Forum » Problemi človeštva » Charlie Kirk RIP
Charlie Kirk RIP
Temo vidijo: vsi

GregiB ::
Najbolje da se ubije kar vsakega z mnenjem katerega se človek ne skriva al kako
Ne strinjaš se da trans tekmujejo v boksu v ženski konkurenci in kaj te lahko že fentajo?
Tale novi prison bitch je baje umor začel načrtovati en teden pred streljanjem. Lmao. Ker se je počutil užaljeno bo sedaj smrdel v zaporu do konca svojih dni. Pathetic
Drži... in glej reakcijo... desnostrujna ameriška javnost je že pozvala k oboroženemu napadu na ameriške levičarje... torej vse, kar je levo od Trumpa... Ne strinjaš se z življensko filozofijo desničarskega aktivista, ki je bil umorjen, pa te lohk že fentajo?
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

Mato989 ::
Ne strinjaš se da trans tekmujejo v boksu v ženski konkurenci in kaj te lahko že fentajo?
Tale novi prison bitch je baje umor začel načrtovati en teden pred streljanjem. Lmao. Ker se je počutil užaljeno bo sedaj smrdel v zaporu do konca svojih dni. Pathetic
Drži... in glej reakcijo... desnostrujna ameriška javnost je že pozvala k oboroženemu napadu na ameriške levičarje... torej vse, kar je levo od Trumpa... Ne strinjaš se z življensko filozofijo desničarskega aktivista, ki je bil umorjen, pa te lohk že fentajo?
In kako se to nestrinjanje izrazi? A s tem da napišeš "Rest in piss Charlie Kirk" ??? Je to to nestrinjanje? je tako Charlie komuniciral?
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

nejclp ::
Sicer sem ateist, ampak tale pastor je pa verjetno najbolj dosledno povzel trenutno situacijo.https://youtube.com/shorts/V0cqqd8at-E?...
Dober video. Se strinjam z njim. Jaz pa sn agnostik.
no, jaz na žalost nisem agnostik.Mislim, a propo tega, da se Kirk trenutno cvre v peklu
plus, video je benan, tako da še enkrat:
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: delavec44 ()

mihor ::
Mi je pa čudno kako ga nisem zasledil prej, čeprav recimo Ben Shapirota sem že poznal...
Saj je bil kar prominenten. Jaz njegovega imena nisem poznal na pamet, mi je bilo pa jasno kdo tip je, ko sem videl posnetek. In sem vedel, da je huge deal, da so ga ucmekali. Shapiro je veliko bolj strupen, Charlie je bil dosti bolj mil.

fur80 ::
Evo Charlie Kirk ko je priznal da nekaj ni vedel
https://www.youtube.com/shorts/TSu0N6Gc...
There you go... priznal je, da ni poznal razlike med sporočilnostjo znakovnega jezika in avtomatsko generiranih podnapisov. Čist si me zdriblal...
Seveda je, predvsem zato ker tako kot ni dobro poveličevati debeluha da je ZDRAV ČLOVEK tako ni dobro poveličevati da je Trans ok... Kar pa seveda ne pomeni da je potrebno nekoga diskriminirati ali pretepati...
Zavedanje krivic do manjšin in marginaliziranih skupin je poveličevanje debeluha?
Med zavedanjem krivic in tailoranjem delovanja države ali zakonov v škodo trenutnih ljudi ki nimajo nič s krivicami je veliko razlike...
Če nekdo reče da so bili črnci opressed in sužnji je to zavedanje krivic, če nekdo reče da moramo danes Belci ki nismo nikoli imeli črnca plačat črncem denar za krivice ki jih oni niso nikoli doživeli pa je del "woke" agende levičarstva...
Podobno, kot če kaznujemo tipa ki gleda kako se punce preoblačijo v locker roomu medtem pa če si da kiklco gor in se identificira kot ženska pa lahko gre kr not legalno
In še bi lahko našteval.
Ti sigurno nisi imel kaj s tem, zato se ne sekiraj, ti beli politiki v USA, ki se sedaj delajo neumne in citirajo Boga pa še to kar njim paše pa še to narobe, ki je mimogrede isti Bog črncev pa sigurno. Bolj dolgo si bodo zatiskali oči, večji bo spopad. Kaj boš pa ti imel od tega, če boš tukaj promoviral Kirka in vzpodbujal še večje razlike med ljudmi.
Ko že tako skačeš in delaš problem, kot da kriminal so izumili črnci, pa me zanima, kdo je črncem dal drogo in jo razširil med njih. So USA črnski popotniki, piloti, kirurgi, kemiki,... vozili heroin v USA iz sveta in si ga vozili v geta v prejšnjem stoletju.
Po vsem tem, ko so ostli brez vsega jih je še beli človek za dobiček navadil na heroin, kokain, crack kokain,.... le kaj bi lahko šlo narobe?
Malo si poglej kako so skozi zgodovino beli kriminalci in serijski morilci postali zvezde, to je vse psihologija belega človeka.

