Forum » Loža » Na Hrvaškem zadnje čase butajo slovence
Na Hrvaškem zadnje čase butajo slovence
Temo vidijo: vsi

OutOfTheBox ::
V zadnjih nekaj mesecih so že parkrat pisali kako so razbili slovence na hrvaškem. A to naši hodijo dol sikat hrvatom, al majo hrvati z nami kakšen beef oz. neporavnane račune?
V zadnje včeraj v Umagu
Varnostnik vs slovenec v Puli
varnostniki vs 19 letnik
varnostniki vs skupina mladih
Povračilni ukrepi?
Pet slovencev preteplo hrvate - 2024
Je pa zanimivo da so večinoma v to na hrvaški strani vključeni varnostniki.
Mi je sicer zanimivo.. jaz načeloma s hrvati nisem imel še slabih izkušenj oz. ne odstopajo od povprečja od izkušnje s slovenci.
V zadnje včeraj v Umagu
Varnostnik vs slovenec v Puli
varnostniki vs 19 letnik
varnostniki vs skupina mladih
Povračilni ukrepi?
Pet slovencev preteplo hrvate - 2024
Je pa zanimivo da so večinoma v to na hrvaški strani vključeni varnostniki.
Mi je sicer zanimivo.. jaz načeloma s hrvati nisem imel še slabih izkušenj oz. ne odstopajo od povprečja od izkušnje s slovenci.

IL_DIAVOLO ::
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

mtosev ::
Sem slišal za vse te incidente na poročilih.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Torej problem z odnosom slovenca. Če se postavim v kožo hrvata, bi tud men šlo na "nekam" tole. Sem zasledil komentarje hrvatov na social media da jih moti da smo slovenci preveč visoki.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()

Utk ::
To bi štimalo če jih bi butali kar eni domorodci. Potem bi bil jaz na strani Hrvatov stoprocentno. Varnostniki jih pa pod nobenim pogojem ne bi smeli in pika.

Scaramouche3 ::
OutOfTheBox je izjavil:
Sem zasledil komentarje hrvatov na social media da jih moti da smo slovenci preveč visoki.
Če bi Hrvati bili na slovenski obali ''visoki'' jih lahko par naših varnostnikov razmontira?

Furbo ::
Oh dajte no, kot da še noben ni imel srečanja z low IQ high ego varnostnikom.
To pač razna mafija izsiljuje hotele in lokala in jim vturi svoje 'varnostnike'.
Pričakovati p od profesionalnosti od takih, je super naivno.
To pač razna mafija izsiljuje hotele in lokala in jim vturi svoje 'varnostnike'.
Pričakovati p od profesionalnosti od takih, je super naivno.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

IL_DIAVOLO ::
Ce bi se mirno umaknili, ne da bi jih spraševali po argumentih in strokovnosti, ne bi prislo do eskalacije.
Ce pa hoces bit pameten, potem pa upam da si tudi vešč samoobrambe. Pravila ulice.
Ce pa hoces bit pameten, potem pa upam da si tudi vešč samoobrambe. Pravila ulice.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

paradajzos ::
Zanimivo, da nikjer v članku bolj podrobno ne opišejo teh Slovencev. Morda gre kdaj tudi za kakšno skupino, ki se ne prenaša s Hrvati, khm...

paradajzos je izjavil:
Zanimivo, da nikjer v članku bolj podrobno ne opišejo teh Slovencev. Morda gre kdaj tudi za kakšno skupino, ki se ne prenaša s Hrvati, khm...
»Okoli druge ure ponoči sva dobila klic njegove prijateljice. Rekla je, da so Tea pred klubom pretepli varnostniki in da so ga odpeljali z rešilcem,« je za hrvaški portal Jutarnji list pojasnila najstnikova mama Tina Tkalec.
https://www.dnevnik.si/novice/kronika/v...
Dejmo domobranec, brani jih zdaj!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Scaramouche3 ()

mihor ::
Srbi spet delajo zdrahe po forumu, opažam.
Res ne rabimo srbov, da nam povejo kako so hrčki nevzgojeni, smo videli že pri piranskem zalivu, ko so kar pa balkansko odstopili od arbitraže.

