Forum » Loža » komu boste dali glas na volitvah
komu boste dali glas na volitvah
Temo vidijo: vsi
Utk ::
Pri takem sodstvu kot ga imamo so to zelo nevarne ideje. Še v Rusiji jih nimajo. Če se hočeš znebit opozicije, naredi to tako da bojo vsi vedeli da si to naredil, ne pa da se skrivaš za nekim sodstvom.
FireSnake ::
preverjenim kadrom, ki so zafurali državo , jo zapufali tam 60 milijard in ji vrgli v primež korupcije, ali g stevanoviču in g macerlu.
stevanivić je zapufan 600 000€
Vrži ga med koruptivneže.
O čem ti blodiš nasploh?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
PujsekPepe ::
Vir? Kako to pokriva? Baje da ma firmo in dela adrenalinske parke pa mestni svetnik. Redne sluzbe nima pa tud ce bi jo mel ni nek super IT guy da bi mu banka dala 600 k
srus ::
Stevanoviča so vrgli še iz vsake službe, ki jo je imel. Če ima puf, mu ga je verjetno dala kakšna ruska banka ali rusko podjetje.
feryz ::
Mene ste prepričali. Pirati.
Sicer samo gobec vrtijo, ampak ga vsaj približno v pravo smer.
Ostali se niti trudijo ne pretvarjati, da ne bodo kradli. Kar odkrito povejo.
Sicer samo gobec vrtijo, ampak ga vsaj približno v pravo smer.
Ostali se niti trudijo ne pretvarjati, da ne bodo kradli. Kar odkrito povejo.
Bakunin ::
Stevanoviča so vrgli še iz vsake službe, ki jo je imel. Če ima puf, mu ga je verjetno dala kakšna ruska banka ali rusko podjetje.
Kalas much? Niso za vse krivi Rusi.
Imamo pač brezhrbtenične politike, ki "kolesarijo" - glavo klanjajo v Bruslju in potem pritiskajo dol na pedale (narod). O tem je pisal že Boris Kidrič.

Miki N ::
A brez skrbi, da bi naši gusarji tudi kradli (LOL) samo ti naši morjeplovci so preveč nesposobni celo za to - potem pa furajo neke vrste "lisico in kislo grozdje". Pa itak te piratske stranke so ena taka dokaj gej Euro fora izpred 20+ let , to je passe' tudi drugje.
Rabimo neko res novo foro.
Rabimo neko res novo foro.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()

Drugače pa, a mi pomagate sestaviti Sloteh domišljisko vlado (SDV). Za lulz in z primerjavo marca, da vidimo če so kake vzporednice.
Primer:
- Minister za promet - Feri
- Minister za delo - Mtosev
- Minister za obrambo - eden od "Ukrajincev"
- Ministrica za družino in še kaj - Pitlitka
- Financminister - eden iz Kripto teme
...
itd.
Primer:
...
itd.
Zgodovina sprememb…
Daj, daj, daj.
Pa ne moreš mene degradirati na položaj ministra.
Sky is the limit, torej pašem na mesto prvega v državi.
Pa ne moreš mene degradirati na položaj ministra.
Sky is the limit, torej pašem na mesto prvega v državi.

