» »

komu boste dali glas na volitvah

Temo vidijo: vsi

PujsekPepe ::

Stevo je bil tolk butast da je privlekel celo podzemlje na njihovo druženje. Pol pa reku da so ble zraven tud čistilke. Pa kako glup morš bit. Jasno je da ga financira podzemlje oz. to prej ni blo vidno zdej je. Kle je problem da bo pušnu.

Bakunin ::

mikena je izjavil:

Jaz sem razocaran nad:
- levimi
- desnimi
- sredino

Nič Od Tega.

Saj veš, da obstaja alternativa (za slovenijo) !

c3p0 je izjavil:

Holob nima sreče, da je kljub dragim šolanjem v tujini precej slab retorik

Sponzorirane diplome ne pomagajo, ker nimaš lastne domišljije in pameti.
Kramberger ni rabil tega, ker je govoril iz glave.

c3p0 je izjavil:

Bo zanimivo.

8-)

kriptobog ::

Bakunin je izjavil:

mikena je izjavil:

Jaz sem razocaran nad:
- levimi
- desnimi
- sredino

Nič Od Tega.

Sj ne vem a je to joke al mislijo resno :))

a_borlak ::

Katere zdrave pameti? Ker tisto, kar so pokazali na plakatih je v celoti antireklama, da o namišljenem boju med njimi in "Demokrati" niti ne govorim. Morda, ko Janeza ne bo več za krmilom ... do takrat je tako kot so napisali, le da ne bo Janez.

T440 ::

Vsak glas za Stevanovića bi se moral tretirati kot hudo kaznivo dejanje brez moznosti pomilostitve in obenem veleizdaja na ravni države Slovenije.
Vsak glas za Goloba ali Meseca bi se moral tretirati kot huda neprištevnost trajne narave.
Vsak glas za SDS bi se moral tretirati kot huda neumnost ali prvi znak demence.

feryz ::

PujsekPepe je izjavil:

Stevo je bil tolk butast da je privlekel celo podzemlje na njihovo druženje. Pol pa reku da so ble zraven tud čistilke. Pa kako glup morš bit. Jasno je da ga financira podzemlje oz. to prej ni blo vidno zdej je. Kle je problem da bo pušnu.
Kakšno podzemlje, če je reku, da so mu zvočnike nosili?
Čudno da ni bil še banana kralj tam, da bi rdeč tepih razgrnil. Za plačilo, seveda, ne bomo se šli dela na črno.

kriptobog je izjavil:

Bakunin je izjavil:

mikena je izjavil:

Jaz sem razocaran nad:
- levimi
- desnimi
- sredino

Nič Od Tega.

Sj ne vem a je to joke al mislijo resno :))

Tale je se boljsa. Cela politika je cirkus:

https://strazar.si/

T440 je izjavil:

Vsak glas za Stevanovića bi se moral tretirati kot hudo kaznivo dejanje brez moznosti pomilostitve in obenem veleizdaja na ravni države Slovenije.
Vsak glas za Goloba ali Meseca bi se moral tretirati kot huda neprištevnost trajne narave.
Vsak glas za SDS bi se moral tretirati kot huda neumnost ali prvi znak demence.

Moj glas gre Stevancicu! Death spiral

Zgodovina sprememb…

wajdouc ::

Moj glas gre tudi Stevanoviću. Nihče ne pade niže kot do tal. Kajne?
https://rtv-ekspoze.org/
"Merjenje in sekiranje je najboljši način, da ti neka stvar škodi.
Celo zelo zanesljivo deluje ta sistem." feryz, 2025

Miki N ::

Saj pravim, Stevo je kandidat za pospešitev naše Časovnice do bridkega konca. Dovolj je cincanja na robu. Vse pofukat, vse razfukat! Sem ZA. >:D

donvito ::

Laže kot pes teče.

mtosev ::

Jaz ostajam pri Logarju. Če ne bi njega bi zelo verjetno SD.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Miki N je izjavil:

Saj pravim, Stevo je kandidat za pospešitev naše Časovnice do bridkega konca. Dovolj je cincanja na robu. Vse pofukat, vse razfukat! Sem ZA. >:D

Tako je. Upam da se kdo se pridruzi nasemu misljenju

damirez ::

Jest bom dal Levici glas.