socialec ::
Predvsem Američanov, Švabi so premajhni igralci, če že, za razliko od Slovenije. Čemu je tako, kakšna ideja, zakaj takšna podpora Hrvaški, Sloveniji pa ne?
Moram reči, da je tole neprijetno na hrvaškem ampak cele zgodbe ne poznamo, MSM pa tendenciozno poroča in kuri čustva, čez nekaj dni, ko se razčisti, pa navadno precej potihne. Kako to, kakšna ideja, čemu?
Se kdaj vprašaš, kako to? Ne? Ok...
Moram reči, da je tole neprijetno na hrvaškem ampak cele zgodbe ne poznamo, MSM pa tendenciozno poroča in kuri čustva, čez nekaj dni, ko se razčisti, pa navadno precej potihne. Kako to, kakšna ideja, čemu?
Se kdaj vprašaš, kako to? Ne? Ok...

Sam sem že precej pozabil glede arbitraže, mislim, da je celo Fajonklja obljbljala sankcije. Pa nič, WTF!?
Se spomnimo imen? Lahko jih naštejemo za vsakega od teh, boste že popravili AI s konkretnimi navedbami, če se je in se še bo zlagala :D
Slovenska politika je po hrvaškem odstopu od arbitraže in zavrnitvi spoštovanja odločbe večkrat napovedovala sankcije, predvsem v obliki blokad hrvaških ciljev v EU - od Schengena, OECD do evrskega območja - pri čemer je vlada Mira Cerarja obljubljala, da Hrvaška brez spoštovanja arbitraže ne bo mogla napredovati. V praksi se to ni uresničilo, saj je EU spor obravnavala kot bilateralni in ne kot evropsko pravno vprašanje, Slovenija pa je po hrvaškem vstopu v EU izgubila ključni pogajalski vzvod, ki ga je imela ob pristopnih pogajanjih. Posamezne blokade, kot pri OECD ali začasno pri Schengenu, so bile sicer poskušene, a pod močnim pritiskom drugih članic hitro opuščene, medtem ko finančnih ali pravnih sankcij EU sploh ne predvideva. Rezultat je, da so obljube slovenske politike ostale predvsem retorika, arbitražna odločba pa formalno velja, politično pa ostaja neizvršena.
Se spomnimo imen? Lahko jih naštejemo za vsakega od teh, boste že popravili AI s konkretnimi navedbami, če se je in se še bo zlagala :D

Furbo ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Ce bi se mirno umaknili, ne da bi jih spraševali po argumentih in strokovnosti, ne bi prislo do eskalacije.
Kakšna pravila ulice za varnostnike? Od kje ti take debilne izjave?
Aja gospode varnostnike se ne sme nič vprašati? Seveda ne, vsi vemo, da niso sposobni razmišljanja, samo slepe jeze.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,

Scaramouche3 je izjavil:
paradajzos je izjavil:
»Okoli druge ure ponoči sva dobila klic njegove prijateljice. Rekla je, da so Tea pred klubom pretepli varnostniki in da so ga odpeljali z rešilcem,« je za hrvaški portal Jutarnji list pojasnila najstnikova mama Tina Tkalec.
https://www.dnevnik.si/novice/kronika/v...
Dejmo domobranec, brani jih zdaj!
Spet težave z branjem? A to zaradi tvojega “germanskega porekla”?
Jaz sem bil nazadnje na Hrvaškem morju leta 2014 in nisem imel težav.
Jaz sem vsako leto in nikoli nimam težav. Hmm, how come…?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: paradajzos ()

mr_chai ::
S kom pa naj držimo Slovenci ? Eh Slovenci, mi smo že od nekdaj ideološko razdvojen narod. Pred 1. sv vojno si imel slovence, ki so se opredelili za nemško stran, potem si imel slovence, ki so bili goreči narodnjaki, pa tudi nemce, ki so so podpirali slovensko stran.
Skratka zgodovinsko smo bili na prepihu velikih narodov in v takem okolju se pač moraš odločiti za eno stran in potem se avtomatčno narod razkolje, ker nikoli nismo bili samo ta ena stran. Četudi smo na papirju nekaj, potem v glavah desetletja nismo enotni.
Skratka zgodovinsko smo bili na prepihu velikih narodov in v takem okolju se pač moraš odločiti za eno stran in potem se avtomatčno narod razkolje, ker nikoli nismo bili samo ta ena stran. Četudi smo na papirju nekaj, potem v glavah desetletja nismo enotni.

