» »

Charlie Kirk RIP

Charlie Kirk RIP

Temo vidijo: vsi
««
34 / 36
»»

endelin ::

Nekaj mi pravi da se bodo libsi zelo zelo težko mnenjsko zadrževali, ker sledi še slovo od Kirka, kjer bo 100k ljudi in celoten MAGA crew (trump, jd, ...).:)

Ps: vsi upamo na dvoboj AOC vs JD 2028 ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

nejclp ::

Bellator je izjavil:

Levaki ste res "posebneži", kar poglejte koliko vas sodeluje v tej temi o Kirku in se na vse načine trudite opravičiti tako umor, kot tudi veselje ob njegovi smrti.

Nato se taisti, ki ste začeli cancel kulturo, pritožujete, da ste dobili tisto, kar ste počeli drugim. Hrbtenico imate globoko v riti, od AOC do zadnjega levaka na ST.

Kje ti vidiš opravičevanje umora? Vedno sem bil proti nasilju. Kar pa ne bi mogel trditi z umorjenega. Lahko preveriš mojo reakcijo ob umoru, popolnoma jasno je, komu ta umor koristi in niti najmanj nisem bil vesel. So bili pa veseli v Trumpovi administraciji in ti tudi, izvajanje projekta 2025 in fašizacija Amerike se nadaljuje. Umor je bil kot naročen.

endelin je izjavil:

Nekaj mi pravi da se bodo libsi zelo zelo težko mnenjsko zadrževali, ker sledi še slovo od Kirka, kjer bo 100k ljudi in celoten MAGA crew (trump, jd, ...).:)

Ps: vsi upamo na dvoboj AOC vs JD 2028 ;)

AOC ni material za predsednico.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

mtosev ::

Jaz upam na Newsoma.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

upam, da ne bo on. če bojo sploh volitve.

Koga pa sploh imajo demokrati za ponuditi za predsedniške volitve?

Lahko probajo še enkrat s Kamalo;)

mtosev je izjavil:

Koga pa sploh imajo demokrati za ponuditi za predsedniške volitve?

demokrati so popolnoma brez jajc, idej in kandidatov

DarwiN ::

Josh Shapiro.. Belopolti Obama.

Če ga ne ubijejo do 2028.. 1x so že poskusili.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

lynxslo5 ::

DarwiN je izjavil:

Josh Shapiro.. Belopolti Obama.

Josh Shapiro je služil v IDF. On bi Ameriko, ki je že zdaj podrejena Izraelu, še bolj podredil Izraelu. Še več orožja za Izrael.
Dober kandidat bi bil Joe Manchin, ki bi imel dobre šanse za zmago, vendar so ga levičarski skrajneži izgnali iz Demokratske stranke.

Naj pa Demokrati nominirajo Amy Klobutchar, ki je dosti bolj inteligentna kot Kamala ali AOC, pa še Slovenka je po vrhu.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lynxslo5 ()

Bellator ::

nejclp je izjavil:

Bellator je izjavil:

Levaki ste res "posebneži", kar poglejte koliko vas sodeluje v tej temi o Kirku in se na vse načine trudite opravičiti tako umor, kot tudi veselje ob njegovi smrti.

Nato se taisti, ki ste začeli cancel kulturo, pritožujete, da ste dobili tisto, kar ste počeli drugim. Hrbtenico imate globoko v riti, od AOC do zadnjega levaka na ST.

Kje ti vidiš opravičevanje umora? Vedno sem bil proti nasilju. Kar pa ne bi mogel trditi z umorjenega. Lahko preveriš mojo reakcijo ob umoru, popolnoma jasno je, komu ta umor koristi in niti najmanj nisem bil vesel. So bili pa veseli v Trumpovi administraciji in ti tudi, izvajanje projekta 2025 in fašizacija Amerike se nadaljuje. Umor je bil kot naročen.

