» »

komu boste dali glas na volitvah

komu boste dali glas na volitvah

Temo vidijo: vsi
««
35 / 38
»»

sparklyslo ::

Noah0024 je izjavil:

Berem o tej sramoti z mrtvim psom na plakatu Svobode na Vrhniki. Kakšna smo mi to greznica od države postal? Mrtu pes? Wtf!?

Se še spomnite kateri so posiljevali tiste bullmastife, se grupno izživljali nad psmi, da so lastnika na koncu psi pokončali?
In kako je leva politika in policija hotela vse prikriti?

endelin ::

Imo del volilne kampanje tistega na katerega plakat je bil pes obešen. "Samo mi smo normalni" press. Jaz verjamem da so to sami izvedli. Kaj pa je en pes v primerjavi s tem da še naprej upravljaš milijarde?

Sick.

Oni ne bodo šli brez boja. Ampak to je absurdno kar se dogaja zadnje dni, še nevideno!;((

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Noah0024 ::

Sej ni čudn, da bo čez par let prišlo res do vojne. Pregloboko tonemo...

Sreča da smo v EU

meni je naravnost strašljivo dogajanje zadnjih tednov (cenzura, izkoriščanje tožilstva, ... sedaj še absurdna volilna kampanja?)

Kot da smo neka država tretjega sveta!

Zgodovina sprememb…

Miki N ::

Joj ste občutljivi. Volilna kampanja je pač en tak "pustni čas", letos že skoraj dobesedno. Je treba malo "pojačati" glede glupih for, saj drugače sploh ne bi ločil od navadnega dogajanja, LOL.

MOAR!

Ok, je pa res, da mogoče je za marsikoga vse preveč naenkrat. Recimo, če bi vsakič kak pes obešen bi bili zdaj že vajeni in utrjeni.

Edino upam, da ni bil garjav, ker to je pa že bio-terorizem.

PujsekPepe ::

endelin je izjavil:

Sreča da smo v EU

meni je naravnost strašljivo dogajanje zadnjih tednov (cenzura, izkoriščanje tožilstva, ... sedaj še absurdna volilna kampanja?)

Kot da smo neka država tretjega sveta!

Saj je. 250 obcin pa ti racunej kdo to vse placuje. Pa to je sam del problema.
Men ni jasno kako delavec sploh lahko se dela

Pod a) vladajoči so morali preusmeriti pozornost iz drugih stvari zadnjih dni in nekaj kar se človek zgraža in šokira je idealna stvar za to. To me napeljuje na to da gre za čisti inside job. Pod b) pa seveda hočejo aktivacijo pred volitvami.Jaz sem prepričan da je to prej inside job kot kaj drugega.

Jaz ne verjamem da je to spontano dejanje kakšne mentalno motene osebe...

Zgodovina sprememb…

Mozno. Sej se noben ne zgraza razen tistih ki so na plakatu.
Folk je apaticen postal

Zgodovina sprememb…

OutOfTheBox ::

V Rusiji kot si navajen je to normalno, drži. Civilizirani ljudje na kaj takega niti pomislili ne bi.

fur80 ::

BRBR je izjavil:

Urška ima samo še en mesec cajta, da izvrže joške do konca in se preimenuje v razor blade Cicciolina.

Prilepi kako sliko, da ne bomo samo na suho! ;)

feryz ::

A ni zanimivo, da se pes pojavi takoj naslednji dan po totalnem flopu kuštravca?
Ampak ja, gre zgolj za naključje.

Miki N ::

To je juričef pes iz kripto teme.

Miki N je izjavil:

Joj ste občutljivi. Volilna kampanja je pač en tak "pustni čas", letos že skoraj dobesedno. Je treba malo "pojačati" glede glupih for, saj drugače sploh ne bi ločil od navadnega dogajanja, LOL.

MOAR!

Ok, je pa res, da mogoče je za marsikoga vse preveč naenkrat. Recimo, če bi vsakič kak pes obešen bi bili zdaj že vajeni in utrjeni.

Edino upam, da ni bil garjav, ker to je pa že bio-terorizem.

Točno tako Miki! :D Kot, da se ljudje odločajo na podlagi jumbo plakatov! :D V ta mesec pred volitvami bodo politiki zmetali not vso svojo greznico in primitivizem, ljudje, ki jih podpirajo in so že 100% odločeni pa prav tako! :D Jao... no.

