» »

Covid 2025

Covid 2025

1 2
3
»

Leif ::

Dimnik je izjavil:

Bellator je izjavil:

A kdo od vas še hodi po covid boosterje?

Ko nekdo postavi takšno vprašanje, veš, da nima pojma o čem govori, ampak provocira

A smo zdaj vsi antivaxerji ?

SambaShare ::

Dimnik je izjavil:

Bellator je izjavil:

Ko nekdo postavi takšno vprašanje, veš, da nima pojma o čem govori, ampak provocira

Čisto resno vprašanje, ga lahko dobiš, če ga hočeš?

Pithlit ::

Leif je izjavil:

Dimnik je izjavil:

Bellator je izjavil:

Ne. Sam tisti k strašite s cepivi.
Life is as complicated as we make it...

globoko grlo ::

A ste pozabil? VonDerLajdrana je naročila po 12 boosterjev za vsakega EUjevca. Pustmo ob strani njenega možička, ki je, kaj že?

Eni ste pač slepo verjel kocini, ko se je šel mal hecat pred kamero.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

ChirkKarlie ::

Pithlit je izjavil:

Humanoidene viruse?

Ko se nepismeni podajo v biotehnologijo. :D cant make this shit up faking retardi

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: yayo ()

Pithlit je izjavil:

Leif je izjavil:

Dimnik je izjavil:

Bellator je izjavil:

Jaz strašim ? Ne, nas so strašili kaj bo če ga ne. Jaz sem bil samo mnenja, da tega ne rabim in sem bil zato državni sovražnik številka ena.

Leif je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Leif je izjavil:

Dimnik je izjavil:

Bellator je izjavil:

Jaz strašim ? Ne, nas so strašili kaj bo če ga ne. Jaz sem bil samo mnenja, da tega ne rabim in sem bil zato državni sovražnik številka ena.

Tisti ki se samo niso hoteli cepit niso bili sovražniki prav nikogar. Niso vsi tisti ki se nočejo cepit anticepilci. Anticepilci ste tisti ki se tu na forumu usajate in lažete medtem ko vaši idoli na vaši neumnosti kar konkretno služijo.

But but, but Big pharma! In 3,2,1...

In 6% je takih idiotov, ki bodo voliki resnico.. kar strašno, ko pomisliš med čim se voziš in živiš dnevno. Boh pomagi.

In vas je strah vodnega topa??!?

Zgodovina sprememb…

Bellator ::

Pithlit je izjavil:

Leif je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Leif je izjavil:

Dimnik je izjavil:

Bellator je izjavil:

Tisti ki se samo niso hoteli cepit niso bili sovražniki prav nikogar. Niso vsi tisti ki se nočejo cepit anticepilci. Anticepilci ste tisti ki se tu na forumu usajate in lažete medtem ko vaši idoli na vaši neumnosti kar konkretno služijo.

Anticepilci so bili vsi, ki se niso želeli cepiti, spomni se namreč lastnega gaslightanja "pikica pa bo", ko je kdo napisal, da se ne misli cepiti.

Glede na to, da covid ni mogel kar izginiti, če niti običajna gripa ni, mi ni jasno zakaj ne hodite po boosterje, saj je že ena okužba nekoga iz ranljive skupine preveč.

Dejstvo je, da so vas nafarbali skoraj toliko kot so nekatere antivaxerje z mikročipi. Skratka, zaradi pretirananega strahu in lastne zablode ste človeštvu storili medvedjo uslugo, saj se manj ljudi cepi za bolezni, ki so ljudem precej bolj nevarne.

Ne samo big pharma ampak prav nobena korporacija pa res nikoli ne bi česa napihnila ali prikrila za zaslužek, tukaj ti dam prav.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!

https://mojkviz.neocities.org/

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bellator ()

DamijanD ::

Načeloma je bilo kar fajn ja, da je covid mutiral v bolj ali manj nenevaren prehlad. Začetne verzije so bile pa kar smotane, pa lahko se s kom pogovoriš, ki je fasal long covid...

