Forum » Problemi človeštva » Charlie Kirk RIP
Charlie Kirk RIP

endelin ::
Sedaj si bo lahko desetletja v zaporu pel bella ciao.
Moraš biti res poseben scum da zaradi političnih vprasanj gniješ v zaporu do smrti ker si tako sovražen da nekoga ustrelis
Moraš biti res poseben scum da zaradi političnih vprasanj gniješ v zaporu do smrti ker si tako sovražen da nekoga ustrelis
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()

DarwiN ::
Problem ni, da nismo se 100% potrdili. Problem je, da ti onaniras, ker kaze na desnicarja. Ce bi bil neki anarhist, seveda ne bi govoril o njem, ampak bi se fokusiral na statistike ipd.
Onaniram zaradi groženj in vsega grozljivega obtoževanja, ki smo ga bili zadnje dni deležni.. Levica označena za teroriste, to je vojna, ipd.. Podobno kot pri atentatih na Trumpsteina..
Potem se pa ZNOVA in ZNOVA izkaže, da gre za desničarja.
In pazi to.. V Ameriki desnica ruši vse demokratske normative, vrhovno sodišče je padlo, kradejo volitve, napad na kongres, korupcija in moralna izprijenost svetopisemskih razsežnosti, PA VENDAR so skoraj izključno desničarji tisti, ki se odzivajo z nasiljem in umori. Tistih ~5% nevertrumperjev, ki so volili Viveka ali Nikki Haley..
Zdaj si pa predstavljaj obratno situacijo, da pride na oblast denimo AOC, začne udrihat po Jesus freakih, obdavči verske dejavnosti, začne pošiljat bele trumptarde v El Salvador..:) Ne resno, ukaže zaplenitev orožja vsem Američanom z IQjem pod 80 (torej skoraj vsem Republikancem). Njeno vrhovno sodišče potrdi njen EO.. V trenutku imamo državljansko vojno, "100.000" mrtvih..
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

nejclp ::
no comment je izjavil:
kow in mtosev!
jp, delujejo pretežno neškodljivi, pol se jim pa enkrat odpelje. zarad teh delitev na levo in desno. skrajna levica in skrajna desnica, to je čist isto. verjetno je planiral, da hasanabija naslednji teden šicne, pa so mu to zdaj preprečili.

no comment ::

kow ::
Problem ni, da nismo se 100% potrdili. Problem je, da ti onaniras, ker kaze na desnicarja. Ce bi bil neki anarhist, seveda ne bi govoril o njem, ampak bi se fokusiral na statistike ipd.
Onaniram zaradi groženj in vsega grozljivega obtoževanja, ki smo ga bili zadnje dni deležni.. Levica označena za teroriste, to je vojna, ipd.. Podobno kot pri atentatih na Trumpsteina..
Predlagam ti, da gres na zrak. Jaz sem ravno z dopusta. Nikjer nisem opazil nobenih desnicarjev, ki bi grozili, obtozevali itd. Vecinoma sem gledal ljudi, ki so sproscali, igrali z otroki itd. Tudi nobenih levicarjev nisem zapazil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()

BlaY0 ::

fur80 ::
Na faci mu piše, da je desničar, levicarji imajo
dolge lase in AC/DC majico.
Hmm, kaj sem potem jaz ker imam kratke lase in AC/DC majico?
Lahko, da se še iščeš. :D
Drugače pa jeba ja, spet sama zmeda kdo je kaj. Če bi bil črnc se bi vsaj vedelo kaj in kako, tukaj pa Američani spet zmedeni.

no comment je izjavil:
AC/DC ni metal.
Vidis, sploh ne vem. Sicer mislim, da imam iron maiden pa metallica.
Zgodovina sprememb…

dronyx ::
Tole mi zveni dobro - Če ne maraš fašiste si kaj? Ekstremni desničar ali ekstremni levičar?

A ne bo 100k pobral cimer? Oz. kdorkoli je ze neke screenshote shareal.
Tip bo odplacal studentski dolg ter obrnil plosco. Odregistriral se pri demokratih in se registriral kot republikanec. Nizki davki, pa to.
Tip bo odplacal studentski dolg ter obrnil plosco. Odregistriral se pri demokratih in se registriral kot republikanec. Nizki davki, pa to.
Zgodovina sprememb…

dronyx ::

bigbada ::
Potem se pa ZNOVA in ZNOVA izkaže, da gre za desničarja.
In pazi to.. V Ameriki desnica ruši vse demokratske normative, vrhovno sodišče je padlo, kradejo volitve, napad na kongres, korupcija in moralna izprijenost svetopisemskih razsežnosti, PA VENDAR so skoraj izključno desničarji tisti, ki se odzivajo z nasiljem in umori. Tistih ~5% nevertrumperjev, ki so volili Viveka ali Nikki Haley..
Zdaj si pa predstavljaj obratno situacijo, da pride na oblast denimo AOC, začne udrihat po Jesus freakih, obdavči verske dejavnosti, začne pošiljat bele trumptarde v El Salvador..:) Ne resno, ukaže zaplenitev orožja vsem Američanom z IQjem pod 80 (torej skoraj vsem Republikancem). Njeno vrhovno sodišče potrdi njen EO.. V trenutku imamo državljansko vojno, "100.000" mrtvih..
eh, levičar je bil. antifa. njegova familija je potrdila to tudi, piše v news in poslušaj press conference

