Forum » Šola » srednja sola tehnicnih strok Siska
srednja sola tehnicnih strok Siska
Katja16 ::
zivjo, jaz grem drugo leto tja na smer elektrotehnik 3 plus 2. Mal me JE strah. Zanima me kaksni so ljudje, profesorji, odnosi, hrana...zahtevnost?
Meizu ::
Pojma nimam kak program ima SŠ v Sisku. Nisem študiral na hrvaškem.
Zdaj pa zares: Nimaš se kaj bat 3+2 programa, ker je lahek. Karkoli boste dobili za jest bo bolje kot tisto, kar smo dobili mi - oversized kos kruha in en šnicl sira. Profesorji, če dobro opravljajo svoj poklic bodo od vas konkretno zahtevali določene standarde učnega načrta. Ljudje so taki kot so - eni muhasti, drugi butasti, tretji prefrigani. Ziher ne bo tako kot na kakem faksu javne uprave, kjer se ponavadi zbirajo, v modernem slengu, t.i. limke.
Elektronike se nimaš kaj bat, boj se raje visokih napetosti z velikimi toki.
Zdaj pa zares: Nimaš se kaj bat 3+2 programa, ker je lahek. Karkoli boste dobili za jest bo bolje kot tisto, kar smo dobili mi - oversized kos kruha in en šnicl sira. Profesorji, če dobro opravljajo svoj poklic bodo od vas konkretno zahtevali določene standarde učnega načrta. Ljudje so taki kot so - eni muhasti, drugi butasti, tretji prefrigani. Ziher ne bo tako kot na kakem faksu javne uprave, kjer se ponavadi zbirajo, v modernem slengu, t.i. limke.
Elektronike se nimaš kaj bat, boj se raje visokih napetosti z velikimi toki.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Meizu ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | fizika na fakultetahOddelek: Šola | 3333 (2544) | kow |
| » | FRI-mnenja, opisOddelek: Šola | 5175 (4492) | kuall |
| » | Pretep... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8677 (5737) | Weedy |
| » | Vprašanje o FRI-ju (fakulteta za rač. in inf.) !!!Oddelek: Loža | 3028 (2771) | whatson |