Forum » Loža » komu boste dali glas na volitvah
komu boste dali glas na volitvah
Temo vidijo: vsi
T440 ::
Junaki, ki se sklicujete na razmerje med GDP in minimalno placo, ter pravite, da ce si lahko Hrvati privoscijo si potem tudi Slovenci lahko.
Hrvaski GDP sestavljajo prilivi od tujih turistov, ki na Hrvaskem parkirajo jahte in mlatijo hobotnice v solati in podjetnikov, ki iz Zagreba vodijo posle tudi v sosednjih drzavah.
Slovenski GDP sestavljajo obracunski stroski Maljevcevih sekretarjev in njegove pozrtije v gostilnah.
Zakaj je iz prvega mozno izplacati place, drugi pa samo fajn izgleda na papirju v praksi pa se mora Bostjancic dodatno zadolziti z izdajo obveznic, je pa tudi jasno, ne?
Hrvaski GDP sestavljajo prilivi od tujih turistov, ki na Hrvaskem parkirajo jahte in mlatijo hobotnice v solati in podjetnikov, ki iz Zagreba vodijo posle tudi v sosednjih drzavah.
Slovenski GDP sestavljajo obracunski stroski Maljevcevih sekretarjev in njegove pozrtije v gostilnah.
Zakaj je iz prvega mozno izplacati place, drugi pa samo fajn izgleda na papirju v praksi pa se mora Bostjancic dodatno zadolziti z izdajo obveznic, je pa tudi jasno, ne?
harmonkar9 ::
Junaki, ki se sklicujete na razmerje med GDP in minimalno placo, ter pravite, da ce si lahko Hrvati privoscijo si potem tudi Slovenci lahko.
Točno tako, slovenski levaki se nažirajo z drago hrano in to jim celo uspe tako, da niti gostinec, ki jih streže, nima nič od tega (ne plače, ne dobička, ne nič), ker vse ostane na papirju. Hrvaški politiki so pa lačni, kvečjemu si privščijo samo kakšno vodo in prleški sendvič občasno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
FireSnake ::
harmonikar: popolnoma si se izpel. Na srečo zdaj kvasiš take, da desnica dobiva. Prosim, nadaljuj :)
-----------------------------------------------------------------------------------
Samo eden naj še omeni prismuknjene laveke in njihove dosežke!
Ta levakarski drek smo si izvolili.
Zraven pa rabote (zbirka do marca 2024, drugi del pride).
-----------------------------------------------------------------------------------
Samo eden naj še omeni prismuknjene laveke in njihove dosežke!
Ta levakarski drek smo si izvolili.
Zraven pa rabote (zbirka do marca 2024, drugi del pride).
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
Motiš se, domoljubi se ne izpemo nikoli, nihče se nas ne naveliča in vsi berejo naše kilometrske domoljubne sezname, ki jih lepimo petič.
Malidelničar ::
harmonkar9: ti si strokovnjak, kaj meniš o Logarju, bo potegnil čez 15%?
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
Logar je res simpatičen, brezkompromisen, direkten in jasen, kar imajo volivci radi, ampak težko rečem, ker levaki preveč prirejajo ankete in tudi na volitvah bodo goljufali
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
T440 ::
Katera trditev je bolj nepravilna:
- Logar je direkten in jasen
- Kovačeva je dobra voznica
- Golob ima osebno integriteto
- Maljevac nosi suknjiče ustrezne velikosti
- Urška KZ je prijetna ženska
PujsekPepe ::
harmonkar9 je izjavil:
Logar je res simpatičen, brezkompromisen, direkten in jasen, kar imajo volivci radi, ampak težko rečem, ker levaki preveč prirejajo ankete in tudi na volitvah bodo goljufali
Logar je jansev trojanski konj. Edini pravi ki lahko slovenijo popelje iz blatanja je stevanovic z resnico
delavec44 ::
Kaj pa teflonski Karl? Rabimo tako izkušenega človeka.
Aja, sem mislil da se hecamo, ker vsakih 5 postov Stevanoviča omenjate.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
PujsekPepe je izjavil:
harmonkar9 je izjavil:
Logar je jansev trojanski konj. Edini pravi ki lahko slovenijo popelje iz blatanja je stevanovic z resnico
Kriminalec sploh ne bi smel kandidirati!
Že pred štirimi leti si ga promoviral, pa ste pokadili! In prav je tako!
Kaj pa teflonski Karl? Rabimo tako izkušenega človeka.
Zato ga je treba zabijati v tla, kot telegraf štango! S tem kriminalcem, ki ga promovira.
Ne bi bil presenečen, če kriminalec osebno promovira sam sebe.
V prihodnji vladi bosta tako NSi kot Logar. Kdo bo pa se zraven bomo pa videli.
N.Si še edina nekaj omenja gospodarstvo.
Ker mora moj glas iti na desno gre k njim.
Že dolga leta je isto.
Zgodovina sprememb…
PujsekPepe ::
PujsekPepe je izjavil:
Ker nočem več fašistov na oblasti, odpadejo SDS in NSI.
Bravo. Še eden za Resnico
Nope!
Nihče (razen tebe) ni za kriminalca.
Kaj je tebi?
Zgodovina sprememb…
Malidelničar ::
Resnica so izdajalci, ker so za Srbe. Če podprete resnico ste proti slovenskemu narodu.
In to pišem kot nekdo, ki je naivno 3 leta nazaj mislil, da je Stevanović prvi chad v SLO politiki.
In to pišem kot nekdo, ki je naivno 3 leta nazaj mislil, da je Stevanović prvi chad v SLO politiki.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
Rabi kje pisati?
Si bolan?
Da je dvakrat pravnomočno obsojen kriminalec tudi še vedno zanikaš.
Da te ni sram!
Si bolan?
Si bolan?
Da je dvakrat pravnomočno obsojen kriminalec tudi še vedno zanikaš.
Da te ni sram!
Si bolan?
Zgodovina sprememb…
jest10 ::
Malidelničar je izjavil:
Sej naiven si še vedno.
Samo da malo menjaš fokus

