Forum » Problemi človeštva » Charlie Kirk RIP
Charlie Kirk RIP

PovemVfaco ::
Foyda je ubila policija, Kirka ostrostrelec na govoru pred občinstvom. Kaj koga bolj skrbi naj presodi pri sebi, ce moram sam, me bolj skrbi policija, ker je večja verjetnost, da bom kdaj pijan in zdrogiran gnjavil po ulici, kot da bom imel govor pred tisočmi ljudmi. ;)
A ni eden umrl, ker je bil nadrogiran, drugi pa zaradi mnenja?
Floyd je umrl, ker mu je policist klečal 9:30min na vratu.
Derek Chauvin, a police officer, knelt on Floyd's neck, asphyxiating him. The duration that Chauvin spent kneeling was reported for weeks as 8 minutes 46
Neither absence of vital reaction nor hemorrhage in a reflex zone was found at autopsy. We conclude that George Floyd did not die of INCA from pressure on his neck.
https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/P...
INCA = instantaneous neurogenic cardiac arrest. Od tega ni umrl, so pa še drugi vzroki smrti zrad blokiranih poti in pomanjkanja kisika. Ne razumeš, kar lepiš.

Bellator ::
Desni se zdaj na polno hvalijo koliko "nevernikov" so že odpustil. To bodo odvetniki imeli zabavo.
Ja, res je, da se (tudi) desni hvalijo koliko fašistov so odpustili, ampak jaz si ne želim, da me oskrbijo tisti, ki bi podpirajo likvidacije, pa naj gre za zdravstvo ali kje drugje. Tudi precej levičarjev je obsodilo leve skrajneže.
https://mojkviz.neocities.org/
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bellator ()

Goran10 ::
Kirk je bil pralec možganov dostikrat se je pa tudi mastno zlagal...
To je pa dober opis čisto vsakega politika ali na eni ali na drugi strani.
Namesto da bi znanost dominirala moramo še vedno trpeti pralce možganov. Kot da smo še vedno v srednjem veku.
Desni se zdaj na polno hvalijo koliko "nevernikov" so že odpustil. To bodo odvetniki imeli zabavo.
Ja, res je, da se (tudi) desni hvalijo koliko fašistov so odpustili, ampak jaz si ne želim, da me oskrbijo tisti, ki bi podpirajo likvidacije, pa naj gre za zdravstvo ali kje drugje. Tudi precej levičarjev je obsodilo leve skrajneže.
No to bodo na koncu sodišča odločala kdo je bil zasluženo odpuščen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Goran10 ()

Telbanc ::
" The Grayzone reported that Charlie Kirk was "increasingly frustrated" with Israel's influence over President Trump.
The source said:** "After Charlie warned the president against bombing Iran on behalf of Israel, Trump yelled at him and slammed the conversation shut in anger.. This incident confirmed to Kirk that the president is influenced by a foreign power to a level he had never seen before.""
Tale Trumpi jih ima za ušesi.

PovemVfaco je izjavil:
Ja, ne vm, če lah legalno odpustiš nekoga, ker demokratično debatira o primeru čarlija. Bomo vidl.
Ja po moje tudi. Tale odpuščanja ne bodo šla skozi. Zato ker sem kvotov njegove ironične izjave sem odpuščen recimo he he.

https://x.com/ME_Observer_/status/19668...
" The Grayzone reported that Charlie Kirk was "increasingly frustrated" with Israel's influence over President Trump.
The source said:** "After Charlie warned the president against bombing Iran on behalf of Israel, Trump yelled at him and slammed the conversation shut in anger.. This incident confirmed to Kirk that the president is influenced by a foreign power to a level he had never seen before.""
To je to

Zgodovina sprememb…

A zdaj pa ne bodo sodišča odločalaP.S. Odpuščanja so šla skozi.
To je to
Skozi sodišča namreč. Zagotovo bo dost odpuščenih iskalo pravico na sodišču.