In iz kirka je naredil legendo, svetnika, JFK moment. Prej ga ni poznal skoraj nihče v širših krogih po svetu.
bla bla bla, a na tvoje ljubljenčke Antifa ki že leta in leta so s koli in bokerji pretepali starčke pa pozabiš.
desnjakarji se bojo zgleda med sabo sklofali. zaradi orjaškega intelektualnega dometa
Zgodovina sprememb…
- odbrisalo: Samael ()

In iz kirka je naredil legendo, svetnika, JFK moment. Prej ga ni poznal skoraj nihče v širših krogih po svetu.
bla bla bla, a na tvoje ljubljenčke Antifa ki že leta in leta so s koli in bokerji pretepali starčke pa pozabiš.
Antifa je posledica in ne vzrok! ;)
Zgodovina sprememb…
- odbrisalo: Samael ()

There you go... priznal je, da ni poznal razlike med sporočilnostjo znakovnega jezika in avtomatsko generiranih podnapisov. Čist si me zdriblal...
Seveda je, predvsem zato ker tako kot ni dobro poveličevati debeluha da je ZDRAV ČLOVEK tako ni dobro poveličevati da je Trans ok... Kar pa seveda ne pomeni da je potrebno nekoga diskriminirati ali pretepati...
Zavedanje krivic do manjšin in marginaliziranih skupin je poveličevanje debeluha?
Med zavedanjem krivic in tailoranjem delovanja države ali zakonov v škodo trenutnih ljudi ki nimajo nič s krivicami je veliko razlike...
Če nekdo reče da so bili črnci opressed in sužnji je to zavedanje krivic, če nekdo reče da moramo danes Belci ki nismo nikoli imeli črnca plačat črncem denar za krivice ki jih oni niso nikoli doživeli pa je del "woke" agende levičarstva...
Podobno, kot če kaznujemo tipa ki gleda kako se punce preoblačijo v locker roomu medtem pa če si da kiklco gor in se identificira kot ženska pa lahko gre kr not legalno
In še bi lahko našteval.
Ti sigurno nisi imel kaj s tem, zato se ne sekiraj, ti beli politiki v USA, ki se sedaj delajo neumne in citirajo Boga pa še to kar njim paše pa še to narobe, ki je mimogrede isti Bog črncev pa sigurno. Bolj dolgo si bodo zatiskali oči, večji bo spopad. Kaj boš pa ti imel od tega, če boš tukaj promoviral Kirka in vzpodbujal še večje razlike med ljudmi.
Ko že tako skačeš in delaš problem, kot da kriminal so izumili črnci, pa me zanima, kdo je črncem dal drogo in jo razširil med njih. So USA črnski popotniki, piloti, kirurgi, kemiki,... vozili heroin v USA iz sveta in si ga vozili v geta v prejšnjem stoletju.
Po vsem tem, ko so ostli brez vsega jih je še beli človek za dobiček navadil na heroin, kokain, crack kokain,.... le kaj bi lahko šlo narobe?
Malo si poglej kako so skozi zgodovino beli kriminalci in serijski morilci postali zvezde, to je vse psihologija belega človeka.
Noben živeči belec ni imel sužnja doma... tako da ne vem kaj bluziš... kaj so krivi današnji belci da so črnci ZASUŽNEJVALI ČRNCE in jih prodajali belcem?
Edino dejstvo v zgodbi je da črnci per capita naredijo več umorov in več kaznivih dejanj kot belci... to ni rasizem ampak dejstvo...

BREAKING: Elon Musk calls for top left-wing streamer Destiny to go to prison for "incitement to murder and domestic terrorism" on felony charges.
"He can resume streaming when he has served his term."
"Let him say what he wants, but then also pay the price under the law."
Destiny said: "You NEED conservatives to be afraid of getting killed when they go to events...Right now, they don't feel like there's any fear!"
No kaj pa levičarji pravite, bi moral nekdo bit kaznovan za take besede ali ne?