Miki N ::
Aha, se pravi zdaj ko Stevo brez zajebancije res trka na vrata Parlamenta se stranka SDNG reformira v SDNGAS.
c3p0 ::

Katera trditev je bolj nepravilna:
Trick question. Vse so ekvivalentno in popolnoma nepravilne.
Ta tip "logike" me spomne na video "Which Backstreet boy is gay?" Malo nostalgije:

dronyx ::
Moja napoved za volitve 2026 je sledeča...
SDS bo dobila med 20% in 25% glasov, pri čemer dopuščam 20% verjetnost da dobi tudi nekaj več kot 25%, ne pa čez 30%.
Svoboda in Demokrati med 10% in 15%, pri čemer dam Svobodi 30% možnosti, da dobi lahko tudi nekaj več kot 15%, po mojem mnenju pa ne čez 20%.
SD med 5% in 10%, brez možnosti za karkoli več.
NSi in ostali kompanjoni tudi med 5% in 10%, z 20% možnostjo, da dobijo kakšen odstotek lahko celo več od 10%.
Katera od ostalih strank bi lahko še presegla prag za vstop v parlament si ne upam ugibati. Še največ možnosti bi dal Levici, ampak ne bo nobeno presenečenje tudi če ne presežejo praga.
V vsakem primeru, in ne glede na volilni rezultat, pa bo o sestavi vlade po volitvah odločal Anže Logar oziroma Demokrati. Trenutno se sicer še lahko prodajajo kot neka sredinska opcija, samo to pri nas zares ne obstaja. Če prej ne, se bodo morali po volitvah odločiti, ali so levica, ali desnica. Lahko se pa seveda odločijo, da ne gredo v vlado in ostanejo opozicija, samo potem pa ne vem kako se matematika s sestavo vlade lahko sploh izide. Če se Anže Logar odloči, da gre na levo stran, potem bo dobil nekoč vsaj doprsni kip zraven Janeza Stanovnika na zelenici pred parlamentom. Ali si tega res želi ne vem. Če gre na desno, potem pa bo za mnoge to potrditev teze, da je bil Anže Logar režiran nateg Janeza Janše. Očitno pa Anže Logar pobira glasove tako pristašev desnice, kot tudi levice. Je pa vsaj meni ob vsem tem nenavadno, da ga imajo nekateri za nov obraz v politiki. Anže Logar je v politiki že 23 let in je bil kakor vem vedno član SDS, torej ni menjal strank. Ali se to šteje za nov obraz pa težko rečem. Meni se ne zdi.
SDS bo dobila med 20% in 25% glasov, pri čemer dopuščam 20% verjetnost da dobi tudi nekaj več kot 25%, ne pa čez 30%.
Svoboda in Demokrati med 10% in 15%, pri čemer dam Svobodi 30% možnosti, da dobi lahko tudi nekaj več kot 15%, po mojem mnenju pa ne čez 20%.
SD med 5% in 10%, brez možnosti za karkoli več.
NSi in ostali kompanjoni tudi med 5% in 10%, z 20% možnostjo, da dobijo kakšen odstotek lahko celo več od 10%.
Katera od ostalih strank bi lahko še presegla prag za vstop v parlament si ne upam ugibati. Še največ možnosti bi dal Levici, ampak ne bo nobeno presenečenje tudi če ne presežejo praga.
V vsakem primeru, in ne glede na volilni rezultat, pa bo o sestavi vlade po volitvah odločal Anže Logar oziroma Demokrati. Trenutno se sicer še lahko prodajajo kot neka sredinska opcija, samo to pri nas zares ne obstaja. Če prej ne, se bodo morali po volitvah odločiti, ali so levica, ali desnica. Lahko se pa seveda odločijo, da ne gredo v vlado in ostanejo opozicija, samo potem pa ne vem kako se matematika s sestavo vlade lahko sploh izide. Če se Anže Logar odloči, da gre na levo stran, potem bo dobil nekoč vsaj doprsni kip zraven Janeza Stanovnika na zelenici pred parlamentom. Ali si tega res želi ne vem. Če gre na desno, potem pa bo za mnoge to potrditev teze, da je bil Anže Logar režiran nateg Janeza Janše. Očitno pa Anže Logar pobira glasove tako pristašev desnice, kot tudi levice. Je pa vsaj meni ob vsem tem nenavadno, da ga imajo nekateri za nov obraz v politiki. Anže Logar je v politiki že 23 let in je bil kakor vem vedno član SDS, torej ni menjal strank. Ali se to šteje za nov obraz pa težko rečem. Meni se ne zdi.

