no, ko je Mesec pred leti trdil prav to, da je "Slovenija izvozno naravnano gospodarstvo, z majhnim internim trgom" zato je odvisnot od izvoza Ahilova peta slovenskega gospodarstva, ste družno rezgetali, da je ustrelil kozla. plus, nič od navedenega nisem zanikal, genijalčki, vi histerizirate, saj vam bonitetne ocene niso všeč, ker ni Jajo.

Velik strateg Mesec. Njegov domet je štempljanje, ko greš na malico in printanje računov na kavnih avtomatih.

Vse, kar je več, je nekje slišal ali prebral, ampak se mu ne sanja, kako to izvest v praksi.

Genijalček, med drugim je izvedel pokojninsko reformo.

Plus, to boš ful vesel podatka, Moody's se je za zvišanje bonitetne ocene "odločila potem, ko je novembra lani Slovenija potrdila pokojninsko reformo, ki po oceni agencija izboljšuje dolgoročno fiskalno stabilnost". https://www.delo.si/gospodarstvo/novice...

Ta tema se je popolnoma izrodila po zaslugi samo nekaj SDS aktivistov ki neumorno trosijo svojo propagando in vsiljujejo svojo "resnico" ter vsepovprek žalijo vse tiste , ki se z njimi ne strinjajo. Takšen kot je veliki nezamenljivi in nezmotljivi vodja taki so pač tudi njegovi podaniki. Škoda časa in energije se ubadat s takimi.

nejclp je izjavil:

c3p0 je izjavil:

nejclp je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Genijalček, med drugim je izvedel pokojninsko reformo.

Plus, to boš ful vesel podatka, Moody's se je za zvišanje bonitetne ocene "odločila potem, ko je novembra lani Slovenija potrdila pokojninsko reformo, ki po oceni agencija izboljšuje dolgoročno fiskalno stabilnost". https://www.delo.si/gospodarstvo/novice...

Seveda se levakarskim bankirjem v ameriki zdi fino, da pernati trga našim bodočim upokojencem kruh od ust in jih potiska v revščino. Vse samo zato, da si lahko še več izposoja, pita lenuhe in zvišuje stroške dela

FireSnake je izjavil:

nejclp je izjavil:

ker ni Jajo.

Spet lažeš in podtikaš. Nikjer tega nihče ni rekel.

Itak ni nihče rekel, ampak štiriletna bolečina, ker ni Jajo in veselje, ob upanju, da bo spet Jajo, veje iz vsakega vašega posta.

Dimnik je izjavil:

Polda je izjavil:

Kaj pa naj komentiram? A mogoče predsednik vlade ni VIP, ali kaj? A ste komunajzerji kar naenkrat?

nejclp je izjavil:

FireSnake je izjavil:

nejclp je izjavil:

ker ni Jajo.

Itak ni nihče rekel, ampak štiriletna bolečina, ker ni Jajo in veselje, ob upanju, da bo spet Jajo, veje iz vsakega vašega posta.

Jaz sem verjetno kdaj rekel. In mogoče tudi uporabnik Utk, on se mi zdi iskren in predan našemu cilju. Če nisem rekel, pa zdaj povem: odkar ni Gospoda Janše, trpimo. In trpeli bomo, dokler se ne vrne. Žal je med nami veliko lažnih in neiskrenih "domoljubov", ki se sramujejo svojih političnih prepričanj. Je pa to zaradi levih fašistov, ki takoj napadejo z obtožbami, da smo domoljubi fašisti.

PujsekPepe je izjavil:

Komu ti to?

kanarin je izjavil:

Ta tema se je popolnoma izrodila po zaslugi samo nekaj SDS aktivistov ki neumorno trosijo svojo propagando in vsiljujejo svojo "resnico" ter vsepovprek žalijo vse tiste , ki se z njimi ne strinjajo. Takšen kot je veliki nezamenljivi in nezmotljivi vodja taki so pač tudi njegovi podaniki. Škoda časa in energije se ubadat s takimi.

Največ žaljivk pade iz leve. Ampak ja, spet ti je Janša kriv.

delavec44 je izjavil:

kanarin je izjavil:

Največ žaljivk pade iz leve. Ampak ja, spet ti je Janša kriv.

+1. To lahko vsak pravi domoljub potrdi.

nejclp je izjavil:

Dimnik je izjavil:

Polda je izjavil:

Kaj pa naj komentiram? A mogoče predsednik vlade ni VIP, ali kaj? A ste komunajzerji kar naenkrat?

