» »

Charlie Kirk RIP

Charlie Kirk RIP

PacificBlue ::

Sicer pa, kaj naredis da folk pozabi na Epstein fajle?

Preusmeriš pozornost.:|
I’m out.
:3

GregiB ::

Mato989 je izjavil:

Zakaj ne omejimo avtov ker se je par specialcev zapeljalo v mnozice ljudi???

Zato, ker je primarna uporaba strelnega orožja ustreliti, torej, ubiti ali raniti tisto, kar je na drugi strani cevi (čakam, da začneš debato o špotnem strelanju). Glavni namen avtomobila pa je transport ljudi in stvari od točke A do točke B. Zato družba na rizik zlorabe ponavadi gleda drugače.
In če smo že pri stvari... Uprobaba (in v večini držav tudi lastništvo) vozila je omejeno na tiste, ki so opravili izpit za vožnjo in dokazali, da znajo ravnati z avtomobilom, kot je treba. Pri certificiranju za lastništvo strelnega orožja pa je, sploh v ZDA, duplo sploh pa v Ohio-u, pa je zdeva marsikje diskutabilna.
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

mtosev ::

Me zanima, če ima dovolj republikanec jajca in da glasujejo o release filesov.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

FiReFTW ::

Ne vem ravno vse kar je zagovarjal, par debat sem gledal, z veliko stvarmi kaj je govoril se nisem ravno strinjal, mi pa je deloval pozitivna oseba v smislu da je imel te odprte debate z ljudmi, take stvari so dobrodošle kjer izmenjavajo ideje in debatirajo o stvareh.

Mi je pa prav bolano da nekdo nekoga ubije ker ne razmišlja isto kot on, to je bolano.

Boga žena in otroci ki bodo zdaj živeli celo življenje brez očeta.

mtosev je izjavil:

Me zanima, če ima dovolj republikanec jajca in da glasujejo o release filesov.

Od 3 popoldne včeraj Epsteinovi file-i niso več tema, zdaj se grejo medstrankarsko (oboroženo) vojno...
Sicer pa, veliko je bilo govora, kako se je Kirk boril za svobodo govora... absolutno... v tem duhu je ustanovil "Professor Watchlist", katere misija je:

TPUSA will continue to fight for free speech and the right of professors to say whatever they believe; however students, parents, and alumni deserve to know the specific incidents and names of professors that advance a radical agenda in our lecture halls.

Ne vem, malo leftardsko celo zadevo razumem, a naj mi nekdo razloži, kako je targetiranje "neodobrenih" prfoksov borba za svobodo govora? Je to v smislu "Imam svobodo govoriti na način, da te utišam?"

arnecan1 ::

PovemVfaco je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

PovemVfaco je izjavil:

D3m je izjavil:

Seveda je imel sočutje.

Vendar ne moreš izkoreniniti umore.

Ne žali čarlija

Izgelda ne ločiš med empatijo in nezakonskimi dejanji in kmečko pametjo.

Čarli ni loču, ga je motla že sama beseda. tk da mu lh nehate podtikat neki, čsar ni maral. Dejte mu namest tega kmečko pamet.

Ne bi bilo slabo, če bi pisal slovensko, da lahko ljudje razumemo.

DarwiN je izjavil:

Don't feed the russian troll, mtosev.

Bellator je izjavil:

in bi ZDA gorele, če bi bil Kirk levičar.

Seveda ti kot desničarju še zdaj ni jasno, zakaj so po Floydu ZDA "gorele".. Zato ker so levičarji sposobni empatije, se znajo postavit v kožo manjšin in so se pripravljeni borit za njihovo enakopravnost.. In Floyd je bil zgolj kaplja čez rob, potem ko je bilo vsakemu racionalnemu Američanu jasno, da se črncem dogaja krivica, da je ogromno rasizma v državi.. In so šli na ulici.. In ko grejo "milijoni" na ulice, se vedno najde tistih ~0.1% protestnikov, ki pri tem povzročajo škodo, kradejo, itd.. In zato jih je tudi precej končalo za zapahi..

Ampak seveda, tebi je vse enostavno.. Ko vidiš, da se neki manjšini dogaja krivica, rečeš "boli me qrac", to niso moji ljudje.. Ali pa se zatečeš k fake newsu, alternativnim dejstvom in teorijam zarote ter zaključiš, da ni nobene krivice.

Ja, škoda črnila za tebe, ker je kot bi govoril steni.

Črnci so odgovorni za nekaj čez 50 % vseh umorov v državi. In približno za enak odstotek nasilnih dejanj.

