Forum » Problemi človeštva » Charlie Kirk RIP
Charlie Kirk RIP
Temo vidijo: vsi

mr_chai ::
kirk je bil klasičen influencer na nivoju neke kurbe v kopalkah ki neki tam influenca.
To je mogoče res, ampak kaj ima to veze z umorom.
Pol lahko gremo okol pa posnajpamo vse instagramovke pa onlyfansice ?
Ne strinjam se z streljanjem na ljudi, četudi so bedaki.
To enostavno ni in ne sme biti sprejemljivo.
Vseeno pa kakih solz ne bom točil za njim. Sploh ker nam je sam povedal da je empatija precenjena, ubistvu izmišlena.
This is an excellent distraction from the Epstein files. The GOP are acting like outraged victims and banging drums...
It's a distraction and a rallying cry for the GOP. It also gives all sorts of excuses to the US Government if they choose to pursue matters like 'law and order' and 'public safety'. If they try to force law changes on the back of this (when they refused to make any changes after the murder of multiple school children), my cynicism is going to increase.
To je izvzeto izven konteksta in manjka par naslednjih stavkov njegove izjave, kjer pravi, da ima raje besedo "sympathy".
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mr_chai ()

GregiB ::
kirk je bil klasičen influencer na nivoju neke kurbe v kopalkah ki neki tam influenca.
To je mogoče res, ampak kaj ima to veze z umorom.
Veze ima toliko, da se iz njega dela mučenika, ki to ni. Lahko zadevo obračamo kot odojka na žaru, a Kirk je bil razdiralen člen ameriške in do neke mere svetovne politike in je reakcijo, do katere je žal prišlo, neprestano izzival. S svojim "talentom", da je znal nepripravljene, mimoidoče, ponavadi naivne razturavati s (editiranimi) floskulami in javnosti kazati, kako superiorna so njegova stališča, ni združeval ampak folk potiskal še bolj narazen.
Medtem, ko je bil ustreljen politični influencer, "darling" ene politične frakcije in idiot za drugo, je bilo letos že par schools strelanj z žrtvami med otroci, ki pač nimajo neke politične vrednosti... Zanje so zastave še vedno plapolale na vrhu droga
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

sirotka ::
Primerjaš javno osebo in (žal) anonimneže. Vedno bo neka javna, znana oseba bolj medijsko in kako drugače izpostavljena. Nedolgo nazaj je bila "poroka leta", ki je bila omenjena na vseh medijskih portalih, ko sem se ženil ja, tega ni bilo zasledit.
Folk ni potiskal bolj narazen, je pa bil nek svež veter v drugače enosmerno leve ameriške kampuse.
Folk ni potiskal bolj narazen, je pa bil nek svež veter v drugače enosmerno leve ameriške kampuse.

PovemVfaco ::
To je izvzeto izven konteksta in manjka par naslednjih stavkov njegove izjave, kjer pravi, da ima raje besedo "sympathy".
To dvoje pomen različno, dodatn kontekst tu ne pomaga kj dost. Koncept ga je motu. J pa fino zakluču
The same people who lecture you about 'empathy' have none for the soldiers discharged for the jab, the children mutilated by Big Medicine, or the lives devastated by fentanyl pouring over the border.
Spare me your fake outrage, your fake science, and your fake moral superiority.
Paše tudi fino zj v debate o jem.
V vsakmu primeru fajn, d je povedal da neke besede po njegovo povzročajo damage. Pa to masterdebater, k je oprerial "sam z besedam". Da neb kdo pomislu, d bi kire jegove besede povzročale kk damage. To je spet neprimern.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PovemVfaco ()

mtosev ::
https://www.nytimes.com/2025/09/14/us/k...
On Sunday, Mr. Cox said that Mr. Robinson's political ideology was "very different" from that of his conservative family.
"There clearly was a leftist ideology with this -- with this assassin," he said, citing the suspect's family and romantic partner as sources of that information.
On Sunday, Mr. Cox said that Mr. Robinson's political ideology was "very different" from that of his conservative family.
"There clearly was a leftist ideology with this -- with this assassin," he said, citing the suspect's family and romantic partner as sources of that information.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Ti s malo preveč enosmerno svež v glavo
Category:Christian universities and colleges in the United States @ Wikipedia

https://www.nytimes.com/2025/09/14/us/k...
Tt Cox je zanimiv, "dober" timing, skor tk ironičn lik ko čarli:
In February 2021, Cox signed a constitutional carry bill to allow individuals to carry a firearm in public without a permit, making Utah the 17th state to do so.