Če umora ne bi zagovarjal, ne bi omenjal morebitnega (oz celo namišljenega) zagovarjanja nasilja s strani žrtve, in ne bi vpletal Trumpove administracije (ter res noro teorijo zarote). Prav tako bi vsaj priznal, da je motiv obstajal med premnogimi levaki, saj vas večina meni, da kdor se ne strinja z vami, je fašist, ki ga je potrebno ubiti, kar ste tudi dokazali ne samo na socialnih omrežjih in na tem forumu, ampak tudi z umorom samim.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!

https://mojkviz.neocities.org/

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bellator ()

c3p0 ::

nejclp je izjavil:

Sem rekel, da si bleferček. Mislim, da lažeš, vsak desnjakar ki pozna Kirka, Shapirota in ostale, pozna tudi njega, saj je kariero zgradil s tem, ko je lagal, prirejal in fabriciral videe o nasilju, ki naj bi ga zagrešila antifa.

Plus, razlika je ta, da si ti radostno pripopal link, ker naj bi šlo za pedofilskega"levega aktivista". Če Ngo ne bi lagal in bi napisal resnico, torej, da gre za pedofilskega republikanca, ga bi ti klinc pripopal.

Nisem desnjakar, si me zamenjal s kom. Žal ne poznam teh tvojih idolov, predstavi nam jih boljše. Kirka sem videl parkrat bežno, po atentatu sem si moral najprej prav pogledat kateri je bil. Njegovih videov nisem gledal, ker to je bil trainwreck/cringe material, meni nezanimivo. Shapirota sem že bežno videl, tip ni gledljiv. Kaj pa Ngo dela?

Bellator je izjavil:

nejclp je izjavil:

Bellator je izjavil:

Če umora ne bi zagovarjal, ne bi omenjal morebitnega (oz celo namišljenega) zagovarjanja nasilja s strani žrtve, in ne bi vpletal Trumpove administracije (ter res noro teorijo zarote). Prav tako bi vsaj priznal, da je motiv obstajal med premnogimi levaki, saj vas večina meni, da kdor se ne strinja z vami, je fašist, ki ga je potrebno ubiti, kar ste tudi dokazali ne samo na socialnih omrežjih in na tem forumu, ampak tudi z umorom samim.

Ne, ne zagovarjam umora, ne zato, ker bi točil solze za fašistom, da se razumemo; predvsem zato, ker škodi naši strani in ker političnih umorov enostavno ne morem zagovarjati, to ni normalno in se ne bi smelo dogajati. Nisem napisal, da gre za naročen umor, napisal sem, da so bili v Trumpovi administraciji veseli, ker jim umor koristi. Menim, da je bil Charli Kirk fašist, ne zato, ker je bil "drugače misleč", ampak zaradi tistega, kar je pridigal in zagovarjal. To, da se fašista odstreli in s tem pomaga narediti za mučenika, pa nima nobenega smisla.

c3p0 je izjavil:

nejclp je izjavil:

Sem rekel, da si bleferček. Mislim, da lažeš, vsak desnjakar ki pozna Kirka, Shapirota in ostale, pozna tudi njega, saj je kariero zgradil s tem, ko je lagal, prirejal in fabriciral videe o nasilju, ki naj bi ga zagrešila antifa.

Plus, razlika je ta, da si ti radostno pripopal link, ker naj bi šlo za pedofilskega"levega aktivista". Če Ngo ne bi lagal in bi napisal resnico, torej, da gre za pedofilskega republikanca, ga bi ti klinc pripopal.

Nisem desnjakar, si me zamenjal s kom. Žal ne poznam teh tvojih idolov, predstavi nam jih boljše. Kirka sem videl parkrat bežno, po atentatu sem si moral najprej prav pogledat kateri je bil. Njegovih videov nisem gledal, ker to je bil trainwreck/cringe material, meni nezanimivo. Shapirota sem že bežno videl, tip ni gledljiv. Kaj pa Ngo dela?

Aja, ker si tisti politični kompas rešil, jasno, nisi desnjakar.

Ga maš na wikipediji, pa presodi, kolk je marginalen.
Andy Ngo @ Wikipedia

Zgodovina sprememb…

Še en far right lolek.

mtosev je izjavil:

Še en far right lolek.

