Forum » Problemi človeštva » Charlie Kirk RIP
Charlie Kirk RIP
Temo vidijo: vsi

kow ::

nejclp ::
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Germanw...
Tale je bil tudi bel. Kaj pa zdaj?
Desetletje nazaj smo bili v afriki (več notranjih letov), a veš, da nisem uspel videt črnega pilota? Tudi tam je verjetno 80%+ komercialnih pilotov belcev...
Blazno čudno, glede na to, da je študij in šolanje za pilota zastonj.
A zato so tudi belci iz nepremožnih družin piloti? To ni noben izgovor! V večini letalskih družb ti šolanje plača letalska družba (pol se ti pa pač to procentualno odbija od plače).
Ne, barva kože je kriva, anede? Čudn, k večina letalskih družb hoče čimveč črncev in žensk, zarad DEI, a veste.
Se opravičujem, meni se zdite vsi isti
To naredijo leta indoktrinacije v izobrazevalnih ustanovah, televiziji ipd.
Pa že, še sreča, da si se ti izobraževanju izognil, pa si zdaj kritičen mislec, z zdravo pametjo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejclp ()

arnecan1 ::
Desetletje nazaj smo bili v afriki (več notranjih letov), a veš, da nisem uspel videt črnega pilota? Tudi tam je verjetno 80%+ komercialnih pilotov belcev...
Tukaj govorimo o dejstvih, ne o vzrokih.
Tudi večina kirurgov v ZDA je belcev.
Komu boš zaupal življenje, 60 belemu kirurgu ali 32 letni ženski iz All Black Collega, kjer so pred 8 leti ustanovili medicinski oddelek, da povečajo rasno vključenost? In za to se gre pri pilotih in ne za to, da črna ženska ne more biti dobra kirurginja. Ali pilotka.
Seveda je lahko, ampak obiskovati mora dobro univerzo in potem graditi kariero pod izkušenimi mentorji ter napredovati v skladu s svojim delom in dosežki do točke, da bo sedela med belimi kolegi za mizo na podlagi dela in ne DEI.
Saj vsi vemo, kam so hodili Kučan, Turk in Drnovšek, pa verjetno še kdo drug, na kirurške posege. V tujino. ko pride tako daleč ne študiramo na patriotizem, raso, itd, samo na znanje in usposobljenost. Jaz bi se tudi raje vozil z 50-letnim bivšim vojaškim pilotom kakor črno pilotko iz na novo ustanovljene šole za črne pilotke. Mogoče bi celo delal krivico, ampak .... tkao pač je.

Komu boš zaupal življenje, 60 belemu kirurgu ali 32 letni ženski iz All Black Collega, kjer so pred 8 leti ustanovili medicinski oddelek, da povečajo rasno vključenost? In za to se gre pri pilotih in ne za to, da črna ženska ne more biti dobra kirurginja. Ali pilotka.
Življenje bi raje zaupal tudi 60 let stari izkušeni črnski kirurginji, kot pa 32 let staremu neizkušenemu belemu mulcu. Plus, spet si izmišljuješ in lažeš. Nihče ne odpušča belcev in jih nadomešča s črnci in ženskami in zaradi DEI se kriteriji ne nižajo.
Saj vsi vemo, kam so hodili Kučan, Turk in Drnovšek, pa verjetno še kdo drug, na kirurške posege. V tujino.Še dobr, da sta šla, preden so začeli zniževati kriterije, odpuščati belce in zaposlovati črnce.

mtosev ::
Jaz bom samo to napisal, da ko je moja mama imela raka in je bila v ukc lj jo je operirala ženska.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

HitroDihanje ::