Sicer pa... glede na situacijo v politiki v ZDA ne bi bil nič presenečen, če bo prva, javnosti dana izjava Tylerja Robinsona kleče v oranžnem jopiču "Sem največji levičar od Marxa in Engelsa naprej..."

hahaha
Sicer pa... glede na situacijo v politiki v ZDA ne bi bil nič presenečen, če bo prva, javnosti dana izjava Tylerja Robinsona kleče v oranžnem jopiču "Sem največji levičar od Marxa in Engelsa naprej..."
Če bo enga transiča potunkal d ga je zmanipuliru, pa d ga zaprejo namest nega, bo dobu mogoč družbeno koristno delo, de naujo maga familije razdrl.

damirez ::
Človeka so ubil in cel svet je LEVICA vs DESNICA
Ni ne prvi ne zadnji politik v ameriki, ki je bil ustreljen. 4je predsedniki so bili ustreljeni. Pač to je njihova kultura, tko se Japonci sami fentajo in mnogi drugi, kot mi napreimer.
On je bil velik zagovornik te kulture, nošenja orožja in podobno.
Ni bil najjet ne s strani Bernie Sandersa in Luka Mesca, kot ni bil najet s strani Mari Le Pen in Janše. Pač random tip, ga je ustrelil.
Ni ne prvi ne zadnji politik v ameriki, ki je bil ustreljen. 4je predsedniki so bili ustreljeni. Pač to je njihova kultura, tko se Japonci sami fentajo in mnogi drugi, kot mi napreimer.
On je bil velik zagovornik te kulture, nošenja orožja in podobno.
Ni bil najjet ne s strani Bernie Sandersa in Luka Mesca, kot ni bil najet s strani Mari Le Pen in Janše. Pač random tip, ga je ustrelil.

sirotka ::
PovemVfaco je izjavil:
Ti s malo preveč enosmerno svež v glavo
Category:Christian universities and colleges in the United States @ Wikipedia
A bi rad, da ti zaploskamo? Seveda so tudi drugačne univerze tam, a večina večjih in bolj znanih je samo še za pranje glave in gender studies.

torj ni enosmerno, maš pranja možganov tebi všečnega z nosečimi devicami itd. cel kup od nekdaj, če ga nucaš. boli me k, če ploskaš al jodlaš zram, ko bedarije pišeš, to j tvoja stvar

delavec44 ::

no comment ::
Nič.
Tako kot ni bilo nič narobe z židi v Nemčiji v 30ih letih prej. stoletja. Težava je bila v nežidih.
Tako kot ni bilo nič narobe z židi v Nemčiji v 30ih letih prej. stoletja. Težava je bila v nežidih.

Seveda so tudi drugačne univerze tam, a večina večjih in bolj znanih je samo še za pranje glave in gender studies.
Le zakaj... ker "večje in bolj znane" so uspešne, ker delujejo v okolju, ki je prijazno razvoju in raziskavam. Sem že prilimal, kako zelo je liberalna Utah State Univesristy, kamor je za 1 semester, med COVIDom hodil strelec...
In zakaj Trumptarde tako zelo motijo fakultete in kobajagi "pranje glave"? Je Trump predvčerajšnjem sam potrdil... "Smart people don't like me"... Cilj desne klike je čim večja populacija neizobraženih, nekritičnih volilcev, ki jim je "critical thinking" čimbolj oddaljen... V smislu, bomo mi razmišljali namesto tebe...

PovemVfaco je izjavil:
Fen čarlija pa šapirota pa rogana pa petersona si, pa n veš kk debata funkcionira. Kk presenetljivo, ka si jih gledu 10 let brezveze.
Lepo, ampak začel si pa z:
PovemVfaco je izjavil:
dobil so vsaj nekaj. Preveč? si jim fouš? Ka so dobl črnci?
To ni debata ampak provokacija. Zakaj bi z nekom takim želel debatirati, ki že na prvo žogo uporablja retoriko iz osnovne šole.

