Forum » Loža » komu boste dali glas na volitvah
komu boste dali glas na volitvah
Temo vidijo: vsi
Malidelničar ::
Meni je to glede volilne moči Goloba totalna neznanka.
Koliko recimo vi menite, da lahko realno dobi Golob?
Ankete ga zdaj pumpajo na 24% (vs. Janšinih 29%).
Medtem številni iz terena govorijo, da ima realno Golob bolj okoli 15%.
Koliko recimo vi menite, da lahko realno dobi Golob?
Ankete ga zdaj pumpajo na 24% (vs. Janšinih 29%).
Medtem številni iz terena govorijo, da ima realno Golob bolj okoli 15%.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
Goran10 ::
Tudi del nsi-ja počasi spoznava da z janšo ni prihodnosti. To da se demokrati in nsi pridružijo Golobu je edina realna opcija da v koalicijo pride nekaj desničarskega duha vsaj v določenih sektorjih kjer so potrebni desni prijemi.
mirator ::
Nisem mislil sodelovati v tej temi, pa so me izritirali na MMC, ki moje komentarje striktno brišejo, še preden se pojavijo. Potem pa še razpisovanje @Malidelničar:
Stranka Resni.ca je deloma res podobna stranki SNS. Obe imata oz. sta imeli podobno volilno podporo in oba ustanovitelja svojih strank sta moralno-etično (ne)sprejemljiva. Je pa res, če se te usoda Slovenije ne dotika preveč, poskrbita za politično zabavo.
Pri Resni.ci se tudi ne morem znebiti ksenofobičnega občutka, da želi v parlament prodreti prosrbska klika.
Sicer pa, da ne bom kritičen samo do Stevanoviča, vsakič ugotavljam, da so naše volitve prava farsa. Ni važno, katera politična opcija (ali večni JJ ali spreminjajoči se MC, MŠ, RG ali kdorkoli drug) se za navadne državljane, blaginja ne izboljšuje in vedno bolj smo pod kontrolo.
Malidelničar je izjavil:
....
Stranka Resni.ca je deloma res podobna stranki SNS. Obe imata oz. sta imeli podobno volilno podporo in oba ustanovitelja svojih strank sta moralno-etično (ne)sprejemljiva. Je pa res, če se te usoda Slovenije ne dotika preveč, poskrbita za politično zabavo.
Pri Resni.ci se tudi ne morem znebiti ksenofobičnega občutka, da želi v parlament prodreti prosrbska klika.
Sicer pa, da ne bom kritičen samo do Stevanoviča, vsakič ugotavljam, da so naše volitve prava farsa. Ni važno, katera politična opcija (ali večni JJ ali spreminjajoči se MC, MŠ, RG ali kdorkoli drug) se za navadne državljane, blaginja ne izboljšuje in vedno bolj smo pod kontrolo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mirator ()

Scaramouche3 ::
Goran10 ::
Resnica ima zelo naivno predstavo glede zunanje politike ali pa so ruski agentje.
Furali bi neko nevtralnost za kaj takega bi bil pa potreben izstop iz eu in Nato pakta. Razen če jim je cilj postati druga Madžarska.
Po moje je Resnica ruski agent. Glumijo neko nevtralnost a njihovo mnenje o ua-rus vojni je daleč od nevtralnega ampak je izrazito prorusko.
Furali bi neko nevtralnost za kaj takega bi bil pa potreben izstop iz eu in Nato pakta. Razen če jim je cilj postati druga Madžarska.
Po moje je Resnica ruski agent. Glumijo neko nevtralnost a njihovo mnenje o ua-rus vojni je daleč od nevtralnega ampak je izrazito prorusko.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Goran10 ()

svecka ::
Logar jim je fajn trn v peto, ker vedo da ima možnsot sestaviti novo koalicijo. Seveda sedaj lavfajo mašinerijo na polno finnačno podkrepljeni prijatelji Goloba, ker nočejo izgubiti miljonskih financiranj.
fur80 ::
Scaramouche3 je izjavil:
Zakaj bi šel Logar v koalicijo z Golobom?
Političen manever, da dobi glasove, potem ko pride v parlament, takoj JJ...
