» »

komu boste dali glas na volitvah

komu boste dali glas na volitvah

Temo vidijo: vsi
««
57 / 59
»»

kanarin ::

Dimnik je izjavil:

Janša, ja pa najdite levaki enga, ki bo enak in ga podpirajte 30let, kdo vam brani....ne pa pred volitvami jokcat pa kako hudo bo, če bo janša....a vsake 4leta dru levi obraz in gre vse v kur.c, sploh zdak pred volitvami kaj vse plava na površje...ampak ste imuni.......

Volilci na levi/sredini pač razmišljamo s svojo glavo, smo kritični, se ne podrejamo večnemu vodju neke sekte - da kar on pravi da je sveto in da je praktično nezmotljiv. Zato tudi nismo in ne mormeo biti zvesti 30 let enemu človeku in eni stranki - ker pač nismo verniki, ampak svobodomiselni ljudje, iščemo in pričakujemo vedno nekaj boljšega in kvalitetnejšega.

FireSnake ::

kanarin je izjavil:

ripmork je izjavil:

Aha, aha... v prvem mandatu nabitje davkov, prepoditev kapitala in višja obdavčitev vseh plač. Pol pa v drugem mandatu čudež in "paf", dodana vrednost nad 100k!
Genialen načrt :))

Ja, definitivno je to boljši načrto kot... Trumpizacija Slovenija !

Tebi še vedno ni potegnilo?
Po vsem tem?

Ovca na vrh planine je bolje od golobje hunte.
Tega zla se je treba losat!

Zakaj? Zato!
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Daniel je izjavil:

Ti kar lepo seštej koliko časa smo imeli od leta 91 leve vlade in koliko časa desne. Potem pa poglej kje trenutno smo. To, da si v politiki 30 let ti prav nič ne koristi, če si večino tega časa v opoziciji, država pa zavožena.

Ja, in kaj hočeš s tem povedat ? Dejstvo je, da desnica s svojimi idejami in programom pač nima večinske podpore v Sloveniji. Ali pa misliš da bi morali spreobrniti in zamenjati državljane, da bodo volili večinsko Janšo ? Kdo vam je kriv da vas je manj ? Tako pač je, treba sprejeti voljo večine, taka je pač demokracija.

mirator ::

Dimnik je izjavil:

....mirator že lima leva trobila:|

Nisi prebral bistva:
Da malo uravnovesim desni populizem:

Do sedaj so bila limana samo desna trobila.

Še nekaj neželenga branja za zveste navijače:
https://siol.net/novice/slovenija/polit...

ZveeZ ::

kanarin je izjavil:

Dimnik je izjavil:

Janša, ja pa najdite levaki enga, ki bo enak in ga podpirajte 30let, kdo vam brani....ne pa pred volitvami jokcat pa kako hudo bo, če bo janša....a vsake 4leta dru levi obraz in gre vse v kur.c, sploh zdak pred volitvami kaj vse plava na površje...ampak ste imuni.......

Volilci na levi/sredini pač razmišljamo s svojo glavo, smo kritični, se ne podrejamo večnemu vodju neke sekte - da kar on pravi da je sveto in da je praktično nezmotljiv. Zato tudi nismo in ne mormeo biti zvesti 30 let enemu človeku in eni stranki - ker pač nismo verniki, ampak svobodomiselni ljudje, iščemo in pričakujemo vedno nekaj boljšega in kvalitetnejšega.

Eh.. ta mantra je že zastarela.

Ja, razumemo. Volivci levega pola ste bolj inteligentni, razgledani, izobraženi in lepi.

kanarin je izjavil:

Daniel je izjavil:

Ti kar lepo seštej koliko časa smo imeli od leta 91 leve vlade in koliko časa desne. Potem pa poglej kje trenutno smo. To, da si v politiki 30 let ti prav nič ne koristi, če si večino tega časa v opoziciji, država pa zavožena.

Ja, in kaj hočeš s tem povedat ? Dejstvo je, da desnica s svojimi idejami in programom pač nima večinske podpore v Sloveniji. Ali pa misliš da bi morali spreobrniti in zamenjati državljane, da bodo volili večinsko Janšo ? Kdo vam je kriv da vas je manj ? Tako pač je, treba sprejeti voljo večine, taka je pač demokracija.

