» »

Charlie Kirk RIP

Charlie Kirk RIP

1 2 3
4
5

Mato989 ::

Charlie Kirk je za razliko od vas/nas keyboard warriorjev imel jajca javno povedat svoja stališča, večinoma je uporabljal tudi zdravo logiko in smiselno podvprašanje da je razgalil slepo vero v nekaj...

Z njim sem se dostikrat strinjal, razne pri splavu ne, sicer sem načelno proti splavu, ampak v primeru posilstva in dokazano da bo otrok rojen z posebnimi potrebami in drugimi težavami sem pa za splav...

Škoda ga je bilo, tip ni nikoli izvajal nasilja, vedno je argumentiral logiko in svoje ideje in kaj je več vredno kot to, da poveš kaj meniš da je prav?
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

blackbfm ::

Kaj delata FBI in Cia, da strelca še vedno niso prijeli?

prirejajo dokaze:))

večinoma je uporabljal tudi zdravo logiko in smiselno podvprašanje da je razgalil slepo vero v nekaj...

ampak model je slepo veroval v sveto pismo

no comment ::

Mato989 je izjavil:

večinoma je uporabljal tudi zdravo logiko in smiselno podvprašanje da je razgalil slepo vero v nekaj...

... z uporabo svoje interpretacije vere.

Ti jo pa znaš razdret. Vedno znova.

PovemVfaco ::

Mato989 je izjavil:

Škoda ga je bilo, tip ni nikoli izvajal nasilja, vedno je argumentiral logiko in svoje ideje in kaj je več vredno kot to, da poveš kaj meniš da je prav?

Prav je mel, zmagu je debato

Bellator ::

Preveri koliko mtoseva si v resnici!

https://mojkviz.neocities.org/

GenZNPC ::

Zelo nizka poteza od njihovih nasprotnikov, da so najeli placanca, da ga odstrani. Ocitno jim je zmanjkalo argumentov in so posegli po atentatu.
Lowkey.
skibidi

Goran10 ::

arnecan1 je izjavil:

Posnetki iz več zornih kotov.

Direkt v žilo na vratu to ga je profič ustrelil.

PacificBlue ::

Metki so bili baje popisani/porisani z antifa in lgbt motivi/slogani.
I’m out.
:3

Zgodovina sprememb…

matobeli ::

In mavrične barve.

The Second Amendment is there, God forbid, so that you can defend yourself against a tyrannical government.

Kdo bi si mislil da so se oboji skrajneži končno strinjali o nečem.

Bellator je izjavil:

tud tu se morm strinat s čarlijem, modrostim kr ni konca

Kakorkol obračaš, tip je mel prov

Bellator ::

Podobna neumnost kot če bi zaštihali nekoga, ki je proti strelnemu orožju. Dejstvo je, da so levičarji precej bolj pogumni in bi ZDA gorele, če bi bil Kirk levičar, in si zato upajo več, pa tudi kaznovani so bolj poredko.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!

https://mojkviz.neocities.org/

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bellator ()

mtosev ::

PacificBlue je izjavil:

Link?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Bellator je izjavil:

Podobna neumnost kot če bi zaštihali nekoga, ki je proti strelnemu orožju.

Čarli ni govoru neumnosti, sploh p ne prot diehard zagovornikom ustavne pravice nošenja nožev

https://www.statista.com/statistics/195...

Zgodovina sprememb…

luli ::

Za razmislek. Ali je to sovražni govor? Ali bi ji bilo potrebno podeliti Prešernovo nagrado in njena 'dela' uvesti vi OŠ is SŠ?
 Nagrada

Nagrada

A bi žalovali, ali bi rekli, da si zasluži metek? Moje mnenje je, da še vedno obstaja svoboda in da lahko objavlja svoje umetnine in zato ni kazensko odgovorna, hkrati pa bi njena dela umaknil s seznama obveznih del. Prav tako menim, da si koklja ne zasluži odrešitve s tega sveta. Kot tudi pravim, da imamo v Sloveniji dobro urejeno področje splava. Ne podpiram tistih, ki pravijo, da bi splav prepovedali, kot tudi ne tistih, ki pravijo, da se rojstvo začne s krstom in da do takrat ni "božji" človek. Hkrati pa dopuščam, da razne Nike in drugi verniki skačejo okoli okoliških klinik in me poskušajo prepričati vi nasprotno. Ko enkrat prepovejo izraziti stališča vedno pride do grozot.

