» »

Charlie Kirk RIP

Charlie Kirk RIP

««
14 / 19
»»

DarwiN ::

haha, evo o tem sem govoril.. so pa potrebovali več kot 24 ur, da so začeli curljati "dokazi".. :))

Bellator, se greva stavit za 100€, da si ravnokar nasedel na wishful thinking fake news, kot pravi trumptard?
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

In skozi ta proces postanete praktično neustavljivi.. Cel MAGA alternativni svet desničarjev zmeče vse možne teorije zarot in alternativna dejstva v steno... in čakaj, kaj se bo prijelo.. ~20% trumptardov na netu bo potem verjelo, da je bil levičar zaradi antifašističnih nabojev, 30% bo prepričanih, da je bil levičar zaradi trans punce, itd itd...

Tako smo dobili ta današnji alternativni svet, v katerem živite desničarji. Od sekunde, ko je bil Kirk ustreljen in do tega trenutka, so praktično vsi trumptardi 100% prepričani, da je morilec levičar. Pejt na Dailymail ali kteri drugi fake news outlet pa preveri komentarje. NORO!

no comment ::

Jebi ga Darwin, čas je da tudi ti priznaš, da njihova taktika zmaga.

Bellator ::

Možno, da gre za fakenews, saj ne bi bilo prviš, da so se pri tradicionalnih medijih zlagali. Pa ali nisi ravno ti pisal "wishful thinking fake news", da je trumpov nesojeni atentator desn?
Preveri koliko mtoseva si v resnici!

https://mojkviz.neocities.org/

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bellator ()

Ta laž gre tebi na dušo... Citiraš neko sranje, ki za vir navaja "a law enforcement source"..

Kot da si se rodil včeraj.

DarwiN je izjavil:

Ta laž gre tebi na dušo... Citiraš neko sranje, ki za vir navaja "a law enforcement source"..

Kot da si se rodil včeraj.

Katera laž? Sranje, morda oz verjetno, ampak ali to ne velja za vse tradicionalne medije.

Zgodovina sprememb…

New York Post je or Ruperta Murdocha... Torej Fox.. Prvotni Fake News.

Vse informacije je potrebno jemati z rezervo, ne glede na to ali prihajajo s strani tradicionalnih medijev ali socialnih omrežij.

P.S. A si mi že odgovoril, koliko je tisti bizgec, ki je kot otrok doniral Bidnu, doniral republikancem kot odrasel?

Zgodovina sprememb…

4 milijone, according to SOURCE.

No, in potem ti meni očitaš "wishful thinking fake news" :))

U didn't get it... Zato ima Trump rad takšne kot si ti.

mtosev ::

Priporočam ogled tega videa. Je malo old samo kaže kako lahko je kupiti orožje v usa.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Tudi pri nas je telo enostavno dobiti orožje (na črnem trgu).

DarwiN je izjavil:

U didn't get it... Zato ima Trump rad takšne kot si ti.

Brez skrbi, da sem. Podatek si potegnil iz riti.

Zgodovina sprememb…

OutOfTheBox ::

mtosev je izjavil:

Priporočam ogled tega videa. Je malo old samo kaže kako lahko je kupiti orožje v usa.

Zakaj ga nisi kupil in prinesel v slovenijo takrat? bi lahko mel orožje brez da bi se dajal z birokracijo v sloveniji.

Zgodovina sprememb…

PovemVfaco ::

Bellator je izjavil:

Zto pa mamo pr nas tolk umorov z orožjem, več ko v amerik, k majo oni boljšo ureditev, pr nas se pa good guys teži branijo. Pa to itk veš, ker nis proti regulaciji baje

Zgodovina sprememb…

Če se že pogovarjamo o mass shootings in orožju, a se kdo še spomni našega neo nazija Andersa?

Anders Behring Breivik (Norwegian pronunciation: ['??n:?? 'b?:r?? 'brae??vi:k] (i);[4] born 13 February 1979), officially Far Skaldigrimmr Rauskjoldr av Northriki[5] and formerly Fjotolf Hansen (i),[6] is a Norwegian neo-Nazi[13] terrorist[14] and mass murderer. He carried out the 2011 Norway attacks in which he killed 8 people by detonating a van bomb at Regjeringskvartalet in Oslo, and then killed 69 participants (33 of them under the age of 18) of a Workers' Youth League (AUF) summer camp, in a mass shooting on the island of Ut?ya.

