» »

Z Fold6 ali Z Fold7

Z Fold6 ali Z Fold7

Akmul55 ::

Zdravo!

Prsti me srbijo, da bi si kupil Z Fold serijo, ampak se ne morem odločiti, ali Z Fold6 ali Z Fold7.

Z Fold6 lahko dobim za 450€, rabljena, še malo v garanciji. Z Fold7 pa lahko dobim za 900€, par mesecev star.

Ne morem se odločiti katerega bi raje vzel. Kot prvo me skrbi, če mi bo tak telefon ustrezal (zato se bolj nagibam k cenejši 6ki), kot drugo sem pa veliko bral, da znajo biti težave pri servisu, če je treba kaj popraviti. To me najbolj odbija.

Pri kolegu sem imel možnost malo preizkusiti Z Fold5 in mi je bil kar težek + sprednji zaslon se mi je zdel čisto preozek. Z Fold7 ima tu prednost, da je sprednji zaslon kot pri normalnem telefonu, v Mimovrste sem ga tudi videl v živo in je tudi sama debelost telefona zelo tanka (ubistvu kot S25 Ultra).

Trenutno imam S22 Ultra in kar dosti uporabljam S Pen pisalo, ki pa ni podprto pri Z Fold7, ampak je pri Z Fold6. Tako da ene prednosti so pri enem, druge pa pri drugem :(

Je kdo mogoče imel možnost uporabljati oba? Je 7ka vredna še enkrat več plačila? Kakšne so vaše izkušnje?

Ganon ::

Cace ::

Jaz imam Z Fold7 s 512 GB spomina, kupil novega, lani septembra. Po parih mesecih sem zelo zadovoljen. Večinoma ga uporabljam kot telefon (mali ekran), kot tablica (veliki ekran) pa pride prav npr. ob branju kakšnih dokumentov in podobno. Funkcije ne vem, če sem že vse poštudiral, saj ima res ogromno nastavitev v navezi z AI.
Edini minus so mogoče preveč štrleče kamere, vendar sem s pravim ovitkom rešil tudi to. Malo neroden se mi je zdel senzor prstnih odtisov, ki je zdaj ob strani na tipki za izklop... bil sem malo v dvomih, kako bo deloval z ovitkom... ampak ni nobenih problemov.
Sicer pa malo poklikaj na YT, tam boš našel primerjave med šestico in sedmico.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pixel Fold se prepogne

Oddelek: Novice / Android
306839 (4170) Kaboom
»

Tudi Galaxy Z Fold2 stane dva tisočaka (strani: 1 2 )

5415598 (12375) Spock83
»

Samsung predstavil Galaxy Note20, naslednjega Folda in druge posodobitve repertoarja

3114218 (11194) LeQuack

Več podobnih tem