Forum » Problemi človeštva » Charlie Kirk RIP
Charlie Kirk RIP

NuMaN ::
Torej še enkrat za kristjane oz naše Katolike v Sloveniji:
Katoličani:
Papež je v Katoliški cerkvi vrhovni pastir in učitelj.
Verniki naj bi priznavali njegovo avtoriteto na področju vere in morale.
Po katoliškem nauku velja dogma nezmotljivosti papeža (ex cathedra) - ko uradno razglasi nauk na področju vere in morale, ga morajo katoličani sprejeti kot obvezujočega.
V praksi pa marsikateri katoličan ne sledi vsem papeževim naukom - kar je cerkveno gledano greh ali neposlušnost.
Zato pa imajo katoliki praktično zadevico, imenovano spoved.

Pac-Man ::
Ko so piflarski beli tipi ugotovili, da je tudi morilec enak piflarski beli tip kot oni, so se odločili, da v bistvu ni odgovoren za svoja dejanja, in da so namesto njega pravi zlobneži nekakšne nejasne pokvarjene 'sile', ki so ga pripravile do tega, kar je naredil.
Tako neverjetno prozorno.
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.

delavec44 ::
Izmečka sta oba!
Saj to ti govorimo. Morilce in debaterje mečeš v isti koš. Kot en skrajnež. Vsi, ki mislijo drugače kot ti, so izmečki in najslabše kar premore človeštvo. Tako črnobelo razmišljanje ni zdravo. Z razlogom imajo različni zločini različno težke kazni, ene zadeve pa pač niso zločin.

DarwiN ::
Charlie je s svojimi debatami posredno povzročil nepredstavljivo, a neizmerljivo količino trpljenja, vključno s smrtnimi žrtvami!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()

Tudi Charles Manson denimo ni nikogar ubil, pa so ga vseeno zaprli doživljenjsko... Ker so mu dokazali, da je neposredno povzročil direktno trpljenje.. Za razliko od Charlija! Bottom line pa je, da sta bila oba izmečka. :D
Nekdo, ki ves čas vozi 200km/h, a doslej ni še nikogar povozil, je kaj? Izmeček, a ne?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()

PovemVfaco ::
Clarlie je bil climate change denier.
Kirk denied the climate crisis, supported fossil fuels
![]()
Dobr, to ni tk zanimivo. Če se je že navdušval nad javnimi eksekucijam, podpiru, d ma vsak psiho orožje, pa sovražu empatijo, p je vse to nekak usekal pr njegovi smrti, pa vsj jegovga trupla ni pol še tornado v luft vrgu al pa poplava odplaknila, t bi blo pa že preveč.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PovemVfaco ()

lynxslo5 ::
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

https://x.com/whstancil/status/19672430...
Ko so piflarski beli tipi ugotovili, da je tudi morilec enak piflarski beli tip kot oni, so se odločili, da v bistvu ni odgovoren za svoja dejanja, in da so namesto njega pravi zlobneži nekakšne nejasne pokvarjene 'sile', ki so ga pripravile do tega, kar je naredil.
Tako neverjetno prozorno.
Ja, č musk prav d so ga zlobne sile zmanipulirale, pol pač mormo sprejet, d ni tok kazensko odgovorn in mora dobt blago kazen. Kaznovat mormo besede pa razmišljanje zlobnih sil, k manipulirajo, nmest da bi demokratično masterdebatale.
Zgodovina sprememb…

111111111111 ::
Izmečka sta oba!
Kako je lahko zate nekdo, ki debatira, daje izjave, razmišlja... Izmeček.
Kje imaš logiko. Torej so OK, samo tisti, ki govorijo tako kot je tebi všeč.
Jaz se s Kirkom nisem strinjal glede splava, vere in goreče podpore Trumpu, drugače pa je tip povedal nekaj izredno zanimivih stvari za razmišljanje.
Ampak ja... Ekstremisti ste in boste ostali ekstremisti.
Izmečke imaš tudi vseh različnih sort in oblik, ali pač? Trump tudi ni nobenega ubil, pa je ravno tako izmeček. Drži?
Charlie je s svojimi debatami posredno povzročil nepredstavljivo, a neizmerljivo količino trpljenja, vključno s smrtnimi žrtvami!
Neizmerljivo, nepredstavljivo... Kako lepo argumentirano. Tvoji logiki ne more nihče oporekat. :D
Desnica organizira vigilije, levica pa požiga mesta. Razlika je očitna.
Ena boljših zadnje čase.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()