Vsi so proti njim a brez afere so. Niti preiskave še niso mel lol... Vladal tko ne bojo niti bi si želel. Mislim pa da morajo priti v parlament.

damirez je izjavil:

Vsi so proti njim a brez afere so. Niti preiskave še niso mel lol... Vladal tko ne bojo niti bi si želel. Mislim pa da morajo priti v parlament.

Fotopub smo pozabili? Pa zakaj so dneve pred volitvami bili vsi trije v koaliciji na AmChamu? In pri ključnih vprašanjih so se vzdržali namesto, da bi bili proti (nato, vojni, oboroževanju, dvoživkam....). To so kruhoborci.

cortez ::

Najbolj žalostno je to, da se Stevi.Z napaja preko resnice, le-to, pa zaradi 1%+, financira država.

Na isto foro se bo obesil demagog Kordiš.

Se mi pa dozdeva, da bo tudi mesec odletel na luno in pustil vrečko samo. MTV je že zatašku svojo usodo (kdo bo takemu quislingu dal še glas).

ššš ::

Ne pozabit, da je Stevanović na volitvah za župana v Kranju dobu 1/3 glasov. Prej bo v parlamentu kot Mesec.

KG-348 ::

Mene zanima če bodo janševiki dovolili Logarju preuredit KPK da bodo dejansko učinkoviti. Namreč na muhi bi bilo takoj par Janezovih kolegov

mancini ::

delavec44 je izjavil:

filip007 je izjavil:

Če ne boste šli, bo g. Janez zmagal, tako da za nekaj se bo treba odločiti.

Saj to je super, če Janez zmaga.

Stane2 je izjavil:

Vsi marginalci samo vrtijo gobec in ne sme se jim zgoditi, da nekako pridejo v vlado. Ker ojoj, potem znajo hitro leteti ven iz parlamenta. Npr Resnica je tipična stranka večne opozicije. Je že vnaprej povedal, da ne prenaša ne Goloba, ne Janše. Skratka, kako bo on v vladi potem?? NE BO.

To je res. Čudno, da ima Levica s 4% v tej vladi takšen vpliv. Zelo netipično.

Si pozabil na nekaj mandatov Desusa z Erjavcem na čelu. On je točno to, vedno je držal mandatarja za jajca

delavec44 ::

mancini je izjavil:

delavec44 je izjavil:

filip007 je izjavil:

Stane2 je izjavil:

Vsi marginalci samo vrtijo gobec in ne sme se jim zgoditi, da nekako pridejo v vlado. Ker ojoj, potem znajo hitro leteti ven iz parlamenta. Npr Resnica je tipična stranka večne opozicije. Je že vnaprej povedal, da ne prenaša ne Goloba, ne Janše. Skratka, kako bo on v vladi potem?? NE BO.

Si pozabil na nekaj mandatov Desusa z Erjavcem na čelu. On je točno to, vedno je držal mandatarja za jajca

Zgleda sem premlad.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delavec44 ()

Vball ::

Stevo bo v parlamentu hočeš nočeš. Tale dejstvomer je reklama zanj...spravijo se nanj zato, ker je pred 25. leti plačal 800 eur, medtem pa Jankovič dnevno črpa miljone in vpliva na institucije, čelavi skriva goro gotovine (neobrazložen izvor premoženja), mesec droge, tonin išče izgubljen tovornjak, bratušek se samopredlaga za komisarko, itd.
Zanimivo da trenutni poslanci niso pristali na redno testiranje drog v telesu. niti jim ni všeč, da bi morali biti za status poslanca nekaznovani in ne biti v kazenskem postopku. sds, nsi, prerod, logar, golob, mesec, sd -> isto sranje drugo pakovanje

feryz ::

To, z drogami, ni zanimivo, ampak je več kot pričakovano.
Očitno se vam niti malo ne sanja, koliko je tega v politiki.
Zato tudi čudenje zakaj so skoraj vsi proti temu.