DarwiN ::

Don't feed the russian troll, mtosev.

Bellator je izjavil:

in bi ZDA gorele, če bi bil Kirk levičar.

Seveda ti kot desničarju še zdaj ni jasno, zakaj so po Floydu ZDA "gorele".. Zato ker so levičarji sposobni empatije, se znajo postavit v kožo manjšin in so se pripravljeni borit za njihovo enakopravnost.. In Floyd je bil zgolj kaplja čez rob, potem ko je bilo vsakemu racionalnemu Američanu jasno, da se črncem dogaja krivica, da je ogromno rasizma v državi.. In so šli na ulici.. In ko grejo "milijoni" na ulice, se vedno najde tistih ~0.1% protestnikov, ki pri tem povzročajo škodo, kradejo, itd.. In zato jih je tudi precej končalo za zapahi..

Ampak seveda, tebi je vse enostavno.. Ko vidiš, da se neki manjšini dogaja krivica, rečeš "boli me qrac", to niso moji ljudje.. Ali pa se zatečeš k fake newsu, alternativnim dejstvom in teorijam zarote ter zaključiš, da ni nobene krivice.

Ja, škoda črnila za tebe, ker je kot bi govoril steni.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

DarwiN je izjavil:

Bellator je izjavil:

Seveda ti kot desničarju še zdaj ni jasno, zakaj so po Floydu ZDA "gorele".. Zato ker so levičarji sposobni empatije, se znajo postavit v kožo manjšin in so se pripravljeni borit za njihovo enakopravnost.. In Floyd je bil zgolj kaplja čez rob, potem ko je bilo vsakemu racionalnemu Američanu jasno, da se črncem dogaja krivica, da je ogromno rasizma v državi.. In so šli na ulici.. In ko grejo "milijoni" na ulice, se vedno najde tistih ~0.1% protestnikov, ki pri tem povzročajo škodo, kradejo, itd.. In zato jih je tudi precej končalo za zapahi..

Ampak seveda, tebi je vse enostavno.. Ko vidiš, da se neki manjšini dogaja krivica, rečeš "boli me qrac", to niso moji ljudje.. Ali pa se zatečeš k fake newsu, alternativnim dejstvom in teorijam zarote ter zaključiš, da ni nobene krivice.

Verjamem, da je pri strelnem orožju še manj kot 0.1 povzročiteljev umora.

lisaac ::

Nisem bil njegov fan, če pa je slučajno še kdaj pojavil v kakšni novici / kratkem reelu sem si pa pogledal "debato"..Kot je ze nekdo pred mano rekel, ni imel tako sfaljeno razmišljanje. Razno nabijanje o splavu se niti nisem strinjal ker so razne okoliščine ki spremenijo dejstva, kar se tiče pa o LGBTQ in podobne sfere.. se pa strinjam z njim da je to ubistvu neka mental illnes ki je ratal trend namesto da bi postal problem družbe.

Kakorkoli.. RIP

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: lisaac ()

https://www.npr.org/sections/shots-heal...

Guns are the leading cause of death of kids and teens, and state laws matter

USA pač.

skumpl ::

Ja, s tem bi se strinjal. Američani imajo velik problem z desničarskimi belci, ki posegajo po orožju, trenutni predsednik pa jim še drži štango.

mtosev je izjavil:

https://www.npr.org/sections/shots-heal...

Guns are the leading cause of death of kids and teens, and state laws matter

USA pač.

Tega noben ne zanika. Še boljšo statistiko glede smrtnosti mladih s strelnim orožjem najdeš pri nas malo po 45 letu. V tistem času bi pa mogoče bilo dobro, da bi tisti imeli orožje. Podobno je sedaj v ukrajini.

TESKAn ::

mtosev je izjavil:

PacificBlue je izjavil:

Link?

Trust me bro(tm).