111111111111 je izjavil:
Desnica organizira vigilije, levica pa požiga mesta. Razlika je očitna.
Ena boljših zadnje čase.
S strinjam, bojo tile mal svečke prižigal, da si operejo duše

mtosev ::
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()

lynxslo5 ::
Zame sta inteligentna republikanca Liz Cheney in Arnold Schwarzenegger. Arnolda sem celo poslušal in je normal human being. Kirk je bil samo glup MAGA.
Inteligenten Republikanec je Thomas Massie, samo ti še nisi za njega slišal.
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: jest10 ()

no comment ::
111111111111 je izjavil:
Ena boljših zadnje čase.
En boljših zadnjih dni je tista kjer swamp pripravlja črne liste ljudi, ki se obnašajo podobno neprimerno kot se je novi mučenik celotno življenje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: no comment ()

Zame sta inteligentna republikanca Liz Cheney in Arnold Schwarzenegger. Arnolda sem celo poslušal in je normal human being. Kirk je bil samo glup MAGA.
Zame so pa Ben Shapiro, Joe Rogan, Matt Walsh, Jordan Peterson. Tudi Charlie Kirk je imel par dobrih točk. Vsekakor pa noben od teh ni glup.

Mato989 ::
Lahko me obtožijo levičarstva, vendar je zadeva čisto kapitalistična, torej delo za pošten denar in povrnjen dolg za nazaj. Trenutno Trump vodi največji proračun države v zgodovini človeštva, ta denar in državo ni polnil Trump niti njegovi predniki, pač pa predniki Georga Floyda, ki za delo niso dobili pošteno plačilo.
Kaj ti potem preostane v zivljenju ko vidiš kdo ti je ukradel državo, proračun in stavbe, zemljo, drugega kot droge in kriminal.
Pri nas se že pošten privatnik zapije in fenta, če gre firma v nič zaradi dolgq. Ko bodo turbo kapitalisti vrnili nakradeno črncem, takrat pa bo možen stavek, enake možnosti za vse.
250 let so jim zastonj delali, da bo sedaj prišel Trump, Kirk, Musk,... in bodo pametni.
Ok povrnemo vse ko vsak dokaze vsako uro koliko jeoddelale ce be morejo z natancnostjo kot je treba danes ne velja
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zame so pa Ben Shapiro, Joe Rogan, Matt Walsh, Jordan Peterson. Tudi Charlie Kirk je imel par dobrih točk. Vsekakor pa noben od teh ni glup.
Na hitro pogledal. Not my type of folk. Bom ostal pri Liz in Arnoldu.

Lahko me obtožijo levičarstva, vendar je zadeva čisto kapitalistična, torej delo za pošten denar in povrnjen dolg za nazaj. Trenutno Trump vodi največji proračun države v zgodovini človeštva, ta denar in državo ni polnil Trump niti njegovi predniki, pač pa predniki Georga Floyda, ki za delo niso dobili pošteno plačilo.
Kaj ti potem preostane v zivljenju ko vidiš kdo ti je ukradel državo, proračun in stavbe, zemljo, drugega kot droge in kriminal.
Pri nas se že pošten privatnik zapije in fenta, če gre firma v nič zaradi dolgq. Ko bodo turbo kapitalisti vrnili nakradeno črncem, takrat pa bo možen stavek, enake možnosti za vse.
250 let so jim zastonj delali, da bo sedaj prišel Trump, Kirk, Musk,... in bodo pametni.
Ok povrnemo vse ko vsak dokaze vsako uro koliko jeoddelale ce be morejo z natancnostjo kot je treba danes ne velja
Pa začnimo z Azteki, Maji, Inki, Inuiti, Cherokee, Navajo, Sioux, Irokezi, Apache, Comanche, Hopi. Tistih par kazinojev, ki so jih dobili ni nič.
Na hitro pogledal. Not my type of folk. Bom ostal pri Liz in Arnoldu.
Saj kul. Verjamem, da tudi midva nimava dosti skupnega.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()