Cr00k ::

Vball je izjavil:

Stevo bo v parlamentu hočeš nočeš. Tale dejstvomer je reklama zanj...spravijo se nanj zato, ker je pred 25. leti plačal 800 eur, medtem pa Jankovič dnevno črpa miljone in vpliva na institucije, čelavi skriva goro gotovine (neobrazložen izvor premoženja), mesec droge, tonin išče izgubljen tovornjak, bratušek se samopredlaga za komisarko, itd.
Zanimivo da trenutni poslanci niso pristali na redno testiranje drog v telesu. niti jim ni všeč, da bi morali biti za status poslanca nekaznovani in ne biti v kazenskem postopku. sds, nsi, prerod, logar, golob, mesec, sd -> isto sranje drugo pakovanje

Ce bi bilo samo 800eur, se ne bi noben sekiru..., pa bi ze na prejsnjih notr prsu :)

KG-348 je izjavil:

Mene zanima če bodo janševiki dovolili Logarju preuredit KPK da bodo dejansko učinkoviti. Namreč na muhi bi bilo takoj par Janezovih kolegov

Jansa, Jankovic, Kucan. Vsi, cist vsi so iste barabe. Zato pa dam glas kralju podzemlja stevancicu.
Niti eden od klovnov ni prisel z idejo da se vzpostsabi nazaj SDK. Aja se ne more ker so vse pokradl. Jebes pol, gremo do konca

Vball je izjavil:

Jasno. Sam ne pozabit da je stevanovic financiran s strani kartelov. Ce zmaga se gre na pot venezuele. Mislim saj to se gre itak on bo pa samo hitrejsi katalizator.

Zgodovina sprememb…

primoz4p ::

mancini je izjavil:

delavec44 je izjavil:

filip007 je izjavil:

Stane2 je izjavil:

Neumnost.
Dr Golob ima udobno večino in nima problemov z "jezički na tehnici".
Od 90 sedežev, od tega sta 2 manjšinca, jih je dobila:
41 - GS
7 - SD
5 - Levica
Pucka nobeden ni iskal. Tonin se je sam nekaj ponujal ...

V GS so "fantje in dekleta iz vseh vetrov", brez ideologije. Le-to so posvojili od Levice.
Se opravičujem, skupna ideologija v GS je plenjenje.

Bakunin je izjavil:

damirez je izjavil:

Fotopub smo pozabili? Pa zakaj so dneve pred volitvami bili vsi trije v koaliciji na AmChamu? In pri ključnih vprašanjih so se vzdržali namesto, da bi bili proti (nato, vojni, oboroževanju, dvoživkam....). To so kruhoborci.

Kaj ima photopub z Levico. A je bil un debil predsenik stranke? Ni bil niti član levice...

damirez je izjavil:

Najbolj žalostno je, da so brez afer naredili največ škode :))

Utk ::

Tako je. Nobena baraba ne more naredit tolk škode kot bedak.

bm1973 ::

Praktično vsi, ki služijo denar sami, ni so na joških države, pravijo, da levičarjev nikakor...

Sploh ne Levice, Vesne, ipd...

Kot sem rekel, zato jih bom volil.

Pač določena skupina ljudi verjame v brezmadežno spočetje boga in v škodljivost levice. Nobene od teh dogm pa ne zna podkrepiti z dejstvi.

bm1973 je izjavil:

Praktično vsi, ki služijo denar sami, ni so na joških države, pravijo, da levičarjev nikakor...

Jest služim denar sam. Žal sem se pri 15ih letih odločil za napačen poklic, ki je z leto v leto manj cenjen, ob otrocih in kreditu je težko menjat kariero.

Moj šef ob vsaki omembi povišice je rekel, da če mi poviša plačo 100€ ga to stane 200€. Prvič ko je Levica v vladi sem namesto 600€ regresa dobil bruto nakazilo 1200€, prav tako božičnica, ki je nikoli nisem dobil postala neobdavčena do povprečne plače.

Moj šef je imel možnost vsako leto mi dati 5000€ neobdavčenega denarja. Pa to ni nikoli naredil.

Sedaj sem dobil božičnico in še plača mi bo šla gor. Ampak bom ostal brez službe, ker šefe ne bo zmogel tega plačati in bo zaprl firmo, če verjamete...

c3p0 ::

Verjamemo, da bo šefe več plačeval in da bodo cene šle spet gor, tako da na koncu boš na minusu in še bližje zavodu.

c3p0 je izjavil:

Verjamemo, da bo šefe več plačeval in da bodo cene šle spet gor, tako da na koncu boš na minusu in še bližje zavodu.

Ja mi je rekel, da v bistvu bi bilo bolje, če bi mi dajal manj, ker bi bilo potem vse ceneje. Mogoče bi moral delati zastonj in bi bilo vse zastonj?

c3p0 ::

Niti ne, ampak zelo ozko gledaš na situacijo, kot tudi želijo in pričakujejo. Lahko bi se vsaj potrudili pokazati kakšno kalkulacijo, zakaj je torej 1000 EUR smiselna številka. Ampak, k sreči ni treba. Ciljne publike ne zanima, 1000 je tako lepa cifra.