Za Logija ni 100% če bo sploh prišel čez prag Korita. Jaz mu dajem "polymarket" šanso 80%. Ja vsi o njem govorijo, samo volit bodo šli pa Jajota, Goloba ... ali Stevota!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()

Jaz sem jih že veliko slišal, da bodo volili Logarja, ker je nov obraz. Zanesljivo dobi 10% in več.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()

Hm, čeprav po drugi strani ... mtosev pravi, da bo volil Logija. Pomembna metrika, ki je ne premore niti Mediana.
EDIT: Ej doktor, nisem vedel, da si volilec stranke BMK, a veš da tega ti pa ne bi pripisal, se si mi zdel vedno tak, družbeno zavzet. Če že, bi te prej videl v Jajo bazi. Tako, hipotetično. No saj jaz se tudi spogledujem z be-em-kajevci ... nisem pa še odločen.
EDIT: Ej doktor, nisem vedel, da si volilec stranke BMK, a veš da tega ti pa ne bi pripisal, se si mi zdel vedno tak, družbeno zavzet. Če že, bi te prej videl v Jajo bazi. Tako, hipotetično. No saj jaz se tudi spogledujem z be-em-kajevci ... nisem pa še odločen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()
karafeka ::
Ja saj, vsak nekoga pozna ... pa ga boš volil tudi ti?![]()
Jaz sem samo opazovalec. Se ne udeležujem volitev, ker zagovarjam stališče, da bi morali volilno pravico močno omejiti. To, kar imamo sedaj je smešno. Več ljudi lahko voli, kot je opravilno sposobnih.![]()
Točno tak pokroviteljski odnos oz. pogled ima Golob na vse nas ostale. Da svetovno elite sploh ne omenjam. Za njih smo mušice.
free_rider ::
Logar je spet spremenil ime stranke.
Zdaj so SdemokratiS. Anžeta Logarja.
Zdaj so SdemokratiS. Anžeta Logarja.
Imagine there's no religion :)