Edino dejstvo v zgodbi je da črnci per capita naredijo več umorov in več kaznivih dejanj kot belci... to ni rasizem ampak dejstvo...
ja, dejstvo je, da je med revnimi več kriminala in nasilja.
BREAKING: Elon Musk calls for top left-wing streamer Destiny to go to prison for "incitement to murder and domestic terrorism" on felony charges.
"He can resume streaming when he has served his term."
"Let him say what he wants, but then also pay the price under the law."
Destiny said: "You NEED conservatives to be afraid of getting killed when they go to events...Right now, they don't feel like there's any fear!"
No kaj pa levičarji pravite, bi moral nekdo bit kaznovan za take besede ali ne?
zanimivo, da so za naslednjo žrtev fašisti določili liberala in ne levičarja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejclp ()

In še bi lahko našteval.
Noben živeči belec ni imel sužnja doma... tako da ne vem kaj bluziš... kaj so krivi današnji belci da so črnci ZASUŽNEJVALI ČRNCE in jih prodajali belcem?
A to, da so jim belci odvzemali zemljo, ki so jo nekaj malega dobili v prejšnjem stoletju se ne da vrniti potomcem. Kako smo pa mi cerkvi vrnili gozdove, Beljski otok,.... kako smo mi avstrijskim potomcem vrnili graščine, hiše,.. Seveda se da in če bi bili normalni, bi lahko zadeve porihtali že zdavnaj, samo kaj ko prevlada želja za dobičkom, pohlep, egoizem,... in potem oni citirajo Jezus Kristusa, pa to je pa še najbolj smešno, jao in to 2000 let staro knjigo, medtem ko ti zgodovina v prejšnjih stoletjih ne pomeni nič, kaj stoletij 50 let nazaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()

Samo potem bi morali vso zemljo vrniti indijancem. In tako nazaj do dinozavrov.
Lej oni si želijo srečne, uspešne, poštene države po krščanskih vrednotah saj pa ne mečejo denarja stran, to so ja njihovi ljudje njihove ovčice, kot pravi Jezus. Zakaj potem smo morali mi cerkvi vrniti Blejski otok?
Zgodovina sprememb…

delavec44 ::
Lej oni si želijo srečne, uspešne, poštene države po krščanskih vrednotah saj pa ne mečejo denarja stran, to so ja njihovi ljudje njihove ovčice, kot pravi Jezus. Zakaj potem smo morali mi cerkvi vrniti Blejski otok?
Ne vem. Jaz ga ne bi. Menda, ker delamo vse kar nam EU reče. Podobno kot pri izbrisanih.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()

arnecan1 ::
Zanimivo... Kirk je zmernež, Sanders in AOC pa skrajneža... al kako?
Na levi jih tako že imamo, Bernie Sandersa npr. je zamenjala AOC.
Čitaj kaj sem pisal.
codeMonkey je izjavil:
Kirku bi tezko dokazal da se moti, ker bi se pri njemu skoraj vedno koncalo pri bibliji za vecino tem. S takim nimas kaj debatirat. Potem pa ostane kaksna tema kot je "white guilt", ampak to tudi ni neko njegovo stalisce. Ze Zizek govori okoli da je BS. Kvote podobno.
Ko je imel debato o Južni Afriki je sam priznal, da ni zadosti poučen o vseh problemih doli in ni solil pameti nikomur. O stvareh v ZDA je vedel pač dovolj, saj je od debatiranja njihovih problemov živel in imel prepričanje verjetno o 99 % stvareh.
Če pogledamo le ta forum, najbolj deli ekstremna levica. Z obtoževanjem s fašisti vse povprek.
glede na to, da sem skrajni levičar, moram odgovoriti, da sem marsikoga tukaj označil za fašista, ampak ne vsepovprek, vedno samo tiste, ki ustrezajo definiciji fašista. Če je kdo užaljen, ker ima fašistoidna stališča zaradi lastne bebavosti, je to njegova osebna tragedija, ne moj problem.
Tvoj problem je, ker lepiš etikete ljudem kar preko tipkovnice. Inflacija smo temu nekoč rekli, ko inflacija hrani samo sebe in spiralno narašča. Že če bi debatiral za šankom bi se to vsepovprek lepljenje etikete fašist ljudem z različnimi mnenji verjetno približalo 0 %.

