Forum » Igre » Deluxe Ski Jump rekordi
Deluxe Ski Jump rekordi
TheHijacker ::
A ve kdo kje bi se dal dobit posnetke rekordov iz te igre. Baje obstajajo tudi posnetki od Damjana Fakina, ki je res car v tej igri...
Morpheus ::
Vaja dela mojstra! Preber si readme file od DSJ, ti piše kako odskočt, idealne razmere,... Sam kako se držat pa ne piše. To se morš pa naučit. Najprej mal dol, pol bl prot koncu pa še mal bl dol. Vsaj tko jst skačem.
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!
TheHijacker ::
jaz pa še iščem idealen slog. zato pa me zanima kje bi se dal dobit kakšne referenčne posnetke...
Morpheus ::
Ma kaj, sej enga maš že v igri, za druge posnetke pa nebi vedu kje bi se jih dal najdt.
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!
Dalmatinc ::
Bog se vas smili: idelani slog ! - to se nemoreš z gledanjem naučit amapk ga morš začutit
hubertfast ::
http://www.mediamond.fi/hillrecords.asp...
Tu so objavljeni svetovni rekordi, pa da ne bo komu padla morala. Jaz sem v povprečju 5-10 % krajši. Pod replays si je pa tudi možno downloadat nekaj zanimivih skokov in predvsem rekordov.
Tu so objavljeni svetovni rekordi, pa da ne bo komu padla morala. Jaz sem v povprečju 5-10 % krajši. Pod replays si je pa tudi možno downloadat nekaj zanimivih skokov in predvsem rekordov.
Lara je zakon!!!
element ::
No, takole je to, jest sm se dobr skakat tko nauču, da sm dal, da so računalniški nasprotniki najboljši, pol sm jih pa opazoval, kako skačejo. Pol jih posnemaš, dobiš feeling, pa letiš. Lažji način: spiješ red bull, ki ti da krila in greš pol letat!
blue96 ::
tole mi je nekdo povedal na slo techu. meni dela z verzijo 2.1.
probi
Ime : FERDO STRGAR
Ključ : 0036341738
pa veliko rekordov!
.
jp, ze v redu. ce lahko pomagam, pomagam zmeraj.
hehe, dobre skoke zelim, pa brez peterke ker je kmet.
lp
hehe, dobre skoke zelim, pa brez peterke ker je kmet.
lp
.
abcde7 ::
Takrat k je bil dober ste pa vsi nekj postre imel... Zej pa že u smeti mečete... Mrbit se bo pa še poboljšal!!!
Binji ::
Maste se kasn nasvet kaku se pravocasno odgnat? Mi dolzina v Planici niha od 50 do 236m
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
abcde7 ::
Ja kva nardiš, da greš tolk? Jest mam u Planic 270 m največ-> dej nam zaupaj tvoj slog in večno ti bomo hvaležni!
ce ma robo 270 m na planici, mam jest 1500 m, ja 1500 m iz nasega balkona.
ejej, robo, tebe pa est poznam, kwa se hvals...
dej po snapej nam, pa dokazi da mas res 270 m...
ejej, robo, tebe pa est poznam, kwa se hvals...
dej po snapej nam, pa dokazi da mas res 270 m...
.
b4d ::
darkdisk!!! Kot prvo se moje ime piše fiumanbd-u, kot drugo ča bluziš i ki si sploh!??
b4d.sablun.org
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smučarski skoki (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Šport | 336096 (15665) | raceboy |
» | Ski Jumping 2005Oddelek: Igre | 5962 (946) | BorutO |
» | Deluxe ski jump v2.1Oddelek: Igre | 23829 (12519) | tomi123456 |
» | Deluxe ski jump končno (DSJ 3)Oddelek: Igre | 15573 (6258) | _EN_ |
» | Ski jumping 2000Oddelek: Igre | 2982 (2814) | moki |