» »

komu boste dali glas na volitvah

komu boste dali glas na volitvah

Temo vidijo: vsi
««
39 / 39
»
»»

FireSnake ::

Poglej in se nasmej: vicmaher.si

PujsekPepe ::

Uf dobra. Ta ma se dobro kariero pred sabo. E rab nobenga papirja, sam tapraumu ga more potegnt pa bo vec kot poslanka. Podjetna punca, svaka cast

feryz ::

Tole je za na jumbo plakat. Ne pa crknjen pes.

Tud ce zgubi si je dobr biznis nrdila sploh na OF. V politiko pa tud se pride
https://www.facebook.com/share/p/1PXPnZ...

Tale ne bo nikol vec delala u lajfu

Zgodovina sprememb…

delavec44 ::

Ali ona v politiko ali pa kakšen politik v njo.

Se je pa nekaj Jonas aktiviral na družbenih omrežjih zadnje čase (vodni topovi pa to). Kar se mi zdi prav čudno, ker v parlamentu je večinoma spal. Ne vem če se je 1x oglasil v 4 letih.

Zgodovina sprememb…

c3p0 ::

Nič od njega več. Bil je top class biljardist, poker player, igralec. Celo nekaj je hekal po tiskalnikih in bil sw pirat.

Zdaj pa nek zanemarjen starček, ki dremlje v parlamentu, pred volitvami pa pride ven z obrabljenimi parolami.

harmonkar9 ::

Prestar za politiko

c3p0 ::

Ni se dobro postaralo:

Drugi del razloga, da se je Jonas te dni znova pojavil na ekranih, je njegova podpora Zoranu Jankoviću, glede katere vanj niti nisem preveč vrtal: nihče me sicer ne bo prepričal, da je tako pameten človek tako umazani prasici, kot je politika, svoje ime posodil zato, ker se mu je Zoki Mercator zdel tak "nasmejan, debel in uspešen - idealen župan!", ne da bi imel nek zakulisni dil, a tako pameten človek mi o tem dilu gotovo tudi ne bo šel razlagat. "Ko sem slišal za njegovo kandidaturo, se mi je kar lučka prižgala!" se nasmehne Jonas. "Pa kako se nismo tega prej spomnili?! JA, tazga rabmo!!! Točno tazga! Pa saj sploh ni nujno, da je najbolj pošten."

harmonkar9 ::

Se strinjam, totalno nakladanje. Jaz tudi ne verjamem, da je imel od politike kakšne koristi

PROTEINSKI ::

delavec44 je izjavil:

Se je pa nekaj Jonas aktiviral na družbenih omrežjih zadnje čase (vodni topovi pa to). Kar se mi zdi prav čudno, ker v parlamentu je večinoma spal. Ne vem če se je 1x oglasil v 4 letih.

Volitve so tu. Za Jonasa je 5000€ bruto zlata jama.

PROTEINSKI je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Volitve so tu. Za Jonasa je 5000EUR bruto zlata jama.

Po novem bo 7000EUR+ bruto.

https://svet24.si/novice/slovenija/koli...

Zgodovina sprememb…

Scaramouche3 ::

Če nebi dali glas večjim strankam in bi hoteli da katera manjša pride v ospredje in bi žrtvovali ene volitve,da se to zgodi, katero bi izbrali?

HotBurek ::

Glas upokojencev Pavla Ruparja
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window

Resnica - zoran stevanovic. Druga izbira je Luka Mesec

PROTEINSKI ::

Meni je Maljevac največ pokazal v tem mandatu, zato mislim, da si zasluži še en mandat prave borbe kot to ve in zna samo on. Svaka čast.

FireSnake ::

PujsekPepe je izjavil:

Resnica - zoran stevanovic. Druga izbira je Luka Mesec

Ja, za v arest je tapravi.

PROTEINSKI je izjavil:

Meni je Maljevac največ pokazal v tem mandatu, zato mislim, da si zasluži še en mandat prave borbe kot to ve in zna samo on. Svaka čast.

Saj ti teh dosežkov ne bo težko našteti, ane?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

SuperJet ::

Scaramouche3 je izjavil:

Če nebi dali glas večjim strankam in bi hoteli da katera manjša pride v ospredje in bi žrtvovali ene volitve,da se to zgodi, katero bi izbrali?

Ni ravno če, ker ne dam glasa obstoječim večjim strankam, ker smo videli kam so nas pripeljale. Tako da v vsakem primeru gre eni od "manjših".

Bil sem že kar prepričan da bom dal ZS+SG, ampak glede na vse kar se dogaja zadnje čase s chat controlom in podobnimi kozlarijami, se vedno bolj nagibam k Piratom, čeprav si nikoli nisem mislil, da bom zaplul v te vode.

IMO, če voliš za manjše, je isto kot če sploh ne greš. Razen, da bodo dobili denar iz proračuna, če dosežejo 1%.