Jaz še nisem pozabil nanj in mi je žal, da ni dobil the death penalty za to kar je storil.

Zgodovina sprememb…

Telbanc ::

https://www.index.hr/vijesti/clanak/nov...

"Novinarka Fox Newsa: Atentator na Charlieja Kirka živio s transrodnom partnericom"

:O
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

PovemVfaco je izjavil:

Bellator je izjavil:

Zto pa mamo pr nas tolk umorov z orožjem, več ko v amerik, k majo oni boljšo ureditev, pr nas se pa good guys teži branijo. Pa to itk veš, ker nis proti regulaciji baje

Pa saj ZDA ne iztopajo bistveno od EU povprečja.

kow ::

Telbanc je izjavil:

https://www.index.hr/vijesti/clanak/nov...

"Novinarka Fox Newsa: Atentator na Charlieja Kirka živio s transrodnom partnericom"

:O

Pa verjames novinarki Fox Newsa na besedo? Jaz niti ne.

DarwiN je izjavil:

Od sekunde, ko je bil Kirk ustreljen in do tega trenutka, so praktično vsi trumptardi 100% prepričani, da je morilec levičar.

A pol nisem trumpard? Aja, sej res. Zdaj levaki pravijo, da sem centrist in zmerni rasist.

mtosev je izjavil:

Kirk's outspoken political activism received criticism and controversy. The New York Times said Kirk symbolized hope for the Christian right.[61] His rhetoric was described as divisive, racist, xenophobic, and extreme by groups that studied hate speech, including the Southern Poverty Law Center. Kirk disagreed with critics that he created a toxic environment online, arguing that "Disagreement is a healthy part of our systems".[62]
Charlie Kirk @ Wikipedia

O Kirku na wiki.

Ce bi bil sposoben kriticnega razmisleka, bi videl da v wikipediji ne pise, da je rasist, ksenofob itd. Ampak, da ga je nekdo opisal kot takega.
Tale wikipedija je bolj tko tko.. kot da bi pri frizerki debatiral. Noben priseben wikipedijin clankov, ki govorijo o politiki, druzbi, zgodovini ne jemlje resno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

O hvala. Jaz pa wikipedio berem skoraj vsak dan imam zaupanje v wikipedio. Celo sn jim par krat doniral.

Zgodovina sprememb…

Kolikokrat si v clankih popravil kaksno napako?

fur80 ::

PovemVfaco je izjavil:

Bellator je izjavil:

Si predstavljate, da nam dajo pravico do orožja, potem pa se organizirajo vaške veselice, ker se merijo v moči in hrabrosti vaški fantje med sabo, kateri bo očaral dekleta! :D

lynxslo5 ::

Bellator je izjavil:

PovemVfaco je izjavil:

Bellator je izjavil:

Pa saj ZDA ne iztopajo bistveno od EU povprečja.

Dober graf, ki dokazuje, če bi v ZDA živeli samo belci, se ta država kljub lahkemu dostopu do orožja, po stopnji umorov s strelnim orožjem ne bi v ničemer razlikovala od Evrope. Glavni vzrok za visok nivo umorov s strelnim orožjem v ZDA je prisotnost 13% črncev v celotem prebivalstvu. Skratka, multikulturnost je glavni vzrok za streljanje, ne pa liberalni zakoni o dostop do orožja.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

kow je izjavil:

Nikoli. Account na wiki imam od 2006. Pa v SŠ smo jo uporabljali.

TESKAn ::

So na fox news dejansko mimgrede navrgli dejmo pobit brezdomce?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

c3p0 ::

DarwiN je izjavil:

Nošenje na ramenih je za tebe jahanje?

To je jahanje staršev za tebe? In ta dva otroka po tvojem sovražita svoje starše?

Nice try!

Torej si double-downal in še naprej želiš prikazat, da bi trumptardi nosili takšno masko in da ni žaljiva. Sploh z zeleno faco in izrazom, kot da ga en od zadaj. Right. Left.