Ko ti rečeš dejstvo ;(( (vemo, da sledi laž)

Počakaj do 22.3.
tik, tak, tik, tak ;)

mirator je izjavil:

Dimnik je izjavil:

....mirator že lima leva trobila:|

Nisi prebral bistva:
Da malo uravnovesim desni populizem:

Do sedaj so bila limana samo desna trobila.

Še nekaj neželenga branja za zveste navijače:
https://siol.net/novice/slovenija/polit...

Lepo!
Depolitizacija deluje! :D
Glede na to, da napadajo .... logar dela vse prav ;)

Zgodovina sprememb…

FireSnake je izjavil:

kanarin je izjavil:

Daniel je izjavil:

Ko ti rečeš dejstvo ;(( (vemo, da sledi laž)

Počakaj do 22.3.
tik, tak, tik, tak ;)

Saj se je videlo ko je bil Janša nazadnje samo 2 leti na oblasti - kako hudo uspešen je bil, pam mu volilno telo kljub temu ni spet zaupalo nov mandat. Aja, ljudje so pač glupi in nič ne razumejo. Ja, seveda. Povejte mi katera janševa vlada je do zdaj ponovila svoj mandat. Vprašajte se pri sebi zakaj se to ni nikoli zgodilo - in ne iščete zunanje razloge.

kanarin je izjavil:

ker pač nismo verniki, ampak svobodomiselni ljudje, iščemo in pričakujemo vedno nekaj boljšega in kvalitetnejšega.

In taki podpirate golobjo hunto? Boljše in kvalitetnejše??!!??
Resno? ;((

Ker Janševi desničarski skrajneži pa niso hunta ?

kanarin je izjavil:

Saj se je videlo ko je bil Janša nazadnje samo 2 leti na oblasti

Zeh ... but jajo ... spet ;((
Patetika od patetike.

Ja, jajo je bil profesor za vrhinskega managerja.
Profesor!

Od vrhunskega menegerja je še ovca na vrh planine boljša. ;)

kanarin je izjavil:

Ker Janševi desničarski skrajneži pa niso hunta ?

Imenuj jih, kakor te je volja.
Taka katastrofa, kot je golobja hunta niso.
To je dejstvo, o katerem imaš toliko za povedati. Številke te postavijo na laž.

Zgodovina sprememb…

Daniel ::

kanarin je izjavil:

Dimnik je izjavil:

A vas sicer v življenju s temi vašimi kvalitetami nihče nikoli ne pohvali, da se morate sami? Zraven pa seveda ne smejo izostati populistične floskule kako so vsi ostali podrejeni. Si prepričan, da ti z odvisnostjo od leve vlade nisi v bolj podrejenem položaju?

Polda ::

kanarin je izjavil:

Dimnik je izjavil:

Ja predvsem podpirate korupcijo kar se je zdaj s temi razkritji pokazalo.
V nos gre vam en človek vas pa ne moti korupcija in krivosodje.

Ker želite plačani troli podatke čim prej spraviti na naslednjo stran pa ne pozabimo tega.

DeeJay ::

Če bi bla na voljo za volit samo pernati in janez, kdo bi zmagal? Pomojem pernati dobi ustavno večino.
Don't f with me.

DeeJay je izjavil:

Če bi bla na voljo za volit samo pernati in janez, kdo bi zmagal? Pomojem pernati dobi ustavno večino.

Khm ... 22.3. zvečer.
Te bom citiral ;((
(pa jaz pleškota ne bom volil)

Polda ::

Če bi bila pravna država bi po teh razkritjih odstopilo celotno tožilstvo in sodstvo. Golob in Janković in drugo pa na dobu.

DeeJay je izjavil:

Pernati je samo figura Jankoviča.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Polda ()

Malidelničar ::

DeeJay je izjavil:

Koliko je ustavna, 60%??????

Vprašanje, po mojem bi bilo bližje.

Če gledaš predsedniške 2012 je čez-sredinski Pahor premagal močno-levega Türka (Gaspari, ki bi bil alternativa, samo za 4k glasov zgrešil drugi krog, je bil bolj zmerna sredina).
Na drugih predsedniških je Logar prišel izjemno blizu Musarce, blo je 46% vs. 54%, manj kot 70k razlike.
Celo na predsedniških 2002 je Brezigarjeva proti legendarnemu Drnovšku prišla še kar blizu 44% vs 56% (v absolutnih glasovih je bilo takrat več, ampak je bila udeležba zelo visoka).