So pa našli, kdo je zganjal kampanjo prot kirku.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

skumpl je izjavil:

To je strelc? Z lahkoto bi Čarlija ubil tud z nožm ali pa clo z golimi pestmi, ni bil nikak od pištole al pa puške odvisn. P tud če ne bi mogu v walmartu kupit, bi si pač zrihtu pr svojih latino gangster kolegih ilegalno

lisaac je izjavil:

Nisem bil njegov fan, če pa je slučajno še kdaj pojavil v kakšni novici / kratkem reelu sem si pa pogledal "debato"..Kot je ze nekdo pred mano rekel, ni imel tako sfaljeno razmišljanje. Razno nabijanje o splavu se niti nisem strinjal ker so razne okoliščine ki spremenijo dejstva, kar se tiče pa o LGBTQ in podobne sfere.. se pa strinjam z njim da je to ubistvu neka mental illnes ki je ratal trend namesto da bi postal problem družbe.

Kakorkoli.. RIP

Zanimivo. Jaz sem asexual in zaradi tega imam mental illness. Dobro, da vem. Mi še nihče ni reko.

Še en seznamček politično motiviranega nasilja zadnjih nekaj let.
Pa ne pozabimo na trumpov repost slike zvezanega bidena v kesonu pickupa.

Desni influencerji že napovedujejo džihad.. Tole še zna pokat..

Zaprli in poklali bi kar vse demokrate, še preden je komurkoli dokazana kakšna krivda. :SSS

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

skumpl ::

Nekam dolgo iščejo atentatorja. Pri vseh teh resourcih bi pričakoval, da bi ga že našli:|

Furbo je izjavil:

In to v gun free zone. Se vidi, kako levičarske blodnje ne delujejo.
Lahko nekaj prepoveš, pa to bolj malo spremeni.

Rs je, treba je ukint te bedaste omejitve na kampusih pa tud na letališčh. Enostavn je problem, d se preveč omejuje orožje v amerik. Če bi bli vsi oboroženi med obiskovalci, bi lahko strelca na strehi nekdo poknu in problema neb blo. Čarli se je zih zavzemu z to, pa mu niso pustili nasprotniki svobode, d bi vsi v publiki mel pištole

Zgodovina sprememb…

skumpl je izjavil:

Nekam dolgo iščejo atentatorja. Pri vseh teh resourcih bi pričakoval, da bi ga že našli:|

Zgleda ni tolk izi najt če sam ne napiše na FB.

Gregor P ::

skumpl je izjavil:

In pazi to, niso demokrati na oblasti …

… in pa s kakšnimi ameriškimi levičarji tu klatite po tej temi? To so vendar ZDA in bogati kapitalistično usmerjeni demokrati seveda nikakor niso levičarji …

… tudi sicer ni potrebe po uvažanju ameriške politične “lažne” propagande v Slovenijo :|
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

matobeli je izjavil:

skumpl je izjavil:

Zgleda ni tolk izi najt če sam ne napiše na FB.

FBI malo počasneje funkcionira, odkar sta DOGE in Kash Patel naredila čistko.. :///

*Backfire*

Menda ponujajo "up to 100.000 dolarjev" nagrade za informacije, ki bi privedle do morilca.. Ampak zaupaj ti Trumpovemu FBIju... Jaz bi zahteval pisno zagotovilo, ker "up to 100.000" pri MAGA ciganih najbrž pomeni 200 bucksov. :DDDDDDD

Mogoče so mu pa zamerli, ker je hotel da pridejo ven vsi dokazi v epsteinovem primeru?

PovemVfaco je izjavil:

Furbo je izjavil:

In to v gun free zone. Se vidi, kako levičarske blodnje ne delujejo.
Lahko nekaj prepoveš, pa to bolj malo spremeni.

Rs je, treba je ukint te bedaste omejitve na kampusih pa tud na letališčh. Enostavn je problem, d se preveč omejuje orožje v amerik. Če bi bli vsi oboroženi med obiskovalci, bi lahko strelca na strehi nekdo poknu in problema neb blo. Čarli se je zih zavzemu z to, pa mu niso pustili nasprotniki svobode, d bi vsi v publiki mel pištole

Ne boš verjel...

Ja, takoj "naslednji dan" pa je izjavil, da ga Epstein več ne zanima, ko je prejel ukaz od Trumpsteina:

PacificBlue ::

TESKAn je izjavil:

mtosev je izjavil:

PacificBlue je izjavil:

Link?