Telbanc spet s teorijam rižote. Kako vam to uspe skoz enim in istim.

fur80 ::
Foyda je ubila policija, Kirka ostrostrelec na govoru pred občinstvom. Kaj koga bolj skrbi naj presodi pri sebi, ce moram sam, me bolj skrbi policija, ker je večja verjetnost, da bom kdaj pijan in zdrogiran gnjavil po ulici, kot da bom imel govor pred tisočmi ljudmi. ;)
A ni eden umrl, ker je bil nadrogiran, drugi pa zaradi mnenja?
Pri obeh je bila kriva vratna arterija. Enemu je storil smrt neuravnovešenec, drugemu uradna oseba v službi države. Ajde ne rečem v samoobrambi, da te policiet fenta, ali če se počuti ogroženega, ne pa da 3-je klečijo na tebi, ker si pač pidedoval gene, ki so bili zaželjeni pri belem gospodarju par desetletij nazaj.
Scaramouche3 je izjavil:
Marsikateri pralec možganov
So to samo na desni?
Desni so bolj dovzetni, cerkev pa to, radi imajo
pridige, da vejo kam in kako v zivljenju.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()

Pri obeh je bila kriva vratna arterija.
Menda ja nisi tako nor, da resno enačiš metek in klečanje

Zgodovina sprememb…

fur80 ::

Scaramouche3 je izjavil:
Marsikateri pralec možganov
So to samo na desni?
Vsak ki se odpove znanstveni metodi oziroma da ne bom toliko strog vsak ki izgubi stik z realnostjo in zdravo pametjo oziroma da se bolj natančen vsak ki se oklepa svojih idej kljub temu da so propadla v praksi oziroma ne dajejo željenih rezultatov, ja tudi na levi imaš pralce možganov.

PovemVfaco je izjavil:
Ja, ne vm, če lah legalno odpustiš nekoga, ker demokratično debatira o primeru čarlija. Bomo vidl.
Ja po moje tudi. Tale odpuščanja ne bodo šla skozi. Zato ker sem kvotov njegove ironične izjave sem odpuščen recimo he he.
Upam, da ne bo strelc na sodišč citiral čarlija o empatiji pa o 2nd amdm, da ne bo izpadl, k da so čarlija zaprl.

Kirk je bil tipičen pametnjakovič klasa andrew tate in ostala garda na desni. Polna usta alfa samcizma pol ga pa kresne en beta mulc iz 100 metrov.
Ne, Andrew Tate je nekajkrat hujši. Zanj lahko rečemo, da je res radikalen, in oba dajati v isti koš je neumno.
Polna usta alfa samcizma pol ga pa kresne en beta mulc iz 100 metrov.
Zelo slabo razmišljanje. Ravno zato gangi, afriški warlordi in teroristične organizacije obrožujejo in trenirajo otroke.

Kirk je bil tipičen pametnjakovič klasa andrew tate in ostala garda na desni. Polna usta alfa samcizma pol ga pa kresne en beta mulc iz 100 metrov.
Ne, Andrew Tate je nekajkrat hujši. Zanj lahko rečemo, da je res radikalen, in oba dajati v isti koš je neumno.
Polna usta alfa samcizma pol ga pa kresne en beta mulc iz 100 metrov.
Zelo slabo razmišljanje. Ravno zato gangi, afriški warlordi in teroristične organizacije obrožujejo in trenirajo otroke.
Ok ajd tate je že res kult leader.
Kirku so pozabil povedat da je bil dejansko v vojni. Kaj je sploh delala njegova varnostna služba?

mtosev ::
Charlie Kirk @ Wikipedia
O Kirku na wiki.
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

PovemVfaco je izjavil:
teroristične organizacije obrožujejo in trenirajo otroke.
Čarli jih je tud
Na koncu je še sebe žrtvoval za 2.amandma ki omogoča oboroževanje.
PovemVfaco je izjavil:
Ok ajd tate je že res kult leader.
Kirku so pozabil povedat da je bil dejansko v vojni. Kaj je sploh delala njegova varnostna služba?
Ka naj bi delala? Ljdem na strehi kršila 2nd amendment?
Ok lol

Zgodovina sprememb…

PovemVfaco je izjavil:
Čarli jih je tud
Samo če bi štihanje nekoga, ki je proti 2. amandmaju, dokazovalo nasprotno. V bistvu se strinjam s tem, da "guns don't kill people, people do", kar pa ne pomeni, da sem proti regulaciji, sploh pri takšnem številu norcev, kot jih danes družba ima.
Zgodovina sprememb…