No, recimo hipotetično, da bi res imeli first-past-the-post in soočenja ena-na-ena ala UK oz. še bolje USA, moraš vedeti, da tam je Janša direkten, neposreden in po mojem glede na to, da je retorično močan, bi na koncu zmagal.
Ker med kampanijo bi se vrteli video izseki teh hipotetičnih 1 na 1 soočenj in tu bi Janša prepričal neopredeljene.
Janšev 'downfall' je bil vedno to, da so mediji skozi svojo lupo interpretirali njegove stavke in besede in ga tako naredili za Princa teme.

Tako, da moraš upoštevati medije. Izbira samo JJ vs pernati l. 2008 ob tako nastrojenih slovenskih MSM (bistveno huje je kot 20 let nazaj) brez vpliva interneta pomeni to kanonado na JJ-a. JJ vs. pernati danes ob današnjih spletnih medijih, omrežjih, internetu, podcasterjih, X-u je povsem nekaj drugega.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Zgodovina sprememb…

aytim ::

harmonkar9 je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Velki je izjavil:

Ker je letošnja izbira katastrofalna (ne rabiš gledati soočanj samo wikipedijo odpreš in si na hitro prebereš opise strank) se nagibam k temu da ne bom šel na volitve. Vseeno pa bi se morda odločil dati komu glas v kolikor je javno izjavil da bo odpuščal v javnem sektorju. Tako da je moje vprašanje za tiste ki dogajanje bolj redno spremljate ali je kdo kaj takega kadarkoli izustil (Jelinčič ne šteje)?

Na soočenjih je N.Si izrecno podarila učinkovitost.
Zdaj, če vprašaš: desno.
Jaz bom N.Si. Ti pa izberi kogar koli na desni.

Kot nepristranski domoljub moram dodati, da je Nsi sicer odlična stranka, ki ni sestavljena iz nekih JS pijavk, ampak gospodarstvenikov z bogatimi karierami v zasebnem sektorju, kot sta Vrtovec in Cigler, zato mislijo 100 % resno in ne govoričijo samo nekih floskul. Ampak SDS je še bolj podjetniško naravnana in bolj zanesljiva v borbi proti levakom, predvsem zaradi fenomenalnega vodstva. Tako da bi jaz volil njih, če se me že izrecno vpraša.

Od turbo libtardov imaš na voljo 4: SD, Svoboda, NSi, SDS. Vsaj dve stranki imata zelo obremenjeno preteklost, ena je točno taka, kot jo je ljudstvo hotelo, ena je pa zelo obremenjena s svojimi volivci, ki bi se jih rada rešila, a brez katolibanov tudi praga ne bodo prestopili.
Vse štiri stranke so pravzaprav neka niansa iste barve, vse 4 so tudi dokaj pro (turbo)kapitalizem. Propodjetniški tukaj ne pomeni zastopanje obrtnikov ali manjših podjetij, temveč korporacij in velikih firm.
Nobena od teh 4 ni leva, vse rinejo v neko liberal sredino. Katolibani se držijo neke razdalje, ker drugače zgubijo volivce, SDS je obremenjen koruptivni pacek z desne, ki ima čredo ovac že iz pamtiveka, SD je tako kot SDS iz komunajzerske sfere se naučila samo -tudi sicer je popularna stranka zgolj kot protiutež- zelo kapitalistično krast (z izjemo nekih dobrih odločitev, ki jih na čase zna tudi SDS sprejeti - taki generalni problemi, za katere je itak vseeno kdo vodi vlado, ker bi vsi sprejeli isto rešitev). Svoboda je pa točno to, kar so volivci hoteli. Libtardkapitalist, ki jim na daljavo pomaga liberalna Levica s svojimi obcasno socialnimi prijemi.

Polda je izjavil:

Če bi bila pravna država bi po teh razkritjih odstopilo celotno tožilstvo in sodstvo. Golob in Janković in drugo pa na dobu.

DeeJay je izjavil:

Pernati je samo figura Jankoviča.