Sedaj pričakovati, da ne bodo zaradi tega nadpovprečno tudi ustreljeni ali fizično ustavljeni s strani policistov je seveda iluzorno in naivno pričakovati. Ampak ja, ta naivnost se na koncu izkaže celo za resnično.

Saj sem že lepil podatke, pa se mi ne da več iskati, ampak tako iz glave, od policije ustreljenih črncev je samo nekje preko 30 %. Če bi se šli neko statistično pravičnost, bi jih moralo biti okoli 50 %. To pomeni, da neko drugo rasno skupino ustrelijo napovprečno, čeprav niso v takšnem odstotku udeleženi pri nasilnih dejanjih.

P.S.: Sem tudi lepil podatke, koliko policistov je umorjenih s strani črnske skupnosti. In ja, ta odstotek je veliko višji od njihovega odstotka v deležu ZDA.

PovemVfaco ::

PacificBlue je izjavil:

Pol mislš, d so čarlija republikanci počl al so zj nekak spet demokrati tisti, k hočejo epstein filese zagrebst?

https://www.nbcnews.com/politics/congre...

fur80 ::

arnecan1 je izjavil:

PovemVfaco je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

PovemVfaco je izjavil:

D3m je izjavil:

Seveda je imel sočutje.

Vendar ne moreš izkoreniniti umore.

Ne žali čarlija

Izgelda ne ločiš med empatijo in nezakonskimi dejanji in kmečko pametjo.

Čarli ni loču, ga je motla že sama beseda. tk da mu lh nehate podtikat neki, čsar ni maral. Dejte mu namest tega kmečko pamet.

Ne bi bilo slabo, če bi pisal slovensko, da lahko ljudje razumemo.

DarwiN je izjavil:

Bellator je izjavil:

Seveda ti kot desničarju še zdaj ni jasno, zakaj so po Floydu ZDA "gorele".. Zato ker so levičarji sposobni empatije, se znajo postavit v kožo manjšin in so se pripravljeni borit za njihovo enakopravnost.. In Floyd je bil zgolj kaplja čez rob, potem ko je bilo vsakemu racionalnemu Američanu jasno, da se črncem dogaja krivica, da je ogromno rasizma v državi.. In so šli na ulici.. In ko grejo "milijoni" na ulice, se vedno najde tistih ~0.1% protestnikov, ki pri tem povzročajo škodo, kradejo, itd.. In zato jih je tudi precej končalo za zapahi..

Ampak seveda, tebi je vse enostavno.. Ko vidiš, da se neki manjšini dogaja krivica, rečeš "boli me qrac", to niso moji ljudje.. Ali pa se zatečeš k fake newsu, alternativnim dejstvom in teorijam zarote ter zaključiš, da ni nobene krivice.

Črnci so odgovorni za nekaj čez 50 % vseh umorov v državi. In približno za enak odstotek nasilnih dejanj.

Sedaj pričakovati, da ne bodo zaradi tega nadpovprečno tudi ustreljeni ali fizično ustavljeni s strani policistov je seveda iluzorno in naivno pričakovati. Ampak ja, ta naivnost se na koncu izkaže celo za resnično.

Saj sem že lepil podatke, pa se mi ne da več iskati, ampak tako iz glave, od policije ustreljenih črncev je samo nekje preko 30 %. Če bi se šli neko statistično pravičnost, bi jih moralo biti okoli 50 %. To pomeni, da neko drugo rasno skupino ustrelijo napovprečno, čeprav niso v takšnem odstotku udeleženi pri nasilnih dejanjih.

P.S.: Sem tudi lepil podatke, koliko policistov je umorjenih s strani črnske skupnosti. In ja, ta odstotek je veliko višji od njihovega odstotka v deležu ZDA.

Kdo je pa privlekel črnce v USA, saj oni niso želeli tam živeti, pa so morali, ker so jih nekateri na silo spravili tja! Sedaj ko pa ne špilajo po pravilih je pa vse narobe. Kot kunci v Avstraliji. So pač invazivna vrsta. Ne vem, da mene odvlečejo v Zimbabve in ukažejo, da naj nosim hrano ljudem na silo brez plačila, potem pa pričakujejo, da bodo moji potomci najboljši prijatelji z njimi v 2,3 generaciji, je malo smešno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

lynxslo5 ::

DarwiN je izjavil:

Bellator je izjavil:

Največja nevarnost za črnce niso beli policisti, ampak črnci, ki streljajo na druge črnce v mestih kot je Chicago ali Baltimore. Black on Black murder rate je tisti, ki izstopa po vseh statistikah.
Darwin rad lepi razne statistike na forum, lahko bi tudi to statistiko nalepil.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

arnecan1 je izjavil:

Črnci so odgovorni za nekaj čez 50 % vseh umorov v državi.