PovemVfaco je izjavil:
Čarli jih je tud
Samo če bi štihanje nekoga, ki je proti 2. amandmaju, dokazolo nasprotno.
Kurc, napačno stvar je zagovarjal, mali mu z nožm ne b pršu bliz.
Pa š marsikdo komu drugmu
kar pa ne pomeni, da sem proti regulaciji, sploh pri takšnem številu norcev, kot jih danes družba ima.
Čarli je pa bil proti. Kk si upaš, en je koknu čarlija, zj si pa tud ti proti temu, kar je govoril, ustava ti naenkrrt nič ni vredna, k so te z new age empatijo zmanipuliral. Sram te bodi, na čarlijevm grobu bi žrtvoval 2nd amndment.

Kirk's outspoken political activism received criticism and controversy. The New York Times said Kirk symbolized hope for the Christian right.[61] His rhetoric was described as divisive, racist, xenophobic, and extreme by groups that studied hate speech, including the Southern Poverty Law Center. Kirk disagreed with critics that he created a toxic environment online, arguing that "Disagreement is a healthy part of our systems".[62]
Charlie Kirk @ Wikipedia
O Kirku na wiki.
Ja Kirk je dostikrat svoje pušione v debatah zamaskiral v disagreement is cool.
PovemVfaco je izjavil:
PovemVfaco je izjavil:
Čarli jih je tud
Samo če bi štihanje nekoga, ki je proti 2. amandmaju, dokazolo nasprotno.
Pa š marsikdo komu drugmu
kar pa ne pomeni, da sem proti regulaciji, sploh pri takšnem številu norcev, kot jih danes družba ima.
Čarli je pa bil proti. Kk si upaš, en je koknu čarlija, zj si pa tud ti proti temu, kar je govoril, ustava ti naenkrrt nič ni vredna, k so te z new age empatijo zmanipuliral. Sram te bodi, na čarlijevm grobu bi žrtvoval 2nd amndment.
Upam da mu bodo spomenik postavil Kirk se je skoraj dobesesno žrtvoval na oltarju.
Ta leve pralce bodo pa odstranil z metom kopja.
Zgodovina sprememb…

Charlie Kirk did not complete a college degree.
He graduated from Wheeling High School in Illinois in 2012.
He briefly attended Baylor University, but did not complete his studies.

Pa saj ni treba, da je ravno nož, čeprav so tisto ukrajinsko begunko par dni prej ravno z nožem. Lahko mu kamen vržeš v glavo ali pa ga povoziš.
Zgodovina sprememb…

Pa saj ni treba, da je ravno nož. Lahko mu kamen vržeš v glavo ali pa ga povoziš.
Težje, manj pogosto sploh varovano osebo.
Zaka pa "nisi proti regulaciji orožja" pol, te spet meče shizofrenija?
Upam da mu bodo spomenik postavil Kirk se je skoraj dobesesno žrtvoval na oltarju.
2 marmorna mauserja ob nagrobniki. Če bo manj od tega, ne bo ownal libtardov dost
Ta leve pralce bodo pa odstranil z metom kopja.
Good luck. K bojo levi tk strastno kopja zagovarjal, bo clo melo tok smisla.

PovemVfaco je izjavil:
Pa saj ni treba, da je ravno nož. Lahko mu kamen vržeš v glavo ali pa ga povoziš.
Statistika ZDA je za to debato nepomembna.
Če te res zanima zakaj nisem proti, vprašaj na kulturen način. Če pa se boš še naprej obnašal kot nepo-baby, si lahko vesel, če ti sploh še kdaj odgovorim.
Zgodovina sprememb…

PovemVfaco je izjavil:
Statistika ZDA je za to debato nepomembna.
Če te res zanima zakaj nisem proti, vprašaj na kulturen način.
LOL itk je nepomembna, ja.
Če te res zanima zakaj nisem proti, vprašaj na kulturen način. Če pa se boš še naprej obnašal kot nepo-baby, si lahko vesel, če ti sploh še kdaj odgovorim.
M ne zanima pretiran, vprašanje je retorično. Razlogov za ne bit proti regulaciji je itak 1000, nis sposoben nobenga novga spoducirat
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PovemVfaco ()