Pred prejšnjimi volitvami je bilo zanimivo slišati Jajota "Imam pod sabo enega ustavnega sodnika manj kot vi (vsi ostali)"

nejclp ::

aytim je izjavil:

Nobena od teh 4 ni leva, vse rinejo v neko liberal sredino. Katolibani se držijo neke razdalje, ker drugače zgubijo volivce, SDS je obremenjen koruptivni pacek z desne, ki ima čredo ovac že iz pamtiveka, SD je tako kot SDS iz komunajzerske sfere se naučila samo -tudi sicer je popularna stranka zgolj kot protiutež- zelo kapitalistično krast (z izjemo nekih dobrih odločitev, ki jih na čase zna tudi SDS sprejeti - taki generalni problemi, za katere je itak vseeno kdo vodi vlado, ker bi vsi sprejeli isto rešitev). Svoboda je pa točno to, kar so volivci hoteli. Libtardkapitalist, ki jim na daljavo pomaga liberalna Levica s svojimi obcasno socialnimi prijemi.

Jah, sam eno je realpolitika, brezkompromisnost in vzklikanje proletarskih parol, to je pa nekaj drugega. Saj je kul ampak efekta praktično ni. Razen če nimate načrta, kako boste izvedli globalno revolucijo.

harmonkar9 ::

FireSnake je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Khm ... 22.3. zvečer.
Te bom citiral ;((
(pa jaz pleškota ne bom volil)

Glede na to, da ne boš volil Gospoda Janše, ne vem, kako boš levaku pokazal rezultat med izključno pernatim in izključno Gospodom Janšo, če pa levaki neke tretje kandidate zraven mešajo, še tebe so z njimi pretentali.

Jaz bi si tudi želel, da bi bila izbira samo med pernatim in Gospodom Janšo, da bi SDNG bolj prišel do izraza in bi Gospod Janša dobil ustavno večino. Žal se pa tu Murgle mešajo z nekimi tretjimi kandidati in novimi obrazi, da oslabijo desni pol.

primoz4p ::

Iz te Parisfalove javnomnenske raziskave je razvidno, da imajo ženske raje dr Roberta kot Janeza.
Posebno pa bode v oči preferenca po izobrazbi, kjer se vidi izstopajoča podpora Svobodi pri volilcih z osnovno izobrazbo ali manj ... kako naj si to razlagam?

Edini ki so še zgolj RAHLO levi in bodo menda prišli čez prag so Levica. Mal je smešno, ker ime počasi ne bo več odražalo stališča stranke, ampak hej. Vsaj trem strankam čez prag tudi ne

pegasus ::

primoz4p je izjavil:

Posebno pa bode v oči preferenca po izobrazbi, kjer se vidi izstopajoča podpora Svobodi pri volilcih z osnovno izobrazbo ali manj ... kako naj si to razlagam?
Svoboda uspešno zajeda v SDS volilno bazo :))

delavec44 ::

kanarin je izjavil:

Dimnik je izjavil:

Pričakujete ja, dobite pa vedno slabšega. Nekaj zgleda tu ne deluje ok.

primoz4p je izjavil:

Je to ta znamenita klet?

V kleti stranke Levica vsak večer gori luč, notri pa Kordiševi plakati

Ja, stranka, ki je na robu vstopa v parlament, je namerno zaigrala konflikt, da bo dobila manj glasov.

primoz4p je izjavil:

Iz te Parisfalove javnomnenske raziskave je razvidno, da imajo ženske raje dr Roberta kot Janeza.

Verjetno so to starejše ženske.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

pegasus je izjavil:

primoz4p je izjavil:

Svoboda uspešno zajeda v SDS volilno bazo :))

Nsi tudi glede na 2022, čisto so obrnili bazo:

Če bi se vsi združili pod Gospodom Janšo, bi bili močnejši

primoz4p je izjavil:

Pa kako, če vedno pravijo, da so SDS volilci starejši in neizobraženi. Zgleda se res med mladimi dela premik, ki ga zaznavamo tudi na tem forumu.

Res je, mi mladi nad abrahamom se preusmerjamo na SDS, jaz bom prvič po 2022 volil spet Gospoda Janšo

Zgodovina sprememb…

harmonkar9 je izjavil:

Res je, mi mladi nad abrahamom se preusmerjamo na SDS, jaz bom prvič po 2022 volil spet Gospoda Janšo

Ti nisi pravi domoljub, ker se norca delaš iz resnih stvari. In ko naslednjič vidim JJ se bom pogovoril z njim o tebi.

delavec44 je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Ti nisi pravi domoljub, ker se norca delaš iz resnih stvari. In ko naslednjič vidim JJ se bom pogovoril z njim o tebi.