Res? Uradna statistika za 2023 navaja, da je bilo med identificiranimi morilci 8.842 belcev in 6.405 črncev... Je pa zanimivo, da je žrtev bilo... 9.284 črncev in 7.289 belcev... In medtem, ko je belih žrtev črnskih moricev cca 8%, je črnskih žrtev pri belih morilcih cca 17%... Pa belci tut raje morijo ženske, kot črnci...

lynxslo5 je izjavil:

DarwiN je izjavil:

Bellator je izjavil:

Največja nevarnost za črnce niso beli policisti, ampak črnci, ki streljajo na druge črnce v mestih kot je Chicago ali Baltimore. Black on Black murder rate je tisti, ki izstopa po vseh statistikah.

Še enrat a črnci so prostovoljno v USA, ker so hoteli tam živeti in so šli tja na lepše s trebuhom za kruhom kot Evropejci? Kaj se zgodi, ko na silo feferon zasadiš zraven paprike?

Zgodovina sprememb…

lynxslo5 je izjavil:

Tako je... in tudi razni anrnačani vlečejo neke floskule iz riti. Ogromno črnskega nasilja je gang related... Belci so bolj prefinjeni in so malo bolj zbirčni pri izbiri rase žrtve... Pa tud med štirim stenam se raje kokajo

s1m0n ::

GregiB je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

Res? Uradna statistika za 2023 navaja, da je bilo med identificiranimi morilci 8.842 belcev in 6.405 črncev...
Torej glede na populacija v US je med črnci 5x več morilcev kot med belci… Ni glih pozitivna statistika.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: s1m0n ()

GregiB je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

Tako je... in tudi razni anrnačani vlečejo neke floskule iz riti. Ogromno črnskega nasilja je gang related... Belci so bolj prefinjeni in so malo bolj zbirčni pri izbiri rase žrtve... Pa tud med štirim stenam se raje kokajo

Če si vsaj polpismen, boš verjetno razbral, kaj je FBI pisal o statistiki umorov v ZDA. https://ucr.fbi.gov/crime-in-the-u.s/20...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: arnecan1 ()

fur80 je izjavil:

Še enrat a črnci so prostovoljno v USA, ker so hoteli tam živeti in so šli tja na lepše s trebuhom za kruhom kot Evropejci?

In koliko časa mora miniti, da se bo nehalo opravičevati črnsko nasilje s tem, da so njihove prednike na silo pripeljali v Ameriko? Boste nekateri še naselednjih sto let gonili isto zgodbo. Danes imajo v ZDA črnci več privilegijev kot belci. Na najbolj elitne univerze jih sprejemajo na podlagi kvot, enako velja za vse službe v javnem sektorju, kjer imajo črnci prednost pred belci.

Si se kdaj vprašal zakaj tako veliko število madih Azijcev v ZDA nosi očala, za črnce pa to ne velja. Mladi Azijci sedijo pred računalniki in berejo knjige, mladi črnci pa raje rapajo in se zadevajo z drogami.

s1m0n je izjavil:

GregiB je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

Res? Uradna statistika za 2023 navaja, da je bilo med identificiranimi morilci 8.842 belcev in 6.405 črncev...
Torej glede na populacija v US je med črnci 5x več morilcev kot med belci… Ni glih pozitivna statistika.

Je bil zadnjič en prispevek iz enega hrvaškega otoka. Namreč na otok so naselili kunam podobno žival, da bi pobijala kače, da na otoku ne bi bilo toliko kač. Te živali so z leti pobile vse kače, tako da danes nimajo več kaj loviti kot kokoši. In sedaj na otoku ne morejo met več niti kokoši. Kaj sedaj narediti?
Podobon je v USA. Černci so bili na silo pripeljani tja, da bodo sužnji in da bodo delali. Sedaj ko so suženjstvo prepovedali, so jih spustili na prosti trg, na začetku so bile še omejitve, kam kdo lahko gre, seadaj so tudi to odpravili. In kaj sedaj storiti, ker se črnci ne obnašajo tako v naravi, kot so belci pričakovali?

Zgodovina sprememb…

lynxslo5 je izjavil:

fur80 je izjavil:

Še enrat a črnci so prostovoljno v USA, ker so hoteli tam živeti in so šli tja na lepše s trebuhom za kruhom kot Evropejci?