PovemVfaco je izjavil:

INCA = instantaneous neurogenic cardiac arrest. Od tega ni umrl, so pa še drugi vzroki smrti zrad blokiranih poti in pomanjkanja kisika. Ne razumeš, kar lepiš.

Ja, morda tudi fentanil in druge substance, ki so pod dodatnim stresom dokončno presilile dolga leta abusan srčnožilni sistem.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: c3p0 ()

DarwiN je izjavil:

In skozi ta proces postanete praktično neustavljivi.. Cel MAGA alternativni svet desničarjev zmeče vse možne teorije zarot in alternativna dejstva v steno... in čakaj, kaj se bo prijelo.. ~20% trumptardov na netu bo potem verjelo, da je bil levičar zaradi antifašističnih nabojev, 30% bo prepričanih, da je bil levičar zaradi trans punce, itd itd...

Tako smo dobili ta današnji alternativni svet, v katerem živite desničarji. Od sekunde, ko je bil Kirk ustreljen in do tega trenutka, so praktično vsi trumptardi 100% prepričani, da je morilec levičar. Pejt na Dailymail ali kteri drugi fake news outlet pa preveri komentarje. NORO!

Trumpardi 100% v eno smer, woke leftiji 100% v drugo smer. In jaha Trumpovo karikaturno masko, kar po tvoje dokazuje, da je bil velik trumptard.

TESKAn je izjavil:

So na fox news dejansko mimgrede navrgli dejmo pobit brezdomce?

Brez besed. Bolano.

KG-348 ::

Krščanske vrednote

mtosev je izjavil:

kow je izjavil:

Nikoli. Account na wiki imam od 2006. Pa v SŠ smo jo uporabljali.

To je samo dokaz, da ne znas brati kriticno.

Žal več verjamem wiki kot random internet personu.

c3p0 je izjavil:

DarwiN je izjavil:

Trumpardi 100% v eno smer, woke leftiji 100% v drugo smer. In jaha Trumpovo karikaturno masko, kar po tvoje dokazuje, da je bil velik trumptard.

Izgleda bo USA nova Srbija. Vučič, Trump,... so čudni kalibri, zanimivo, da ne razumejo, da mladina drugače razmišlja kot starci pri 70-80-90-ih. Kdo bo prej popustil? :D A Trump je prihodnost USA? Pa trumpa mati narava ne bo več pustila vladati! :D
Pa kdo gleda ID in druge podobne serije na Netflixu, pa tam so serijski morilci glavne zvezde, v Texasu na pumpi si lahko kipil časopis, ker pišejo o umorih ter slike zraven. Bog mi je priča, da je v tem časopisu bila slika ljudi in potem si moral povezati sliko do besede kaj je kdo naredil!

KG-348 je izjavil:

Krščanske vrednote

Nikoli in nikdar, tile ekstremni desničarji opletajo z Bogom, kot bi bil njihova lastnina in zaščitena patetntirana znamka. :D Je pa res, da je Bog v USA velik biznis, pa še neke davčne olajšave imajo, namesto, da bi bilo obratno. Najbolj zanimivo mi je, da belci in črnci v USA verujejo v istega Boga, me zanima kaj bo stari rekel ko oboji pridejo v vice na sodnijo! :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

111111111111 ::

no comment je izjavil:

Žal ti je, ker so bili taki bolani komentarji brisani?!

A si zmešan? A ne vidiš kaj se dogaja, če so ljudje, ki so labilni, 24/7 izpostavljeni takemu bolanemu razmišljanju in normalizaciji, da vsak lahko vsakdo pribija karkoli mu pade na pamet brez kakršnekoli odgovornosti do družbe? Koliko Kirkov ali celo ljudi, ki so empatični, še morajo ustreliti?

Posledica je da me imenujejo lažnivca in da so pravzaprav izredno prijazni.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Pojavlja se ime Lance Twiggs, ki bi naj bil t.i. Furry. Nekateri pravijo, da je bil cimer od strelca, drugi, da sta bila tudi ljubimca. Twiggs naj bi bil tudi trans (Darwin zdaj jemlje tablete za nižanje pritiska).

Furryji so sicer osebe, ki se šemijo v živali iz raznih razlogov, seveda tudi spolnih perverzij. Tudi en napisov na metku Notices Bulge, OwO What's This izhaja iz furry "subkulture".