111111111111 ::
Malo bom krut, ampak tip se je odločil soditi katere ideje so 'prave' in superiorne, kateri ljudje in kakšno obnašanje je dušebrižno edino zveličavno in pravilno, ampak je bil preneumen, da bi dojel, da je idiot - s širjenjem teh nazi evgeničnih stališč. Drezal je v nekaj kar je večje od njega. Narava in vse kar se doagaja na Zemlji je preprosto prekompleksno, da tak idiot ne bi dobil kar išče.
S svojo idejo ga je pokončal njemu podoben lik, ki si domišlja, da ima on prav.
In ti si podoben lik, ker misliš, da imaš ti prav. Torej te moram zaradi tvojega mnenja umorit?
Kriterijev se ne spušča. To iz riti vlečete.
Neposredno je to res! Ampak, če imaš na eni strani več kvalificiranih kandidatov na drugi strani manj (recimo, da so v tem primero to črnci v večinoma z belci zasedenimi delovnimi mesti) četudi boš izbral dobro kvalificiranega kandidata iz manjšega bazena kandidatov si lahko prepričan, da je v ta večjem bazenu kandidatov več enako ali celo bolje kvalificiranih kandidatov. Podobno je za kvote spolov na področjih kjer prevladujejo moški.
Od kje ti blodnja, da so crnci/zenske slabsi piloti? A bos sel tudi ti na kontrolni stopl sedet in bos identificiral raso, spol in veroizpoved pilotov na podlagi pristankov/vzletov?
A znaš brati? Lepo ti je navedel % in ti razložil zakaj DEI ne bo deloval.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()

HitroDihanje je izjavil:
Jaz bom samo to napisal, da ko je moja mama imela raka in je bila v ukc lj jo je operirala ženska.
Ja, ampak tukaj je govora o tem ali je bila ta kirurginja črna ženska iz programa DEI ?
Nekdo je omenil, da so samo moški kirurgi. Zato sem to omenil.

a_borlak ::
Beli moški z zastonj izobrazbo od osnovne šole do fakultete se čudi, zakaj ni več črncev v Ameriki pilotov, kirurgov, finančnikov, itd.

Zakaj lažeš? Nobeden od linkov ni navajal da bodo kogarkoli nadomestili, kot slaboumn lažeš.
Ko bo drugič prišlo od podobne nesreče na reki Hudson, pač na mestu pilota ne bo sedel bivši diplomant vojne akademij, ampak črna ženska iz All black collega v Georgiji.Ali pa bo namesto Lubitza tam sedela črna ženska in ne bo namerno ubila 150 ljudi. Brezvezni anekdotični priemri so točno to - brezvezni anekdotični primeri.
Pravzaprav ti je lepo pojasnil težavo DEI pri pilotih.
NAdomestili bodo pilote, ki se bodo upokojili s slabšimi piloti zaradi neke ideologije.
111111111111 je izjavil:
Iz članka, ki si ga pripopal ne sledi, kar trdite, torej da odpuščajo bele pilote, namesto njih zaposlujejo črne in nižajo kriterije. Nikjer ne piše, da nižajo kriterije. Desničarji ne lažejo vsi, ti pa lažeš, tudi ko ti ni treba.
Lahko pokažeš, kje trdim da odpuščajo bele pilote?
Ti samo lepiš linke, ki jih še prebereš ne in potem poskušaš sugerirat stvari, ki tam ne pišejo. Da je mera absurda polna se pa pri tem tolčeš po prsih kako sredinski in racionalen si.
Še vedno nisem nikjer napisal, da odpuščajo bele pilote.
Zgodovina sprememb…

yayo ::
Dajte mi eno stvar povedatil. A 24/7 čepite na Googlu in Chat gptju iščoč municijo za svoje argumente ali ste obdarjeni z mogočnim IQjem? Ker bi si človek mislil, da bi bilo bolj produktivno pisati svoj drugi ali tretji doktorat kot brusit prste po tipkovnici tule.

LOL, DEI je kriv, ja, da na policiji fitnes kriterije spuščajo, ne pa zašpehani policaji, ki se komaj premikajo. Ker za zamorce je znano, da so manj fit, kot pa beli bajsiji našopani s krofi.
Saj veš, da je beseda zamorec žaljiva? Ampak ti jo lahko uporabljaš, ker si progresivni levičar in se čutiš užaljenega za druge. :D
Bi kurac oni ulovili storilca, če jim ga ne bi familija servirala na pladnju, FBI je znižal kriterije, odpustil sposobne in na vrh je priplaval nesposoben protrumpovski drek.
In ne delaj se neumnega, da je morilec trans, se je začelo nabijati pet sekund po tem, ko je bil Kirk ustreljen.
Ti si pa res ena jokica. In če se je začelo pisat 5 sekund zatem? A to v tvoji buči pomeni da je res?
Sedaj pa ko vemo, da je bil njegov cimer/partner trans, pa jokaš v drugo smer da to ni pomembno. Seveda ni, tebi je pomembno izkrivljanje resnice v tvojo smer.
Temu se reče sistemski rasizem.
Nejči se že zapleta. Torej so samo bogati belci sposobni za pilote.
Nihče ne odpušča belcev in jih nadomešča s črnci in ženskami in zaradi DEI se kriteriji ne nižajo.
A misliš, če boš velikokrat napisal da bo postalo res? Smeško. :D
Zgodovina sprememb…