V bistvu res. No glej, s predlogi na dan! Jasno za pred. vlade tudi lahko.
Jaz bi za premijera dal sicer Okapija ali mogoče Dronyxa, se mi zdita taka oldschool preudarneža in ne preveč koruptivna - brez zamere, samo mene malo skrbi da bi ti Feri mogoče še kaj pobasal.
Jaz bi za premijera dal sicer Okapija ali mogoče Dronyxa, se mi zdita taka oldschool preudarneža in ne preveč koruptivna - brez zamere, samo mene malo skrbi da bi ti Feri mogoče še kaj pobasal.
Zgodovina sprememb…
Daj vir. Ker jaz nisem nic nasel. Je pa najvecja baraba to mi je jasno
Drugače pa, a mi pomagate sestaviti Sloteh domišljisko vlado (SDV). Za lulz in z primerjavo marca, da vidimo če so kake vzporednice.
Primer:
...
itd.
Notranjo minister stevancic
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PujsekPepe ()
kamiKaZaA ::
...
- minister za kulturo - Ales78 (aka. one-half, Ring0Ruin, p0f...)
- ministrstvo za okolje, podnebje in energijo - pegasus
- ministrstvo za solidarno prihodnost - DarwiN
- minister za kulturo - Ales78 (aka. one-half, Ring0Ruin, p0f...)
- ministrstvo za okolje, podnebje in energijo - pegasus
- ministrstvo za solidarno prihodnost - DarwiN
bm1973 ::
PujsekPepe je izjavil:
Vir? Kako to pokriva? Baje da ma firmo in dela adrenalinske parke pa mestni svetnik. Redne sluzbe nima pa tud ce bi jo mel ni nek super IT guy da bi mu banka dala 600 k
Kako to pokriva?
Dajmo se raje pogovarjati kaj je prva stvar, ki jo bo naredil, če slučajno pride notri
Najprej bo pokradel teh 600k, potem pa bo kradel dalje.
Ali kaj ti misliš, da bo naredil? Zmanjšal davke?
Sej to mi je jasno. Sam kdo bo pa kej drugace delal? Stevancic je vsaj taprau kriminalc. Mogoce bo namest social zrihtal kvalitne sluzbe v kavaskem al kavalskem klanu kjer bo vsak dilal koko (al kaj sploh dilajo) sosedom na sever

PujsekPepe je izjavil:
Sej to mi je jasno. Sam kdo bo pa kej drugace delal? Stevancic je vsaj taprau kriminalc. Mogoce bo namest social zrihtal kvalitne sluzbe v kavaskem al kavalskem klanu kjer bo vsak dilal koko (al kaj sploh dilajo) sosedom na sever
Hm, mogoče ima Pepe prav - če že je kriminal, naj bo saj organiziran, ne pa da ga vsak brezglavo zganja po svoje. Plus, da ni mogoče Stevo pravi "akcelerionistični" kandidat. Ideja je, da je ta igra "glasbenih stolčkov" navaden bulšit in pomirjevalo za rajo, treba vse razbiti.
Utk ::
Barbarpapa2 ::
Pozdrav...
Miki boy, ti to malo provociraš... Pa ne moreš SDV kratice uporabit, stari prdci vemo, kaj pomeni:
Služba
Državne
Varnosti
Ozriroma rebrandana UDBA
...ajde, poskusi še enkrat...
Jože
Primer:
...
itd.
Miki boy, ti to malo provociraš... Pa ne moreš SDV kratice uporabit, stari prdci vemo, kaj pomeni:
Služba
Državne
Varnosti
Ozriroma rebrandana UDBA
Jože