Verjetno se bom prej jaz z njim o tebi, levak:

delavec44 je izjavil:

Janša je pi* dim.

nejclp je izjavil:

primoz4p je izjavil:

Je to ta znamenita klet?

Ja, stranka, ki je na robu vstopa v parlament, je namerno zaigrala konflikt, da bo dobila manj glasov.

primoz4p je izjavil:

Zakaj je na robu vstopa v parlament?
Morda zato, ker se še s podobno-enako mislečimi ne more dogovoriti, sprejeti kompromis za dobro skupnih ciljev?
Kako lahko zaupam, da bo taka stranka delala v dobri veri za dobrobit Slovenije, če izda še svoje leve ideale?
Ni izdala, zna sklepati kompromis na levem polu. Zakaj je potem toliko izbrisanih? Izbrisanih, za katere ne moremo reči, da so bili desni podtaknenci.

harmonkar9 je izjavil:

delavec44 je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Verjetno se bom prej jaz z njim o tebi, levak:

delavec44 je izjavil:

Janša je pi* dim.

Jaz se lahko z vsakim strpno in kulturno pogovarjam ne glede na moje osebne preference. Ne tako kot ene snežinke na levi strani. In sem se že tudi z JJ, večkrat.

Tebi se pa verjetno še v Bovec ne da iti.

Zgodovina sprememb…

delavec44 je izjavil:

Jaz se lahko z vsakim strpno in kulturno pogovarjam ne glede na moje osebne preference. Ne tako kot ene snežinke na levi strani. In sem se že tudi z JJ, večkrat.

Gospod Janša takoj prepozna take, ki se mu v živo prilizujete, za hrbtom pa pišete take neumnosti, ki gredo čisto proti Stranki

harmonkar9 je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Gospod Janša takoj prepozna take, ki se mu v živo prilizujete, za hrbtom pa pišete take neumnosti, ki gredo čisto proti Stranki

Rekel sem pogovarjam, ne prilizujem. Ti imaš probleme z bralnim razumevanjem? To je sicer bolj domena levih, da se nisi kaj okužil?

primoz4p je izjavil:

nejclp je izjavil:

primoz4p je izjavil:

Je to ta znamenita klet?

primoz4p je izjavil:

Morda zato, ker se še s podobno-enako mislečimi ne more dogovoriti, sprejeti kompromis za dobro skupnih ciljev?
Kako lahko zaupam, da bo taka stranka delala v dobri veri za dobrobit Slovenije, če izda še svoje leve ideale?
Ni izdala, zna sklepati kompromis na levem polu. Zakaj je potem toliko izbrisanih? Izbrisanih, za katere ne moremo reči, da so bili desni podtaknenci.

Kako na levem polu? Levica se pomika proti sredini. S kom torej zna sklepati kompromise?

delavec44 je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Rekel sem pogovarjam, ne prilizujem. Ti imaš probleme z bralnim razumevanjem?

Seveda nisi rekel, da se prilizuješ, to sem te jaz razkrinkal. Kdo je pa še kdaj sam priznal, da se prilizuje? Ti imaš probleme z logiko? Če se v živo z Gospodom Janšo pogovarjaš "strpno in kulturno", tule pa takole:

delavec44 je izjavil:

Janša je pi* dim.

Je zadeva jasna.

Zgodovina sprememb…

Pa ne da si ugotovil, da se v RL ljudje drugače obnašajo kot na anonimnem forumu. Ti si genij.

To da ne rečeš vsega kar misliš je bonton in ne prilizovanje. Pa včasih je tudi bolje česa ne reči, da ne dobiš na gobec.

Zgodovina sprememb…

delavec44 je izjavil:

Pa ne da si ugotovil, da se v RL ljudje drugače obnašajo kot na anonimnem forumu. Ti si genij.

To da ne rečeš vsega kar misliš je bonton in ne prilizovanje.