Machete ::
111111111111 je izjavil:
Malo bom krut, ampak tip se je odločil soditi katere ideje so 'prave' in superiorne, kateri ljudje in kakšno obnašanje je dušebrižno edino zveličavno in pravilno, ampak je bil preneumen, da bi dojel, da je idiot - s širjenjem teh nazi evgeničnih stališč. Drezal je v nekaj kar je večje od njega. Narava in vse kar se doagaja na Zemlji je preprosto prekompleksno, da tak idiot ne bi dobil kar išče.
S svojo idejo ga je pokončal njemu podoben lik, ki si domišlja, da ima on prav.
In ti si podoben lik, ker misliš, da imaš ti prav. Torej te moram zaradi tvojega mnenja umorit?
Jaz ne mislim, da imam prav, niti ne pridigam tega z odrov in ustanavljam strank, da bi ti dopovedal, da imam jaz prav, zato lahko preskočiš streljanje.
ps disclamer: sem zelo proti morjenju ljudi iz bilokaterega razloga
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()

Legon ::
111111111111 je izjavil:
Zakaj lažeš? Nobeden od linkov ni navajal da bodo kogarkoli nadomestili, kot slaboumn lažeš.
Ko bo drugič prišlo od podobne nesreče na reki Hudson, pač na mestu pilota ne bo sedel bivši diplomant vojne akademij, ampak črna ženska iz All black collega v Georgiji.Ali pa bo namesto Lubitza tam sedela črna ženska in ne bo namerno ubila 150 ljudi. Brezvezni anekdotični priemri so točno to - brezvezni anekdotični primeri.
Pravzaprav ti je lepo pojasnil težavo DEI pri pilotih.
NAdomestili bodo pilote, ki se bodo upokojili s slabšimi piloti zaradi neke ideologije.
Kako slabšimi? sem navedel konkreten primer, kjer bi bil dobesedno kdorkoli od tega belega moškega boljša izbira.
Vidim pa da si še eden v vrsti bukslov, ki mislijo, da lahko na podlagi opazovanja pristankov in vzletov letala ugotovijo spol, starost, raso in voroizpoved pilota.

111111111111 je izjavil:
LOL, DEI je kriv, ja, da na policiji fitnes kriterije spuščajo, ne pa zašpehani policaji, ki se komaj premikajo. Ker za zamorce je znano, da so manj fit, kot pa beli bajsiji našopani s krofi.
Saj veš, da je beseda zamorec žaljiva? Ampak ti jo lahko uporabljaš, ker si progresivni levičar in se čutiš užaljenega za druge. :D
Mogoče sem pa zamorc.
111111111111 je izjavil:
Bi kurac oni ulovili storilca, če jim ga ne bi familija servirala na pladnju, FBI je znižal kriterije, odpustil sposobne in na vrh je priplaval nesposoben protrumpovski drek.
In ne delaj se neumnega, da je morilec trans, se je začelo nabijati pet sekund po tem, ko je bil Kirk ustreljen.
Ti si pa res ena jokica. In če se je začelo pisat 5 sekund zatem? A to v tvoji buči pomeni da je res?
Sedaj pa ko vemo, da je bil njegov cimer/partner trans, pa jokaš v drugo smer da to ni pomembno. Seveda ni, tebi je pomembno izkrivljanje resnice v tvojo smer.
Ne, v vaši bučah, očitno, ker panično iščete dokaz, da je umor povezan s transgenderizmom. Kje sem pa napisal, da ni pomembno? Napisal sem, da je vaša stran 5 sekund po umoru začela nabijati, da gre za transiča in ko ste bili razočarani, ker ni trans, skušate na vsak način najti povezavo. Tako kot so naciji v Nemčiji vedno našli povezavo z Židi. Nič novega.
111111111111 je izjavil:
Temu se reče sistemski rasizem.
Nejči se že zapleta. Torej so samo bogati belci sposobni za pilote.
Ne sposobni in ne tako blazno bogati, samo toliko da si lahko privoščijo šolanje.
111111111111 je izjavil:
Nihče ne odpušča belcev in jih nadomešča s črnci in ženskami in zaradi DEI se kriteriji ne nižajo.
A misliš, če boš velikokrat napisal da bo postalo res? Smeško. :D
To je res. Napisal bom pa tolikokrat, kolikokrat se boste vi zlagali, da ni res.
plus, bi resno rad še eno rundo? ponavadi se konča tako, da začneš panično blebetati nesmisle, modi vse pobrišejo ali celo zaklenejo temo, meni pa je žal, da sem vrgel cajt stran.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejclp ()