111111111111 je izjavil:
Neizmerljivo, nepredstavljivo... Kako lepo argumentirano. Tvoji logiki ne more nihče oporekat. :D
Ja.. En primer. Bom spet izvlekel moj fascinanten grafikon, ki kaže, kako so potem, ko so cepiva postala vsesplošno dostopna, trumptardi začeli umirat ~3x hitreje od razumnih ljudi:
In Kirk je bil s svojimi milijoni sledilcev eden večjih glasov pri demoniziranju cepiva in boja proti kovidu. Pa ti meni povej, koliko ljudi je Charlie Kirk posredno pobil s svojim "nedolžnim debatiranjem"? Pa ne moreš reči 0, ker potem so enako nedolžni tudi ostali influencerji in politiki, ki so zanikali znanost, širili teorije zarot in dezinformacije, promovirali hydroxycloriquine in konjske paste. Pa vendar so njihovi sledilci umirali 3x hitreje. Nekdo posredno nosi to krivdo, a ne? Ali pa je šlo zgolj za drugačno mnenje? Drugačno mnenje, ki je privedlo do kupa trupel?
Se pravi, če pozabimo na vse ostale škodljive poglede, ki jih je Kirk širil, in se osredotočimo zgolj na ta en primer cepiv: koliko ljudi je posredno pobil Charlie po tvojem mnenju?
Neizmerljivo število?

We don't yet know what motivated the person who shot and killed Charlie Kirk, but this kind of despicable violence has no place in our democracy. Michelle and I will be praying for Charlie's family tonight, especially his wife Erika and their two young children.

PovemVfaco je izjavil:
Pa začnimo z Azteki, Maji, Inki, Inuiti, Cherokee, Navajo, Sioux, Irokezi, Apache, Comanche, Hopi. Tistih par kazinojev, ki so jih dobili ni nič.
dobil so vsaj nekaj. Preveč? si jim fouš? Ka so dobl črnci? Pištole pa droge? desegregacija j bla že preveč za kake čarlije
Še prebrati ne znaš kaj sem napisal.

Zgodovina sprememb…

Zgodovina sprememb…

PovemVfaco je izjavil:
S strinjam, bojo tile mal svečke prižigal, da si operejo duše
Ti si ena svečka.
kirk je bil klasičen influencer na nivoju neke kurbe v kopalkah ki neki tam influenca.
Važno da si ga mečete na roke pri Janševih prostitutkah, nimate pa težav drugih označevati za kurbe.
Zgodovina sprememb…

fur80 ::
Nič ne boma ti in jaz kaj vračala, bodo pa MAGA skrajni desničarji počasi razmislit kako in kaj! ;)
Takole gre sem ti malo pripravil, če se ti da brati, da boš malo bolje razumel preverznost Trumpa in skrajne desnice v USA.
Suženjstvo kot osnova južnega gospodarstva
Glavne kulture: bombaž, tobak, sladkor, indigo.
Bombaž: Po letu 1793, s prisotnostjo Eli Whitneyjevega separaterja bombažnih semen, je bombaž postal glavni izvoz ZDA.
Južna plantažna gospodarstva so bila popolnoma odvisna od prisilnega dela sužnjev.
Delež BDP: v začetku 19. stoletja je bombaž predstavljal do 50 % američnega izvoza. Brez suženjstva bi bil to praktično neizvedljiv obseg proizvodnje.
Sužnji in industrijski razvoj
Suženjsko delo ni koristilo samo agrarno.
Kapital, ustvarjen z neplačanim delom sužnjev, je financiral industrijo na severu, npr. tekstilne tovarne v New Englandu.
Pomagalo je pri razvoju ameriškega bančništva, ladjarstva in trgovine.
Število in produktivnost
Leta 1860 je bilo v ZDA približno 4 milijone sužnjev.
Vsak je delal ~75 ur/teden, kar pomeni ogromen volumen dela – brezplačno.
Po modernih ocenah je vrednost njihovega dela v današnjih dolarjih bila več sto milijard USD letno.
Globalni vpliv
Bombaž iz suženjskih plantaž je bil ključen za britansko in evropsko tekstilno industrijo.
ZDA so postale glavni dobavitelj bombaža za svetovne trge, kar je pospešilo industrijsko revolucijo v Evropi.
Povzetek
Sužnji so bili osnova južnega gospodarstva, ključni za ameriški izvoz in industrijski kapital.
Brez suženjstva bi se ekonomski razvoj ZDA upočasnil za desetletja.
Suženjsko delo je ustvarilo bogastvo za lastnike in finančne institucije, hkrati pa je omogočilo širšo industrijsko rast v severnih državah.
Nakar v industrijsko revolucijo v USA pride Trump, nevedoč kdo je pripomogel z zastonj delom, da je on lahko potem zadnjih 50 let pobiral smetano. V prejšnem stoletju niso mogli do šolanja, do dobrih služb, niti na avtobusu niso smeli sedeti z belci.
Nakar jim zadnjih nekaj 10 let dajo pravice in pričakujejo, da bodo imeli denar za šolstvo, dobre službe, da bo denar za hiše, za ranče, za golf, da bo za zdravstvo, ter da bodo vesel srednji razred USA-ja!
In potem tale Kirk, ki seveda ne bi smel umreti, skače ven z teorijami zarot, krščanskih vrednot in svojo sovraštvo, da različnih degrediranih skupin v USA.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()