Če pogledamo le ta forum, najbolj deli ekstremna levica. Z obtoževanjem s fašisti vse povprek.
glede na to, da sem skrajni levičar, moram odgovoriti, da sem marsikoga tukaj označil za fašista, ampak ne vsepovprek, vedno samo tiste, ki ustrezajo definiciji fašista. Če je kdo užaljen, ker ima fašistoidna stališča zaradi lastne bebavosti, je to njegova osebna tragedija, ne moj problem.
Tvoj problem je, ker lepiš etikete ljudem kar preko tipkovnice. Inflacija smo temu nekoč rekli, ko inflacija hrani samo sebe in spiralno narašča. Že če bi debatiral za šankom bi se to vsepovprek lepljenje etikete fašist ljudem z različnimi mnenji verjetno približalo 0 %.![]()
Kle sem omejen na tipkovnico in tisto, kar izjavite. Enako kot v RL, ko poslušam, kaj menijo. So pa v RL ljudje malce bolj previdni, ko izražajo svoje mnenje. Na forumih pa si dajo duška.

c3p0 ::
NE klikat.
You To Be Fired For Reading This Headline About Charlie Kirk
Shortly after you navigated to this article, your IP address was logged and your supervisor approved the decision to remove you from your position.
Damn, iz zanimanja sem kliknil na ta d'onion link. Kot samozaposlen, torej sam sebi delodajalec, sem takoj prejel mail, da se moram pod nujno odpustit. In zdaj sem na borzi. Hvala nejc-o. :/

Ni nujno, Utah ima smrtno kazen. Sicer že dolgo ni bila uporabljena. Ena od opcij usmrtitve je strelski vod. Ni nemogoče, rečem.
Osebno sem sicer proti smrtni kazni.

DarwiN ::
Medtem ko so pro-life konzervativci skoraj vsi po vrsti za to, da ga čim prej ubijejo. :O
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

No, pa se je začelo... Pam Bondi je zdaj povedala, da (tudi) v ZDA prvi amandma svobode govora ne zajema sovražnega govora... A ne vsakega sovražnega govora... ampak tegale:
"Hate speech that crosses the line into threats of violence is NOT protected by the First Amendment. It's a crime. For far too long, we've watched the radical left normalize threats, call for assassinations, and cheer on political violence. That era is over,"
Quod licet Iovi non licet bovi
Za koga točno pa je dovoljeno uporabljat tako definiran hate speech, glede na tvojo latinsko frazo?
Je kadarkoli v moderni dobi kdo lahko pozival k atentatu, grozil in se uspešno skliceval na 1. amandma?
Medtem ko so pro-life konzervativci skoraj vsi po vrsti za to, da ga čim prej ubijejo. :O
No, če lahko enačiš dojenčka in morilca, blagor tebi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3p0 ()

Ni nujno, Utah ima smrtno kazen. Sicer že dolgo ni bila uporabljena. Ena od opcij usmrtitve je strelski vod. Ni nemogoče, rečem.
TACO lahko tudi odloči, da je atentat bil zločin proti državi (kot npr. pri Timothyju Mcveighu - Oklahoma bomber) in ga obsodijo na smrt na federalni ravni. Potem tudi država ZDA in ne zvezna država določi datum usmrtitve...
Osebno sem sicer proti smrtni kazni.Ditto

Fetus ni dojenček!
Poleg tega božja zapoved pravi Ne ubijaj... Ali se spregledal kak drobni tisk?

Za koga točno pa je dovoljeno uporabljat tako definiran hate speech, glede na tvojo latinsko frazo?
Za vse enako... a je Bondijeva, čisto po Orwellowsko dala vedeti, da so eni bolj enaki, kot drugi... in dala vedet, kdo bo odločal, kaj je hate speech in kaj ni... ergo Iovi... bovi...
Je kadarkoli v moderni dobi kdo lahko pozival k atentatu, grozil in se uspešno skliceval na 1. amandma
Je "Kar seješ, to žanješ" v kontekstu prvega amandmaja hate speech? Bi Kirk to tako okarakteriziral...?
Kje so vse aretacije skrajno desničarskih protestnikov, ki so vihrali protrumpove zastave skupaj s konfederacijskimi in se drli "White men, fight back"?
Je pro-lifersko kakšna razlika? In prekinitev nosečnosti (kadarkoli) bi naj bil umor, naklepna in načrtovana usmrtitev s strani države pa ne?