In koliko časa mora miniti, da se bo nehalo opravičevati črnsko nasilje s tem, da so njihove prednike na silo pripeljali v Ameriko? Boste nekateri še naselednjih sto let gonili isto zgodbo. Danes imajo v ZDA črnci več privilegijev kot belci. Na najbolj elitne univerze jih sprejemajo na podlagi kvot, enako velja za vse službe v javnem sektorju, kjer imajo črnci prednost pred belci.

Si se kdaj vprašal zakaj tako veliko število madih Azijcev v ZDA nosi očala, za črnce pa to ne velja. Mladi Azijci sedijo pred računalniki in berejo knjige, mladi črnci pa raje rapajo in se zadevajo z drogami
.

Kaj pa so lahko generacije črnske, ki so bili sužnji naučile svoje potomce? Ljubezni do belcev? Ali če ti malo osvetlim in ponazorim, to je kot, da bi bili direktorica in čistilka najboljši prijateljici po koncu šihta.

Si se kdaj vprašal, zakaj je Azijc prišel v USA in zakaj črnci?

Zgodovina sprememb…

PovemVfaco je izjavil:

PacificBlue je izjavil:

Pol mislš, d so čarlija republikanci počl al so zj nekak spet demokrati tisti, k hočejo epstein filese zagrebst?

Kaj pa vem, pač timing je mal čudn, tudi zdaj, ko Trump militalizira mesta v boju proti kriminalu. Voda na mlin.
I’m out.

Kdo je pa privlekel črnce v USA

Židi.

Zto se večina črncev v ZDA še dons piše po svojih bivših gospodarjih Goldberg, Cohen, Friedman, Blumenfeld, ne pa Williams, Johnson, Jackson al pa kej podobnga /s

Židi so bili pomembni trgovci s sužnji, še posebej pri Portugalski trgovini s sužnji kjer je bilo dejavnih veliko portugalskih Židov. Samo o tem ne bo nikoli neben film v Hollywoodu posnet, ker takšni filmi niso v interesu Židov, ki sebe vedno prestavljajo kot žrtve.

Zgodovina sprememb…

• odbrisalo: Samael ()

Ja supr, kupc sužnja pa nima nč z jem. :))

fur80 je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

fur80 je izjavil:

Si se kdaj vprašal zakaj tako veliko število madih Azijcev v ZDA nosi očala, za črnce pa to ne velja. Mladi Azijci sedijo pred računalniki in berejo knjige, mladi črnci pa raje rapajo in se zadevajo z drogami
.

Kaj pa so lahko generacije črnske, ki so bili sužnji naučile svoje potomce? Ljubezni do belcev? Ali če ti malo osvetlim in ponazorim, to je kot, da bi bili direktorica in čistilka najboljši prijateljici po koncu šihta.

Vem, da ameriški črnci nočejo več nazaj v svojo izvorno državo (čeprva je pred leti krožila pesem Back to Africa, back to my motherland) https://www.livegore.com/396255/lending..., https://www.livegore.com/487535/meanwhi...

Tako kot naši Romi nočejo več nazaj v Indijo. Pa jih nihče ni na silo pripeljal sem. Rajši so tukaj depriveligirani, kakor v Indiji enakopravni. Čudno.

Zgodovina sprememb…

DarwiN ::

lynxslo5 je izjavil:

Pri Floydu in BLM je počilo zaradi očitnega sistemskega rasizma.. Izživljanje policistov in policijska brutalnost nad neoboroženimi črnci. Številne smrti črncev v policijskem priporu. Raziskave, da so temnopolti vozniki veliko pogosteje ustavljeni na cesti kot belopolti vozniki.. Raziskave, da temnopolti iskalec zaposlitve z identičnim življenjepisom nima šanse proti belcu, da dobi zaposlitev.. Takšne zadeve.. Se je skozi leta nabralo in je končno počilo.

Ja, črnci v ZDA so bolj nasilni in zagrešijo več kriminala (per capita), ampak to je druga zgodba.. Eden od razlogov je zagotovo to, da se povprečen črnec v ZDA rodi v precej nižji socioekonomski položaj. Slabše življenje, več obupa, več kriminala. Simple. Vzroke pa lahko iščemo v suženjstvu in svetem pismu. Črnci so bili pripeljani v ZDA kot sužnji in no, sej poznamo to zgodovino, ki še danes bruha rasizem. Istočasno pa še sveto pismo zagovarja suženjstvo, navaja kaj lahko počneš s sužnji, za koliko jih lahko prodaš, kako jih lahko pretepaš, na kakšen način jih lahko ubiješ, itd... Pa daj pol tak tekst za konzumirat opranim Američanom, od katerih je "polovica" verskih fanatikov.