Tudi, če gre v vlado z Janezom, ga bo verjetno verjetno štopal pri ideoloških vsebinah, oz. da Janez ne bo tak Janez kot je. Logar je politik, verjetno se mu gre tudi za svojo prihodnot, tako ima tudi win win situacijo, če JJ-ja zaštopa,nekje bo imel še višji rejting, če pa z NSi stopita kot enakovreden partner s še kako levo stranko, je pa to tako pomoje za Slovenijo.
Logarju bodo volitvene delnice poletele v nebo, vse tisto kar je neopredeljeno bo z pametnimi nastopi potegnil nase.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()
cortez ::
Če vse ostane nespremenjeno, bo zmagala SDS, vendar ne bo mogla sestavit vlado.
Logar,sam, bo tudi pogorel. Njegov edini up je, da se poveže v zvezo z NSI-SLS-Fokus, saj bi le-te potem predstavljali protiutež SDS oz. Slobodnim.
Na Levi je vse preveč razdrobljeno, Vesna se je zakockala z Levico, SD bo imel tistih 7% itd.
Tisti, ki se bodo povezali v eno zvezo, pred volitvami, bodo alternativa trenutno vodilnim.
NSI bi se moral losat historika Tonina, ni vodja, nikoli ne bo...še vedno išče tovornjak s Fernetičev...
Logar,sam, bo tudi pogorel. Njegov edini up je, da se poveže v zvezo z NSI-SLS-Fokus, saj bi le-te potem predstavljali protiutež SDS oz. Slobodnim.
Na Levi je vse preveč razdrobljeno, Vesna se je zakockala z Levico, SD bo imel tistih 7% itd.
Tisti, ki se bodo povezali v eno zvezo, pred volitvami, bodo alternativa trenutno vodilnim.
NSI bi se moral losat historika Tonina, ni vodja, nikoli ne bo...še vedno išče tovornjak s Fernetičev...
harmonkar9 ::
Nekako mislim NSi...s tem omogočim, da bo jajo lažje sestavil vlado...kljub temu, da nisem zagovornik jajota...sem še vedno mnenja, da mi je bilo pod njegovo vlado lepše in boljše, kot je pa sedaj pod pernatim.
Zakaj bi volil nezanesljivo Nsi, če lahko original Gospoda Janšo? Jaz tudi nisem največji oboževalec Janše (verjetno sem malo nižje na lestvici oboževalcev, mogoče šele okoli 5. mesta) in sem tudi nek kratek čas razmišljal o Nsi, potem sem pa po dolgem in težkem razmisleku ugotovil, da je najbolje, da prvič po letu 2022 ponovno volim Gospoda Janšo, to pa zaradi levakov.
primoz4p ::
Če vse ostane nespremenjeno, bo zmagala SDS, vendar ne bo mogla sestavit vlado.
Od 13. september 2025 je predsednik NSi Jernej Vrtovec piše na vikipediji
Nova Slovenija @ Wikipedia
To je sicer korak naprej v pravo smer, Tonin je bil katastrofalen, Vrtovec je lahko samo boljši, ampak še vedno ni Gospod Janša.
tilen03 ::
Malidelničar je izjavil:
Tole z Lars&Sven kar meče senco na Logarja, žal.. pa še zanikajo vse
En usran pekač pleskavic, pa mu dajejo tako besedo?!?!
Ma ne vem to je bolj (če se navežem na Lars&Sven) - nothingburger.
Mislim Lars&Svenovec se je povezal z Logarjem po mojem takrat kot podjetnik.
Btw zdaj je prišla ven anketa, ki je kar razkurila in kaže Logarja na praktično 15% ne vem pa, če je to realno.
Je pa res, da ga Nikica napada, kar je zanimivo. Se ga bojijo?
Logarju kaze slabse po zadnjih soocenjih, zaradi slabe predstave, kar je pri cloveku brez hrbtenice, idej in vsebine sicer pricakovano. Zeli biti skorumpiran Pahor, ampak je zgolj skorumpiran, tako vsecen kot Pabor pac ni, ima tisti klasicen SDSovski antipaticni, hladen pogled in se zavoha bullshit na km. Ce bo prisel v parlament, bo vesel. Enako Prebilic.
99.991% of over-25 population has tried ChatGPT.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Da Mesec nekomu normalnemu izpade kot nekdo, ki je končal srednjo šolo?