A piše kje v zakonu, da predsednik vlade lahko čakalne vrste preskakuje? Naj gre samoplačniško, če hoče VIP obravnavo. Vse ostalo je korupcija.

delavec44 je izjavil:

A piše kje v zakonu, da predsednik vlade lahko čakalne vrste preskakuje? Naj gre samoplačniško, če hoče VIP obravnavo. Vse ostalo je korupcija.

S tem se seveda strinjam.

harmonkar9 je izjavil:

nejclp je izjavil:

FireSnake je izjavil:

nejclp je izjavil:

ker ni Jajo.

Jaz sem verjetno kdaj rekel. In mogoče tudi uporabnik Utk, on se mi zdi iskren in predan našemu cilju. Če nisem rekel, pa zdaj povem: odkar ni Gospoda Janše, trpimo. In trpeli bomo, dokler se ne vrne. Žal je med nami veliko lažnih in neiskrenih "domoljubov", ki se sramujejo svojih političnih prepričanj. Je pa to zaradi levih fašistov, ki takoj napadejo z obtožbami, da smo domoljubi fašisti.

Ja, ti si eden redkih avtentičnih desničarjev tukaj. S hrbtenico.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

FireSnake ::

Gledate soočenja na POP TV 2.2.2026?
Stara kura od svobode sploh ne ve kaj je to koncesionar!
Da jo drugi opomnijo kako je na stvari, da ne govori prav.
Kje te nesposobne stare kraste dobijo? In to pošljejo na TV!
Sramota od golobje hunte!

Tema zdravstvo: a svobodnjaki takoj ven potegnejo istospolne.
Smeti od ljudi so to!
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

Ne gledam, ker je levakarska TV. Spremljam kampanjo na X.

PujsekPepe je izjavil:

Ti pa trol, ki promovira kriminalca!
S tem, da si želel na začetku še lagati, da to ni res.
Sramota!

kanarin je izjavil:

Špukanje po golobji hunti je upravičeno. In po njihovih vazalov tudi.
Nemara ni?
Namišljene čakalne dobe in tako naprej.

nejclp je izjavil:

FireSnake je izjavil:

nejclp je izjavil:

ker ni Jajo.

Laž!
Daj povezave ali pa obmolkni.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

FireSnake je izjavil:

nejclp je izjavil:

FireSnake je izjavil:

nejclp je izjavil:

ker ni Jajo.

Laž!
Daj povezave ali pa obmolkni.

Pusti levaka in njegove halucinacije. Samo zato, ker si nesebično naredil malo daljši seznam s povezavami na večinoma domoljubne medije glede pomembnih dogodkov, še ne pomeni, da trpiš ali pogrešaš prejšnjo vlado, po moje ti gre pod levakarsko vlado čisto v redu. Ker pač nisi pravi domoljub in ne trpiš kot npr. jaz.

Zgodovina sprememb…

ripmork ::

FireSnake je izjavil:

Ko so levaki ploskali golobjemu ultimatu zdravnikom sem jim rekel, naj pripravijo denar.
Ker sicer bodo crkovali na belih mizah. In točno to se je zgodilo.
pernbati se pa hvali, da je zdravstvo uredil.

Jp. Da taisti, ki v "boju proti dvoživkam" hujskajo v razpad zdravstva, potem vpijejo, kako "ne smemo postat amerika" je noro ironično. Ravno sedanja demagoška politika vodi v najbolj divjo privatizacijo.

@kanarin: bo kak odgovor na moj demanti tvojega zapisa?

ripmork je izjavil:

Jp. Da taisti, ki v "boju proti dvoživkam" hujskajo v razpad zdravstva, potem vpijejo, kako "ne smemo postat amerika" je noro ironično. Ravno sedanja demagoška politika vodi v najbolj divjo privatizacijo.

Levaki pač ne vedo, da so situacijo v ameriki zakuhali levaki in se z nasprotovanjem ameriki najbolj hitro približujemo ameriki, namesto da bi zavestno sledili ameriki in tako imeli manj privatiziran sistem

Pernati bo pa rekel, da razturamo in, da nam vsi zavidajo:

c3p0 ::

So zgleda "strokovnjaki" zamenjali inflacijo in rast gospodarstva.

BTW kje je Robi zadnje dni? Šušlja se, da ne driska in je v Dubaju.