Ampak kot rečeno, to je druga zgodba. Sicer povezana zgodba, ampak pri Floyd+BLM gre v prvi vrsti za sistemski rasizem in boj za enakopravnost.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

PacificBlue je izjavil:

PovemVfaco je izjavil:

PacificBlue je izjavil:

Kaj pa vem, pač timing je mal čudn, tudi zdaj, ko Trump militalizira mesta v boju proti kriminalu. Voda na mlin.

Ja komu zj na mlin? Neko vsaj koherentno zaroto bi lah skup spravu

DarwiN je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

Pri Floydu in BLM je počilo zaradi očitnega sistemskega rasizma.. Izživljanje policistov in policijska brutalnost nad neoboroženimi črnci. Številne smrti črncev v policijskem priporu. Raziskave, da so temnopolti vozniki veliko pogosteje ustavljeni na cesti kot belopolti vozniki.. Raziskave, da temnopolti iskalec zaposlitve z identičnim življenjepisom nima šanse proti belcu, da dobi zaposlitev.. Takšne zadeve.. Se je skozi leta nabralo in je končno počilo.

Ja, črnci v ZDA so bolj nasilni in zagrešijo več kriminala (per capita), ampak to je druga zgodba.. Eden od razlogov je zagotovo to, da se povprečen črnec v ZDA rodi v precej nižji socioekonomski položaj. Slabše življenje, več obupa, več kriminala. Simple. Vzroke pa lahko iščemo v suženjstvu in svetem pismu. Črnci so bili pripeljani v ZDA kot sužnji in no, sej poznamo to zgodovino, ki še danes bruha rasizem. Istočasno pa še sveto pismo zagovarja suženjstvo, navaja kaj lahko počneš s sužnji, za koliko jih lahko prodaš, kako jih lahko pretepaš, na kakšen način jih lahko ubiješ, itd... Pa daj pol tak tekst za konzumirat opranim Američanom, od katerih je "polovica" verskih fanatikov.

Ampak kot rečeno, to je druga zgodba. Sicer povezana zgodba, ampak pri Floyd+BLM gre v prvi vrsti za sistemski rasizem in boj za enakopravnost.

Glede Floyda, človek je bil tempirana bomba kdaj bo umrl, večletni odvisnik od drog, srce na psu. Tudi v času smrti je bil poln fentanyla, zdravil in alkohola.

Sicer pa posnetek druge polcijske aretacije Floyda. Par tednov prej. Tudi takrat je hotel umreti in je klical mamico. Poklicali so reševalce in ga rešili. Enkrat se je pač zalomilo. Tam pri 3:20 se mu že fesjt meša od mamil.

P.S.: Z orožjem je oropal hispansko nosečnico. Imel je tudi divje dneve, dokler ga droge niso umirile v jokavega histerika.

Zgodovina sprememb…

arnecan1 je izjavil:

fur80 je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

fur80 je izjavil:

.

Vem, da ameriški črnci nočejo več nazaj v svojo izvorno državo (čeprva je pred leti krožila pesem Back to Africa, back to my motherland) https://www.livegore.com/396255/lending..., https://www.livegore.com/487535/meanwhi...

Tako kot naši Romi nočejo več nazaj v Indijo. Pa jih nihče ni na silo pripeljal sem. Rajši so tukaj depriveligirani, kakor v Indiji enakopravni. Čudno.

Rome ni nihče na silo pripeljal sem, oni so nomadi, s svojimi pravili. Črnce so pripeljali tja z točno določenim namenom in čisto drugačnim ciljem, kot je šel tja Slovenec pred ww2. Enemu je bil cilj obogateti, drugemu pa ne vem, da ne bi bil tepen, umrl, v ketki, prodan,... In misiti, da bo otrok sužnja in otrok Matije Novaka isto vzgojen in pripravljen v družbi čez 50? :D Kaj storiti pa ne vem, me pa ne čudi, da vračajo in bodo še vrnili udarec, podobno kot Izraelci sedaj, ne čutijo empatije do sočloveka, se pravi trenutno do Palestincev, kot jo črnci pomoje ne do belcev.

Primer človeka, ki je pripeljal 13 zajcev v Avstralijo in je šlo vse v maloro. Danes jih je 600 miljonov.