strikeout ::
V hrčkovini (in ostalem balkanskem gnoju) nimaš kaj iskat, kot probleme. Zato hodijo ljudje dol. Iskat probleme. In potem, ko jih najdejo, se nekaj cmerijo po medijih.

fur80 ::
Jaz ne bi rekel, da je to ravno Slovenija vs Hrvaška. Take pretepe imaš na vsaki vaški veselici!
https://www.24ur.com/novice/crna-kronik...
Po množičnem pretepu na veselici v Vitanju, ki se je zgodil v začetku maja, so celjski policisti zaključili s preiskavo nepravilnosti. V pretep je bilo udeleženih okoli 30 oseb,11 obiskovalcev je bilo lažje poškodovanih. Povod za množično kršitev javnega reda in miru je bil pretep dveh občanov, oba bo Policija kazensko ovadila, ob tem pa bodo kazensko ovadili tudi dva varnostnika in pet rediteljev.
https://www.24ur.com/novice/crna-kronik...
Po množičnem pretepu na veselici v Vitanju, ki se je zgodil v začetku maja, so celjski policisti zaključili s preiskavo nepravilnosti. V pretep je bilo udeleženih okoli 30 oseb,11 obiskovalcev je bilo lažje poškodovanih. Povod za množično kršitev javnega reda in miru je bil pretep dveh občanov, oba bo Policija kazensko ovadila, ob tem pa bodo kazensko ovadili tudi dva varnostnika in pet rediteljev.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()

paradajzos je izjavil:
Spet težave z branjem?
To si napisal, je Tkalec del te skupine?
Mladi Slovenec Teo Tkalec se je s prijatelji odpravljal v Poreč.
Več na: https://www.zurnal24.si/svet/brutalni-p... - www.zurnal24.si
Daj pojasni nam, kaj mi ne vidimo, ali ti ljubezen Janše in njegovih hrvaških pajdašev uničuje vid in bralno razumevanje...

cirecire ::
Istra je najbolj levo usmerjen del Hrvaške. HDZ tam še nikoli ni zmagal, Thompson je v Istri prepovedan. Meni je zato malo čudno, da ravno v tem delu Hrvaške, ki je je najbolj podoben levi Sloveniji, tepejo Slovence.

Ales ::
Od kod pa zaključek, da so bili tepeni prav zato, ker so Slovenci? Morda je šlo enostavno za konflikt, ki bi se zgodil ne glede na nacionalnost vpletenih.

Zanimivo, da nikjer v članku bolj podrobno ne opišejo teh Slovencev. Morda gre kdaj
tudi za kakšno skupino, ki se ne prenaša s Hrvati, khm...
Vidiš zdaj? Izključi za trenutek "germanski del" svojih možganov, ti hothead skrajni nacionalist.
Zgodovina sprememb…

paradajzos je izjavil:
za kakšno skupino, ki se ne prenaša s Hrvati, khm...
Vemo mi katero skupino si mislil!
Samo zdaj si popušil ko je čisti Slovenec in se ne more to na Srbe kriviti...
Govori mi oseba ki podpira Janšo, o nacionalizmu...

Scaramouche3 je izjavil:
paradajzos je izjavil:
A zdaj si pa zmanjšal dolžino citiranega? Nauči se brati in ti bo lažje. In bodi malo manj nacionalističen, ane? Ker moj scenarij za kakšnega od teh incidentov je povsem mogoč in po mojem tudi kar verjeten. Ampak še enkrat - za kakšnega od teh incidentov. Kar kot tudi prej napisano NE pomeni ZA VSE, ane?
Zdaj, ko sem ti narisal, se verjetno počutiš malo … eh, saj veš, ane? Pa še nacionalizem ti ven tolče na vsakem koraku in potem drugim očitaš nacionalizem, cccc…
Zgodovina sprememb…