Mi smo fantastičnih 5
loščimo politični parket,
ideje take, da rešili bi cel svet.
Robi,Logi,Stevo,Lukec in Jajo
glejte našo TV oddajo!
PujsekPepe je izjavil:
Mah js kr za stevanovica navijam namerno ga zelijo deskriditirati
Ne drži!
Kriminalec se je deskriditiral kar sam.
Ne vem, kaj tu ni jasno.
Seveda. Zato bom volil Levico + Vesno, ni blo nobene korupcijske afere.
A, da ne?
Še nekaj.
Klikni me nežno.
Še en vir.
Ops ...
Klik
Zgodovina sprememb…
levica si je dodatke izplačevala v času dopustov. Se še spominjamo tega?
borut_p ::
Evo danes izjava Goloba kako so uspesni .... imamo vec denarja na racunih kot pred 4 leti.
Nobena dodatna analiza za predvolilno kampanijo seveda ni potrebna.
Jaz dejstvo, da imamo vec denarja na racunih vidim kot izjemen neuspeh vlade. Pomeni, da je kapital se vedno raje spravljen na bankah kot plasiran v gospodarsko okolje. Ljudje se bojijo vlagati in delati z lastnim denarjem, ker je okolje totalno nepredvidljivo se za eno leto naprej.
In oni se s tem hvalijo, isuse.
Nobena dodatna analiza za predvolilno kampanijo seveda ni potrebna.
Jaz dejstvo, da imamo vec denarja na racunih vidim kot izjemen neuspeh vlade. Pomeni, da je kapital se vedno raje spravljen na bankah kot plasiran v gospodarsko okolje. Ljudje se bojijo vlagati in delati z lastnim denarjem, ker je okolje totalno nepredvidljivo se za eno leto naprej.
In oni se s tem hvalijo, isuse.
Master_Yoda ::
A je kje kaksna lista katere stranke podpirajo / hocejo uvesti davek na NEREALIZIRAN dobicek ?
Da vem kaj ne voliti ?
Da vem kaj ne voliti ?
Dovie'andi se tovya sagain.
Daniel ::
Katera bistra glava se je spomnila tega, da bi obdavčili nekaj kar ne obstaja? Očitno bo treba tem politikom krepko prirezati peruti.
In če dobička ni ti denar vrnejo ali to kar vsako leto plačuješ, če bi ga slučajno ustvaril čez 27 let?

Evo danes izjava Goloba kako so uspesni .... imamo vec denarja na racunih kot pred 4 leti.
To so pač izjave za rajo, ki ne razmišlja kaj dosti. Saj plače imamo danes tudi bistveno višje, kot pred 10 leti, samo ko to primerjaš s cenami stanovanj, hrane itd. je pa slika nekoliko drugačna.
Med bizarne izjave jaz uvrščam tudi tole od novega guvernerja Banke Slovenije, ki jo je dal v intervjuju za RTV:
"Dolenc opozarja, da so se banke v preteklosti hitro odzivale na dvige obrestnih mer pri posojilih, precej manj pa pri obrestih na depozite, kar označuje za neprimerno."
To je tudi izjava za rajo, ki nima veze z realnostjo. Kaj ima veze primerno ali neprimerno pri poslovanju bank? Banke se obnašajo tržno in počno, kar lahko, da maksimizirajo dobiček, ki ga je v zadnjih letih zelo veliko. Zakaj bi dajali raji višje obresti na depozite, če jim ni treba? Predpisi ali kaj podobnega pa bi jih lahko prisilili v višje obresti na depozite, samo tega očitno ni. Kaj je primerno ali neprimerno je v tem kontekstu brez veze debatirat. Banke se utapljajo v dobičkih, pa kljub temu celo višajo cene storitev. Zakaj? Ker lahko.
Noah0024 ::
Nekaj o vrlem gospodu Janezu:
- Poslanec v DZ od prvih volitev leta 1992, in sicer od 1992 do 2026 (z vmesnimi prekinitvami, ko je bil ali PV ali minister). Skupno torej približno 33-34 let staža v DZ.
- 1990-1994 - minister za obrambo v času osamosvojitve
- 2004-2008 - prvi mandat predsednika vlade.
- 2012-2013 - drugi mandat predsednika vlade.
- 2020-2022 - tretji mandat predsednika vlade.
- Od leta 1993 fura SDS.
Danes se piše leto 2026.
Ljudje, rojeni na sončni strani Alp v poznih 80ih ali v 90ih, se tako praktično že cel lajf ukvarjajo/ukvarjamo z - Janezom Janšo.
Toliko o zrelosti naše države. Toliko o slovenski demokraciji.
In btw, ne volim levo.
Pa LP
- Poslanec v DZ od prvih volitev leta 1992, in sicer od 1992 do 2026 (z vmesnimi prekinitvami, ko je bil ali PV ali minister). Skupno torej približno 33-34 let staža v DZ.
- 1990-1994 - minister za obrambo v času osamosvojitve
- 2004-2008 - prvi mandat predsednika vlade.
- 2012-2013 - drugi mandat predsednika vlade.
- 2020-2022 - tretji mandat predsednika vlade.
- Od leta 1993 fura SDS.
Danes se piše leto 2026.
Ljudje, rojeni na sončni strani Alp v poznih 80ih ali v 90ih, se tako praktično že cel lajf ukvarjajo/ukvarjamo z - Janezom Janšo.
Toliko o zrelosti naše države. Toliko o slovenski demokraciji.
In btw, ne volim levo.
Pa LP
Meni se zdi, da se najbolj ukvarjajo z janšo ravno taki, ki poudarjajo, da niso levičarji in pa seveda levičarji. Pač SDNJ program, edino kar ostane, če ni kaj pokazati.
Meni se zdi, da se najbolj ukvarjajo z janšo ravno taki, ki poudarjajo, da niso levičarji in pa seveda levičarji. Pač SDNJ program, edino kar ostane, če ni kaj pokazati.
Narobe. Vsi se ukvarjamo z JJ. Tisti, ki smo za fiskalni konservatizem in razbremenitev gospodarstva in tisti, ki so WOKE.
Problem je, da se z enim in istim tipom ukvarjamo že več kot 30 let. To je problem. Res je problem. In dokler Slovenec ne bo Slovencu priznal, da je to problem, bo ostal problem, dokler ne bo tip pod rušo.
Celo življenje živet v neki majhni državi, ki se ukvarja s samo enim tipom, je problem.
Se pa zavedam, da smo mlada država. Vsak, ki gre mal v svet, in ne kot turist, temveč kot človek, ki gre živet v tujino (predvsem na zahod), hitro začne razumet, kako mladi in nedonošeni smo še vedno v Sloveniji. Upejmo samo, da se naslednje generacije ne bodo ukvarjale z JJ 2.0 ali pa s Kučanom 2.0.
Ker če bo temu tako, pol je bolje, da se samorazpustimo.