Zgodovina sprememb…

fur80 je izjavil:

Rome ni nihče na silo pripeljal sem, oni so nomadi, s svojimi pravili. Črnce so pripeljali tja z točno določenim namenom in čisto drugačnim ciljem, kot je šel tja Slovenec pred ww2. Enemu je bil cilj obogateti, drugemu pa ne vem, da ne bi bil tepen, umrl, v ketki, prodan,... In misiti, da bo otrok sužnja in otrok Matije Novaka isto vzgojen in pripravljen v družbi čez 50? :D Kaj storiti pa ne vem, me pa ne čudi, da vračajo in bodo še vrnili udarec, podobno kot Izraelci sedaj, ne čutijo empatije do sočloveka, se pravi trenutno do Palestincev, kot jo črnci pomoje ne do belcev.

Začuda so eni črnci to travmo nekako preskočili in imajo sedaj lepo in urejeno življenje. Sicer so manjšina, ampak izgleda se da. Če se hoče.

Glede tega, da so otroci sužnjev, danes so to že bolj praprapravnuki.

P.S.: Ne vidim, da bi Avstralci, otroci na silo pripeljanih zapornikov, imeli takšne travme. Na koncu koncev so vsi otroci v ZDA na silo pripeljani, oni niso iskali, da se rodijo tam.

arnecan1 je izjavil:

fur80 je izjavil:

Začuda so eni črnci to travmo nekako preskočili in imajo sedaj lepo in urejeno življenje. Sicer so manjšina, ampak izgleda se da. Če se hoče.

P.S.: Ne vidim, da bi Avstralci, otroci na silo pripeljanih zapornikov, imeli takšne travme. Na koncu koncev so vsi otroci v ZDA na silo pripeljani, oni niso iskali, da se rodijo tam.

Pa to ne moreš reči ti pa jaz, ko sma bela Slovana tu v Sloveniji. Ne razumema črnca v USA. Jaz in ti bi bila seveda če bi naju sedaj prebarvali pridna in delovna. Ne rezumemo tudi zakaj so imeli vojno šiiti in suniti in, da še sedaj ne gredo skupaj, ker si pač malo drugače predstavljajo prerokbo. Razumeš? jaz ne.

Si predstavljaš, da pol Slovenije sedaj Kitajci ugrabijo in nas zasužnijo na Kitajskem. Misliš, da bi čez 100 let ko bi odpravili suženjstvo, pričakovali, da se lepo vklopimo v družbo in dalje delamo iphone, sicer sedaj za male pare, prej bi pa 100 let samo za hrano. Bi bili bestiči po 100-ih letih? :D

Zgodovina sprememb…

arnecan1 je izjavil:

Glede Floyda, človek je bil tempirana bomba kdaj bo umrl, večletni odvisnik od drog, srce na psu. Tudi v času smrti je bil poln fentanyla, zdravil in alkohola.

Sicer pa posnetek druge polcijske aretacije Floyda. Par tednov prej. Tudi takrat je hotel umreti in je klical mamico. Poklicali so reševalce in ga rešili. Enkrat se je pač zalomilo.

To je sam še tolk bolj grdo, d nekdo s takim fizično pohabljenim tk ravna. Zaloml se je, ko je pršu na sceno določen polcaj, kermu se je že prej večkrat zaloml:

https://www.npr.org/2023/04/14/11699415...

Zgodovina sprememb…

fur80 je izjavil:

Primer človeka, ki je pripeljal 13 zajcev v Avstralijo in je šlo vse v maloro. Danes jih je 600 miljonov.

Evropejce so nekoč zasužnjevali Arabci in Turki. Arabci so v Sredozemlju ugrabljali Evropejce in jih prodajali za sužnje. In kaj naj sedaj naredimo zaradi tega? Se smilimo sami sabi kot to počnejo Ameriški črnci.

Danes v Afriki še vedno obstaja suženjstvo v državah kot je Sudan in Mavretanija, kjer imajo Arabci črnce za sužnje. Belci pa so bili prvi na svetu, ki so suženjstvo ukinili, pa nam vseeno hočete vsiliti občutek krivde.

Kayzon ::

fur80 je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

fur80 je izjavil:

.

To da so crnci prsli v ameriko krivi druge crnce,saj so jih oni zasuznjevali in prodajalci belcem :))

fur80 je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

fur80 je izjavil:

Pa to ne moreš reči ti pa jaz, ko sma bela Slovana tu v Sloveniji. Ne razumema črnca v USA. Jaz in ti bi bila seveda če bi naju sedaj prebarvali pridna in delovna. Ne rezumemo tudi zakaj so imeli vojno šiiti in suniti in, da še sedaj ne gredo skupaj, ker si pač malo drugače predstavljajo prerokbo. Razumeš? jaz ne.

