» »

Charlie Kirk RIP

Charlie Kirk RIP

««
10 / 10
»
»»

kow ::

Kaksnih 25 let je vec kot dovolj. Tip je se mlad. Nobenih indicev (zaenkrat) ni, da se po odsluzeni kazni ne more integrirati nazaj v druzbo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

PovemVfaco ::

Moram p reč, d je ta dogodek res izboljšal čarlijeve argumente. Š mene so zdaj skoraj prepričali, da je vredno žrtvovat par življenj za svobodo orožja, pa da je empatija vsaj precenjena, č ne čist brezveze. Mal bolj prebavljivo je, če žrtvovani osebno zagovarja žrtvovanje sebe, ne pa samo drugih, in s tem je argument avtomatsk boljši. Še vedno me pa niso čisto prepričali, k mam pomisleke glde prištevnosti čarlija, ko je to govoru, namišljenega prijatelja je že mel, tako da ma grenk priokus vse skp.

no comment ::

Tak občutek imam, da je nemalo ljudi kr razočaranih, da so ga dobili.

No, sej ga niso (dobili). Fotr ga je sam za ušesa privlekel k FBI-ju, ki je zgubljal čas z aretiranjem napačnega človeka. Dvakrat.

kow je izjavil:

Kaksnih 25 let je vec kot dovolj. Tip je se mlad. Nobenih indicev (zaenkrat) ni, da se po odsluzeni kazni ne more integrirati nazaj v druzbo.

S tem se pa strinjam.

Če bi bil popolnoma brez vesti, bi ne priznal kaj je storil. Očitno ga je že kr kmalu zvila vest.

Zgodovina sprememb…

Ganon ::

mtosev je izjavil:

Kaj smo zdaj za death penalty ali doživljenski zapor? Jaz sem da rot in prison

Poskusi uporabiti samo dve slovenski besedi na stavek, izpadel boš pravi frajer.

endelin ::

Rookie mistake. Ni računal da je fotr morda MAGA in da mu gre na jetra :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

nejclp ::

kow je izjavil:

nejclp je izjavil:

short sem dal zaradi tebe, ker se po mojih izkušnjah tudi zmerni rasisti težje koncentrirajo dlje kot 5 sekund.

Da si kot skrajni levicar proti znanosti mi je jasno. Noben priseben clovek ne verjame, da smo vsi enaki. Ampak lej, imas pravico biti zabit. Ti je ne odrekam.

jaz sem absolutno za znanost. konec koncev je to, da si levičar, racionalna odločitev na podlagi dejstev in znanstvenih raziskav. in ja, vsi smo različni, v tem smo si enaki. ti si en tak človeček, ki je bolj butast kot tale zamorc tyson v videu, pol se pa tolažiš s samouvrščanjem v neko družbeno konstruirano skupino in zmernim rasizmom v temi, ki nima s tem nobene veze.

Pac-Man ::

hehe

The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.

TESKAn ::

dronyx je izjavil:

Ali prav razumem, da je v tem primeru levičar ustrelil desničarja? Namreč študiram, kateri so bolj nevarni.

Mislim da je zdej jasno, keri so bolj nevarni.
Kak komentar vseh, ki so se včeraj pridušali nad 'levičarskimi zvermi'?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

DarwiN ::

Touche!
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Veliki_Blek ::

'Hey fascist! Catch!' written on bullet casing of Charlie Kirk suspect

Na enem tulcu je pa imel napisano "Bella Ciao"... to je neuradna himna italijanskih komunistov.

aha! skrajni woke levičar! ker to si,če si proti fašistom. sam klele je pa zajebal, "If you read this, you are gay LMAO" , not woke at all.

yayo ::

to ni nobena neuradna himna, neuradna himna je kvečjemu Bandiera rossa. To je preprosto ponarodela pesem katero so od delavcev na riževih poljih prevzeli italijanski partizani in jo prilagodili vojnim razmeram. Poje se v prilikah, ko se želi pokazati kljubovanje avtarhiji in fašističnemu obnašanju. To, da jo je citiral verjetno šizofreni američan s spranimi možgani s pesmijo nima nobene zveze.

blackbfm ::

skratka važn da ni trans/črnec

tip je itak mal počasen, skor pet minut je rabu brat, da je do drugega tulca prišel, zdaj pa tretjega bere

GregiB ::

Ka zej, ini ne transič, ne demokrat, ne ultra levičar, ne antifovec, ne BLMovec, prhaja iz centra mormonizma... ma šit no, kak party breaker, se sploh ne zna jet...
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

lynxslo5 ::

Za umor Charlieja Kirka so najbolj odgovorni ameriški mainstream mediji, ki zadnjih 20 let konstantno gonijo sovraštvo do vsega kar ni levo.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

Čakam, da se ta neonacist opraviči:

lynxslo5 je izjavil:

Za umor Charlieja Kirka so najbolj odgovorni ameriški mainstream mediji, ki zadnjih 20 let konstantno gonijo sovraštvo do vsega kar ni levo.