Bomo videli, če je na tem kaj mesa. Twiggs naj bi bil v FBI zaslišanjih.

https://x.com/ShadowofEzra/status/19669...
https://trending.knowyourmeme.com/edito...

c3p0 je izjavil:

Pojavlja se ime Lance Twiggs, ki bi naj bil t.i. Furry. Nekateri pravijo, da je bil cimer od strelca, drugi, da sta bila tudi ljubimca. Twiggs naj bi bil tudi trans (Darwin zdaj jemlje tablete za nižanje pritiska).

Furryji so sicer osebe, ki se šemijo v živali iz raznih razlogov, seveda tudi spolnih perverzij. Tudi en napisov na metku Notices Bulge, OwO What's This izhaja iz furry "subkulture".

Bomo videli, če je na tem kaj mesa. Twiggs naj bi bil v FBI zaslišanjih.

https://x.com/ShadowofEzra/status/19669...
https://trending.knowyourmeme.com/edito...

:D Pa alo, to so 20 letni pubeci, mormoni, ki jim hormoni delajo na polno! :D Gejs, Trans, LGTB.... alo, pubeci so potrebi pri takih letih, da glava peče, vsaj jaz sem bil! Tile jim sperejo glavo, da je nekaj narobe z njimi, če so potrebni si ga vržejo in da naj čakajo na pravo žensko do poroke? Alo, hormoni ne izbirajo med levimi, desnimi,... to je mati narava, dala, da se širimo dalje! Itak jim pol črnci vse pojebejo, potem pa spet vse narobe!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

O mormonih iz chata! Torej poligamija, je del prakse, se pravi, da lahko stari seveda pojebejo kar leze in gre, medtem ko morajo mladi moški strogo čakat do poroke! :D To je zakon zapisan za Trumpa!

1. Vloga žensk v uradni mormonski cerkvi (CJSPD)
Enakopravnost pred Bogom: Cerkev uči, da so moški in ženske enako dragoceni, vendar imajo različne vloge.
Družina: Velik poudarek je na vlogi ženske kot matere in vzgojiteljice v domu.
Voditeljstvo: Ženske lahko vodijo pomožne organizacije (npr. Društvo za pomoč, organizacijo za mlade, otroke), nimajo pa duhovniškega posvečenja (t. i. priesthood pripada samo moškim).
Izobraževanje in kariera: Ni prepovedano, da se ženske izobražujejo ali delajo - nasprotno, cerkev to spodbuja, čeprav družinsko življenje ostaja v ospredju.

2. Poligamija

Zgodovina: V 19. stoletju je bila večženstvo (poligamija) del mormonske prakse - več žena naj bi pomenilo več "večne slave".
Zakonitost: Uradna mormonska cerkev se je odrekla poligamiji leta 1890, ker je bila pod pritiskom ameriške vlade. Danes je monogamija edina sprejeta oblika zakona v CJSPD.
Fundamentalistične skupine: Nekatere ločene skupnosti (npr. FLDS - Fundamentalist Latter-Day Saints) še vedno prakticirajo poligamijo, a te niso del uradne cerkve.

3. Oblačenje in vedenje
Poudarjajo spodobnost v oblačilih (nižje krilo, pokrita ramena, brez globokih dekoltejev).
Poročene in neporočene ženske, ki so prejele tempeljski obred, pogosto nosijo t. i. tempeljska oblačila (garments) pod navadnimi oblačili.

4. Zakonska zvestoba
Predporočna spolnost je strogo prepovedana.
Zvestoba v zakonu je ena glavnih zapovedi - prešuštvo je težek greh.

5. Nebeška perspektiva
V mormonski teologiji je moški brez ženske nepopoln. Verjamejo, da bo v nebesih zakonska zveza večna, zato je cerkvena poroka (sealings) v templju ključna za "večno družino".

D3m ::

mtosev je izjavil:

Žal več verjamem wiki kot random internet personu.

Pa še "anti-socialen"

Čeprav iščeš "prijatelje" na Facebooku in drugje.

Si poseben tič Toše. :)

Goran10 je izjavil:

s1m0n je izjavil:

Goran10 je izjavil:

Kirk je bil pralec možganov dostikrat se je pa tudi mastno zlagal...