Kayzon ::
Kaj ima deda veze z njegovim življenskim stilom?
Pravim ti da geni delajo svoje. Sposobni, atletski geni, ki so se jih beli gospodarji najbolj veselili in mastno plačali, beli debelinkoti v uniformah se jih pa sedaj bojijo. Če bi bil indijc 160 kriminalc, misliš, da bi ga 5 ljudi dušilo z kolenom?! Ne bi!
Kot bi se sedaj mi odločili, da biki ne smejo več biti v kletkah in bi jih spustili v naravo. misliš, da bi čez 50 let se ti še sprehajal s psom po travniku?
pa ti si cisti opranes prjatu

mtosev ::
no comment je izjavil:
kow in mtosev!
Ja jaz sem imam za left leaning centrista. Na volitvah sem sedaj glasoval za SMC, LMŠ in Pahorja za predsednika.
Ne maram komuniste, fašiste, naciste in diktatorje. In skrajno ne maram ljudi kot so Putin, Trump, Netanyahu, Maduro, Kim jong un. Tole je na hitro.
In upam, da far right in far left čimprej izgineta. Oboji so enako škodljivi.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()

no comment je izjavil:
kow in mtosev!
Ja jaz sem imam za left leaning centrista. Na volitvah sem sedaj glasoval za SMC, LMŠ in Pahorja za predsednika.
Ne maram komuniste, fašiste, naciste in diktatorje. In skrajno ne maram ljudi kot so Putin, Trump, Netanyahu, Maduro, Kim jong un. Tole je na hitro.
Sori, da te razočaram. Ampak po povedanem si en običen leftard.
Tako kot jaz. Oz. še bolj kot jaz, ker jaz nisem volil za tiste pajace iz tvoje prve vrstice...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: no comment ()

no comment je izjavil:
kow in mtosev!
sam vprašanje, da decidiramo, a je Bernie Sanders zate far left?

Chalky ::
Zdaj se čaka, da v Swampu, na fake newsu in twitterju sproducirajo alternativna dejstva... Chalky že zbira "dokaze" na Twitterju, kako je tip daroval 30 centov demokratski skupini, volil Kamalo, razmišljal o spremembi spola, ipd.
Skratka, nobene možnosti ni, da trumptardi mirno sprejmejo, da je morilec ponovno desničar.. (ja, kow, nismo še 100% potrdili, stay calm!)..
Pravzaprav mi je vseeno. Storilca so ujeli in je zame primer zaključen in ga tudi več ne spremljam. To kaj je in kam ga boste predalčkali pa prepuščam vam, saj imate očitno ogromno časa. Sem bil cel dan zunaj in je bilo prav prijetno.

no comment je izjavil:
kow in mtosev!
sam vprašanje, da decidiramo, a je Bernie Sanders zate far left?
Ne. Mislim, da je social demokrat.

Se pravi SDS?
SDS ni več socialno demokratska, jo je jajo uravnotežil, da je fašistična.
Pol nisva dva? Hudica.
ne, kle vas je ogromno, ful se vas deklarira ne levo ne desno, vključno s fašisti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejclp ()

BlaY0 ::
10 let je nucou, da mu je kapnilo, da mogoče to ni to...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BlaY0 ()

Ne. Mislim, da je social demokrat.
Ok, pol pa nisi radikalni centrist, se opravičujem.
Kaj pa sem potem? Všeč mi je Ljudmila Novak. Od republikanecev v US pa spoštujem Liz Cheney in Arnolda Schwarzeneggerja. Oba sta normalna republikanca, ki ne marata Trumpa.
Zgodovina sprememb…

Kaj ima deda veze z njegovim življenskim stilom?
Pravim ti da geni delajo svoje. Sposobni, atletski geni, ki so se jih beli gospodarji najbolj veselili in mastno plačali, beli debelinkoti v uniformah se jih pa sedaj bojijo. Če bi bil indijc 160 kriminalc, misliš, da bi ga 5 ljudi dušilo z kolenom?! Ne bi!
Kot bi se sedaj mi odločili, da biki ne smejo več biti v kletkah in bi jih spustili v naravo. misliš, da bi čez 50 let se ti še sprehajal s psom po travniku?
pa ti si cisti opranes prjatu![]()
Torej se ne strinjaš, da je beli gospodar v USA pripeljal najbolj gensko popolnjene črnce s katerimi je hotel zaslužiti, da bi fizično delali, da se ne bi upirali in da ne bi razmišljali.
Poglej samo fizični šport:
Sedaj poglej sliko, matematične reprezentance USA:
Beli gospodar je mislil v USA, da bo sedaj to krivico lahko odpravil z socialnimi prijemki, pa ne gre. Sedaj bi rad, da bi se sliki zamenjali.
Kdo je kriv, da na spodnji sliki ni črncev in na zgornji ni kitajcev? :D Sedaj jim daš še malo droge, alkohola in denarja in upaš, da bodo vseeno študirali na faxu in poslušali belega gospodarja na šihtu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()