Se pravi, če pozabimo na vse ostale škodljive poglede, ki jih je Kirk širil, in se osredotočimo zgolj na ta en primer cepiv: koliko ljudi je posredno pobil Charlie po tvojem mnenju?
Neizmerljivo število?
Nobenega. JAz sem zagovarjal cepiva, sem posredno ubil Katjo?
Barak Obama na x
We don't yet know what motivated the person who shot and killed Charlie Kirk, but this kind of despicable violence has no place in our democracy. Michelle and I will be praying for Charlie's family tonight, especially his wife Erika and their two young children.
Primeren komentar, tudi če se s človekom ne strinjam. Ostale budale tu na forumu, pa privoščijo človeku, ki je debatiral, smrt.
PovemVfaco je izjavil:
Fen čarlija pa šapirota pa rogana pa petersona si, pa n veš kk debata funkcionira. Kk presenetljivo, ka si jih gledu 10 let brezveze.
Nimaš pojma keyboard warriror.
Zgodovina sprememb…

111111111111 je izjavil:
Primeren komentar, tudi če se s človekom ne strinjam. Ostale budale tu na forumu, pa privoščijo človeku, ki je debatiral, smrt.
Noben mu ni tu privošču smrti. Samo debatiramo, če ni sam sebi privošču smrti glde na svoje izjave. Točno take. Čarli je spodbuju debato zj pa njemu n čast debatiramo.
Zgodovina sprememb…

Scaramouche3 ::
In potem tale Kirk, ki seveda ne bi smel umreti, skače ven z teorijami zarot, krščanskih vrednot in svojo sovraštvo, da različnih degrediranih skupin v USA.
Bodo tudi črnci ki so imeli
Unveiling History: The First Black Slave Owners
Samo 6% je šlo v Ameriko!
https://www.youtube.com/shorts/9ZoCYsuh...
Shocking: Native Americans owns black slaves too!
https://www.youtube.com/shorts/dXqwfrI4...
Native American - SLAVE OWNERS - Forgotten History
By 1830, there were 3,775 black (including mixed-race) slaveholders in the South who owned a total of 12,760 slaves; the Southern slave population at the time was around 2.3 million people. 80% of the black slaveholders were located in Louisiana, South Carolina, Virginia and Maryland.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Scaramouche3 ()

111111111111 je izjavil:
Neizmerljivo število?
Nobenega. JAz sem zagovarjal cepiva, sem posredno ubil Katjo?
Ne, nisi! Ti si sledil priporočilom stroke in ravnal moralno, da bi preprečil trpljenje in umiranje. The rest je splet nesrečnih okoliščin, saj živimo v nepopolnem svetu in je vsak človeški organizem drugačen.
Podobno kot kadar se ustaviš na semaforju, a ti ravno v tistem trenutku odpovedo zavore na novem avtomobilu in se zaletiš Katji v rit. Nisi kriv, a ne?
Kaj pa nekdo, ki ima milijone privržencev in jih uči, da so zavore nepokvarljive, da tehnični pregledi niso potrebni, da ni treba imet vozniškega izpita, da ne rabiš upoštevat cestnih predpisov (kot to počnejo sovreign citizensi v ZDA in drugod). In se potem ti privrženci rutinsko zaletavajo Katjam v rit!!
See the difference?

Zgodovina sprememb…

PovemVfaco je izjavil:
Dobr, skaramuš, pol pa nej dajo indijanci, ko pridejo na oblast v ZDA, reparacije potomcm črnih sužnjev z imeni ležeči volk, sneta sekira, apači pa tk naprej, anglosi pa jacksonom, thomasom, washingtonom pa tk naprej. Kolk jih je, jih je. Nima nben nič prot, razn če maš ti. Js k slovan se res nam sekiru za tošle anglosov v amerik.
Dokler naši liberali ne kopirajo amerov in v imenu white guilt uveljavljajo nenehne migracije, ki jih brez teh zločinov nebi, tud jaz nebi sekiru!