SuperJet ::

delavec44 je izjavil:

IMO, če voliš za manjše, je isto kot če sploh ne greš. Razen, da bodo dobili denar iz proračuna, če dosežejo 1%.

Glede na to da ni noben jasnoviden, ne vemo ali so veliki ali majhni, zato sem dal v navednice.

Do konca volitev, je to le špekulacija, tvoj argument pa zavajajoč.

ZveeZ ::

delavec44 je izjavil:

Ja, manjse stranke nimajo dovolj dosega, da bi lahko konkurirale vecjim.
Mediji jih ne hebejo 5%, posledicno jih volivci ne poznajo.

Ce bi bil jaz koordinator ene manjse stranke, bi se povezal z vsemi ostalimi "ribicami" in na veliko oglaseval neko "gibanje" za očistit državo standardnih parazitov.
Program bi pa seveda bil populisticno vsecen cimvecji masi ljudi, ker se ga itak pol nebi rabli drzat :)

Scaramouche3 ::

SuperJet je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Ni ravno če, ker ne dam glasa obstoječim večjim strankam, ker smo videli kam so nas pripeljale. Tako da v vsakem primeru gre eni od "manjših".

Bil sem že kar prepričan da bom dal ZS+SG, ampak glede na vse kar se dogaja zadnje čase s chat controlom in podobnimi kozlarijami, se vedno bolj nagibam k Piratom, čeprav si nikoli nisem mislil, da bom zaplul v te vode.

Za kaj ne, še en troll vote, tud če je samo sredinec establishment-u....

delavec44 je izjavil:

A te ki so zdaj izkustven parlamenta, kot je Logar, pa niso male?
Samo ko se gre za interese tvojih, potem je možno takim dat glas, če niso, recimo temu zgubljen šahovski manever...

Zgodovina sprememb…

viper66 ::

delavec44 je izjavil:

PROTEINSKI je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Volitve so tu. Za Jonasa je 5000EUR bruto zlata jama.

Po novem bo 7000EUR+ bruto.

https://svet24.si/novice/slovenija/koli...

ma kakih 7k bruto, 1k bruto niso vredni...ena ideja, kaj pa če enostavno ne gremo na volitve...in pač nimamo vlade...

dost slabš ne more bit kolk je že...če me spomin ne vara je imela Belgija tudi kar nekaj časa brezvladje...pa kolikor sem zasledil jim je šlo čisto ok...
nam predvidevam da slabše ne more iti, kot s tem kar se v Sloveniji reče politika..

kje pa piše da potrebujemo parlament, poslance in ostalo .....pač nimaš vlade in to je to...life goes on...če ne drugega se vsaj javna uprava ne more potem več širit, pa se lahko gospodarstvo mal pobere...

shm ::

viper66 je izjavil:

kje pa piše da potrebujemo parlament, poslance in ostalo

V ustavi piše

S taksno ustavo si lahko rit obrises

shm je izjavil:

viper66 je izjavil:

kje pa piše da potrebujemo parlament, poslance in ostalo

V ustavi piše

aha, a gremo pogledat kaj vse piše v ustavi?

1. Izvrševanje oblasti ljudstva
Slovenija je demokratična republika, kjer ima oblast ljudstvo. Ker vseh odločitev ne moremo sprejemati neposredno (npr. z referendumi), to oblast v našem imenu izvajajo izvoljeni predstavniki – poslanci v parlamentu.

a res? v mojem imenu pa tudi v imenu še par 100k ljudi v Sloveniji so naši predstavniki oblasti znižali življenjski standard, nabijajo cene vsakodnevno, zdravstvo vemo kje je, na cestah vsak dan kaos, denarja se nakrade da ga sprot ne preštejejo....torej jaz sem jim dal ok da mi serjejo po glavi, nabijajo takse, nabijajo cene...gospodarstvo dušijo pa fikusi se razraščajo v JU...

kaj vi pijete pa kadite da še jst začnem...

če to piše v ustavi, si tako ustavo lahko samo v rit porinete ..dol mi maha za ustavo ....men je pomembno samo kako živim, kako živijo moji otroci, starši itd...

ne pa kaj piše v ustavi..to mene ne zanima...živimo pa vsi vsak dan slabše, ker gre vse samo gor in gor, plafon je pa očitno še nedoločen...pravila in zakoni veljajo za posvečene itd...

vem pa nekaj, otroka odraščata, nočem ju vzet dedkom in babicam, drugače mene Slovenija že davno več ne bi videla...ker je ratala en shithole...

pa ne govorim o naravi, ne govorim o ljudeh z izjemo enoceličarjev v parlamentu...ampak enostavno, če niso sposobni furat, nej se odfukajo ceste pometat, železnice je baje treba prenovit, evo..to bodo pa že znali...