Geni in kultura. Oboje. Ampak geni gotovo nimajo zanemarljivega prispevka, ceprav si levica tega ne upa priznati. Jim instaliran software v glavi ne dovoljuje.
Zgodovina sprememb…

ja left leaning centrist, saj si sam napisal
Mislim, da to še spada v centrism.
Yes. A left-leaning centrist is still part of centrism, just closer to the center-left than to the center-right.
Zgodovina sprememb…

Geni in kultura. Oboje. Ampak geni gotovo nimajo zanemarljivega prispevka, ceprav si levica tega ne upa priznati. Jim instaliran software v glavi ne dovoljuje.jah, jaz sem skrajni levičar in sem popolnoma prepričan, da so tudi geni. pomoje so zaslužni neandertalci, s katerimi smo se parili. Črnci so čisti homo sapiensi, mi smo pa mešanci, mutanti. Azijci pa š e bolj, zgleda so bli neandertalci taki bolj misleci in filozofi.
Yes. A left-leaning centrist is still part of centrism, just closer to the center-left than to the center-right.
jasno, ampak sem rekel, da nisi radikalni centrist. bodi pozoren na detajle.
Zgodovina sprememb…

Ok v redu.

Geni in kultura. Oboje. Ampak geni gotovo nimajo zanemarljivega prispevka, ceprav si levica tega ne upa priznati. Jim instaliran software v glavi ne dovoljuje.jah, jaz sem skrajni levičar in sem popolnoma prepričan, da so tudi geni. pomoje so zaslužni neandertalci, s katerimi smo se parili. Črnci so čisti homo sapiensi, mi smo pa mešanci, mutanti. Azijci pa š e bolj, zgleda so bli neandertalci taki bolj misleci in filozofi.
jasno, ampak sem rekel, da nisi radikalni centrist. bodi pozoren na detajle.
Razumem sarkazem. Samo vseeno bi te poducil, da so Africani genetsko bolj raznoliki kot Evropejci.

jaz to dobro vem. fino, da razumeš sarkazem. a propo:https://youtube.com/shorts/yxlvrx15qRQ?...
Zgodovina sprememb…

PovemVfaco ::
Geni in kultura. Oboje. Ampak geni gotovo nimajo zanemarljivega prispevka, ceprav si levica tega ne upa priznati. Jim instaliran software v glavi ne dovoljuje.
Nepotizem, al maš maš bogate starše al ne, niso ne geni ne kultura, pa ma močn vpliv na vse. Ne razumeš poante, genov ne morš družbeno spreminjat, ureditev, zunanje pogoje, možnosti za otroke pa lahk, zato je fokus tm.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PovemVfaco ()

Ne. Gre za tabu zaradi ocitnih zgodovinskih razlogov. Tak tabu ni nujno slab. Gre pa proti znanosti. Ampak dobro, smo zasli.
Nehaj gledati shorte. Skodi mozganom.
jaz to dobro vem. fino, da razumeš sarkazem. a propo:https://youtube.com/shorts/yxlvrx15qRQ?...
Zgodovina sprememb…

Ne. Gre za tabu zaradi ocitnih zgodovinskih razlogov. Tak tabu ni nujno slab. Gre pa proti znanosti. Ampak dobro, smo zasli.
short sem dal zaradi tebe, ker se po mojih izkušnjah tudi zmerni rasisti težje koncentrirajo dlje kot 5 sekund.

Motion ::
Morda če bodo pospravili dovolj teh wanna bee gobelsov in che-gevar bo folk dvakrat pomislil preden bo začel pričat vsako sranje ki jim pade na pamet.
Pač se bodo morali zavedat da besede majo tudi hude posledice...
Pač se bodo morali zavedat da besede majo tudi hude posledice...

short sem dal zaradi tebe, ker se po mojih izkušnjah tudi zmerni rasisti težje koncentrirajo dlje kot 5 sekund.
Da si kot skrajni levicar proti znanosti mi je jasno. Noben priseben clovek ne verjame, da smo vsi enaki. Ampak lej, imas pravico biti zabit. Ti je ne odrekam.
Zgodovina sprememb…

Kaj smo zdaj za death penalty ali doživljenski zapor? Jaz sem da rot in prison
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 150 mrtvih v streljanjih v ZDA (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 33409 (23779) | Mr.B |