fur80 ::
Tukaj govorimo o dejstvih, ne o vzrokih.
Tudi večina kirurgov v ZDA je belcev.
Seveda je lahko, ampak obiskovati mora dobro univerzo in potem graditi kariero pod izkušenimi mentorji ter napredovati v skladu s svojim delom in dosežki do točke, da bo sedela med belimi kolegi za mizo na podlagi dela in ne DEI.
Saj vsi vemo, kam so hodili Kučan, Turk in Drnovšek, pa verjetno še kdo drug, na kirurške posege. V tujino. ko pride tako daleč ne študiramo na patriotizem, raso, itd, samo na znanje in usposobljenost. Jaz bi se tudi raje vozil z 50-letnim bivšim vojaškim pilotom kakor črno pilotko iz na novo ustanovljene šole za črne pilotke. Mogoče bi celo delal krivico, ampak .... tkao pač je.
Samo ti pa si posebne sorte ja, 70 let nazaj niso mogle črne ženske sedeti na avtobusu z belci, ti bi pa sedaj imel poplavo črnih kirurginj. Ker stare mame črnskih otrok v USA so imeli zgodovino biti zdravniki v familijah. Bravo, so se črnke učile
pri svojih babicah kako so operirale in jim bile za vzgled. Vrgla
predpasnik bek in šla na fax za kirurginjo! :D jao
Zakaj so črnci v USA dobri pevci, ti je menda jasno,.. itd
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()

arnecan1 ::
Samo ti pa si posebne sorte ja, 70 let nazaj niso mogle črne ženske sedeti na avtobusu z belci, ti bi pa sedaj imel poplavo črnih kirurginj. Ker stare mame črnskih otrok v USA so imeli zgodovino biti zdravniki v familijah. Bravo, so se črnke učile
pri svojih babicah kako so operirale in jim bile za vzgled.
Saj tudi belih kirurginj ni glih na pretek.
P.S.: Indijci so pred 70 leti živeli v kolonialni kameni dobi, pa imaš sedaj ogromno zdravnikov v Angliji in ZDA. Pa vseeno je okoli 4 % črnih zdravnikov v ZDA. Le kako so ti prišli do doktorata?
P.P.S.: In da, lahko so sedele, samo zadaj. Tak kot tudi moški črnci. Na severu pa uradne segregacije tako nikoli ni bilo. Že takrat pa so imeli po vsej ZDA All black college, kjer so šolali tudi zdravnike. Je pa res, da so nekoč črnci posnemali belce in jih hoteli dohiteti, sedaj pa se propagira moderna rap kultura, katera pa ne podpira študija zdravstva, ampak twerkanja. Vse white pa je baje evil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: arnecan1 ()

pri svojih babicah kako so operirale in jim bile za vzgled.
Saj tudi belih kirurginj ni glih na pretek.
P.S.: Indijci so pred 70 leti živeli v kolonialni kameni dobi, pa imaš sedaj ogromno zdravnikov v Angliji in ZDA. Pa vseeno je okoli 4 % črnih zdravnikov v ZDA. Le kako so ti prišli do doktorata?
P.P.S.: In da, lahko so sedele, samo zadaj. Tak kot tudi moški črnci. Že takrat so imeli All black college, kjer so šolali tudi zdravnike. Je pa res, da so nekoč črnci posnemali belce in jih hoteli dohiteti, sedaj pa se propagira moderna rap kultura, katera pa ne podpira študija zdravstva, ampak twerkanja. Vse white pa je baje evil.
Pa halo!!! 300 let so živeli na poljih in bili nezaželeni, kaka služba, kaki fax, kako posestvo, kakšno znanje. Pa recimo, da kot Vikingi, samo primerjava. Kolko misliš, da bi bilo Vikingov doktorjev, če bi jim postavili najboljše faxe in jim dali časa 50 let za šolanje.Nekateri bi bili, velika večina jih pa še brat ne bi znala, kaj bodo čez 50 let operirali.
To se bo razvilo skozi generacije, ne pa sedaj ko sta si Trump in Kirk to zaželela!
Zgodovina sprememb…