Sej ljudje so v sloveniji enocelicarji. Krade se tolk in tako da se z marsa vid in oni voljo se stokrat recimo Jankovica. Pac ker on dela...spremenil se pa ne bo nic ker je polovico delovno aktivnih v slo v JS ostala polovica pa dela za njih

Zgodovina sprememb…

PujsekPepe je izjavil:

Sej ljudje so v sloveniji enocelicarji. Krade se tolk in tako da se z marsa vid in oni voljo se stokrat recimo Jankovica. Pac ker on dela...spremenil se pa ne bo nic ker je polovico delovno aktivnih v slo v JS ostala polovica pa dela za njih

tako kot je feryz večkrat povedal že, pomagaj si sam, drug ti ne bo, ne računaj pa na državo..

lahko si sposodimo JFK-a: And so, my fellow Slovenes: ask not what your country can do for you--ask what you can do for your country.

samo me moti pri tem stavku, zakaj bi jst vse by the book, če jih pa tolk dela side hustle off the record itd.., pa money levo money desno...a jst naj pa vse by the book...

še zmer trdim eno, pomagaj si sam, drug ti ne bo, še najmanj state....je pa res, mandati za vlado bi morali biti samo 2 leti, pol pa marš delat drgam...ne pa da se zacementirajo za 4 leta...

Vse lepo in prav ampak nalijmo si cistega vina. Kdor dela v sloveniji v zasebnem seltorju je suzenj, dobesedno. Hrvatje nas prehitevajo po levi in desni.
Birokracije da glava pece.
Po drugi strani pa je Slovenija super ce mas ornk kes in pac smuglas, ker se da.
Bi bilo za povprecnega cloveka bolje prikljucitev hrvaski/avstriji? Absolutno. Poskra se del njihovega javnega sektorja nase pa vse na cesto in je problem resen. Nobene pred/volitvene maskrade ni treba gledat Slovenijo se pa razkosa na 6 delov s tujimi ali domacimi zupanj.
Naj dvigne roko kdor ma jajca da ce je dons vojna kdo pri mili volji bi se sel igrat partizane? Jaz dam roko v ogenj da tisti ki delajo v zasebmem sektroju recejo takoj "prosim cinprej zaprite to politicno greznico"

fur80 ::

viper66 je izjavil:

PujsekPepe je izjavil:

tako kot je feryz večkrat povedal že, pomagaj si sam, drug ti ne bo, ne računaj pa na državo..

lahko si sposodimo JFK-a: And so, my fellow Slovenes: ask not what your country can do for you--ask what you can do for your country.

samo me moti pri tem stavku, zakaj bi jst vse by the book, če jih pa tolk dela side hustle off the record itd.., pa money levo money desno...a jst naj pa vse by the book...

še zmer trdim eno, pomagaj si sam, drug ti ne bo, še najmanj state....je pa res, mandati za vlado bi morali biti samo 2 leti, pol pa marš delat drgam...ne pa da se zacementirajo za 4 leta...

V katero državo bi pa ti šel tako obljubljeno? Samo na Zahodu je tako, pa recimo Avstrija! :D Slabše plačana, težka dela, delajo tujci! Zakaj, ker niso nori, da bi za minimalca delalo pol Avstrije se pravi domačih. Tujci srečni, da imajo plačo, nek minimalni standard, ki je seveda par X večji kot v domači državi in tudi več pravic. Večja produktivnost? Seveda in s tem lažje plačajo JU, kjer bodo delali seveda Avstrijci, lažja dela.

Dokler ne bomo spustili not tujcev za težja in minimalno plačana dela, mi pa si bomo porihtali na ta način boljše palačane službe. Bo tako, pa laho davke dvigujemo sem in tja in gor in dol, če ne ustvariš več je vseeno ali ti zaj pri plači vzamejo ali potem preko višjih cen državnih storitev.
Pri nas je pa tako, da smo od komunale, trgovk, pomočniki zidarjev, poštarjev,... Slovenci Pri nas je vsako delo cenjeno, seveda je prav, samo ne more biti pa vsako delo isto plačano.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

fur80 ::

Mi bi vsi imeli nov dober avto, novo hišo in dolg dopust na morju, od trgovke, zdravnika, privatnika, poštarja,... in službo za nedoločen čas za 40 let.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

fur80 je izjavil:

Mi bi vsi imeli nov dober avto, novo hišo in dolg dopust na morju, od trgovke, zdravnika, privatnika, poštarja,... in službo za nedoločen čas za 40 let.

Noti ne. V yugi se je delal od 6-14 sinprisel dam pa se bajto delal. Dopust placan s tem da je imelo ogromno firm svoja stanovanja na htvasekm za zaposlene. Danes je pa vse minimalc. Delaj al pa crkn. Razen javne uprave.
Kaj ti sanjas nevem.
Stanovanja pa po cenah primerljive s tistimi v kaliforniji
««
39 / 39
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16024312 (22573) Samael

Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
662154593 (95824) T440

Več podobnih tem