Točno to, mi domoljubi takoj vemo, da Mesec ni končal samo srednje šole, ampak še neuporabno fakulteto povrh, zato se nam gabi
Zgodovina sprememb…
- odbrisalo: Samael ()
PujsekPepe ::
harmonkar9 je izjavil:
Nekako mislim NSi...s tem omogočim, da bo jajo lažje sestavil vlado...kljub temu, da nisem zagovornik jajota...sem še vedno mnenja, da mi je bilo pod njegovo vlado lepše in boljše, kot je pa sedaj pod pernatim.
Zakaj bi volil nezanesljivo Nsi, če lahko original Gospoda Janšo? Jaz tudi nisem največji oboževalec Janše (verjetno sem malo nižje na lestvici oboževalcev, mogoče šele okoli 5. mesta) in sem tudi nek kratek čas razmišljal o Nsi, potem sem pa po dolgem in težkem razmisleku ugotovil, da je najbolje, da prvič po letu 2022 ponovno volim Gospoda Janšo, to pa zaradi levakov.
Si probal leve, si probal desne. Ok ni slo. Mogoce cas za Stevanovica? Zdej se samo v krogu vrtimo
mirator ::
Logar je simpatičen, ker se je kot politik naučil, da je bolje, kot da nasprotnike žali, jih na nek način raje ignorira. Kot župana Ljubljane ga nisem videl, vidim ga pa z njegovo stranko kot mogoče liderja na desni strani. SDS bo zaradi ideoloških ovir počasi poniknil, NSi pa to (lider) ne bo nikoli postal, ker je preveč satelitske narave.
sparklyslo ::
Jaz bi pa rekel da harmonikar9 močno trola. Ne bi se čudil, če je član Levice ali 8.marca.
Logar je simpatičen, ker se je kot politik naučil, da je bolje, kot da nasprotnike žali, jih na nek način raje ignorira.
To mene pri Logarju moti, ta mlačnost, leftardom je treba povedati direktno, kar jim gre. Če bo tako nadaljeval, bo zapravil vse fizično-vizualne adute, ki jih ima.
harmonkar9 - ti trolaš a ne? 
Mislim, realno so vsi tvoji prispevki zajebavanje
Mislim, realno so vsi tvoji prispevki zajebavanje
delavec44 ::
Malidelničar je izjavil:
harmonkar9 - ti trolaš a ne?
Mislim, realno so vsi tvoji prispevki zajebavanje![]()
Dobro jutro.
A lahko skupno damo glas stevanovicu pa pustimo leve in desne. Mislim da nihce noce vec Hanzkov, Mescev al pa Golobov v parlamentu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PujsekPepe ()
Ampak Stevanovic bi odstopil, ce bi zmagal
Pa glejte levaki so vas hotel evtanazirat, Stevanovic 100% ni tolk zloben. Lincajo ga ker je jedel hamburger
Vidim da imas kristalno kuglo
Ampak Stevanovic bi odstopil, ce bi zmagal![]()
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PujsekPepe ()
Andrej Sisko ma vec muda
delavec44 ::
S kom pa bi šel Stevanovič v koalicijo, če pravi da so vsi skorumpirani? Sprašujem za prijatelja.
S kom pa bi šel Stevanovič v koalicijo, če pravi da so vsi skorumpirani? Sprašujem za prijatelja.
Enako kot Jelincic, odloca teza kuverte.
Harmonkar ni sporen, ampak ti drugi levičarji, tu pa res ne moreš bit več ziher ali so res tako butasti ali se tudi zajebajo kot harmonkar.
Jaz ne morem biti sporen, saj sem pravi domoljub, za "levake" pa jaz tudi sumim, da so v resnici domoljubi, ki trolajo levake, edino škoda, da se ponavadi tudi na dan volitev preveč vživijo v svoje like, potem pa dobivamo katastrofalno levakarsko vlado za katastrofalno levakarsko vlado
Zanimivo da ti "leftard" takoj prisluži izbris, fašist, če si desničar, pa ne.
Only on slotech...
Na piki nas imajo, ker smo pravi domoljubi, levakarska cenzura dela 100 na uro. Ni pa to samo tukaj, vsepovsod po MSM nas cenzurirajo, od RTV naprej
harmonkar9: si tudi na MMC-ju?