delavec44 ::
https://www.regionalobala.si/novica/22-...
"Na vprašanje, zakaj bi ubil konservativnega vplivneža, je Robinson odgovoril: "Z nekaterim sovraštvom se ni mogoče pogajati." Danes bo stopil pred sodišče, kjer naj bi ga uradno obtožili za Kirkovo smrt. Po besedah direktorja FBI Kasha Patela so pričanja, zbrana skupaj z lokalnimi in regionalnimi organi pregona, pokazala, da je Robinson "v bistvu priznal" umor."
"Na vprašanje, zakaj bi ubil konservativnega vplivneža, je Robinson odgovoril: "Z nekaterim sovraštvom se ni mogoče pogajati." Danes bo stopil pred sodišče, kjer naj bi ga uradno obtožili za Kirkovo smrt. Po besedah direktorja FBI Kasha Patela so pričanja, zbrana skupaj z lokalnimi in regionalnimi organi pregona, pokazala, da je Robinson "v bistvu priznal" umor."

arnecan1 a tebi logika sploh deluje. Primerjaš Indijce z črnci v USA, Indijcev je 1.451 miljarde. To je za 3 Evrope!!! Bili so angleška kolonija z dostopom do znanja
boma naprej, ne bom, ker bodo brisali in brezveze! Ni čudno, da vas Kirk in podobni lovijo na take glupe fore!
boma naprej, ne bom, ker bodo brisali in brezveze! Ni čudno, da vas Kirk in podobni lovijo na take glupe fore!
Zgodovina sprememb…

Machete ::
Jaz ne mislim, da imam prav, niti ne pridigam tega z odrov in ustanavljam strank, da bi ti dopovedal, da imam jaz prav, zato lahko preskočiš streljanje.
ps disclamer: sem zelo proti morjenju ljudi iz bilokaterega razloga
Ne, ti samo misliš, da je nekdo, ki je govoiril dobil kar išče.
Verjetno so tudi risarji pri Charlie Hedbo dobili kar so iskali.
Ni vseeno kaj govoriš in kaj iščeš. Da, mislim, da je dobil kar išče, ker je naletel še na večjega skrajneža od sebe. TAKO MISLIM oz. bolje SKLEPAM, definitivno ne odobravam.
Če mešaš drek, pričakuj, da bo smrdelo.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
Zgodovina sprememb…
- odbrisalo: Samael ()

c3p0 ::
Kvot DEI ne predvideva."Quotas are illegal in most hiring scenarios. Metrics and representation goals are not the same as quotas."https://diversity.com/post/is-dei-discr...
Aja, ti si teoretik. Kot je tudi komunizem super zadeva v teoriji. V praksi pa kvote so, celo pritiski, da se gre malo preko kvote, da te woke množica ne začne "cancelat".

Ne, v vaši bučah, očitno, ker panično iščete dokaz, da je umor povezan s transgenderizmom. Kje sem pa napisal, da ni pomembno? Napisal sem, da je vaša stran 5 sekund po umoru začela nabijati, da gre za transiča in ko ste bili razočarani, ker ni trans, skušate na vsak način najti povezavo. Tako kot so naciji v Nemčiji vedno našli povezavo z Židi. Nič novega.
Niso le transiči, zdaj so v igri tudi furries. /s
Želiš banalizirat, a še zdaleč ni tako. Je zelo tesno povezan z neko Discord trans skupino, ki se zdaj skriva in briše sledove. Bo pa težko, ker bojda Discord vse hrani tudi 30 dni po brisanju. Tu bo še FBIju uspelo kaj najt. Kar nekaj ljudi je, glede na svoje poste, imelo tudi vedenje, kaj se bo zgodilo. Pomeni, da so sostorilci. Čas bo povedal svoje.
Medtem čakamo, da se Antifa končno proglasi za to, kar so.

https://natcen.ac.uk/apolitical-centris...
Jaz sn rešil tale test in sn dobil apolitical centrist. Zanima še koga kam spada?
Jaz sn rešil tale test in sn dobil apolitical centrist. Zanima še koga kam spada?