Kdo ve koliko tale šov po TV in socialnih omrežij vpliva na volilce in koliko ljudi se odloči na par postov na FB v letu 2026?! :D Ne rečem leta 2010, ampak sedaj še leta 2026! :D

feryz je izjavil:

A ni zanimivo, da se pes pojavi takoj naslednji dan po totalnem flopu kuštravca?

Primitivni vsi, tole ne obrne glasov nikoli. A res kdo misli, da kdo ki je včeraj mislil voliti pernatega bo si danes ob gledanju TV-ja ali FB premislil in volil našega malega Tomsona? :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

nejc_nejc ::

https://www.facebook.com/photo/?fbid=88...
ko politik ne razume, kaj je tiskovka in kaj je klepet ob pijači

c3p0 ::

Upam, da bodo vsaj čip psa preverili, od kod izvira in kaj se je zgodilo. Lahko je roadkill, lahko je tudi kak ljubiteljski mučitelj psov, kot je bil Baričevič in njegov uspešno prikrit sodelavec, ali kaj tretjega.

Tudi golaž po krajih ne prinese volitev in glasov! Zakaj, ker se ga najejo samo tisti, ki so te tako ali tako želeli voliti, če bi golaž prinesel glasove, bi bil Zmagec zmeraj v parlamentu, tako ga pa je je zadnje čase z tremi vaškimi posebneži.

Miki N je izjavil:

To je juričef pes iz kripto teme.

Spricer?

bbbbbb2024 ::

Noah0024 je izjavil:

Berem o tej sramoti z mrtvim psom na plakatu Svobode na Vrhniki. Kakšna smo mi to greznica od države postal? Mrtu pes? Wtf!?

To so svobodarji sami psa gor nataknili. Ker drugače pa, kako bi se drugače govorilo o njih?

Ker bureki so jim butnili v faco, pa zdaj ne vedo, kaj bi še naredili, da bi ta druge kot bad guye prikazali.

Tolk, da niso zraven pripisali: "Jajo nam je to naredo. Bad Jajo! Bad Jajo!"

Zgodovina sprememb…

bbbbbb2024 je izjavil:

Noah0024 je izjavil:

To so svobodarji sami psa gor nataknili. Ker drugače pa, kako bi se drugače govorilo o njih?

Ker bureki so jim butnili v faco, pa zdaj ne vedo, kaj bi še naredili, da bi ta druge kot bad guye prikazali.

Tolk, da niso zraven pripisali: "Jajo nam je to naredo. Bad Jajo! Bad Jajo!"

Vseeno tole ne obrne glasov! :D Če mrtvi pes, joške, influencer, golaž, burek,... prinese glas v letu 2026, potem pa res ne vem! :D Tudi neopredeljen ne koleba med Jajotom in Pernatim, pač pa mogoče med svobodo in levico ali med SDS in Nsi.

Glas izgubiš, ker citiraš Orbana da bo sprejel podobne zakone, glas izgubiš, ker nekateri že leto čakajo na zakon, ki ga plačujejo, glas izgubiš zaradi nesposobnosti, kdo pri pizdi da človeku glas ali mu ga odvzame zaradi mrtvega psa ja jumbo plakatu! Kaj našim politikom in medijskim strokovnjakom ni jasno?

Zgodovina sprememb…

Vsaka reklama je vseen reklama pa ceprav slaba se o njej govori

harmonkar9 ::

feryz je izjavil:

Pernati ima preko 3 leta non-stop flopov vsak dan, zdaj pravi domoljub niti psa ne more več obesit za sporočilo, še tu pernati zasluge pobere, tako kot za vse pozitivno, kar je Gospod Janša naredil

Ganon ::

c3p0 je izjavil:

Upam, da bodo vsaj čip psa preverili, od kod izvira in kaj se je zgodilo. Lahko je roadkill, lahko je tudi kak ljubiteljski mučitelj psov, kot je bil Baričevič in njegov uspešno prikrit sodelavec, ali kaj tretjega.