In kaj je narobe, če je levičar?
Zate in zame je povsem vseeno. O ameriških desničarjih in njihovih simpatizerjih se moje mnenj ni popolnoma nič spremenilo. Ja pa "narobe", da če levičar to, da prilije olja na ogenj, ki ga desničarji kurijo proti vsemu, kar ni MAGA... Da bodo ja erbi et orbi pokazali, kdo je kobajagi stranka pravice in kdo stranka kriminala...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GregiB ()

D3m ::
Je Trump predvčerajšnjem sam potrdil... "Smart people don't like me"... Cilj desne klike je čim večja populacija neizobraženih, nekritičnih volilcev, ki jim je "critical thinking" čimbolj oddaljen... V smislu, bomo mi razmišljali namesto tebe...
To me spominaj na tale primer:
https://onaplus.delo.si/aktualno/maloma...
Toliko o "visoki izobrazbi". :D
|HP EliteBook|R7 8840U|

Lej, cherry picking je vse OK... če hočeš na treh primerih dokazovati nekaj, kar je diametralno splošnemu prepričanju... naj bo... če si s tem zadovoljen... great. Ampak... med inteligenco, razgledanostjo, sposobnostjo kritičnega razmišljanja in stopnjo izobrazbe prav po celem svetu obstaja močna koleracija... Vegancem navkljub.

In kaj je narobe, če je levičar?
Zate in zame je povsem vseeno. O ameriških desničarjih in njihovih simpatizerjih se moje mnenj ni popolnoma nič spremenilo. Ja pa "narobe", da če levičar to, da prilije olja na ogenj, ki ga desničarji kurijo proti vsemu, kar ni MAGA... Da bodo ja erbi et orbi pokazali, kdo je kobajagi stranka pravice in kdo stranka kriminala...
Lahko da danes res desničarji malo porivajo nazaj. Je pa to vse posledica večletne nadvlade levice in porivanja njihove agende v ospredje kot edine pravilne. Vključno s cancel culture in pohabljanjem otrok.

Lej, cherry picking je vse OK... če hočeš na treh primerih dokazovati nekaj, kar je diametralno splošnemu prepričanju... naj bo... če si s tem zadovoljen... great. Ampak... med inteligenco, razgledanostjo, sposobnostjo kritičnega razmišljanja in stopnjo izobrazbe prav po celem svetu obstaja močna koleracija... Vegancem navkljub.
OBA sta bila visoko izobražena.
What are the odds.
|HP EliteBook|R7 8840U|

PovemVfaco je izjavil:
Fen čarlija pa šapirota pa rogana pa petersona si, pa n veš kk debata funkcionira. Kk presenetljivo, ka si jih gledu 10 let brezveze.
PovemVfaco je izjavil:
To ni debata ampak provokacija. Zakaj bi z nekom takim želel debatirati, ki že na prvo žogo uporablja retoriko iz osnovne šole.
Ja prašam, oni so dobl kazino, ti pa ne, sj je pa kr pogosto mnenje, da so mende manjšine priviligirane. Č to resno misli dost ljdi, ka je pol retorika tu kriva? Če se ti zdi to taka glupost, da te žali, pol mava v resnic ist mnenje glde tele malenkosti. Če pa neko užaljenost špilaš, k te je strah pravo mnenje povedat, pa tud ok, bmk.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PovemVfaco ()

no comment ::
Če bi takrat vprašal kaj si mi, izobraženi, mislimo o starših, ki so anticepilci in ne cepijo svoji otrok, tako kot ta dva starša...
... nas itak ne bi hotel poslušati.
Imam prav ali imam prav?