Prebije magično mejo, dodaten denar pa zagotovijo unikorni...

hipertija ::

Moje skromno priporočilo. Vse kar v žviljenju vrtite okoli financ, pretvarjajte na letno raven. Denimo dva scenarija iz leta 2022, ko je kolega jamral da ima slabo plačo, gre zgolj za primer, ne za točne podatke
a) 1000EUR plače mesečno (brez potnih in malice) = 12 * 1000EUR = 12000EUR; v letu 2022 je prejel še cca. 1300EUR božičnice in 1800EUR letnega regresa = 15.100EUR v letu 2022
b) 1400EUR plače mesečno = 12 * 1400EUR = 14000EUR; v letu 2022 ni prejel božičnice, je pa prejel minimalni 1200EUR regres = 15200EUR
* torej, ko je govora o plačah, dajte potegnati vse, kar dobite iz naslova del. razmerja. Lahko seštevate pa tudi bruto, v tem primeru je seveda b precej na boljšem z bruto plačo, kot tisti na a.

Volil pa bom NSi ali pa SDS, žal druge izbire nimamo. Kot je nekdo zgoraj že ugotovil, vsi ki kar koli ustvarjajo, nikoli ne bodo volili levih. Skorajda ne poznam direktorja podjetij ali tistih, ki dejansko v življenju nekaj ustvarjajo, da bi razmišljali o levem polu...

Pa še nekaj, ne pozabite, da so bile odločitve leve polite še pred 20 leti zelo vidne, če ste se samo zapeljali mimo Lendave na Madžarsko :) danes je Madžarska zelo razvita, ampak zaradi desnih odločtiev :)
Prekle za kurnk

Zgodovina sprememb…

Sam pozabljas da bo cela javna uprava, sektor, volila levake. Tisti nesrecni delavni razred pa na volitve ne bo sel, pol mas pa se skrajneze ki volijo izven onvirev aka resnice in podobna jajca.

PujsekPepe je izjavil:

Sam pozabljas da bo cela javna uprava, sektor, volila levake. Tisti nesrecni delavni razred pa na volitve ne bo sel, pol mas pa se skrajneze ki volijo izven onvirev aka resnice in podobna jajca.

Ti sploh ne bi smeli imeti volilne pravice...

Ne moreš volit ljudi, ki ti tik pred volitvami povišajo plače...

Nehigiensko...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bm1973 ()

Sheteentz ::

Po principu "izberi manjše zlo" je Pernati žal najboljša opcija. Ostali do še bolj degenerirani izrodki.

Razni Stevoti, scutum fidei in podobna jajca so pa žaljitev inteligenci.

hipertija je izjavil:

Moje skromno priporočilo. Vse kar v žviljenju vrtite okoli financ, pretvarjajte na letno raven. Denimo dva scenarija iz leta 2022, ko je kolega jamral da ima slabo plačo, gre zgolj za primer, ne za točne podatke
a) 1000EUR plače mesečno (brez potnih in malice) = 12 * 1000EUR = 12000EUR; v letu 2022 je prejel še cca. 1300EUR božičnice in 1800EUR letnega regresa = 15.100EUR v letu 2022
b) 1400EUR plače mesečno = 12 * 1400EUR = 14000EUR; v letu 2022 ni prejel božičnice, je pa prejel minimalni 1200EUR regres = 15200EUR
* torej, ko je govora o plačah, dajte potegnati vse, kar dobite iz naslova del. razmerja. Lahko seštevate pa tudi bruto, v tem primeru je seveda b precej na boljšem z bruto plačo, kot tisti na a.

Volil pa bom NSi ali pa SDS, žal druge izbire nimamo. Kot je nekdo zgoraj že ugotovil, vsi ki kar koli ustvarjajo, nikoli ne bodo volili levih. Skorajda ne poznam direktorja podjetij ali tistih, ki dejansko v življenju nekaj ustvarjajo, da bi razmišljali o levem polu...