Sodeč po sliki, se ni zgodilo na odročni lokaciji. In za to potrebuješ dovolj časa. Bi moralo biti dokaj hitro rešeno.

bbbbbb2024 je izjavil:

Se strinjam, brez tega bi bili pozabljeni, jaz se še komaj spomnim, kdo je pernati in golobja hunta, pravi domoljubi imamo preveč drugega pomembnega dela, da bi se ukvarjali s kuštravim

Zgodovina sprememb…

Golob je naslednik katarine kresal in bratuskove. To je vse ista sekta. Se pa sedaj iz sd selijo v sds

nejc_nejc ::

Da ne bomo samo off topic,
glede na naslov teme,
gre moj glas za Reagan Rolanda.

MrYoda ::

Ponavljam svoj odgovor: če že hočemo cirkuško predstavo, rabimo profesionalnega cirkusanta.

Glas za Zmagota! Čeprav se mi zdi, da je Kordiš na dobri poti, da prevzame to vlogo: super retorik, prepričan v svoj prov od katerega ne odstopa.

Disclaimer: vsako strinjanje s političnim programom zgornjih dveh osebkov zanikam. Ampak kot je rekel pokojni Freddy: Show must go on.

FireSnake ::

sparklyslo je izjavil:

Noah0024 je izjavil:

Se še spomnite kateri so posiljevali tiste bullmastife, se grupno izživljali nad psmi, da so lastnika na koncu psi pokončali?
In kako je leva politika in policija hotela vse prikriti?

Obdukcijo je delal dr. Črtomir Borko.
Osebno ga poznam.
30cm dildote so psom tiščali v anus.
Poročilo je bilo oddano: epiloga pa nikoli.
Na srečo so psi lastnike pobili kot pse.

Tako to gre po levakarsko. So pa polni vključevanja, strpnosti in dialoga (v teoriji).
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

MrYoda je izjavil:

Ponavljam svoj odgovor: če že hočemo cirkuško predstavo, rabimo profesionalnega cirkusanta.

Glas za Zmagota! Čeprav se mi zdi, da je Kordiš na dobri poti, da prevzame to vlogo: super retorik, prepričan v svoj prov od katerega ne odstopa.

Disclaimer: vsako strinjanje s političnim programom zgornjih dveh osebkov zanikam. Ampak kot je rekel pokojni Freddy: Show must go on.

O ne ne ne stevanovic je tu glavni

FireSnake ::

On naj bo glavni v arestu, kamor spada.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Prenehaj. Pokazal je potrdilo o nekaznovanosti

delavec44 ::

In se hkrati zlagal, da nikoli ni bil pravnomočno obsojen.

PujsekPepe je izjavil:

Vsaka reklama je vseen reklama pa ceprav slaba se o njej govori

Nismo mi USA, kjer bolj retardirane izjave spuščaš ven več glasov dobiš. Tale obešen pes se mi pa toliko gabi do politike, ne do posamezne stranke ampak do vseh, da bi jih šel pokozlati tja v parlament in jim bi vrnil glasovnico!

delavec44 je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Eni najbolj levi zagovorniki tu ne verjamejo v rehabilitacijo. Če enkrat nekaj zajebeš, si gotov.

To ni nikakršna rehabilitacija, če zavračaš koalicijo z Gospodom Janšo

Zgodovina sprememb…

harmonkar9 je izjavil:

delavec44 je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Eni najbolj levi zagovorniki tu ne verjamejo v rehabilitacijo. Če enkrat nekaj zajebeš, si gotov.

To ni nikakršna rehabilitacija, če zavračaš koalicijo z Gospodom Janšo

Kakšen domoljub si mi ti to? Janša bo zmagal z večino, ne rabi on koalicije z nobenim.

To je sicer res, ampak gre za princip, kako se loči rehabilitiranega od nerehabilitiranega človeka. Pravi domoljubi vemo, da nasprotovanje Gospodu Janši ne pove nič dobrega o človeku

Zgodovina sprememb…

Loči se po tem, da rehabilitiran ne laže o svoji preteklosti.

Sami troli ste tu! Sam da je jansa. Kaj pa kordis, mesec

dronyx ::

delavec44 je izjavil:

Če si izbrisan iz kazenske evidence si pravno gledano nekaznovan, tako da to ne bi rekel da je laž. Nikjer ne piše, da če kandidiraš na volitvah, potem to načelo ne velja.

dronyx je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Če si izbrisan iz kazenske evidence si pravno gledano nekaznovan, tako da to ne bi rekel da je laž. Nikjer ne piše, da če kandidiraš na volitvah, potem to načelo ne velja.