Nas so tepli Avstrijci, Madžari, Italijani, sedaj nas tepejo Hrvati, Turki so nas tak na pol iztrebili, bili smo schiavi, pa balkanci, pa yugosi, pa kljub temu ne zažigamo mest.

No, občasno se pojavi kakšen PovemvFaco, toliko posledic je zgodovina že pustila na nas.

arnecan1 je izjavil:

fur80 je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

fur80 je izjavil:

Nas so tepli Avstrijci, Madžari, Italijani, sedaj nas tepejo Hrvati, Turki so nas tak na pol iztrebili, bili smo schiavi, pa balkanci, pa yugosi, pa kljub temu ne zažigamo mest.

No, občasno se pojavi kakšen PovemvFaco, toliko posledic je zgodovina že pustila na nas.

O tem sem tudi jaz razmišljal, pa vendar se mi ne zdi isto. Črnci v USA so specifični primer. Mogoče je bilo v preteklosti ko so bili judi sužnji arabcem, pa jim sedaj to vračajo. Mi smo sedaj nekako dobili svoje zadoščenje, imamo svojo državo. ;)
Maš pa v afriki cel kup takih primerov, kako sta bili dve plemeni dominantni ena nad drugo in ko je prišel čas povračila in maščevanja, so se žrtve štele v miljonih.

arnecan1 je izjavil:

fur80 je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

fur80 je izjavil:

Jst ne žgem mest, sam tvojo bivšo sm, k je hotla, medtem k si ti črnce gledu na netu na gore stranh.

Zgodovina sprememb…

lynxslo5 je izjavil:

fur80 je izjavil:

Evropejce so nekoč zasužnjevali Arabci in Turki. Arabci so v Sredozemlju ugrabljali Evropejce in jih prodajali za sužnje. In kaj naj sedaj naredimo zaradi tega? Se smilimo sami sabi kot to počnejo Ameriški črnci.

Danes v Afriki še vedno obstaja suženjstvo v državah kot je Sudan in Mavretanija, kjer imajo Arabci črnce za sužnje. Belci pa so bili prvi na svetu, ki so suženjstvo ukinili, pa nam vseeno hočete vsiliti občutek krivde.

Ni isto, mi smo dobili svoje države in imamo svoj prav tukaj. Kaj pa so dobili črnci po USA, ko se je suženjstvo odpravilo? Aja lahko so sedeli na avtobusi, so šli na pivo v lokal in na šiht za $$$. V zahvalo so dobili polno porcijo belca, se pravi belskih uradnih pravil, kaj so lahko oni odločali, nič, ker je še vseeno jih premalo za demokracijo, da kaj pomenijo zase ne za belca! :D Mogoče, ko se razmnožijo ko kunci v Avstraliji.

Jaz verjamem, če bo kdaj črncev več kot belcev v USA, da se bodo znesli nad belci in to bo pomoje konkretno maščevanje. Opravičilo že zdavnaj nosijo v srcu.

Ok samo to še pa neham! ;)

Zgodovina sprememb…

CookieCutter ::

Ok, dejte se malo...ohladit.

Mato989 ::

GregiB je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Zakaj ne omejimo avtov ker se je par specialcev zapeljalo v mnozice ljudi???

Zato, ker je primarna uporaba strelnega orožja ustreliti, torej, ubiti ali raniti tisto, kar je na drugi strani cevi (čakam, da začneš debato o špotnem strelanju). Glavni namen avtomobila pa je transport ljudi in stvari od točke A do točke B. Zato družba na rizik zlorabe ponavadi gleda drugače.
In če smo že pri stvari... Uprobaba (in v večini držav tudi lastništvo) vozila je omejeno na tiste, ki so opravili izpit za vožnjo in dokazali, da znajo ravnati z avtomobilom, kot je treba. Pri certificiranju za lastništvo strelnega orožja pa je, sploh v ZDA, duplo sploh pa v Ohio-u, pa je zdeva marsikje diskutabilna.

Prav, primarna uporaba NOŽEV pa je REZATI... torej zakaj jih ne omejimo z njimi lahko namreč razrežeš človeka kot je ubogo Ukrajinko črnec pred parimi tedni...

Uporaba vozila omejimo na tiste ki imajo izpit, to drži, ampak a mi lahko poveš ali se zato ne dogaja da bi nekdo brez izpita peljal avto ali ubil nekoga?

DarwiN je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

Ne Črnci delajo več kriminala TUDI ZATO kar je Charlie Kirk zmeraj govoril, ker v 75% odraščajo brez očetov kar je največ od vseh ras... in tu tiči 75% težave...