M ne zanima pretiran, vprašanje je retorično. Razlogov za ne bit proti regulaciji je itak 1000, nis sposoben nobenga novga spoducirat
Seveda sem jih sproducirat, ampak se boš za to moral obnašati precej bolje, kot sta te naučila mami in ati.
Zgodovina sprememb…

jest10 ::
Eden bolj normalnih in spostovanih ljudi. Vedel je kaj govori in spoštoval vse ljudi
No lej, sej lagati pa tudi ni treba
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jest10 ()

Statistika je nepomembna, če ima vsak na voljo superiorno orožje.
Seveda sem jih sproducirat, ampak se boš za to moral obnašati precej bolje, kot sta te naučila mami in ati.
Me n zanima razlog, zaka nisi prot omejevanj, men je dost, da si čarlija izdal na njegovm grobi, k on pa je bil prot omejevanju
Vedel je kaj govori in spoštoval vse ljudi
Vedu je, kj govori, zto je zj nespoštlijivo pa neprimerno citirat, ka je govoru
Zgodovina sprememb…

Scaramouche3 ::
Maher mi je všeč, ker je levičar in dobro opozarja

Zgodovina sprememb…

Scaramouche3 je izjavil:
Problem levičarjev tukaj je da če se z njegovim govorom ne strinjajo, je nekako cool,da je bil ubit...
Če čarli pravi, da je sprejemljivo, pol pa naj bo, ka bi od drugih rad zj?
Zgodovina sprememb…

Squirrel ::

Scaramouche3 ::
To da pa je levica,ki se strinja z ukinitvijo pravice do nošenja orožja v državi, kjer ima vsak kriminalec dobavo orožja ilegalno, strinja z ubijanjem takega človeka, dvolično.
Torej prav mu je, ker s tem ko si ga ubil si dokazal,da orožja nebi smel imeti.
On je zagovarjal nošenje kot samoobrambo,ti pa podpiraš ubijanje v primeru s tem da se ne strinjaš z njegovimi besedami.
Pove veliko o taki osebi!

Scaramouche3 je izjavil:
Levičarji v jok, model je zgubu job..
Prav je, da učijo učitelji, ki podpihujejo sovraštvo, ne poučejejo.
Zgodovina sprememb…

Scaramouche3 je izjavil:
To da pa je levica,ki se strinja z ukinitvijo pravice do nošenja orožja v državi, kjer ima vsak kriminalec dobavo orožja ilegalno, strinja z ubijanjem takega človeka, dvolično.
Mulo ni bil kriminalc do pred par dni nazaj. Kriminalci še lažji pridjo do orožja, če ga mrgoli vsepovsod, k je to ustavna pravica, pa ne smeš kupca niti pogledat. Čarli je hotu met tk in tk je dobu.
Scaramouche3 je izjavil:
To je vaš problem, ker ti se tako kot vsi strinjamo,da če bi ukinili vse avte imeli nič prometnih nesreč in pač moramo to dati vkup.
Avti so zato regulirani pa niso ustavna pravica. Morš narest zdravstven pregled (psiho), prvo pomoč, izpit, zavarovat, registrirat. Z orožje marskje pri hamburgerjih nič od tega
Scaramouche3 je izjavil:
On je zagovarjal nošenje kot samoobrambo
Zagovarju je orožje kot pravico in to pravico je mel tud mulo.
Zgodovina sprememb…

lynxslo5 ::
nazi -> a person i don't like
misinformation -> information i don't control
violence -> speech i don't like
safety -> your silence
democracy -> my side winning
equity -> unequal rules for "fairness"
extremist -> too effective to ignore
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()

WASHINGTON -- Charlie Kirk's alleged shooter Tyler Robinson was living with a transgender partner who was in the process of transitioning from a male to a female, a law enforcement source confirmed to The Post Saturday.
Zgodovina sprememb…

Morilec verjetno ni levičar, majkemi.
WASHINGTON -- Charlie Kirk's alleged shooter Tyler Robinson was living with a transgender partner who was in the process of transitioning from a male to a female, a law enforcement source confirmed to The Post Saturday.
Pr maga familiji so še enga transiča meli pod streho, kr jeba