Problem je, da se z enim in istim tipom ukvarjamo že več kot 30 let. To je problem. Res je problem. In
Če spremljaš samo MSM ali Mladino, potem verjetno je res tak občutek. Jaz bom videl problem takrat, ko se ti pri nas ne bodo več ukvarjali z JJ-jem, ker to bo potem znak, da so dosegli svoje. Ampak taka država se pa ne bo bistveno razlikovala od Orbanove Madžarske. Jaz ne vidim bistvene razlike, ali avtoritarno državo vodijo levičarji, ali desničarji. Vi jo?
Jaz bom videl problem takrat, ko se ti pri nas ne bodo več ukvarjali z JJ-jem, ker to bo potem znak, da so dosegli svoje.
Takšna prepričanja so tudi problem. Ker samo kažejo, kako toksično je postalo to naše slovensko okolje, da se niti priložnosti ne želi dati. Zdaj se poka po Logarju, kot da je strupen in da ima kugo. Pokal se je po Virantu. Po vsem se poka, kar pride ven in ni JJ.
A se je pokalo po Cerarju, Šarcu in Golobu pred volitvami?
Ravno obratno. Propaganda je bila na vrhuncu. Kaj so pa naredili?
A se je pokalo po Cerarju, Šarcu in Golobu pred volitvami?
Pa valjda se je pokal in se še poka.
Spomnte se samo afere maketa, zarad katere je se je začela načenjat Cerarjeva vlada, potem je pa pod Šarcem odstopil Leben. Cerar je tud odstopil po rezultatu referenduma o drugem tiru.
Pa tistega ministra Prešička, ko je odstopu zaradi šikaniranj na ministrstvu.
Golob ima pa itak afer nerealno velik: Bobnar, Lindav, RTV, dopustovanja...
Ampak fora je v tem, da večino tega folka ni več na sceni; Šarec je v EP, Cerar je na pravni, Lebna ni več. Prešiček - kdo je že to?
A štekate?
Na desni pa vedno eden in edini - največji in najboljši - gospod Janez.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Noah0024 ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 23666 (21927) | Samael |
| ⊘ | Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 153737 (94968) | T440 |