Grimnir3 ::

Mogoče sem spregldal, ampak Trump zagotovo tudi spušča zastave na pol droga za tale par?
Glede na to da sta bila ubita dva, bi morala biti ogorčenost trumpa kar dvojna.
Zakaj pa pes?
|HP EliteBook|R7 8840U|

Grimnir3 ::

Mogoče sem spregldal, ampak Trump zagotovo tudi spušča zastave na pol droga za tale par?
Bila sta demokrata in Trump ne čuti empathy, ker nista bila njegova privrženca

PovemVfaco je izjavil:
PovemVfaco je izjavil:
PovemVfaco je izjavil:
Ja prašam, oni so dobl kazino, ti pa ne, sj je pa kr pogosto mnenje, da so mende manjšine priviligirane. Če se ti zdi to taka glupost, da te žali, pol mava v resnic ist mnenje glde tele malenkosti. Če pa neko užaljenost špilaš, k te je strah pravo mnenje povedat, pa tud ok, bmk.
Sem že v startu napisal. Premalo so dobili. Pa ne zato ker so manjšina, te so ponekod res neupravičeno priviligirane.

Bila sta demokrata in Trump ne čuti empathy, ker nista bila njegova privrženca
damage povzročaš, j reku čarli

nejclp ::
Zakaj pa pes?
Ker Trump pacienti očitno sovražijo tudi živali.
ker so psi potencialno nevarni. Kristi Noem jih preventivno fenta, ko so še mladiči. MAKE AMERICA SAFE AGAIN
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejclp ()

111111111111 ::
Veze ima toliko, da se iz njega dela mučenika, ki to ni. Lahko zadevo obračamo kot odojka na žaru, a Kirk je bil razdiralen člen ameriške in do neke mere svetovne politike in je reakcijo, do katere je žal prišlo, neprestano izzival. S svojim "talentom", da je znal nepripravljene, mimoidoče, ponavadi naivne razturavati s (editiranimi) floskulami in javnosti kazati, kako superiorna so njegova stališča, ni združeval ampak folk potiskal še bolj narazen.
Medtem, ko je bil ustreljen politični influencer, "darling" ene politične frakcije in idiot za drugo, je bilo letos že par schools strelanj z žrtvami med otroci, ki pač nimajo neke politične vrednosti... Zanje so zastave še vedno plapolale na vrhu droga
Razdiralen? Eni pa pravijo, da je pomagal, da je Trump zmagal. :D
Torej je bil združevalen.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

kow ::
Tema je spet zajadrala v cudne vode. So o morilcu kaksne nove uradne informacije? (motivacija ipd.)

Tema je spet zajadrala v cudne vode. So o morilcu kaksne nove uradne informacije? (motivacija ipd.)
Ga še tepemo, pa hudir še kr molči....

ripmork ::

kow ::
Kolk gonje okoli brezveznega influencerja iz ZDA.
Velika vecina nas je "brezveznih". Tudi vecina znanih ljudi. To ni ravno argument.
Ampak ja, se strinjam. Kirk je bil influencer v kulturni/ideoloski vojni, ki poteka v ZDA. Neka strasna inteligenca seveda ni bil. Mislim, kdo pa je.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()

Scaramouche3 ::
Kolk gonje okoli brezveznega influencerja iz ZDA.
Velika vecina nas je "brezveznih". Tudi vecina znanih ljudi. To ni ravno argument.
Ampak ja, se strinjam. Kirk je bil influencer v kulturni/ideoloski vojni, ki poteka v ZDA. Neka strasna inteligenca seveda ni bil. Mislim, kdo pa je.
Bolj se gre za princip,ki bi ga v nasprotnem,da bi nekdo ubil pomembno osebo levice, zelo hitro pojasnili.
Kaj če zdaj druga stran isto naredi?

Se najbolj cuden je motiv: "da mu je sel na zivce". Ponavadi gre vsaj za kaksen konkreten spor, da pride do umora.
Seveda je mogoče,da je nekdo rekel,da pa ekscentričen tip z opico že ne bo moj predsednik, po drugi strani,pa v živo še nisem imel pogovor, kjer nekdo misli,da ga je ubil nek posameznik, vsi mislijo država..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Scaramouche3 ()

nejclp ::
Na, pa je šel kramberger. zgleda udbomafija.
back to topic, tole je charlie 4 leta nazaj govoril, kaj bo, če Biden zmaga. preroško. zgleda ni glih verjel, kar je govoril, sicer bi bil bolj previden
back to topic, tole je charlie 4 leta nazaj govoril, kaj bo, če Biden zmaga. preroško. zgleda ni glih verjel, kar je govoril, sicer bi bil bolj previden
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejclp ()