GregiB ::
Je zelo tesno povezan z neko Discord trans skupino,
Smem tule prosit za link.... vse, kar najdem je, da je bil discord skupina gamerskih prijateljev... Tale trans ne najdem, lahko pomagaš?
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

Niso le transiči, zdaj so v igri tudi furries. /s
Želiš banalizirat, a še zdaleč ni tako. Je zelo tesno povezan z neko Discord trans skupino, ki se zdaj skriva in briše sledove. Bo pa težko, ker bojda Discord vse hrani tudi 30 dni po brisanju. Tu bo še FBIju uspelo kaj najt. Kar nekaj ljudi je, glede na svoje poste, imelo tudi vedenje, kaj se bo zgodilo. Pomeni, da so sostorilci. Čas bo povedal svoje.
Medtem čakamo, da se Antifa končno proglasi za to, kar so.
A to je tista skupina kjer je bil Obama moderator?

Soft Left Liberal... jap... bo kr držalo...

DarwiN ::
Urban progressive, karkoli že to pomeni v UK kontekstu. :P
Pussy snowflake. :)=
Soft Left Liberal...
Pussy snowflake. :)=
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()

delavec44 ::
Pomanjkljiv test zgleda, premalo pomembnih vprašanj. Jaz sem kao Soft-Left Liberal.

Al Jazeera:
Utah Governor Spencer Cox also said Robinson's partner and flatmate, whom he described as "incredibly cooperative", was transgender. However, though Kirk had anti-transgender views, investigators have not confirmed any link between that and his assassination.
Zaenkrat kaze, da se mu je pac strgalo, ker je prevec visel na internetu in so ga Kirkove lazi/propaganda (karkoli ze) prepricale, da ga je potrebno ubiti.
Da ni bilo nic posebno konkretnega pri motivu.
Zdej, v Sloveniji, verjetno niti nimamo kaksnega influencerja, ki bi imel vecji politicen vpliv in se kaj takega tezje zgodi.
Utah Governor Spencer Cox also said Robinson's partner and flatmate, whom he described as "incredibly cooperative", was transgender. However, though Kirk had anti-transgender views, investigators have not confirmed any link between that and his assassination.
Zaenkrat kaze, da se mu je pac strgalo, ker je prevec visel na internetu in so ga Kirkove lazi/propaganda (karkoli ze) prepricale, da ga je potrebno ubiti.
Da ni bilo nic posebno konkretnega pri motivu.
Zdej, v Sloveniji, verjetno niti nimamo kaksnega influencerja, ki bi imel vecji politicen vpliv in se kaj takega tezje zgodi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()

Ves ta info o transgender partnerju izvira od fox news propagandistke in Laure Loomer.. Zdaj pa vsi to ponavljajo, vključno s tem guvernerjem. Na fake newsu printajo te trans zgodbice na dnevnem redu.
Zna it za taktiko, da se sprogramira trumptarde, da kasneje ne bodo verjeli, ko/če se izkaže, da tip ni imel trans partnerja, ampak je šlo za kolega gamerja, ki se je oblačil oz. z AI filtri slikal kot priljubljeni liki iz iger. Kasneje lahko pride ven karkoli.. Kakršnakoli bo resnica, trumptardi imajo "svojo resnico" in basta!
Zna it za taktiko, da se sprogramira trumptarde, da kasneje ne bodo verjeli, ko/če se izkaže, da tip ni imel trans partnerja, ampak je šlo za kolega gamerja, ki se je oblačil oz. z AI filtri slikal kot priljubljeni liki iz iger. Kasneje lahko pride ven karkoli.. Kakršnakoli bo resnica, trumptardi imajo "svojo resnico" in basta!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()