Trust me bro(tm).

So pa našli, kdo je zganjal kampanjo prot kirku.

Trust me bro: https://www.independent.co.uk/news/worl...
I’m out.
:3

Pač glup left retard, če je res.

blackbfm ::

skumpl je izjavil:

morajo se zmenit kakšno laž ustvarit da bodo najbolj profitiral

delavec44 ::

matobeli je izjavil:

In mavrične barve.

The Second Amendment is there, God forbid, so that you can defend yourself against a tyrannical government.

Kdo bi si mislil da so se oboji skrajneži končno strinjali o nečem.

Ampak v ZDA ni tiranične oblasti. Niti ni bil Kirk oblast.

DarwiN je izjavil:

Bellator je izjavil:

Seveda tako kot se je Iryni zgodilo nic ko se je crnec oglasaj kako he got the white girl

To vase jamranje kako je on rekel da ce nekaj nedolznih umre da se obvaruje ustavo oz. 2. Amandma je enako kot ce bi vsi mi ki smo proti pedofilom se vseeno borili za zasebnost interneta cetudi zato par pedofilov najde zrtve gor in pobegne

To je enako tako da pazite kaksne bedarije pisete

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Kaj da ne, X je gorel!

KG-348 ::

res je bil poln dobrih idej

Mato989 je izjavil:

Seveda tako kot se je Iryni zgodilo nic ko se je crnec oglasaj kako he got the white girl

To vase jamranje kako je on rekel da ce nekaj nedolznih umre da se obvaruje ustavo oz. 2. Amandma je enako kot ce bi vsi mi ki smo proti pedofilom se vseeno borili za zasebnost interneta cetudi zato par pedofilov najde zrtve gor in pobegne

Razlika od interneta j to, d orožje burgerjem verjetn bolj škodi k pomaga, pa d je tud čarli osebno dobu metek, ti pa verjetn pedo kurca nis. Čeprav glde na vedn več gluposti tud mogoč internet bolj škod človeku k pomaga, to bomo čez 50 let vidl, mogoče ni tk slaba paralela, sam prehitr reč

PovemVfaco je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Razlika od interneta j to, d orožje burgerjem verjetn bolj škodi k pomaga, pa d je tud čarli osebno dobu metek, ti pa verjetn pedo kurca nis. Čeprav glde na vedn več gluposti tud mogoč internet bolj škod človeku k pomaga, to bomo čez 50 let vidl, mogoče ni tk slaba paralela, sam prehitr reč

Seveda jaz nisem ker tezko tisti ki bi meni da bi nil pedofil ker sem polnoletn

Ampak bistvo ni v tem, ce bomo vsako st ar ki lahko nekaj ljudi ali nekaj 10 ljudi ubije omejili bomo onejevali tudi avte, noze itd

Zakaj ne omejimo avtov ker se je par specialcev zapeljalo v mnozice ljudi???

Mato989 je izjavil:

Zakaj ne omejimo avtov ker se je par specialcev zapeljalo v mnozice ljudi???

Sej jih, izpit morš najprej narest, pa betonska korita so postavl na strateška mesta, d ne pridejo not

KG-348 je izjavil:

res je bil poln dobrih idej

Če je to izjavil je še bolj glup kot sem si mislim. Sem gledal en dokumentarec o North Korea in tam imajo public executions. Težko za gledat.

Eh, te javne usmrtitve je pobral iz biblije, tko kot številne druge idiotizme.

Heh jaz na srečo nisem nikoli bral biblije, ker kar pravi biblija me nikoli ni zanimalo. Drugače sn agnostik.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

scipascapa ::

JaVonTech je izjavil:

Na YouTubu je dejansko necenzuriran posnetek atentata, ne priporočam nikomur, da ga pogleda.

dej link

scipascapa je izjavil:

JaVonTech je izjavil:

Na YouTubu je dejansko necenzuriran posnetek atentata, ne priporočam nikomur, da ga pogleda.

dej link

scipascapa ::

pa res noro
1 2 3
4
5

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

150 mrtvih v streljanjih v ZDA (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
18933217 (23587) Mr.B

Več podobnih tem