Scaramouche3 je izjavil:
Bodo tudi črnci ki so imeli
Unveiling History: The First Black Slave Owners
Samo 6% je šlo v Ameriko!
https://www.youtube.com/shorts/9ZoCYsuh...
Shocking: Native Americans owns black slaves too!
https://www.youtube.com/shorts/dXqwfrI4...
Native American - SLAVE OWNERS - Forgotten History
By 1830, there were 3,775 black (including mixed-race) slaveholders in the South who owned a total of 12,760 slaves; the Southern slave population at the time was around 2.3 million people. 80% of the black slaveholders were located in Louisiana, South Carolina, Virginia and Maryland.
Brezveze iščeš dlako v jajcu, ker ti ne pomaga nič. 12 000 ni nič (Leta 1860 je bilo v ZDA približno 4 milijone sužnjev.), seveda so bili neke majše razlike, ampak bistvo obstaja. Amerika je bila velika, seveda niso vsi črnci vsepovsod enaki, še dolenjski in prekmurski cigani so si različni. Bistvo je, so za današnji razvoj USA veliko naredili tile črnci, ki jih sedaj Trumpek daje v nič, kot kriminlce, kateri predniki bi moralali zaradi dela in prispevka v Ameriško državo, biti med najrazvitejšimi v USA, so pa na dnu lestvice.
Zakaj so na dnu lestvice? Noben MAGA me ne bo prepričal, da zaradi sebe. In sedaj ti MAGO-vci ne bi obdavčili bogatih in plačali zdarvstveno zavarovanje najrevnejšim, ki si ga ne morejo privoščit, čeprav delajo, medtem ko so jim ti reveži prej 250 let in več, zastonj spravljali državo tja kjer je danes, #1
Zgodovina sprememb…

.
Zakaj so na dnu lestvice? Noben MAGA me ne bo prepričal, da zaradi sebe. In sedaj ti MAGO-vci ne bi obdavčili bogatih in plačali zdarvstveno zavarovanje najrevnejšim, ki si ga ne morejo privoščit, čeprav delajo, medtem ko so jim ti reveži prej 250 let in več, zastonj spravljali državo tja kjer je danes, #1
Seveda imajo prav iskat neke reparacije,samo problem je da je po suženjstvu prišlo not veliko črncev iz afriških držav,ki so te črnce sami prodajali.
Težko ob ugotoviti, kdo so tisti, ki to res zaslužijo, ker določeni so bili sužnji in potem postali sužnjelastniki, veliko jih nikoli ni bilo sužnjev, pa so prišli potem.
Kaj če so mešani, ali plačaš samo polovico reparacij?
Bodo tudi Indijanci,ki so imeli črnce kot sužnje plačali?

Scaramouche3 je izjavil:
.
Seveda imajo prav iskat neke reparacije,samo problem je da je po suženjstvu prišlo not veliko črncev iz afriških držav,ki so te črnce sami prodajali.
Težko ob ugotoviti, kdo so tisti, ki to res zaslužijo, ker določeni so bili sužnji in potem postali sužnjelastniki, veliko jih nikoli ni bilo sužnjev, pa so prišli potem.
Kaj če so mešani, ali plačaš samo polovico reparacij?
Bodo tudi Indijanci,ki so imeli črnce kot sužnje plačali?
A zj boš jamru, kk se nič ne da pogruntat kdo j potomc čigavih sužnjev, a prlepš video, kk so vse pogruntal. Praši unga eksperta v videu, ka bi blo po jegovem smiselno, ne tu jamrat na zalogo.

PovemVfaco je izjavil:
A zj boš jamru, kk se nič ne da pogruntat kdo j potomc čigavih sužnjev, a prlepš video, kk so vse pogruntal. Praši unga eksperta v videu, ka bi blo po jegovem smiselno, ne tu jamrat na zalogo.
Lej ne moreš kar vsem dajat, sodišče je točna veda.
Tudi nekaj deset tisoč ljudi, ki so imeli sužnje ni malo.
Kot drugo, kako boš določil, kaj dobijo, kok jim moraš dati, če je nekdo par generacij po tem?
https://www.youtube.com/shorts/W_TkGED8...