Barbarpapa2 je izjavil:
Služba
Državne
Varnosti
Ozriroma rebrandana UDBA
Jože
Slotehov Online Vladni Asortiman?
- Obrambni minister (notranji?): Barbapapa
Zgodovina sprememb…
Kako ga bomo pa potem ločili od vseh ostalih pred njim?
Js bi gledal na stevancica da bi naredil neko tampon cono za kriminalce in bi se njihove investicije prelile v slovenijo. Steroid kralj Karner recimo super posluje v sloveniji. Sej nam gre dobro sam stevanovic bi pa res lahko spremenil slovenijo v monako za kriminalce. Vsi bi proftiral pa zih bi ble vecje sociale
Dejansko ni trolanje. Trolanje je recimo da ubijejo cloveka, pol priprejo nedolznega, pol recejo da je bil mrtvi pod vplivom drog, zdj pa se nic ne dogaja. Sodisce bo pa tolk cajta mlelo da bo postopek zastaran. Stevancic bi tak kriminal zrihtal
Zgodovina sprememb…
hendriks ::
PujsekPepe je izjavil:
Dejansko ni trolanje. Trolanje je recimo da ubijejo cloveka, pol priprejo nedolznega, pol recejo da je bil mrtvi pod vplivom drog, zdj pa se nic ne dogaja. Sodisce bo pa tolk cajta mlelo da bo postopek zastaran. Stevancic bi tak kriminal zrihtal
Mhm.. Stevanović je zaupanja vredna oseba. Odpuščen iz policije zaradi neprimernega vedenja, mutni posli s Hypo banko, organiziranje protestov med Covidom, na kongresu njegovega gibanja 3 zaupanja vredni osebki (Karner, brata Aksalić). Če vi ne vidite povezav Stevanovića z balkansko mafijo in namenom, da le-ta pride v slovenski parlament, vam ni pomoči.
Mislim da ne razumes. To je vsem jasno. Stevancic bo samo reorganiziral kriminal in mogoce bo vec drzava imela od tega kot pa obljube jansa in goloba.
Firm novih itak v skovenijo ne bo tko da davek na kriminal pa bo. Kriminal je ze zdaj legalen samo ni obdavcen
Firm novih itak v skovenijo ne bo tko da davek na kriminal pa bo. Kriminal je ze zdaj legalen samo ni obdavcen
Zgodovina sprememb…
sparklyslo ::
Večkrat sem se vprašal, kakšni debili lahko v ZDA voljo Trumpa (ne mislim republikance, da ne bo nesporazuma)... ampak debilizem očitno res nima meja.
Očitno je tudi v Slo veliko debilov...mafijo v parlament?
Barbarpapa2 ::
Mafija je v parlamentu ze od pamtiveka razen ce si res tolk neumen da tega ne vidis. Edini pravi za vodenje je bil Kramberger, ki pa so ga likvidirali da so lahko zacel s krajo.
Tko da ja Stevanovic ma moj glas, da se gre do "konca"
V zda so pa tud sam opcije kdo je vecja opica. Zadnji dober kandidat ki je delal za zda je bil Kenedy, pa vemo kaj se je tam zgodilo.
Bucke prodajaj ti sadjarju na trznici in se prepiraj z njimi "jansa vs golob"
V zda so pa tud sam opcije kdo je vecja opica. Zadnji dober kandidat ki je delal za zda je bil Kenedy, pa vemo kaj se je tam zgodilo.
Zgodovina sprememb…
mikena ::
Jaz sem razocaran nad:
- levimi
- desnimi
- sredino
Zato gre moj glas iz principa za SNS.
To ni glas za prihodnost, ampak komentar za sedanjost
- levimi
- desnimi
- sredino
Zato gre moj glas iz principa za SNS.
To ni glas za prihodnost, ampak komentar za sedanjost
free_rider ::
Stevanović je prvorazredni demagog.
Če se samo spomnemo njegovega sprehoda po avtocesti.
Peljal je ljudi, ki so imeli transparente, na katerih je pisalo nekaj v smislu: NISMO OVCE, od centra po Celovški do avtoceste.
Če to ni vrhunski čobane, pol ne vem kdo je lahko.
Pastirče Zoki, peljal ovce, ki so mu slepo sledile in trdile da niso ovce :)
Če se samo spomnemo njegovega sprehoda po avtocesti.
Peljal je ljudi, ki so imeli transparente, na katerih je pisalo nekaj v smislu: NISMO OVCE, od centra po Celovški do avtoceste.
Če to ni vrhunski čobane, pol ne vem kdo je lahko.
Pastirče Zoki, peljal ovce, ki so mu slepo sledile in trdile da niso ovce :)
Imagine there's no religion :)
Pa sej to vsi delajo. Jansa je meu ceuga fuka protestov pa sds zastav. Pol kolesarjenje pred parlamentom s hanzekom pa tko naprej.
Edini ok se dejansko zdi Logar sam on sam tud tej mafiji ne more nic.
Zgodovina sprememb…

G. Jajo vs. g. Stevo?
To bi bil res epski spopad. Samo rabi Stevo več glasov! Gremo Stevo!
To bi bil res epski spopad. Samo rabi Stevo več glasov! Gremo Stevo!
Stevo ma premal glasov to je problem. Bi pa rajs njega gledal kot mesca ali goloba. Ce je ze izbira.