Kako tam med komentatorji kaže za volitve?

Malidelničar je izjavil:
harmonkar9: si tudi na MMC-ju?
![]()
Nisem več, tam te takoj dol vržejo, ko pohvališ Gospoda Janšo.
feryz ::
Kdaj sem vam že napisal, da je Logar brezjajčnik, primeren kvečjemu za vodenje tabornikov.
Ampak če bo nabral dovolj glasov, bo dober tudi za dvigovanje roke po ukazu v parlamentu.
Za to je dobra vsaka opica. Naučena, seveda.
Ampak če bo nabral dovolj glasov, bo dober tudi za dvigovanje roke po ukazu v parlamentu.
Kdaj sem vam že napisal, da je Logar brezjajčnik, primeren kvečjemu za vodenje tabornikov.
Tule Jankovića obrača, ne bi rekel, da je brezjajčnik, ni še imel možnosti, da bi svoje pokazal.
Sedaj, če ga je 8. marec ovadil zaradi FB profila! :D, pomeni, da dela dobro in da se ga bojijo ko hudič križa. Pravilno!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()
Polda ::
Danes zvečer bo Anže Logar proti Niki Kovač. Ne vem zakaj sploh Nika Movač debatira s Logarjem če ne kandidira.
cortez ::
Tale Kovačeva kobila, je totalno pogorela.
Kombiniran napad levice in slobode preko Nikice, ki ima rada burgerje, je totalno na mlin Logarčka.
Te NVO satelite, tudi debatnika Dobraniča, bi bilo potrebno takoj ukinit iz pleč države. Zato, ta napad.
Kombiniran napad levice in slobode preko Nikice, ki ima rada burgerje, je totalno na mlin Logarčka.
Te NVO satelite, tudi debatnika Dobraniča, bi bilo potrebno takoj ukinit iz pleč države. Zato, ta napad.
Polda ::
A tele Kovačeve bunke ni nič sram ?
Če bi rada o korupciji naj zasliši Jankovića in Goloba.
Če bi rada o korupciji naj zasliši Jankovića in Goloba.

endelin ::
Danes zvečer bo Anže Logar proti Niki Kovač. Ne vem zakaj sploh Nika Movač debatira s Logarjem če ne kandidira.
Če je pameten, bo to izkoristil v svojo korist, če napadeš ko Grims, na prvo, ko breja kura, si pa narediš velik minus.
Kolač je vladni agent. Zato.
So že aktivirali civilno družbo. Samo še muki se pridruzi enkrat marca in so komplet trio adijo. Mental!! Po 4 letih imajo spet pravo delo. Na to so čakali 4 leta da bodo spet delali galamo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
ChirkKarlie ::
PujsekPepe je izjavil:
Pa glejte levaki so vas hotel evtanazirat, Stevanovic 100% ni tolk zloben. Lincajo ga ker je jedel hamburger
Ampak Stevanovic bi odstopil, ce bi zmagal![]()
Nujno je treba vzet takšnim volilno pravico or we are doomed..

Miki N ::
Ja Nika dela sedaj prestrukturiranje kandidatov. Me zanima ce bo stevancica tud poklicala

Miki N ::
Če bi bil Logar pameten, bi na zagov... mislim pogovor prinesel kako čokoladico. To je pot do Nikinega srčka.
Bravo Nika. Udri!
Sam mislim da bi bila pa Nika Kovac dobra predsednica. Je zenska z globokim srcem. Si kdo predstavlja imeti taksno predsednico pa Stevanovovica za premjeja. To je dobitna kombinacija ki jo Slovenija v teh tezkih casih nujno potrebuje.
Ce mi da kdo razloge za boljse dobitno opcijo poslusam. Samo ne mi srat s postenostjo jansa, goloba, mesca ali Logarja ali kogarkoli drudzga.
Scaramouche3 je izjavil:
Kdo bo pa Janšin naslednik?
Logar, kaj ni očitno?
Včasih bi rekel, da bo to Romana Tomc, zdaj pa menim, da je naslednik Črtomir Janša.
Ker rodbina Janša je podobno kot Kennedyji.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 151148 (92379) | T440 |