FireSnake je izjavil:

Pernati bo pa rekel, da razturamo in, da nam vsi zavidajo:

Res je, na zemljevidu se lepo vidi, da smo ena velika katastrofa sredi Evrope

Res zanimivo kaj vse najdete in na kaj se obešate. Jaz sem recimo našel tole:

Slovenija v evropskem povprečju
Slovenija je s 1,9-odstotno letno inflacijo povsem poravnana z evropskim povprečjem. Po podatkih Statističnega urada RS se je inflacija v Sloveniji glede na april, ko je znašala 2,3 odstotka, znižala za 0,4 odstotne točke.

https://lider.si/inflacija-v-obmocju-ev...

Res je "huda katastrofa" če smo v EU povprečju...

Pogledal sem si tudi zemljevid iz prejšnjega posta - vaša tako opevana Hrvaška ima pa celo 3.8 % inflacijo - kaj boste zdaj vi domoljubni junaki porekli na ta podatek ?

Nic, js upam da bo golob se enkrat zvoljen skupaj z Lukatom in Stevancicem

Sam bi si želel tako naslednjo vlado : Svoboda, SD, Prerod in Demokrati. Levica pa naj si malo odpočije.

Tudi dobro, samo da je resnica znotraj vlade.

kanarin je izjavil:

Slovenija je s 1,9-odstotno letno inflacijo povsem poravnana z evropskim povprečjem. Po podatkih Statističnega urada RS se je inflacija v Sloveniji glede na april, ko je znašala 2,3 odstotka, znižala za 0,4 odstotne točke.

?

To so stari podatki, lanski, takrat so bili še pozitivni učinki vlade Gospoda Janše

feryz ::

Pust ga, se bo že navadil brati.
Enkrat ko bo star.

ZveeZ ::

Jz upam na se en obvezni spomladanski regres pred volitvami.

nejc_nejc ::

kanarin je izjavil:

Pogledal sem si tudi zemljevid iz prejšnjega posta - vaša tako opevana Hrvaška ima pa celo 3.8 % inflacijo - kaj boste zdaj vi domoljubni junaki porekli na ta podatek ?

Da si ne predstavljaš, kaj je statistika.:|

oo7 ::

FireSnake je izjavil:

PujsekPepe je izjavil:

Sramota!

To si super napisal. Promovirati je treba pravilnega kriminalca. https://slo-tech.com/forum/t804416/p871...

nejclp je izjavil:

FireSnake je izjavil:

PujsekPepe je izjavil:

Sramota!

To si super napisal. Promovirati je treba pravilnega kriminalca. https://slo-tech.com/forum/t804416/p871...

Peče ha nejček...

Mal spremljaj kaj izdaja sedaj repič o tvoji levici, kovačevi...

Dimnik je izjavil:

nejclp je izjavil:

FireSnake je izjavil:

PujsekPepe je izjavil:

Sramota!

Peče ha nejček...

Mal spremljaj kaj izdaja sedaj repič o tvoji levici, kovačevi...

Nimam facebooka, bom počakal, da poročate, kaj lepega je povedal vaš naljubši kriminalček.

Ni treba, ga nimam niti jaz, niti instagrama...
Samo klikni link pa bo šlo:))

Brez faceboooka sploh nevem kako lahko spremljate slovensko politiko in njihova potovanja skozi slovenije, pogovore z ljudmi, dobroto ki kar žari....

Dimnik je izjavil:

Ne gre, odpre se mi aplikacija in hoče, da se prijavim. Lahko bi s pcja, pa ne bom, težko mi je poslušat polpismene kriminalčke, škoda cajta.

SuperJet ::

PujsekPepe je izjavil:

Brez faceboooka sploh nevem kako lahko spremljate slovensko politiko in njihova potovanja skozi slovenije, pogovore z ljudmi, dobroto ki kar žari....

Ubistvu ekstremno žalostno, da je človek prisiljen v rabo tujih platform za vpogled v dogajanje na domači sceni...

feryz ::

nejclp je izjavil:

Dimnik je izjavil:

Ne gre, odpre se mi aplikacija in hoče, da se prijavim. Lahko bi s pcja, pa ne bom, težko mi je poslušat polpismene kriminalčke, škoda cajta.
V bistvu zgoraj piše Continue on web.
Ampak moraš pogledati gor, ne samo levo. Ker na levi res ni nič. No, saj tudi na desni ni nič. Ali v sredini.
Zgoraj, saj veš kako pravijo, The only way is up.

Bog se usmil sam boomerji na tehnicnih forumih

KG-348 ::

Raje pirate kot janševo plešo
««
43 / 44
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16024407 (22668) Samael

Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
662154776 (96007) T440

Več podobnih tem