GO STEVO, pokaži g. Jajotu kako se stvarem streže!
Zgodovina sprememb…
delavec44 ::
PujsekPepe je izjavil:
Kako bo ok, če je bil član SDS 25 let no. Enkrat SDS... Za nekatere tu gor.
Imho zdi se posten to pravim. Vse ostalo je gnilo pa podn.
Zgodovina sprememb…
Nope!
Naredil točno to, kar si rekel!
Enako, kot arsenovyć: ko je postal župaj je imel par milijonov pufa.
Ima pa res hudičevo dobro plačo, ker danes (oziroma že lep čas) je brez pufov.
PujsekPepe je izjavil:
Stevo ma premal glasov to je problem. Bi pa rajs njega gledal kot mesca ali goloba. Ce je ze izbira.
Je izbira: da vse te tri, ki si jih naštel, na volitvah ignoriramo in damo glas drugam.
Ta kriminalec: koliko glasov ima, jih ima preveč.
c3p0 ::
PujsekPepe je izjavil:
Glede na to, da ogromno ljudi snifa (bogati tropske praške, socialci kemične), se vrhu te kriminalne države ni za bat za biznis. Bolj se bo tistemu, ki bo želel to malo počistit.
sparklyslo je izjavil:
Večkrat sem se vprašal, kakšni debili lahko v ZDA voljo Trumpa (ne mislim republikance, da ne bo nesporazuma)... ampak debilizem očitno res nima meja.
Hja, ni Janša... No brainer (saj ne da imajo kaj braina).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3p0 ()
Glede na to, da ogromno ljudi snifa (bogati tropske praške, socialci kemične), se vrhu te kriminalne države ni za bat za biznis. Bolj se bo tistemu, ki bo želel to malo počistit.
Že, že sam logika je da se ga več izvozi. Slovenija bi s stevančičem lahko bila neka tampon cona za izvoz v severno evropo. Višji nivo albanije in kosova.
Narod bi vsaj kaj lahko profitiral od tega.
PujsekPepe je izjavil:
Mafija je v parlamentu ze od pamtiveka razen ce si res tolk neumen da tega ne vidis. Edini pravi za vodenje je bil Kramberger, ki pa so ga likvidirali da so lahko zacel s krajo.
Edini dober razlog za volit Stevota ali Dr. Robert Goloba. Da še pospešimo ta death spiral.
Z JaJotom in njegovimi kostmi ne kaže kaj boljše, le manj rdeče-udarniško in na daljši rok.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3p0 ()
Edini dober razlog za volit Stevota ali Dr. Robert Goloba. Da še pospešimo ta death spiral.
To je razlog da ga volim.
Sam Goloba z njegovimi mastnimi lasmi sem že sit, prav tako plešastega janša.
Zgodovina sprememb…
Holob nima sreče, da je kljub dragim šolanjem v tujini precej slab retorik, konflikten, živčno nastopa in slabo definira stavke, gre v skrajnosti (mi najboljši na svetu za to, ono, še povprečni debil vidi skozi te laži).
Jajo je tu precej boljši, tudi Temu Maduro, Kletna Vrečkova pa spet ne... Stevo je kar populist, tako da ima šanse prit v parlament. So pa ga zadnje dni precej medijsko napadli, nekomu se tresejo spodnjice.
Bo zanimivo.
Jajo je tu precej boljši, tudi Temu Maduro, Kletna Vrečkova pa spet ne... Stevo je kar populist, tako da ima šanse prit v parlament. So pa ga zadnje dni precej medijsko napadli, nekomu se tresejo spodnjice.
Bo zanimivo.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 151148 (92379) | T440 |