Seveda je laž. Trenutno si nekaznovan, ne moreš pa reči da nikoli nisi bil.

Stevanović laže ali ne?
"Če potrdilo iz kazenskih evidenc govori, pravosodje torej, da Zoranu Stevanoviću ni bila izrečena kazenska sankcija, če piše, da ni bila izrečena kazenska sankcija, in če jaz povzamem potrdilo pravosodja, vi pa trdite, da jaz zavajam, lažete vi. V momentu, ko je desetletje nazaj izrečena kazen izbrisana, pomeni, da ni bila nikdar izrečena, to je pravno formalno dejstvo in jaz sem samo pravno formalno dejstvo povedal. In nikdar se še nisem javno zlagal," to je pred dnevi na soočenju trdil predsednik stranke Resni.ca Zoran Stevanović.

Kot pravi pravni strokovnjak dr. Marjan Kos glede izbrisa iz kazenske evidence, se v postopku rehabilitacije šteje, da obdolženec ni bil nikoli obsojen. "Iz te njegove obsodbe ne morejo nastati več nobene pravne posledice, to pa seveda ne spremeni dejstva, da je taka sodba v preteklosti bila izrečena. Zakon samo določa, da pravnih posledic te sodbe ne more biti več in da se pred zakonom taka oseba šteje, kot da ni bila nikoli obsojena."

Da je bil Stevanović zaradi poskusa zavarovalniške goljufije kaznovan z denarno kaznijo, ni dvoma. V našem uredništvu namreč hranimo sodbo kranjskega okrajnega sodišča, ki mu je izreklo sodbo leta 2008, sodba pa je postala pravnomočna leta 2010. Stevanovićevo izjavo smo zato označili z "Ne drži."

Kaj pa Jansa in njegovo dilanje orozja?

delavec44 je izjavil:

dronyx je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Seveda je laž. Trenutno si nekaznovan, ne moreš pa reči da nikoli nisi bil.

Stevanović laže ali ne?
"Če potrdilo iz kazenskih evidenc govori, pravosodje torej, da Zoranu Stevanoviću ni bila izrečena kazenska sankcija, če piše, da ni bila izrečena kazenska sankcija, in če jaz povzamem potrdilo pravosodja, vi pa trdite, da jaz zavajam, lažete vi. V momentu, ko je desetletje nazaj izrečena kazen izbrisana, pomeni, da ni bila nikdar izrečena, to je pravno formalno dejstvo in jaz sem samo pravno formalno dejstvo povedal. In nikdar se še nisem javno zlagal," to je pred dnevi na soočenju trdil predsednik stranke Resni.ca Zoran Stevanović.

Kot pravi pravni strokovnjak dr. Marjan Kos glede izbrisa iz kazenske evidence, se v postopku rehabilitacije šteje, da obdolženec ni bil nikoli obsojen. "Iz te njegove obsodbe ne morejo nastati več nobene pravne posledice, to pa seveda ne spremeni dejstva, da je taka sodba v preteklosti bila izrečena. Zakon samo določa, da pravnih posledic te sodbe ne more biti več in da se pred zakonom taka oseba šteje, kot da ni bila nikoli obsojena."

Da je bil Stevanović zaradi poskusa zavarovalniške goljufije kaznovan z denarno kaznijo, ni dvoma. V našem uredništvu namreč hranimo sodbo kranjskega okrajnega sodišča, ki mu je izreklo sodbo leta 2008, sodba pa je postala pravnomočna leta 2010. Stevanovićevo izjavo smo zato označili z "Ne drži."

To, da je bil kaznovan zaradi goljufije, mu gre v tem društvu samo v plus. Se pravi, da ima delovne izkušnje! :D

PujsekPepe je izjavil:

Temu se reče poslovna priložnost. Kot dober podjetnik ponudiš stvari, ki jih drugje primanjkuje. Videno - kupljeno! Zakaj bi imel nekaj na lagerju, če ne potrebuješ? Tole so ti kompetence v gospodarstvu! Obrno več keša v nekaj dneh, kot ga bomo mi kdaj videli v življenju.