Dimnik ::

DamijanD je izjavil:

Načeloma je bilo kar fajn ja, da je covid mutiral v bolj ali manj nenevaren prehlad. Začetne verzije so bile pa kar smotane, pa lahko se s kom pogovoriš, ki je fasal long covid...

Saj to ja, sem že zgoraj napisal, da provocirajo, ko sprašujejo take gluposti

Miki N ::

Ne eni ne drugi niste preboleli, da nihče ni odločilno zmagal. Bockanje v ogradi.

feryz ::

DamijanD je izjavil:

Nič ni zmutiral v manj nevarno obliko, ampak so ga ljudje spoznali in se prilagodili nanj.
Tisti, ki so komaj čakali, da se preselijo na britof in jim je za to prišel fajn kakršenkoli izgovor, pa so šli že v prvem krogu.

Bellator je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Leif je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Leif je izjavil:

Dimnik je izjavil:

Bellator je izjavil:

Anticepilci so bili vsi, ki se niso želeli cepiti, spomni se namreč lastnega gaslightanja "pikica pa bo", ko je kdo napisal, da se ne misli cepiti.

Glede na to, da covid ni mogel kar izginiti, če niti običajna gripa ni, mi ni jasno zakaj ne hodite po boosterje, saj je že ena okužba nekoga iz ranljive skupine preveč.

Dejstvo je, da so vas nafarbali skoraj toliko kot so nekatere antivaxerje z mikročipi. Skratka, zaradi pretirananega strahu in lastne zablode ste človeštvu storili medvedjo uslugo, saj se manj ljudi cepi za bolezni, ki so ljudem precej bolj nevarne.

Ne samo big pharma ampak prav nobena korporacija pa res nikoli ne bi česa napihnila ali prikrila za zaslužek, tukaj ti dam prav.

Awwww buci buci. Me boš citiral kje sem kogarkoli gaslightala samo zato ker se ni hotel it cepit?

Miki N je izjavil:

Ne eni ne drugi niste preboleli, da nihče ni odločilno zmagal. Bockanje v ogradi.

Kaj se pol ti tu zraven mešaš? Se počutiš izključenega?

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

WizzardOfOZ ::

Tale gripa letos je kr huda. 5 dni s 40 vročine. 2 tedna sestavljanja potem, pa še nisem na 100%.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Bellator ::

Pa si se čajčkal že takoj ob prvih znakih? Tudi sam sem jo imel, pa sem jo s čaji tako omilil, da sem bil tretji dan že dober. Verjamem, da bi me za teden ohromila, če ne bi v takšni meri pil čaje.

Pithlit je izjavil:

Awwww buci buci.

Kaj pa če bi se obnašal letom primerno.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!

https://mojkviz.neocities.org/

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bellator ()

WizzardOfOZ je izjavil:

Tale gripa letos je kr huda. 5 dni s 40 vročine. 2 tedna sestavljanja potem, pa še nisem na 100%.

Ker se nisi cepil.. vsaka gripa je lahko zadnja in glede na to kako te je zdelalo bi se jaz cepil.

Jaz sem bil dober v 2 dneh. 5 dni vročine pomeni, da si se dolgo boril in si šibak.

Zgodovina sprememb…

sbawe64 ::

ChirkKarlie
Kako veš, da se ni cepil proti c19 ? Vsaj 3 odmerki morajo biti, druge si antivaxxer.
2020 is new 1984
Corona World order

besame ::

Dvakrat sem fasal covid, zdravil sem ga z vitamini, čajčki in ivermectinom. Zanimivo, kako učinkovito je to zdravilo. Škoda, da se ga ne da več dobiti dobiti pri nas. Cepil se nisem.

enemon ::

Mene se do zdaj niti prehlad kaj šele gripa nista dotaknila, pa se vsak dan gužvam med smrkajočimi in kašljajočimi v javnem prometu. Jemljem pa letos redno vitamin D, mogoče ima to kakšno vlogo.

kriptobog ::

besame je izjavil:

Dvakrat sem fasal covid, zdravil sem ga z vitamini, čajčki in ivermectinom. Zanimivo, kako učinkovito je to zdravilo. Škoda, da se ga ne da več dobiti dobiti pri nas. Cepil se nisem.