Drugače pa Charlie Kirk je lepo povedal, če je danes bolje vse za črnce zakaj so danes na slabšem kot v 1950tih?
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Mato989 ::

Jaz verjamem, če bo kdaj črncev več kot belcev v USA, da se bodo znesli nad belci in to bo pomoje konkretno maščevanje. Opravičilo že zdavnaj nosijo v srcu.

Torej hočeš rečt da je pametno za belce da jih zdaj potamanijo ker drugače bo slabo za njih? Preventiva bolje kot kurativa?

nevarne zadeve pišeš...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Mato989 je izjavil:

Drugače pa Charlie Kirk je lepo povedal, če je danes bolje vse za črnce zakaj so danes na slabšem kot v 1950tih?

Zj so jim določeni belci fouš ker so mnde strašno priviligirani, a jim je pa hkrat slabš k takrat k še niso smel na avtobusih spredi sedet pa na iste šole hodt k belci. Če jim ni blo celo tkrat najboljš, k so še sužnji bli. Čarli j kr fejst neumnosti kvasu, ka morš bit butnjen v glavo, d ti tu nč ne zasmrdi

PovemVfaco je izjavil:

Se pa ja vidi, kak so priviligirani... stopnja revščine jim je padla za 17pp, belcem samo 6pp...

strikeout ::

Verjetno prvič, da je zaklenjena tema spet odprta.

Atentat na g. Kirka jemljem kot del ameriške folklore. Tam se pač streljajo že če kdo koga grdo pogleda.

Motion ::

En psihopat manj ki bo zastrupljal mladino,....
zdaj na pospravijo še enepar levih psihopatov pa bo svet lepši,.....

Sem bral, da ga je baje Mossad pospravil, ker je bil zadnje čase anti Izrael.

https://x.com/taking_l_/status/19659292...
I’m out.

IL_DIAVOLO ::

Izrael bi poslal dron, ne pa nekega tipa s sončnimi očali in amerisko majico :D
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

no comment ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Izrael bi poslal dron, ne pa nekega tipa s sončnimi očali in amerisko majico :D

It was Joe, Joseph Robinette Biden Jr.!

D3m ::

4chan ga bo dobil :D

|HP EliteBook|R7 8840U|

kow ::

DarwiN je izjavil:

Ironično, da ga je tik pred smrtjo študent želel poučit o tem, kako pokvarjeno in krivično je hujskanje sovraštva proti manjšinam, še posebej proti transičem kot množičnim morilcem..

Nekaj v smislu: V Ameriki se praktično vsak dan zgodi en strelski pohod.. Če je transičev 0,5-1% populacije, bi statistično pričakovali, da bodo transiči odgovorni za ~2 strelska pohoda vsako leto.. Pa vendar v vsej ameriški zgodovini beležijo zgolj 3-5 primerov.

Nobene ironije ni. Le manjko inteligence pri tebi, da bi locil med atentatom in strelskim pohodom.
Zaenkrat sploh ne vemo kdo je bil strelec, ti pa ze o transicih ipd. Enostavno si od vseh novic popolnoma brainwashan.

PacificBlue je izjavil:

Ce si prebral, je gotovo res.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

D3m ::

Po zadnjih podatkih, vstop na kampus in pobeg.

|HP EliteBook|R7 8840U|

PacificBlue je izjavil:

Po moje ne, pravijo, da je bil pro-izrael pa neki časa nazaj antisemit, s mi zdi kr dobra analiza

https://blogs.timesofisrael.com/kirks-m...

Mossad g po moje ni mel razloga, netanyahu ga je tud hvalu. Al so ga republikanci hladno inside job za preusmerjenje z Epsteina, al ga je kk jezn trumpovc antisemit k meša pro-semitizm pa podporo izraelu (al pa tud sam prot financiranju izraela) al pa je bil kak magovc jezn, k se je čarli ohladil glede epstein zadeve. Lah tud kak lefty itak, sam republikanci se kr ravsajo med sabo, musk je tud dobu plav uč mimgrede, je dosti struj not, večina pritegnjenih, paranoičnih pa napsihiranih, pa vsk ma neke svoje fore.

skumpl ::

D3m je izjavil:

Po zadnjih podatkih, vstop na kampus in pobeg.

Res zanimivo, da ga še niso našli.

dronyx ::

PacificBlue je izjavil:

Moj nasvet, kar prebereš na X vzemi z zelo veliko rezervo! Če bi bilo vse res, kar pišejo na X, bi moral imeti Mossad nekaj milijonov zaposlenih in podružnice praktično po celem svetu.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

150 mrtvih v streljanjih v ZDA (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
18933293 (23663) Mr.B

Več podobnih tem