Zgodovina sprememb…

PujsekPepe je izjavil:

Jah ne vem. En je bil pravnomočno obsojen, en pa ne. Menda je razlika ali se evidenca zbriše ali pa pride do preobrata v sodbi na višji instanci ali zastaranja.

Levaki so Gospoda Janšo vtaknili v zapor celo brez pravnomočne obsodbe!

kamiKaZaA ::

harmonkar9 je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Baje da okoli leta ali dve zapora celo koristi. Zakaj tam dobiš informacije, referenca in znanja, ki jih baje nikjer drugje ne moreš pridobiti. Če vzameš kot teambuilding in izobraževanje hitro mine in kvalitetno!

primoz4p ::

bbbbbb2024 je izjavil:

primoz4p je izjavil:

hendriks je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Lahko en kratek povzetek?

Prvi intervju z Aleksandrom Repićem (Pici) po aretaciji #nepridiprav

Hmm, NPU zaplenil elektronske naprave, ampak s pedofilijo odvetnika so oni (NPU) ne ukvarjajo ...
Vse torej za zaščito dr Goloba, zastraševanje in preusmerjanje pozornosti ..., glavni povdarek NPU je na Repiću in "izsiljevanju".

Bwaaahahahahha... En influenser, čefur takorekoč, je peljal celo policijo scat. Skočili so nanj, ker je delil eno burek objavo in so se vsuli sledilci na golobarje. Zapovrh tam nek odvetnik žica mladoletnice, tam je pravi kriminal, tak prav kosmat, pedofilski. Tam pa verjetno ne bodo mogli vročiti obtožnice, ahahahah.

Pol se pa neki renegadi spravijo na pedofile, to pa policiji ni všeč, ker jim ... ahahah, delo jemljejo. Kaj si bo folk mislu, ker zdaj renegadi lovijo cefizlje pedofilske. Zdaj jih pa silom prilike mora un nesposobni muženič loviti. Cefizlje pedofilske. A bo ujel kakega?

Pa to ne moreš verjeti. Kakšna banana lukna je ta Slovenija.

Ni to "tam nek odvetnik" ampak "creme de la creme" slovenskega odvetništva
https://www.odvetnik-kercmar.si/mag-seb...
Izobrazba:
• ...
• Doktor pravnih znanosti, Pravna fakulteta Univerze v Mariboru, doktorska disertacija z naslovom Odpravnina po pravilih agencijske pogodbe v primerjalnem pravu, Maribor, 2023.

Članstva:
• AKADEMIJA PRAVNIH ZNANOSTI SLOVENIJE
• Odvetniška zbornica Slovenije
• International Distribution Institute (IDI), nacionalni ekspert za Slovenijo (franšizing)
• CCBE Council of Bars and Law Societies of Europe
• DACH Evropsko združenje nemško govorečih odvetnikov
• ECBA European Criminal Bar Association

Izkušnje:
• ...
• 2025 – Polnopravni član AKADEMIJE PRAVNIH ZNANOSTI SLOVENIJE

...

Skratka DR. SEBASTJAN KERČMAR.
(ki je kod darilo za xxx dal mladoletnici 150EUR)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: primoz4p ()

kriptobog ::

Noah0024 je izjavil:

Sj so vrjetno hotl obesit mrtvega goloba, samo kdo bo pa opazil enga ptiča da visi z jumbo plakata

primoz4p je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

primoz4p je izjavil:

hendriks je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Lahko en kratek povzetek?

Prvi intervju z Aleksandrom Repićem (Pici) po aretaciji #nepridiprav

Hmm, NPU zaplenil elektronske naprave, ampak s pedofilijo odvetnika so oni (NPU) ne ukvarjajo ...
Vse torej za zaščito dr Goloba, zastraševanje in preusmerjanje pozornosti ..., glavni povdarek NPU je na Repiću in "izsiljevanju".

Bwaaahahahahha... En influenser, čefur takorekoč, je peljal celo policijo scat. Skočili so nanj, ker je delil eno burek objavo in so se vsuli sledilci na golobarje. Zapovrh tam nek odvetnik žica mladoletnice, tam je pravi kriminal, tak prav kosmat, pedofilski. Tam pa verjetno ne bodo mogli vročiti obtožnice, ahahahah.