A zato desničarji pobijajo in izvajajo atentate?

BTW: Ta strelec je bil zagrižen antisemit... Oseba po tvojem okusu, lynx.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

TESKAn ::

Baje je rad poslušal nicka fuentesa, ki da je imel precej za povedat čez kirka? Pa tudi laura loomer je imela par stvari za povedat čez kirka.
Hec, bo na koncu 'civil war' med ekstremnimi desničarji in desničarji, ki mislijo da drugi desničarji niso dovolj ekstremni.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

skumpl ::

blackbfm je izjavil:

Meni je kar odleglo, ko sem prebral, da atentator ni demokrat ali pa gay/trans. Je pa to zadnje svarilo, da se je treba desničarjev bati, so nevarni in nikoli ne veš, kaj bodo storili. Američani imajo to nesrečo, da bodo morali to gonijo prenašati še naslednja tri leta in pol:'(

111111111111 ::

Ganon je izjavil:

MAGA je skupek najbolj gnilega, kar premore civilizacija.

Za to gnilobo ste krivi permisivci in nihče drug. Američani so imeli dosti woke sranja in so raje volili Trumpa. :D Sedaj pa žrite kar ste sejali.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

https://nova24tv.si/ali-bo-tudi-nekater...

Ameriški State Department je napovedal ukrepanje proti tistim tujcem, ki poveličujejo nasilje, potem ko je bila v sredo med govorniškim dogodkom v Utahu umorjena konservativna ikona Charlie Kirk.

Na takšni črni listi bi se lahko znašlo kar nekaj slovenskih levičarjev. Tudi na tem forumu imamo leve ekstremiste.

Zgodovina sprememb…

GregiB ::

Babica že ve

Ti šment...
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GregiB ()

cirecire ::

skumpl je izjavil:

blackbfm je izjavil:

Meni je kar odleglo, ko sem prebral, da atentator ni demokrat ali pa gay/trans. Je pa to zadnje svarilo, da se je treba desničarjev bati, so nevarni in nikoli ne veš, kaj bodo storili. Američani imajo to nesrečo, da bodo morali to gonijo prenašati še naslednja tri leta in pol:'(

Ja, itak. Desničarji prepevajo Bella Ciao.

cirecire, brez skrbi, saj boš kmalu dobil boljše "dokaze", da je bil morilec levičar. Se ne boš rabil naslanjat na neke trivialne zadeve, ki ne povedo ničesar.

Redno čekiraj twitter in druge fake news vire. Jutri zjutraj bo verjetno že deževalo.. Rabijo nekaj časa, da sproducirajo alternativna dejstva..

Napovem, da se bo zgodaj zjutraj oglasil njegov sošolec z dobrimi novicami. :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

Ganon ::

GregiB je izjavil:

Babica že ve

Ti šment...

Jasna stvar, čakalo se je samo potrditev. Scenarij, kako okriviti "radikalno levico", je že spisan. Pripadniki MAGA kulta bodo tako ali tako požirali samo "pravo" resnico, ki si jo izmisli vodja.

111111111111 je izjavil:

Ganon je izjavil:

MAGA je skupek najbolj gnilega, kar premore civilizacija.

Za to gnilobo ste krivi permisivci in nihče drug. Američani so imeli dosti woke sranja in so raje volili Trumpa. :D Sedaj pa žrite kar ste sejali.

Ojej.

Squirrel ::

Veliki_Blek je izjavil:

Na takšni črni listi bi se lahko znašlo kar nekaj slovenskih levičarjev. Tudi na tem forumu imamo leve ekstremiste.

Za fašiste na tem forumu je levi ekstremist vsakdo, ki se zavzema za enakopravnost in solidarnost, ki nasprotuje diskriminaciji, nestrpnosti, sovražnemu govoru in hujskaštvu ter ki zagovarja spoštovanje človekovih pravic, dostojanstva in mirnega sobivanja.

PacificBlue ::

I’m out.
:3

KG-348 ::

Veliki_Blek je izjavil:

https://nova24tv.si/ali-bo-tudi-nekater...

Ameriški State Department je napovedal ukrepanje proti tistim tujcem, ki poveličujejo nasilje, potem ko je bila v sredo med govorniškim dogodkom v Utahu umorjena konservativna ikona Charlie Kirk.

kdo pri zdravi pameti pa pri tej administraciji potuje v ZDA?

PovemVfaco ::

PacificBlue je izjavil:

LOL, en magovc brithn j napisu, d je to zj reichstag požar pa de bojo zj ukrepal. Tel še v špeglu nacije vidjo :))
««
10 / 10
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

150 mrtvih v streljanjih v ZDA (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
18933504 (23874) Mr.B

Več podobnih tem