>> Smem tule prosit za link.... vse, kar najdem je, da je bil discord skupina gamerskih prijateljev... Tale trans ne najdem, lahko pomagaš?
https://x.com/bugsmaytrix/status/157700...
a group of trans girls is called a Discord.. Saj veš: pride of lions, flock of seagulls, murder of crows in tako naprej.
Upajmo, da pride kmalu ven še kaj več o tej "skupinici gejmerskih prijateljev".
So minors were in a Discord chat with a bunch of trans and gay adult furries who plotted a murder
Looks like we can probably throw in some pedophilia charges to everyone we round up from that Discord chat
a group of trans girls is called a Discord.. Saj veš: pride of lions, flock of seagulls, murder of crows in tako naprej.
So minors were in a Discord chat with a bunch of trans and gay adult furries who plotted a murder
Looks like we can probably throw in some pedophilia charges to everyone we round up from that Discord chat

Ves ta info o transgender partnerju izvira od fox news propagandistke in Laure Loomer.. Zdaj pa vsi to ponavljajo, vključno s tem guvernerjem. Na fake newsu printajo te trans zgodbice na dnevnem redu.
Hoces reci, da si je guverner Utaha ta podatek izmislil? Ker ga je veckrat povedal v intervjujih? To so precej resne obtozbe.
no comment je izjavil:
Da so transiči krivi, se je vedelo že eno uro po strelu.
Zdaj derailas debato, ker ti dejstva niso vsec.
Zgodovina sprememb…

Samael ::
>> Smem tule prosit za link.... vse, kar najdem je, da je bil discord skupina gamerskih prijateljev... Tale trans ne najdem, lahko pomagaš?
A to je tvoj vir? :) Pa tako suvereno si zapisal neko trditev.
Samael != Samuel

to pa je verodostojen vir.... Nisi našel še kaj na Truth Social al pa Slovenskih Novicah? Pa pozabil si napisat, da je bil Obama moderator in je vse organiziral.

In, če ne pride, se boš povaljal v pepelu, ali boš le utihnil?
Kot zaenkrat kaže, je njegov prijatelj gamer z AI filtri imel tudi reddit account, v katerem je aktivno sodeloval v mtf trans temah in svoji izkušnji.
to pa je verodostojen vir.... Nisi našel še kaj na Truth Social al pa Slovenskih Novicah? Pa pozabil si napisat, da je bil Obama moderator in je vse organiziral.
Na CNN še pišejo članek.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3p0 ()

Hoces reci, da si je guverner Utaha ta podatek izmislil? Ker ga je veckrat povedal v intervjujih? To so precej resne obtozbe.
no comment je izjavil:
Da so transiči krivi, se je vedelo že eno uro po strelu.
Zdaj derailas debato, ker ti dejstva niso vsec.
Ne izmislil.. Slišal ga je v medijih, od fake news propagandistke Brooke Singman, in ga ponavlja v intervjujih.
Ali pa imajo že tehtne dokaze in jih še niso razkrili ...
Ja, transiči krivi.. Ko bi ti vedel, kaj se vse printa v fake newsu... Zgodbice, da naj bi FBI skušal zakrit identiteto trans-partnerja... Pa transiči bi naj vnaprej vedeli za umor.. FBI menda preiskuje transiča, ki je pred tedni zapisal "September the 10th will be an interesting day".. Pa take. Skratki, transiči so gotovi!

Bici ::
Zaradi enega influenserja bi spuščal zastave na pol droga in ga pokopali z vojaškimi častmi ?
Daleč smo prišli ...
Daleč smo prišli ...

Najboljš je blo gledat argumentacijo Keri Lake... Ker je tale Tyler skrajnim desničarjem (SD) vzel praktično vso argumentacijo...
Odraščal je v dvostarševski heteroseksualni družini, po navajanju SD najbolj zdravo okolje za vzgojo otroka.
Odraščal je v bogaboječi, precej verski družini, spet okolje, kjer se je po SD lahko najbolj naužil vrednot.
Bel moški... no comment needed.
Odraščal v mestu oz. primestju (subrb), spet po SD okolje, najbolj zdravo za vzgojo otroka.
Imel je precej stika z orožjem od malih nog... po SD je torej družina spoštovala ustavo...
In Keri Lake trdi, da je vse to skrajni levici v eni najbolj rdečih zveznih držav, v pretežno desnosučni fakulteti uspelo spreobrniti v enem semestru...??? Mater, je bil pa fant zelo dovzeten... Pri takih tehnikah levice me preseneča, da je v ZDA sploh kdo, mlajši od 30 še desničar...
Odraščal je v dvostarševski heteroseksualni družini, po navajanju SD najbolj zdravo okolje za vzgojo otroka.
Odraščal je v bogaboječi, precej verski družini, spet okolje, kjer se je po SD lahko najbolj naužil vrednot.
Odraščal v mestu oz. primestju (subrb), spet po SD okolje, najbolj zdravo za vzgojo otroka.
Imel je precej stika z orožjem od malih nog... po SD je torej družina spoštovala ustavo...
In Keri Lake trdi, da je vse to skrajni levici v eni najbolj rdečih zveznih držav, v pretežno desnosučni fakulteti uspelo spreobrniti v enem semestru...??? Mater, je bil pa fant zelo dovzeten... Pri takih tehnikah levice me preseneča, da je v ZDA sploh kdo, mlajši od 30 še desničar...