Fetus ni dojenček!
Je dojenček 1 dan pred porodom fetus ali človek? Kaj pa takrat, ko že lahko preživi v inkubatorju?
Ne vem kaj si spregledal, jaz ne podpiram smrtne kazni.

No, pa se je začelo... Pam Bondi je zdaj povedala, da (tudi) v ZDA prvi amandma svobode govora ne zajema sovražnega govora... A ne vsakega sovražnega govora... ampak tegale:
"Hate speech that crosses the line into threats of violence is NOT protected by the First Amendment. It's a crime. For far too long, we've watched the radical left normalize threats, call for assassinations, and cheer on political violence. That era is over,"
Quod licet Iovi non licet bovi
Je kadarkoli v moderni dobi kdo lahko pozival k atentatu, grozil in se uspešno skliceval na 1. amandma?
Jah,
Congresswoman Marjorie Taylor Greene: Nancy Pelosi deserves to be executed in še par takih
https://popular.info/p/these-republican...
Tist od naše gore lista, Gosarja, tudi pride na misel, ko je v videu AOC glavo sekal, ampak ne najdem glih original videa.
Zgodovina sprememb…

Za vse enako... a je Bondijeva, čisto po Orwellowsko dala vedeti, da so eni bolj enaki, kot drugi... in dala vedet, kdo bo odločal, kaj je hate speech in kaj ni... ergo Iovi... bovi...
Je kadarkoli v moderni dobi kdo lahko pozival k atentatu, grozil in se uspešno skliceval na 1. amandma
Je "Kar seješ, to žanješ" v kontekstu prvega amandmaja hate speech? Bi Kirk to tako okarakteriziral...?
Kje so vse aretacije skrajno desničarskih protestnikov, ki so vihrali protrumpove zastave skupaj s konfederacijskimi in se drli "White men, fight back"?
Bondijeva ni povedala nič novega, saj ti je en že odgovoril na to temo vidim.
"Fight back" je precej splošna fraza in lahko pomeni karkoli, tudi repliciranje na forumu. Daleč od pozivanja k atentatu, ipd.
Kaj pa je leftie fraza "punch a nazi in the face" druga, kot neposredno pozivanje k fizičnemu nasilju? Koliko jih sedi zaradi tega, je brez služb? Blizu nič.
"Kar seješ, to žanješ" ne pomeni nujno nasilja, "oko za oko" bi pa že lahko. Če je kdo pozival, pa naj odgovarja tudi on za to, predlagam, da vsi odgovarjajo za svoje nečednosti.
Je pro-lifersko kakšna razlika? In prekinitev nosečnosti (kadarkoli) bi naj bil umor, naklepna in načrtovana usmrtitev s strani države pa ne?
Svetujem, da greš v temo o splavu s tem. Sam sem proti vsakršnemu ubijanju.
Definitivno pa, če bi me kdo vprašal kaj je bolj moralno, kaj misliš bi odgovoril? Ubit dojenčka ali morilca? Tebi je oboje enako?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3p0 ()

Congresswoman Marjorie Taylor Greene: Nancy Pelosi deserves to be executed in še par takih
Tist od naše gore lista, Gosarja, tudi pride na misel, ko je v videu AOC glavo sekal, ampak ne najdem glih original videa.
Kaj zdaj naj jaz, pišem OrangeManu? Naj se vsak primer obravnava ločeno in krivega obsodi, brez izjem. Bom mu pisal, upam, da me upošteva.
Sicer pa s tem samo daješ vedet, da imate skrajni leftiji v svojih vrstah več... skrajnežev. Indic je to, da Pelosijeva še vedno diha, Greenove očitno nihče ni upošteval. Škoda bi je bilo, tak genij za borzništvo se rodi vsakih 100 let. Buffett, Pelosi, tu se pa seznam že neha.

