Forum » Programska oprema » Oulook Express zaganja Windows Messenger
Oulook Express zaganja Windows Messenger
goznikar ::
Nikakor ne morem izklopiti da se ob zagonu Outlooka Expressa v WinXP nebi zagnal tudi Windows Messenger.
Sem Messengerja ze odstranil preko nadzorne plosce iz racunalnika, pa se se vedno zaganja.
V Outlooku imam vse nastavitve za Messengerja izklopljene.
Kaj storiti, ker se mi Outlook, vsaj po moje zaradi tega, zaganja vsaj 2-3x dlje kot normalno.
Hvala za nasvet vsem.
Pa lep dan se naprej.
Sem Messengerja ze odstranil preko nadzorne plosce iz racunalnika, pa se se vedno zaganja.
V Outlooku imam vse nastavitve za Messengerja izklopljene.
Kaj storiti, ker se mi Outlook, vsaj po moje zaradi tega, zaganja vsaj 2-3x dlje kot normalno.
Hvala za nasvet vsem.
Pa lep dan se naprej.
Gapi ::
Preglej forum kako odstrant to nadlogo zato pa je iskanje
No person is rich enough,to buy back his past.
Predator ::
start -> run ->
RUNDLL32 ADVPACK.DLL,LaunchINFSection %windir%\INF\MSMSGS.INF,BLC.Remove
RUNDLL32 ADVPACK.DLL,LaunchINFSection %windir%\INF\MSMSGS.INF,BLC.Remove
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.
Vikking ::
najbolj simpl rešitev da se znebiš messengerja, da preimenuješ direktorij c:\\program files\Messenger v direktorij C:\program files\MessengerOFF, in ob naslednjem zakgonu ne bo več messengerja. če ti ne pusti preimenovat direktorija, moreš pač "killat" procese v task managerju, ki so zadolženi za messenger
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem z odpiranjem strani v IEOddelek: Omrežja in internet | 2001 (1816) | bbf |
» | Odstranitev Windows MessengerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1784 (1627) | alkoo |
» | messenger in zivcni zlom!!!!Oddelek: Programska oprema | 1901 (1419) | KTr1sk |
» | Kako izbrisati MSN Messenger v XP-jih??Oddelek: Pomoč in nasveti | 4443 (4395) | Lith |
» | Kako izklopit Windows MESSENGER ?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1712 (1355) | krucymucy |