Bici ::
Vsaj umrl je za tisto kar je verjel in sicer da pravica do orožja odtehta par mrtvih na leto. Seveda ni mislil da bo sam med njimi, pa vseeno. Pokazal je stvari na lastnem primeru. Respect!
A ni mel trans fanta/punce ? Torj ga je trans vpliv radikaliziral.
Najboljš je blo gledat argumentacijo Keri Lake... Ker je tale Tyler skrajnim desničarjem (SD) vzel praktično vso argumentacijo...
A ni mel trans fanta/punce ? Torj ga je trans vpliv radikaliziral.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bici ()

1m10s
Zelo direktno je rekel, da je potrjeno. Lahko se je zlagal, samo izreceno in telesna govorica izgledata zelo prepricljivo.
Zgodovina sprememb…

Ja, transiči krivi.. Ko bi ti vedel, kaj se vse printa v fake newsu... Zgodbice, da naj bi FBI skušal zakrit identiteto trans-partnerja... Pa transiči bi naj vnaprej vedeli za umor.. FBI menda preiskuje transiča, ki je pred tedni zapisal "September the 10th will be an interesting day".. Pa take. Skratki, transiči so gotovi!
Tega je bilo kar nekaj, spodaj primer, ki sem ga danes prvič zasledil. Naslednji "argument" pa bo najbrž, da to za vsakega govorca vedno pišejo in potem pobrišejo, ko se ne zgodi? Enkrat pač se, ne?

NuMaN ::
Ta test je neprimeren za nas.
Imam 124,9 delnic Vzajemne.

WizzardOfOZ ::
Left-Behind Patriot

Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Ne vem, kdo je Keri Lake in niti ne bom raziskoval. Če je vse res in ga je Reddis/Discord zaspinnal skrajno v levo, je še toliko bolj scary vse skupaj, kaj lahko neka online skupnost s pravimi prijemi naredi iz dovzetnega mladeniča.
WizzardOfOZ je izjavil:
Left-Behind Patriot![]()
Middle Briton ... damn i'm like Toše.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3p0 ()

no comment ::

NuMaN ::
Po tem testu imamo skoraj vsi v rezultatu neki -left, razen tošeta, ki bi ga prvi moral imeti.
Imam 124,9 delnic Vzajemne.

Zelo direktno je rekel, da je potrjeno. Lahko se je zlagal, samo izreceno in telesna govorica izgledata zelo prepricljivo.
Prepričljiv je bil tudi, ko je rekel, da ljudje mirno žalujejo za Kirkom, "za razliko od nekaterih drugih, ki razgrajajo in požigajo".
Zakaj bi človek ta primer povezal s Floydom? Ker je trumptard in želi primer izkoristit v politične namene za hujskanje sovraštva.. Pri Floydu in BLM je šlo za nekaj povsem drugega.. Ko so zaklali Meliso Hortman in njenega moža, so demokrati tudi mirno žalovali. Kot pri vseh drugih umorih politikov, poskusih ugrabitev, itd.. Zakaj bi torej ta primer povezal s Floydom, kjer je šlo za gibanje, vstajo ljudi proti rasizmu?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Imigrantski val 2.0 (strani: 1 2 3 4 … 44 45 46 47 )Oddelek: Problemi človeštva | 308494 (206698) | Slopek |
⊘ | Wokizem kot element TV serij (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Sedem umetnosti | 25285 (21234) | Bosnic |