On pravi, da je desni centrist.
Plus, ni glih en lolek, ga republikanci kar obrajtajo, ker tako dobro laže. https://grftr.news/unmasked-by-andy-ngo...
Je pred kongresom pričal, o grozodejstvih antife.
Tudi Joe Rogan ga je gostil in mu pomagal širiti laži. Pa Charli Kirk, pravzaprav večina desnjakarskih influencerjev in FoxNews frekventno, jasno, v tistem času je bilo treba antifašiste najprej izenačiti s fašisti in potem razglasiti za fašiste. Tko da res težko verjamem, da ga ker tukajšnji desnjak ne pozna.

delavec44 ::

nejclp je izjavil:

Menim, da je bil Charli Kirk fašist, ne zato, ker je bil "drugače misleč", ampak zaradi tistega, kar je pridigal in zagovarjal.

Ti to itak meniš za skoraj vsakogar, če samo pogledamo to temo. Samo Darwin in Mtosev sta kul. Zaenkrat.

delavec44 je izjavil:

nejclp je izjavil:

Menim, da je bil Charli Kirk fašist, ne zato, ker je bil "drugače misleč", ampak zaradi tistega, kar je pridigal in zagovarjal.

Ti to itak meniš za skoraj vsakogar, če samo pogledamo to temo. Samo Darwin in Mtosev sta kul. Zaenkrat.

Ne vem če to drži, ponavadi samo fašistom rečem, da so fašisti. Komu sem pa rekel, da je fašist, pa meni, da ni? In če sem mu rekel, da je, kaj je on prej rekel, da sem to rekel?

nejclp je izjavil:

mtosev je izjavil:

Še en far right lolek.

On pravi, da je desni centrist.
Plus, ni glih en lolek, ga republikanci kar obrajtajo, ker tako dobro laže. https://grftr.news/unmasked-by-andy-ngo...
Je pred kongresom pričal, o grozodejstvih antife.
Tudi Joe Rogan ga je gostil in mu pomagal širiti laži. Pa Charli Kirk, pravzaprav večina desnjakarskih influencerjev in FoxNews frekventno, jasno, v tistem času je bilo treba antifašiste najprej izenačiti s fašisti in potem razglasiti za fašiste. Tko da res težko verjamem, da ga ker tukajšnji desnjak ne pozna.

Hvala bogu, da ne spremljam social media in YouTube razen za tech videe in ne poznam teh far right influencerjev. No tudi nič far left influencerjev ne poznam. :D

Ne veš, kdo je Joe Rogan?

Za njega sem slišal ja. Za Kirka sn prvič slišal ko so ga ubili.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

nejclp je izjavil:

Kaj pa na primer?

mtosev je izjavil:

Za njega sem slišal. Vem, da je maga in da ga spremlja veliko ljudi. Za Kirka sn prvič slišal ko so ga ubili.

Ni glih maga. On je tak k en papagaj, ma gosta, pa kar ponavlja, kar govori. Mel je Trumpa pa Sandersa tudi. Kamale pa ne, ker so demokrati preglupi, da bi razumeli, da ma Rogan večji vpliv in večjo gledanost kot CNN in Foxtv skupaj.

Kimmel bi se lahko posul s pepelom in se udeležil komemoracije

nejclp je izjavil:

mtosev je izjavil:

Za njega sem slišal. Vem, da je maga in da ga spremlja veliko ljudi. Za Kirka sn prvič slišal ko so ga ubili.

Ni glih maga. On je tak k en papagaj, ma gosta, pa kar ponavlja, kar govori. Mel je Trumpa pa Sandersa tudi. Kamale pa ne, ker so demokrati preglupi, da bi razumeli, da ma Rogan večji vpliv in večjo gledanost kot CNN in Foxtv skupaj.

Sem izbrisal, ker sem se motil, da je maga. No nič jaz ga ne spremljam.

Bellator je izjavil:

nejclp je izjavil:

Kaj pa na primer?

Dej me smejat. Great replacement je klasična fašistična. Ponavljanje rasističnih stereotipov o drugih rasah. Da je Civil Rights Act anti white orožje. Vse drugačno je nevarno, od migrantov, manjšin, LGBT in drugih ver, ki niso krščanske. Maternalizem. etc.