Sicer pa s tem samo daješ vedet, da imate skrajni leftiji v svojih vrstah več... skrajnežev.
Obratno pa res.. In sploh ni primerjave. Skrajna desnica je VELIKO bolj smrtonosna..
Ampak Trump že dela na tem, da se to dejstvo stlači pod preprogo:

Research on extremism removed from US Justice Dept website
A paper on domestic terrorism detailing far-right extremist violence in the United States has been removed from the Justice Department's website, AFP confirmed Tuesday.
The research summary from the National Institute of Justice concluded that "far-right extremists have committed far more ideologically motivated homicides than far-left or radical Islamist extremists" since 1990.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()

arnecan1 ::
Fetus ni dojenček!
Kdaj pa nastopi trenutek, ko je fetus dojenček? Je to določen dan ali počutje mamice ali kako? Prerez popkovine?
In zakaj ne bi rekli smrtni kazni evtanazija? Ker je nenazadnje kruto nekoga držati 40 ali več let za rešetkami.
Samo povem.

Kaj zdaj naj jaz, pišem OrangeManu? Naj se vsak primer obravnava ločeno in krivega obsodi, brez izjem. Bom mu pisal, upam, da me upošteva.
Sicer pa s tem samo daješ vedet, da imate skrajni leftiji v svojih vrstah več... skrajnežev. Indic je to, da Pelosijeva še vedno diha, Greenove očitno nihče ni upošteval. Škoda bi je bilo, tak genij za borzništvo se rodi vsakih 100 let. Buffett, Pelosi, tu se pa seznam že neha.
No, prav, če Greenove nihče ni upošteval. Sam nisi vprašal tega. Plus, zgleda influencerje bolj upoštevajo, Pelosijeva še vedno diha, ker je ni bilo doma. So pa njenemu možu razbili lobanjo s kladivom.
Plus, kateri demokratski politik pa je zahteval eksekucijo kakšnega republikanca? Da ne bom glih rekel, da z različnimi vatli meriš.
Zgodovina sprememb…

Jarno ::
Douglas Adams je bil otrok svojega časa in njegova literatura ni namenjena sleherniku.
Ampak se je v svojem sarkazmu o izboljšanju vsesplošne klime v neki namišljeni civilizaciji, ko so na vesoljske ladje vkrcali zaposlene v terciarnem sektorju in jih poslali kolonizirati nek drug planet, motil.
Ve se, da bi dandanes s svojim mogočnim peresom tja poslal zdraharje, ljudi z ekstremnimi in sebičnimi političnimi pogledi ter koruptivneže.
Ampak se je v svojem sarkazmu o izboljšanju vsesplošne klime v neki namišljeni civilizaciji, ko so na vesoljske ladje vkrcali zaposlene v terciarnem sektorju in jih poslali kolonizirati nek drug planet, motil.
Ve se, da bi dandanes s svojim mogočnim peresom tja poslal zdraharje, ljudi z ekstremnimi in sebičnimi političnimi pogledi ter koruptivneže.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!
#65W!

In še bi lahko našteval.
A to, da so jim belci odvzemali zemljo, ki so jo nekaj malega dobili v prejšnjem stoletju se ne da vrniti potomcem. Kako smo pa mi cerkvi vrnili gozdove, Beljski otok,.... kako smo mi avstrijskim potomcem vrnili graščine, hiše,.. Seveda se da in če bi bili normalni, bi lahko zadeve porihtali že zdavnaj, samo kaj ko prevlada želja za dobičkom, pohlep, egoizem,... in potem oni citirajo Jezus Kristusa, pa to je pa še najbolj smešno, jao in to 2000 let staro knjigo, medtem ko ti zgodovina v prejšnjih stoletjih ne pomeni nič, kaj stoletij 50 let nazaj.
Denacionalizacija je bila najvecja neumnost vseh casov
A bomo zemljo vracali indijancem ker potem je tudi crnci ne bi smeli imet niti belci
A bomo mi vrnili keltom ali gremo se nazaj
Ne mi debili smo se odlocli za neko fejk denacionalizacijo ki je bila posledica kot da pred tem sbet ni obstajal in ti se cjdis zakaj americani tega nocejo
Ker oni razumejo da so pred njimi in crnci bili drugi in potem je treba bit posten in dat cisto vso zemljo indijancem
Ampak kdo pa je bil pred njimi tam hmmmm
Morali nismo nic debili smo sprejeli tak zakon da smo to nardili
Fetus ni dojenček!
Kaj pa je pol baby shower zakaj ni fetus shower?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()