PovemVfaco je izjavil:
J nj se s tem sodišča ukvarjajo, "sodišče je točna veda", tvoji izgovori pa izgovori politke pa campus masterdebaterjev so pa neki počez. Pa tud ne sodijo najbolj v debato o čarliju. Mogoče bi bolj sodl sem, če ni bla že desegregacija narobe, pa kk bi čarli to drgač veleumno zrihtu, mogoče z javnimi usmrtitvami, k bi otroc gledal
Lej sej jest sem za to da jim pomagajo,samo kako? Kok denarja? Dej ti povej?

PovemVfaco je izjavil:
Povj ti, ko te skrbi white guilt pa tošli anglosov, da ne bo preveč, mn se ne da izgovorv več poslušat
Ti si nula v tej debati, tko da nimaš ti kej govort o izgovorih..
Raje poslušaj izobražene črnce o tej temi!

Scaramouche3 je izjavil:
PovemVfaco je izjavil:
J nj se s tem sodišča ukvarjajo, "sodišče je točna veda", tvoji izgovori pa izgovori politke pa campus masterdebaterjev so pa neki počez. Pa tud ne sodijo najbolj v debato o čarliju. Mogoče bi bolj sodl sem, če ni bla že desegregacija narobe, pa kk bi čarli to drgač veleumno zrihtu, mogoče z javnimi usmrtitvami, k bi otroc gledal
Lej sej jest sem za to da jim pomagajo,samo kako? Kok denarja? Dej ti povej?
Kaj te vem, to bodo morali oni rešit. ;) Mi je pa zanimivo, da so ti ljudje prišli v USA že okoli leta 1600 in delajo tukaj že več kot 400 let, pa vendar
Sužnji niso imeli pravne osebnosti – niso mogli sklepati pogodb, kupovati nepremičnin ali imeti bančnih računov.V mnogih državah je zakon izrecno določal, da vse, kar pridobi suženj, avtomatično pripada lastniku (plačilo za delo, darila, predmeti).Niso mogli dedovati ali pravno posedovati zemlje.
In kako kurca so lahko po 400 letih v istem položaju, kot Trump, ko je njegov foter pred 100 leti priletel iz Evrope z miljoni v žepu in tam ustvaril biznis, ki ga je Trumpek podedoval.
Zgodovina sprememb…

Why Trump and His Supporters Keep Calling Democrats ‘Fascists’
Sm pa zvedu, d je bil strelc iz maga familije levičar že v srednji šoli. Nkol ne veš, kdaj bo mulo levičar, sam vseen mu ne smeš odreč pravice do orožja, to neb blo v duhu čarlija. Skaramuš, si kupu supercharge kakav? Zgleda zanimiv.
Uf, je pa grdo zaključu čarlija na koncu. Njegovo celo debatersko kariero je zreduciru na "sounds coming out of his mouth". Da pa eni pojejo na jegovem grobu to pa niso samo "sounds" al pa besede. Jaz mislim, da je važno, kaj poveš. V obeh primerih. Ne samo od tiktokerjev, čarlijeve besede so tud nekaj povedale.
Zgodovina sprememb…

PovemVfaco je izjavil:
to neb blo v duhu čarlija.
On je zagovarjal orožje kot samoobrambo, ti pa hočeš to ubijanje dati kot del njegove filozofije.
Če je levica proti orožju, je ta nov odpor proti desnici samo še en korak k temu da bodo postali v nekih točkah isti..

Scaramouche3 je izjavil:
PovemVfaco je izjavil:
On je zagovarjal orožje kot samoobrambo, ti pa hočeš to ubijanje dati kot del njegove filozofije.
Zagovarju j orožje kt pravico. Če j potem uporabljeno v napadu, je to označu kot sprejemljivo posledico te pravice. Ubijanje je podpiru v obliki javne smrtne kazni, k bi jo naj otroc gledal.

PovemVfaco je izjavil:
Scaramouche3 je izjavil:
PovemVfaco je izjavil:
Zagovarju j orožje kt pravico. Če j potem uporabljeno v napadu, je to označu kot sprejemljivo posledico te pravice. Ubijanje je podpiru v obliki javne smrtne kazni, k bi jo naj otroc gledal.
Nope. To je isto kot bi reku,da če imajo naši policaji pravico nosit orožje, je pač neke vrste ok če jih bo nekdo ustrelil.
https://www.youtube.com/shorts/FOo6d8Su...

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 150 mrtvih v streljanjih v ZDA (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 33701 (24071) | Mr.B |