To je pa dober opis čisto vsakega politika ali na eni ali na drugi strani.

Namesto da bi znanost dominirala moramo še vedno trpeti pralce možganov. Kot da smo še vedno v srednjem veku.

Bellator je izjavil:

Goran10 je izjavil:

Desni se zdaj na polno hvalijo koliko "nevernikov" so že odpustil. To bodo odvetniki imeli zabavo.

Ja, res je, da se (tudi) desni hvalijo koliko fašistov so odpustili, ampak jaz si ne želim, da me oskrbijo tisti, ki bi podpirajo likvidacije, pa naj gre za zdravstvo ali kje drugje. Tudi precej levičarjev je obsodilo leve skrajneže.

No to bodo na koncu sodišča odločala kdo je bil zasluženo odpuščen.

|HP EliteBook|R7 8840U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

Scaramouche3 ::

Če ta morilec dobi recimo triple life, ga lahko naslednji levičarski woke predsednik pomilosti?

Naaahhhhhhh.

Bo, kar death penalty......za levičarja :D
|HP EliteBook|R7 8840U|

Zgodovina sprememb…

D3m je izjavil:

Naaahhhhhhh.

Leta 2018 je papež Frančišek v Katekizem vnesel spremembo: smrtna kazen je nesprejemljiva v vseh primerih, ker je nedotakljivost človeškega življenja temeljna.

Squirrel ::

Pizda, si nadležen s temi tvojimo woke, levičarji, itd, Scaramouche3. Samo danes si jih omenil, kolikokrat? 48-krat? Kot bi se ti v tej tvoji pomračeni betici povem zasukalo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Squirrel ()

fur80 je izjavil:

D3m je izjavil:

Naaahhhhhhh.

Leta 2018 je papež Frančišek v Katekizem vnesel spremembo: smrtna kazen je nesprejemljiva v vseh primerih, ker je nedotakljivost človeškega življenja temeljna.

Now do abortions. :D

Squirrel je izjavil:

Pizda, si nadležen s temi tvojimo woke, levičarji, itd, Scaramouche3. Samo danes si jih omenil, kolikokrat? 48-krat? Kot bi se ti v tej tvoji pomračeni betici povem zasukalo.

Trenutno stanje duha/trendov.

Jebeš woke in ostalo podobno drhal.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Zgodovina sprememb…

D3m je izjavil:

Se strinjam, tukaj na forumu so za njih vsi naciji, ko to omeniš, pa prosim nekaj wokije obsojat.
Še premalo vas!

D3m je izjavil:

fur80 je izjavil:

D3m je izjavil:

Naaahhhhhhh.

Squirrel je izjavil:

Trenutno stanje duha/trendov.

Pa levičarji ne verjamejo v Boga, oni ne bodo odgovarjali nobenemu, desni zagovarjajo Boga, zraven pa ne poslušajo kaj jim papež pravi, ampak skačejo po svoje. Smrtna kazen je nesprejemljiva po novem za kristjane, največji ali najbogatejši verniki pa trobijo, ubijte morilca!

Anyway.....

Še na vzrok od Tylerja počakajmo, ker me res zanima kaj ga je spreobrnilo :D

Upam, da ne njegov fant/punca :D
|HP EliteBook|R7 8840U|

Zgodovina sprememb…

Owwww.......
|HP EliteBook|R7 8840U|

D3m je izjavil:

Owwww.......

Čisti desničar, super naci!

Meizu ::

A se samo meni zdi tale Robinson kar ironično podoben Kirku? Obrazne poteze so sumljivo podobne. :)

Papa Frančesko je bil preveč woke papež, to pri proper desničarjih pade ko kamen v vodo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Meizu ()

TESKAn ::

Prvo: morilec je trans!!!
Drugo: Metki so bili trans!!!
Zdej: Mel je trans roommatea!!!
Kaj bo naslednje?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Užival je v kurcih?

Itak, da se počaka nekaj časa, da se dim razkadi. :D
|HP EliteBook|R7 8840U|

Zgodovina sprememb…

««
14 / 19
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

150 mrtvih v streljanjih v ZDA (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
18933694 (24064) Mr.B

Več podobnih tem