Je bil kr taprav. Tudi drugim fašistom je bilo jasno, kaj je.

Vsak z napačnim mnenjem je fašist:))

endelin je izjavil:

Ne.

Problem je, da vi izraz fašist razumete kot psovko, ker so vam fašizem definirali hwoodski filmi in jih vidite kot pošasti. Niso bili, navaden folk je to bil, enaki loleki kot vi tukaj. gledate zgolj na formo, ampak vsebina je bistvena.

Zgodovina sprememb…

nejclp je izjavil:

Bellator je izjavil:

nejclp je izjavil:

Kaj pa na primer?

Dej me smejat. Great replacement je klasična fašistična. Ponavljanje rasističnih stereotipov o drugih rasah. Da je Civil Rights Act anti white orožje. Vse drugačno je nevarno, od migrantov, manjšin, LGBT in drugih ver, ki niso krščanske. Maternalizem. etc.

Je bil kr taprav. Tudi drugim fašistom je bilo jasno, kaj je.

Spet si natvezil cel kup abstraktnih opazk in nisi podal niti enega samega konretnega priemra :))

nejclp je izjavil:

endelin je izjavil:

Ne.

Problem je, da vi izraz fašist razumete kot psovko, ker so vam fašizem definirali hwoodski filmi in jih vidite kot pošasti. Niso bili, navaden folk je to bil, enaki loleki kot vi tukaj. gledate zgolj na formo, ampak vsebina je bistvena.

Jebeno velikokrat uporabljaš besedo fašizem, a očitno je, da ti ni jasna definicija. Ravno levaki lastne fašistične težnje upravičujete tako, da druge označujete za fašiste.

Zgodovina sprememb…

https://www.rtvslo.si/svet/s-in-j-ameri...

Nasprotoval je pravicam LGBTQ skupnosti in pravici žensk do splava, širil je rasistično teorijo zarote o veliki zamenjavi, po kateri naj bi se belce v ZDA skušalo zamenjati s temnopoltimi ljudmi.

RTV Slovenija o Kirku.

Daj url in timestamp do posnetka na youtube, da ne bo rekla kazala. (RTV imam blokiran, in to dobro veš (če nimaš spomina zlate ribice). Pa tudi sicer je RTVSLO propagandno trobilo.)

Zgodovina sprememb…

Meni je vseeno, če imaš ti RTV Slovenija blokiran. Saj ne rabiš brati mojih postov, če ne želiš. Bmk

Daj url in timestamp do posnetka na youtube, da ne bo rekla kazala, ali pa se ugasni.

Si boš sam rabil poiskat. Jaz ti ne bom nič iskal.

Zgodovina sprememb…

Glede na to, da ne moreš dati ene samcate povezave do posnetka, kjer je Kirk dejal karkoli izmed očitanega, si se zlagal. Makedončeto, vem da ste pregovorno škrti, ampak z dokazi ti potrebno skopariti.

Zgodovina sprememb…

A veš, da mi je vseeno kaj si misliš. Ti kr trdi svoje. Nihče ti ne brani.

Zgodovina sprememb…

Ni ti vseeno, ker še vedno pišeš, kljub temu da nisi sposoben sproducirati samcatega dokaza o očitanam.

Zgodovina sprememb…

Vejami v kaj hočeš. Jaz bom še vedno pisal, da je Kirk bil maga debil. Ubiti ga glih niso rabili.

Zgodovina sprememb…

Laži kolikor te je volja.

Zgodovina sprememb…

lynxslo5 ::

mtosev je izjavil:

Nasprotoval je pravicam LGBTQ skupnosti in pravici žensk do splava, širil je rasistično teorijo zarote o veliki zamenjavi, po kateri naj bi se belce v ZDA skušalo zamenjati s temnopoltimi ljudmi.

RTV Slovenija o Kirku.

Članek je napisal B.V. oziroma Boris Vasev, skrajni levičar, ki ga moti, da na slovenskih šolah visijo slovenske zastave.

Teorija o veliki zamenjavi pa ni nobena teorija zarote, ampak dejstvo, ki ga potrjujejo demografske številke.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

mtosev je izjavil:

RTV Slovenija o Kirku.