Pol se pa neki renegadi spravijo na pedofile, to pa policiji ni všeč, ker jim ... ahahah, delo jemljejo. Kaj si bo folk mislu, ker zdaj renegadi lovijo cefizlje pedofilske. Zdaj jih pa silom prilike mora un nesposobni muženič loviti. Cefizlje pedofilske. A bo ujel kakega?

Pa to ne moreš verjeti. Kakšna banana lukna je ta Slovenija.

Ni to "tam nek odvetnik" ampak "creme de la creme" slovenskega odvetništva
https://www.odvetnik-kercmar.si/mag-seb...
Izobrazba:
• ...
• Doktor pravnih znanosti, Pravna fakulteta Univerze v Mariboru, doktorska disertacija z naslovom Odpravnina po pravilih agencijske pogodbe v primerjalnem pravu, Maribor, 2023.

Članstva:
• AKADEMIJA PRAVNIH ZNANOSTI SLOVENIJE
• Odvetniška zbornica Slovenije
• International Distribution Institute (IDI), nacionalni ekspert za Slovenijo (franšizing)
• CCBE Council of Bars and Law Societies of Europe
• DACH Evropsko združenje nemško govorečih odvetnikov
• ECBA European Criminal Bar Association

Izkušnje:
• ...
• 2025 – Polnopravni član AKADEMIJE PRAVNIH ZNANOSTI SLOVENIJE

...

Skratka DR. SEBASTJAN KERČMAR.
(ki je kod darilo za xxx dal mladoletnici 150EUR)

In kaj je problem potem obsoditi tega človeka, če imamo toliko dokazov? Ali bo kot izkušeni odvetnik tole peljal do zastaranja, kot je to v navadi v Sloveniji?

Zgodovina sprememb…

primoz4p ::

Ne bi smelo biti problema ... ampak dokazi - s tem se pa NPU ne ukvarja.

glej od 4:00 do 4:15

Kar se gre psov tudi ni potrebno podnapisov

Zgodovina sprememb…

• spremenil: primoz4p ()

bbbbbb2024 ::

delavec44 je izjavil:

To je, v grobem, brezveze, kar govoriš.
Sistem laufa, da če ti dajo kazen, pravnomočno, je to v evidenci nekaj časa.

Potem pa, če ne narediš istega zločina, oz. si obsojen zanj, se ta obsodba izbriše.

V tem kontekstu je Stevanović ni obsojen.

Pa tudi sicer... Ne vem, kaj se žokirate toiko okrog te obsodbe. Že tako sem vedno nekako menil, ko te vprašajo ali si za "vladavino prava", se mi je to zdelo zelo zelo podobno tistemu nekdanjemu ali si za "nacionalni interes".

Potrem pa se pokaže, da so Bavčar in njemu podobni žokali "nacionalni interes" za svoje lastne koristi - na koncu pa je vse propadlo.

Tako jaz mislim, da je "vladavina prava" isti šmorn. Imamo kekca Smodeja, kjer se je mnogo prič izjavilo, da jih je mučil, posiljeval, jim dajal droge... In .. Nič.

Zdajle imamo enega odvetnika, Kerčmarja, ki je pedofil, vsaj ženske so se direktno izpostavile in so jasno povedale, kaj jim je delal.

No, pa zdaj vidimo to "vladavino prava".

Že itak niso nikogar obsodili za TEŠ6, pa se mi je to zdela katastrofična situacija, v redu pač jebiga, nek kup kekcev nam je nasral 5 mrd EUR dolga za neko elektrarno, ki *NIKOLI* ni profitabilna, pa če je elektrika draga ali poceni.

U redu. U redu. Bomo velike ribe preskočili.

No zdele pa micene ribce. Smodej??? WTF? Pa ta klinčevi kerčmar? Kaj je zdaj s to usrano vladavino prava?

Zato pustite Stevanovića pri meru, človek ni nek biser, ampak cufate se okrog njegove daljnje preteklosti, evidentno pa je, da to usrano vladanje prava glih ne pakira ta najjače cefizlje v zapor.

Pol se pa raje fokusirajmo na lastno prihodnost. Bo več haska.

Zgodovina sprememb…

««
35 / 38
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16024249 (22510) Samael

Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
662154519 (95750) T440

Več podobnih tem