Pa še nekaj, ne pozabite, da so bile odločitve leve polite še pred 20 leti zelo vidne, če ste se samo zapeljali mimo Lendave na Madžarsko :) danes je Madžarska zelo razvita, ampak zaradi desnih odločtiev :)

Bravo, s tem si povsem diskreditiral karkoli si napisal. Madžarska je Orbanov shithole EUja

jaz pa mislim, da bodo letos kar veliko desnih šli voliti ;)
Prekle za kurnk

Orban bo šel papa

SuperJet ::

Kot izgleda bo šel moj glas za Zelene Slovenije (Čuš). Zaenkrat nisem še dobil nobenega argumenta zakaj ne, razen to, da je vprašanje ali bodo šli čez volilni prag. Sicer na prejšnjih volitvah so bili kar blizu.
Se pa priporočam za mnenja zakaj ni dobra izbira, če zanemarimo zgornje.

KG-348 je izjavil:

hipertija je izjavil:

Bravo, s tem si povsem diskreditiral karkoli si napisal. Madžarska je Orbanov shithole EUja

nič zato, nisi pokmentiral pa tistega prvega - kdo je uničil Madžarsko in kdo jo je danes pripeljal do te točke,.
Prekle za kurnk

Ganon ::

hipertija je izjavil:

12 * 1400EUR = 14000EUR

Ta človek nam deli finančne nasvete.

damirez je izjavil:

bm1973 je izjavil:

Jest služim denar sam. Žal sem se pri 15ih letih odločil za napačen poklic, ki je z leto v leto manj cenjen, ob otrocih in kreditu je težko menjat kariero.

Moj šef ob vsaki omembi povišice je rekel, da če mi poviša plačo 100€ ga to stane 200€. Prvič ko je Levica v vladi sem namesto 600€ regresa dobil bruto nakazilo 1200€, prav tako božičnica, ki je nikoli nisem dobil postala neobdavčena do povprečne plače.

Moj šef je imel možnost vsako leto mi dati 5000€ neobdavčenega denarja. Pa to ni nikoli naredil.

Sedaj sem dobil božičnico in še plača mi bo šla gor. Ampak bom ostal brez službe, ker šefe ne bo zmogel tega plačati in bo zaprl firmo, če verjamete...

Saj ti bo letošnja božičnica dvignila prihodke in boš padel drugo leto v višji razred z vrtec. Samo 2025 je bila izjema, da se ni štelo. Pa zdaj lepo vidimo kdo navija za levico. Nesposobni na minimalki. Ker vam so uredili višjo plačo, ker sami niste sposobni priti do višje plače. Tvoj šefe bo pa volil desno, ker ga ukrepi levice dušijo in vsako leto plačuje več državi.

Orban seveda, in njegova politika. Saj je tudi on bivši komunist, kot naš sladoledar s kumrovca

GregiB ::

SuperJet je izjavil:

Se pa priporočam za mnenja zakaj ni dobra izbira, če zanemarimo zgornje.

Hmmm, kje imajo kandidatsko listo? Do volitev je 2 meseca, pa je ne najdem... Sicer pa... praviš, da je treba odmislit, da verjetno ne bodo prestopili praga... OK... recimo, da ga... in imajo v parlamentu 4 stolčke. Katera tako minorna stranka je v slovenski politiki kadarkoli kaj naredila? PMSM se mora pač vsak volivec odločiti... Ali se popolnoma drži svojih načel in voli tisto stranko, ki mu je dejansko najbližje, čeravno to pomeni vreči glas skozi okno ali pač izbirati med bodočimi potencialnimi odločevalci... Vse je ok, da se razumemo...
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

OutOfTheBox ::

Edini pravilen odgovor je, tistemu ki je takoj za Resnico zato da ta ne pride v parlament. Nočemo še več shady ljudi v parlamentu. Pri vrhu bosta tako ali drugače SDS in Svoboda, tam nimaš dost tikat. Problema se lotiš spodaj.

Zgodovina sprememb…

SuperJet ::

GregiB je izjavil:

PMSM se mora pač vsak volivec odločiti... Ali se popolnoma drži svojih načel in voli tisto stranko, ki mu je dejansko najbližje, čeravno to pomeni vreči glas skozi okno ali pač izbirati med bodočimi potencialnimi odločevalci... Vse je ok, da se razumemo...

Ja saj to se grem, da volim po svojih načelih.

Ker alternatvine opcije so:
- Kompromisi da volim neki približek, pri čemer se pustim manipulirati projekcijam in propagandi kdo bo prišel noter in imel večino.
- Ne grem volit / nepravilno izpolnjen listek.

Oboje se mi pa zdi nesprejemljivo. Tako da ostanejo načela.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
662151148 (92379) T440

Več podobnih tem