B.V. :)) Malo se pouči o tem ki se je podpisal pod “članek”

Sramotno je linkati BV pamflete

Bv je razrede bolj ekstremen kot Kirk

Zgodovina sprememb…

Hvala bom raje zaupal RTV kot random Charlie loverjem na slo-techu.

mtosev je izjavil:

Hvala bom raje zaupal RTV kot random Charlie loverjem na slo-techu.

Oproščeno ti je, saj si komajda spacal pomožno.

Zgodovina sprememb…

Meni je funny, kako se je mainstream novinarska scena v kakšni gostilni zmenila da bo Kirk nazivan desničarski aktivist. Haha. Ko gre za leve skrajneže se napiše samo aktivist :D

Zgodovina sprememb…

Saj mediji že dolgo vsakega, ki ni orto levo, označijo za skrajnega desničarja. Ravno zaradi takšnih propagand so izgubili precej vpliva.

Mimogrede: Bill Maher: Life is fucking weird. It was 24 years to the day that I made comments on ABC that got me canceled from that network and Jimmy Kimmel took my slot.

https://x.com/jedigoodman/status/196922...

Zgodovina sprememb…

PovemVfaco ::

Bellator je izjavil:

čarli se je trudu vnaprej upravičit svoj umor "vredno je met nekaj žrtev streljanj za 2nd amd, to je sprejemljiva kupčija". Da ne govorimo, kj je govoru v primeru pelosi. pa javne usmrtitve, k "še otroc bi jh moral gledat". Počas bo čarlija treba označit za levaka, če hočeš zakrit gnilobo desnih, ni druge

Eni so za sistemsko omejitev in zmanšanje tega, k dokazano deluje po celem preostalem razvitem svetu, čarli pa je zagovarjal tako stanje, nben fake outrage pa virtue signaling ne bo pomagu. Avtistični mulo iz maga familije brez orožja 99,99 % čarliju ne bi mogu nič.

Zgodovina sprememb…

Še en levi biser, tokrat je to Elba, ki pravi, da morajo biti noži v UK manj špičasti :))

https://x.com/DefiantLs/status/19697522...

Zgodovina sprememb…

Bellator je izjavil:

Še en levi biser, tokrat je to Elba, ki pravi, da morajo biti noži v UK manj špičasti :))

https://x.com/DefiantLs/status/19697522...

v uk se loh ukvarjajo s tem, kok so noži špičasti (pa tud pr nas mamo neke omejitve nožv), us ma pa dokazano večje probleme

Dost vseen, kj govori, UK ma dost manjše probleme z umori od US, pa se loh tud z bedarijami ukvarja, smešn je najbl, d se gunburger, ka je 10x bolj kresnjen, tmu posmehuje. To na sliki p ni liberal, ampak čarli, kk svinec pije, da owna libse.

Zgodovina sprememb…

Tako je, dost vseeno je, kaj levak govori, UK pa ima dosti manjše težave, ker nestabilne osebe nimate dostopa do orožja, bi pa kljub radi prepovedali koničaste kuhinjske nože, in takšni potem kričite fašizem za vsak prdec :))

Zgodovina sprememb…

Bellator je izjavil:

Tako je, dost vseeno je, kaj levak govori,

dok ti, čarli itd. 10x večje pa bolj škodljive bedarije kvasite, je dokj vseen, zato niti nism gledu anti-nožarja vč ko 3 sekunde.

Bellator je izjavil:

UK pa ima dosti manjše težave, ker nestabilne osebe nimate dostopa do orožja

V US maš pa 10x bolj kresnjene osebe ala čarli, k zagovarjajo, da ga morjo met. Pol je pa tud rezultat 10x slabš, pa še "čarliji" zram padejo.

Elon Musk reunites with President Trump at Charlie Kirk funeral service, spotted shaking hands

:)
https://nypost.com/2025/09/21/us-news/c...

Zgodovina sprememb…

««
34 / 36
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nataša Pirc Musar preseneča (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
913391 (280) mihor

Več podobnih tem