Levak, prosim, ne zanimajo me tvoje nove definicije prilizovanja, češ da je to bonton. Mene ni sram pokazati Gospodu Janši mojih prispevkov tukaj, ker sem pravi domoljub, ti pa se moraš skrivati za anonimnostjo.

primoz4p je izjavil:

nejclp je izjavil:

primoz4p je izjavil:

Je to ta znamenita klet?

primoz4p je izjavil:

No, v času, ko je bil Kordiš izključen, je bila na robu vstopa. In ko je Vatovec izstopal tudi. Trenutno ni na robu vstopa, sodeč po Parsifalovi anketi in po tisti zadnji Mediane, jim podpora raste. Očitno se jim obrestuje, da so se klovni poslovili. Plus, se je zgleda Vatovec zajebal.

Ti lepo voli gospoda Janšo, ti nihče ne brani. Ti ni treba hinavit in popat slik, kjer so bivši izbrisani, da bi se namigovalo, da jih je stranka izbrisala, v slogu stalinovih čistk. To mogoče deluje pri konzumentih Nove24 ampak ti itak volijo desno, tako da posebne škode ni.

aytim je izjavil:

Kako na levem polu? Levica se pomika proti sredini. S kom torej zna sklepati kompromise?

Zgleda premalo proti sredini za Vatovca. Mislm, prav komično, eni jih tukaj označujejo za skrajneže, ki hočejo Venezuelo, pol pa eni drugi pravijo, da so libtardi in so šli desno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

harmonkar9 je izjavil:

delavec44 je izjavil:

To da ne rečeš vsega kar misliš je bonton in ne prilizovanje.

Levak, prosim, ne zanimajo me tvoje nove definicije prilizovanja, češ da je to bonton. Mene ni sram pokazati Gospodu Janši mojih prispevkov tukaj, ker sem pravi domoljub, ti pa se moraš skrivati za anonimnostjo.

OK. Še tega spodaj mu prosim pokaži, da bo videl kako ga načrtno sabotiraš. On dobiva nove glasove mladih izobraženih volilcev ti pa tako zavajaš, da to velja le za vas nad abrahamom. Pa še novi volilec nisi kot smo nekateri ostali.

harmonkar9 je izjavil:

Zgodovina sprememb…

To si ti sam napletel in podtaknil v svoji levakarski glavi. Jaz sem samo napisal, kakšna je situacija pri meni in da bom prvič po 2022 volil Gospoda Janšo.

fuckme, magister ekonomije je to.

harmonkar9 je izjavil:

To si ti sam napletel in podtaknil v svoji levakarski glavi. Jaz sem samo napisal, kakšna je situacija pri meni in da bom prvič po 2022 volil Gospoda Janšo.

In kam se potem preusmerjaš? Ti logik en.

nejclp je izjavil:

fuckme, magister ekonomije je to.

Bolje kot socialec. Vsi imate super logiko, samo vam ne deluje pravilno. Ste pa zelo hitri z osebnimi napadi. Saj drugega itak ne znate.

Zgodovina sprememb…

delavec44 je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Na Gospoda Janšo. Od julija 2022 do nekje 2025 sem bil mlajši neopredeljen volivec, malo nad abrahamom, zdaj sem pa za Gospoda Janšo.

Zgodovina sprememb…

harmonkar9 je izjavil:

delavec44 je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Na Gospoda Janšo. Od julija 2022 do nekje 2025 sem bil mlajši neopredeljen volivec, malo nad abrahamom, zdaj sem pa za Gospoda Janšo.

Smo že ugotovili, da nisi pravi domoljub. Ne moreš se med volitvami kar tako zmišljevati ali boš za JJ ali ne.

Si sploh članarino plačal?

Zgodovina sprememb…

Kaj pa ti veš o domoljubju, ki Gospoda Janšo pošiljaš v penzijo (kot pernati pred volitvami) oz. pišeš celo hujše stvari o njem? Trol levakarski.

delavec44 je izjavil:

Bolje kot socialec. Vsi imate super logiko, samo vam ne deluje pravilno. Ste pa zelo hitri z osebnimi napadi. Saj drugega itak ne znate.

Reče tip, ki druge zmerja s socialci. Kaj pa je narobe z mojo logiko? Tale Parsifalova anketa podpira moje prejšnje trditve.
««
57 / 59
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16024796 (23057) Samael

Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
662156126 (97357) T440

Več podobnih tem