A to je blo treba zdravit? Sem ga imel 3x. Blazje, kot "navaden prehlad".
Nekdo je omenjal long covid. Poznam enega, 2x cepljen, potem je pa zbolel za covidom in fasal long cocid. Po vseh letih ga se zdaj niso setavili. Se dobro, da se je cepil.

DamijanD je izjavil:

Covid je bil prisoten že vsaj celo zimo 2019/2020 brez da bi kdo opazil da to ni gripa in tudi zapirati ni bilo treba nič, zanimivo kajne. En kup ljudi ga je prebolelo vključno z mano še preden so zagnali paniko. Uradno covida nisem nikoli dobil, sem pa ziher da je bila tista "gripa" okoli božiča 2019 to in sem imel naravno imunost od takrat. Dejstvo je, da covid ni nikoli zahteval kakih ukrepov ali cepiva.

Bellator je izjavil:

Kaj pa če bi se obnašal letom primerno.

Takoj ko se boš letom primerno obnašala ti sama.

feryz ::

ChirkKarlie je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

Ker se nisi cepil.. vsaka gripa je lahko zadnja in glede na to kako te je zdelalo bi se jaz cepil.

Jaz sem bil dober v 2 dneh. 5 dni vročine pomeni, da si se dolgo boril in si šibak.
Kaj je to, gripa? Isto kot korona?
Baje da oboje obstaja, ampak normalen človek do enega ali drugega ne more dobiti. Kar malo sem vam fouš, ker vam to uspeva.

OutOfTheBox ::

Sem isto govoril jaz med covidom in še potem, dokler ni prišla sezona 2025/26 in je tamala prvič šla v vrtec. Težko se boš izognil temu, da ti ne bo poslala virusov v fris z 200kmh ko kihne ali zakašlja, medtem ko jo nosiš ali pa preoblačiš.

Pa sem cel čas mislil da sem nedotakljiv :O

Z drugimi besedami, dobro se jim izogibaš. Bojda na introverte virusi ne padajo.

Zgodovina sprememb…

jest10 ::

feryz je izjavil:

DamijanD je izjavil:

Nič ni zmutiral v manj nevarno obliko, ampak so ga ljudje spoznali in se prilagodili nanj.

Eh... Butl

Predvsem ukrepi so zmutirali v manj nevarno obliko :))

WizzardOfOZ ::

ChirkKarlie je izjavil:

Ker se nisi cepil..

Proti čemu? kovidu?

Bellator je izjavil:

Pa si se čajčkal že takoj ob prvih znakih? Tudi sam sem jo imel, pa sem jo s čaji tako omilil, da sem bil tretji dan že dober. Verjamem, da bi me za teden ohromila, če ne bi v takšni meri pil čaje.

Moji sta zboleli par dni prej in sem zanje skrbel. Ko sta bili moji že dobri, sem pa jaz dobesedno dol padel in prespal prve 3 dni (dopoldne vse v redu, popoldne pa sem se samo še ulegel), potem pa še 2 dni preležal in sem bil brez vročine. Zdravnik je rekel, da je to prehlad.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Zgodovina sprememb…

bm1973 ::

1 2
3
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zakaj v 2023 se zmeraj mucimo z gripo in prehladi? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
11916656 (9649) fulk

Kak dolgo še mislijo delat norce iz nas? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
24834325 (30001) zmaugy

Mi Covid19 prekuženi (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
19633170 (20295) BigWhale

Več podobnih tem