Vseeno pa kakih solz ne bom točil za njim. Sploh ker nam je sam povedal da je empatija precenjena, ubistvu izmišlena.
Če že limaš citate, vsaj pošteno celega prilimaj. Se precej drugače bere, ko je v celem kontekstu prikazano, kajne?
Ne, s ne kaj dosti. Čarlija je tk motu koncept empatije, d si je spotoma mogu zmisnlt nek BS, kk beseda ni ok pa kako škodo povzroča. Ta beseda povzroča škodo, je reku demokratični debater.
Debato o empatiji je pa pol zakluču s tem nasledn dan:
The same people who lecture you about 'empathy' have none for the soldiers discharged for the jab, the children mutilated by Big Medicine, or the lives devastated by fentanyl pouring over the border.
Spare me your fake outrage, your fake science, and your fake moral superiority.
Spet ena iz katere loh črpajo njegovi fani dons, če majo slučajn kke pripombe na nežalovanje drugih.

paradajzos ::
Kdo je sploh Charlie Kirk? Sosed? Jaz sploh ne bi vedel zanj, če mi ne bi pred kakšnim mesecem ali dvema moji mladoletni otroci povedal, kolk jim gre na živce en butast tip Kirk na utubu

DarwiN ::
motiv: "da mu je sel na zivce".
Kdo to pravi? Motiv še ni znan. V Swampu, FBI-ju in Fake Newsu trenutno koordinirano kuhajo zgodbico v smislu, da je tip imel trans-bejbo in posledično začel simpatizirat s transiči.. Klasičen covfefe učinek, ko desničar dojame krivico šele takrat, ko se ga osebno dotakne. Splav je ok šele, ko ljubica zanosi.. Geji so ok šele, ko sin stopi iz omare.. Kovid cepivo bi trumptard vzel šele, ko se znajde priklopljen na ventilator, Transiči so ok šele, ko se v transiča nehote zaljubiš. itd.
In tako naj bi Tyler dojel, kakšna krivica se dogaja transičem in kakšna prasica je Charlie, ki je med drugim dejal: Stoning gay people is "God's perfect law", There's a direct connection to inflation and the trans issue. , We should have "just took care of" trans people, "We need to have a Nuremberg-style trial for every gender-affirming clinic doctor".
Ampak to je vse vzeto iz konteksta, bodo rekli kolegi trumptardi in desničarji splošno. :D
No, in tako naj bi se Tylerju odfukalo. Če imaš neko osebo rad in je ta tarča takšnega sovraštva, da jo neka vplivna oseba želi takorekoč eliminirat z obličja Zemlje...
Takšna je vsaj zaenkrat teorija glede motiva, oziroma tako jo jaz interpretiram.. Še vedno močno dvomim v to teorijo, ampak če bodo dejansko prišli trdni dokazi, se bom mogoče opravičil, ali pa posegel po MAGA taktiki, ki narekuje, da ne smeš nikoli priznat krivde za nič in se nikoli opravičit.

You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()

paradajzos je izjavil:
Kdo je sploh Charlie Kirk? Sosed? Jaz sploh ne bi vedel zanj, če mi ne bi pred kakšnim mesecem ali dvema moji mladoletni otroci povedal, kolk jim gre na živce en butast tip Kirk na utubu
Vidš, k maš skrajno levakarske otroke. Če bi bil pravi magovc, bi jim dal orožje v roke, da bi jim to zbil te neumnosti iz glave, d je s čarlijem kj narobe

PovemVfaco je izjavil:
paradajzos je izjavil:
Vidš, k maš skrajno levakarske otroke. Če bi bil pravi magovc, bi jim dal orožje v roke, da bi jim to zbil te neumnosti iz glave, d je s čarlijem kj narobe
Mogoče še bolje, dati orožje,da ubijejo desničarja in pokažejo kako je orožje narobe...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Wokizem kot element TV serij (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Sedem umetnosti | 25250 (21199) | Bosnic |