codeMonkey ::
codeMonkey je izjavil:
Kirku bi tezko dokazal da se moti, ker bi se pri njemu skoraj vedno koncalo pri bibliji za vecino tem. S takim nimas kaj debatirat. Potem pa ostane kaksna tema kot je "white guilt", ampak to tudi ni neko njegovo stalisce. Ze Zizek govori okoli da je BS. Kvote podobno.
Ko je imel debato o Južni Afriki je sam priznal, da ni zadosti poučen o vseh problemih doli in ni solil pameti nikomur. O stvareh v ZDA je vedel pač dovolj, saj je od debatiranja njihovih problemov živel in imel prepričanje verjetno o 99 % stvareh.
Kaj pa je takega vedel? Statistika je pac taka kot je. Brezposelnost med temnopoltimi je ogromna in od tu mnogo problemov. Je ponudil kaksno pametno resitev? To, da morajo postati na hard verni, sigurno ni prava stvar. In ko je debatiral, s kom je debatiral, ko je od tega zivel? S podcasterji in studenti... Bodimo posteni, zivel je od klikov, medtem ko debate in njegova stalisca niso vodila v nobena nova odkritja.
Se je pa sigurno dobro pocutil med studenti. Redno je "dokazoval" da so studentje tam glupi, kar je sigurno pomagalo pri prebolevanju tega, da ni bil sposoben zakljuciti studija, pa se fino je bilo za druzbena omrezja in oglede, ko jih je ujel nezrele in nepripravljene.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: codeMonkey ()

delavec44 ::
Mogoče je pa kateri glup študent zaradi njega začel bolj kritično razmišljati. Zgleda jih tega tam faksi ne učijo.

kuglvinkl ::
Najpogostejsa opicija je vedno zdruzen pro life in pro death penalty. Now go figure...
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()

Scaramouche3 ::
Najpogostejsa opicija je vedno zdruzen pro life in pro death penalty. Now go figure...
Sem proti smrtni kazni, ker je odrešitev tega sveta, resnična bolečina je trpeti v zaporu.
Bolj se republikanci bojijo da ga bo naslednji woke predsednik pomilostil.

kow ::
codeMonkey je izjavil:
Kaj pa je takega vedel? Statistika je pac taka kot je. Brezposelnost med temnopoltimi je ogromna in od tu mnogo problemov. Je ponudil kaksno pametno resitev?
Resitev je zelo preprosta. Naj nehajo voliti ANC. Najbolj normalna stranka v Juzni Afriki je DA (sam je kulturno precej "bela").
Ce se vrnemo na temo. Se vedno nic novega.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()

D3m ::
Zanimivo... Kirk je zmernež, Sanders in AOC pa skrajneža... al kako?
Meni je Bernie super. AOC pa premalo poznam.
Ti imaš nek fetiš na star folk vidim.
|HP EliteBook|R7 8840U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()

In še bi lahko našteval.
Denacionalizacija je bila najvecja neumnost vseh casov
A bomo zemljo vracali indijancem ker potem je tudi crnci ne bi smeli imet niti belci
A bomo mi vrnili keltom ali gremo se nazaj
Ne mi debili smo se odlocli za neko fejk denacionalizacijo ki je bila posledica kot da pred tem sbet ni obstajal in ti se cjdis zakaj americani tega nocejo
Ker oni razumejo da so pred njimi in crnci bili drugi in potem je treba bit posten in dat cisto vso zemljo indijancem
Ampak kdo pa je bil pred njimi tam hmmmm
Morali nismo nic debili smo sprejeli tak zakon da smo to nardili
Kaki dinozavri, govorim o državi USA kot obstaja danes v moderni dobi in to se je dogajalo tudi v prejšnem stoletju. Narediš korak naprej. Jaz samo predlagam, po vzoru Kirka in berem iz evangelija!
Mogoče pa se črnci prpravljajo, da vzamejo to na silo nazaj čez par let in še kaj več in bodo čez 50 let na forumih isto razglabljali, samo da v obratni smeri kaj veš. :D
Tako delajo nekatera afriška plemena, ki se borijo za izvore vode. Katera se bolj namnoži potem pobije drugo pleme, ki potem čaka spet kdaj se bo lahko maščevala, pa živijo tam že stoletja. Je pa zanimivo, da tistim, ki gre slabše rodijo več otrok, kot tistim, ki gre boljše, kot pri nas na Zahodu. Verjetno je to zakon preživetja, ki ga imamo v DNK.
Zgodovina sprememb…

Tako delajo nekatera afriška plemena, ki se borijo za izvore vode. Katera se bolj namnoži potem pobije drugo pleme, ki potem čaka spet kdaj se bo lahko maščevala, pa živijo tam že stoletja.
Si lahko bolj specificen o katerih plemenih govoris?
Ne vem, sem enkrat bral, tako na hitro se pa spomnim Tucov in Hutijev.

