» »

Slovo od slo-techa.

Slovo od slo-techa.

111111111111 ::

No takole, po dobrih 12 letih se poslavljam od Slo-techa.

Največja zahvala na tem mestu gre adminu Samaelu, ki iz same objestnosti briše prispevke, samo določenim, ostale pa pušča pri miru. Določene, dele mi je pobrisal, samo zato, ker se mu je zaluštalo klikat.

Samael upam, da si vesel, lahko si pripneš eno rdečo zvezdico na belo srajčko. :D

Upam, da boš imel vsaj toliko jajc in tega posta ne boš pobrisal.

Slo-tech nasvidenje, oziroma ADIJO.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Ales78 je levi fašist.
  • predlagalo izbris: Ales78 ()

David Mayer ::

Najverjetneje ni nič osebnega in je samo po forumsko-politični dolžnosti...

mtošev ::

Tebe briše, high-tech skoledico pa pusti. Kje je pravica na tem svetu? #tošejestabo

kamiKaZaA ::

mtošev = Ales78 = Ring0Ruin = one-half...

mtošev ::

kamiKaZaA je izjavil:

mtošev = Ales78 = Ring0Ruin = one-half...

Niti blizu, = Tidule

feryz ::

David Mayer je izjavil:

Najverjetneje ni nič osebnega in je samo po forumsko-politični dolžnosti...
No tole pa absolutno ne drži.
Praktično vse kar brišejo, je na osebni ravni. Zelo, ampak res zelo malo je argumentiranega ali utemeljenega.

Magic1 ::

Admini so zgleda res malo bolj levo naravnani in posledično hitreje brišejo nasprotne. Samo to naj bi bil tehnični forum, kjer politika nej ne bi bila prioriteta. Problem marsikaterih tukaj, ki so malo bolj levo ali desno od sredine, da preradi vlečejo politiko v vsako debato. Da nekdo odhaja zato, ker se mu briše politične komentarje na tehničnem forumu, je malo žalostno.
Magic

David Mayer ::

Če ne bi hoteli političnih debat, bi jih zapirali takoj prvi dan, FFS.
Debate pomenijo bralce/trole (v enem ali več izvodih) - povišuje se obisk, zaračunava se oglasni prostor.
Je pa zagotovo ciljno usmerjeno.

Kot rečeno, nič osebnega - čisti biznis in politika, v naslednjih treh mesecih upravičeno pričakujete intenzivnejše moderiranje!
Potem pa verjetno zamenjavo :D

denabiker ::

mene so tudi brisali, pa kaj naj? Res pa je, ko sem pisal, seveda resnično, tiste zadeve niso za dobro ime te vlade.

Arey ::

Sm moral pogledat na koledar da nismo 2003 ko so bli taki uzaljeni "slovesi" za 3 dni popularni nacin upiranja.

Magic1 ::

Seveda hočejo politične debate, vendar taprave;) Kot sem rekel, je to tehnični forum, ne bit užaljeni če se briše politika. Škoda samo da se ne briše tudi tistih, ki so pretirano levo naravnani. Noben ekstrem ni dober. Verjetno je razlog v tem tudi, da nočejo kakšnih potencialnih težav. Danes je free spech bolj tko tko...
Magic

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nataša Pirc Musar preseneča (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
915387 (2276) mihor

Vam je ok, da vam vaše spletno življenje urejajo boomerji?

251792 (1363) Samael

Slo-Tech uporabniki z večimi računi

16927 (712) mtošev

Izobesanje zastave...

423639 (2151) Samael

Več podobnih tem