"enkrat brati" bom prevedel v "skoraj gotovo ni res"
Preveri ni problema. Lahko si že o teh dveh plemenih za začetek! ;)
Sicer pa ja, ne razumem najbolj desnicev Sloveniji, kako ne podpirajo zatiranih ljudi, se pravi črncev v USA, pa ravno oni najbolj vpijejo kaj so jim delali komunisti pri nas in kaj vse bi bili brez njih. :D

Ti si postavil trditev, ne jaz. Jaz pravim, da ti na besedo ne verjamem. Zdi se, da si prebral izmisljotino. Kar ti investiraj svoj cas, ce ti je pomembno.

Squirrel ::
Scaramouche3 je izjavil:
A lahko nehaš s takšnimi simpleton bedarijami?
Ja oni ziher razmišljajo, da ga bo, morilca, enkrat en predsednik pomilostil ... Ti se kar nekaj zmišjuješ človek. Boli njih politike en k... za to, takšne prebliske dobivajo samo simpletoni tvoje sorte.

Ti si postavil trditev, ne jaz. Jaz pravim, da ti na besedo ne verjamem. Zdi se, da si prebral izmisljotino. Kar ti investiraj svoj cas, ce ti je pomembno.
Sem ti dal primer Hutuje in Tucije in vode, za ostala imena se bom pa pozanima a velja, obljubim, to niti ni bil namen, namen je bil kaj se zgodi brez sprave, enega takega imamo tudi pri nas in vlačimo zgodbo ze veliko let, a ti dam tudi tukaj kako ime in primer?
Zgodovina sprememb…

TESKAn ::
Scaramouche3 je izjavil:
Ja oni ziher razmišljajo, da ga bo, morilca, enkrat en predsednik pomilostil ... Ti se kar nekaj zmišjuješ človek. Boli njih politike en k... za to, takšne prebliske dobivajo samo simpletoni tvoje sorte.
Mah, sej vemo, kjer predsednik zda tala pomilostitve obsojenim kriminalcem...projekcija, kot vedno.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Scaramouche3 je izjavil:
Trump je pomilostil določene, tako lahko oni svoje.
Ti si en težak blesavc če ne vidiš te povezave!
Shortly after being sworn in as president, Donald Trump granted clemency to Enrique Tarrio, the Proud Boys former chairman who received the longest sentence of those prosecuted for the Jan. 6 attack — 22 years — after being convicted of the rare charge of seditious conspiracy for the attack on the U.S. Capitol.
kaj misliš da bi na drugi strani naredili?
Za vas je on junak..

Squirrel ::
Moja trditev je, da si se nekaj tako butastega izmislil sam. Imaš kakšen vir, da jih je strah, da bo tega morilca en predsednik enkrat pomilostil?
Ajde, da te vidim. Vir?
A dejansko navajaš kakšne blesave pomisleke s strani republikancev, ali pa si se takšno bedarijo namislil sam? Ker to zveni res skrajno debilno. Da zato zahtevajo smrtno kazen, da ga ne bo "neki woke" predsednik enkrat pomilostil. A lahko človek izjavi še kaj bolj butastega?
Ajde, da te vidim. Vir?
A dejansko navajaš kakšne blesave pomisleke s strani republikancev, ali pa si se takšno bedarijo namislil sam? Ker to zveni res skrajno debilno. Da zato zahtevajo smrtno kazen, da ga ne bo "neki woke" predsednik enkrat pomilostil. A lahko človek izjavi še kaj bolj butastega?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Squirrel ()

Moja trditev je, da si se nekaj tako butastega izmislil sam. Imaš kakšen vir, da jih je strah, da bo tega morilca en predsednik enkrat pomilostil?
Ajde, da te vidim. Vir?
A dejansko navajaš kakšne blesave pomisleke s strani republikancev, ali pa si se takšno bedarijo namislil sam? Ker to zveni res skrajno debilno.
Zakaj bi rabil, sami to vedo, glede na to da vsaka stran ima pravico te moči!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Imigrantski val 2.0 (strani: 1 2 3 4 … 44 45 46 47 )Oddelek: Problemi človeštva | 308635 (206839) | Slopek |