paradajzos je izjavil:
Scaramouche3 je izjavil:
paradajzos je izjavil:
A zdaj si pa zmanjšal dolžino citiranega? Nauči se brati in ti bo lažje. In bodi malo manj nacionalističen, ane? Ker moj scenarij za kakšnega od teh incidentov je povsem mogoč in po mojem tudi kar verjeten. Ampak še enkrat - za kakšnega od teh incidentov. Kar kot tudi prej napisano NE pomeni ZA VSE, ane?
Zdaj, ko sem ti narisal, se verjetno počutiš malo … eh, saj veš, ane? Pa še nacionalizem ti ven tolče na vsakem koraku in potem drugim očitaš nacionalizem, cccc…
Verjamem da samo čakaš da bi bil kak pretepeni na ić da upraviči,da se ne gre za sovraštvo do Slovencev.
Tvoj je podpisal z ustaši in zdaj jih boš branil v nedogled, sramotno,za tako imenovanega avtohtonega Slovenca.
Kaj je v pogodbi? Janša in ustaši zavzamejo Slovenijo, Hrvaška dobi del, Janša je pa kot Putin, doživljenski vladar..

Vidim, da si že na trdi drogi in ti je fantazija začela delat na polno. V teh tvojih poblaznelih fantazijah ne bi sodeloval.
Ti rajši zmanjšaj doživetje in začni uporabljat možgane, ko bereš.
Danes je že ponedeljek in boš lahko zapravljal yuane/rublje.
Ti rajši zmanjšaj doživetje in začni uporabljat možgane, ko bereš.
Danes je že ponedeljek in boš lahko zapravljal yuane/rublje.
Zgodovina sprememb…

paradajzos je izjavil:
Ti rajši zmanjšaj doživetje
Govori oseba,ki je paranoična in vidi Srbe še tam kjer niso...

No dej še malo cepetat. Evo, pejt v kot, do dopoldneva si na ignore.

Zgodovina sprememb…

dripac ::
Da se slovence buta na hrvaškem ni nekaj nenavadnega. Se pa ob tem obširneje zadnje čase poroča ja.
Pa butajo jih nizkočelni redarji ki niso sposobni dojet posledic svojih dejanj, ker so poceni in drugje nezaposlivi (če ne delajo na črno). Domačini oziroma "civili" so ok.
Pa butajo jih nizkočelni redarji ki niso sposobni dojet posledic svojih dejanj, ker so poceni in drugje nezaposlivi (če ne delajo na črno). Domačini oziroma "civili" so ok.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dripac ()

Nečeloma se je pametno lokalov, kjer je potreba za gorilami te sorte, izogibati. In ni težav kjerkoli.

Avenger ::
Mojega prijatelja so nekoč pretepli varnostniki, od katerih je enega celo poznal. Ampak, prijatelj je bil v tistem obdobju "težek" ko je bil pijan in čeprav noben od nas incidenta ni videl, smo sklepali, da je varnostniku moral nekako težit, potem ga je varnostnik mogoče malo odrinil, prjatu je reagiral in poka. Ampak potem udarci in brce niso nehal padat in je imel čisto pravi pretres možganov, modrice po telesu, itd.
Varnostniki ne štekajo kaj je njihova služba, delajo v klubih, ki prodajajo pijačo folku, ki pride tja že itak z možgani na off, na odklop, plus alkohol. Seveda se ne bodo obnašali kot da so na gala dogodku s starši v Cankarjevem domu. Seveda bodo glasni, se postavljali pred puncami, razbili kak kozarec, tudi iz objestnosti. Ni naloga varnostnika da pretepa folk, ki je tečen, naloga je da umiri situacijo in neprimeren folk pospremi ven, z minimalno uporabo sile. Tudi, kako naj bi to funkcioniralo, ljudje so se prišli zabavat in so potem priča ko varnostnik razmesari enega vrstnika, kri povsod - potem pa kaj, nova runda, pa hopa hopa na plesišče? Ne gre tko. V mojem spominu je Central v LJ imel najbolj vljudne varnostnike, incidentov se ne spomnim. Global, pa lokali v Knafljevem prehodu pa tema.
Varnostniki ne štekajo kaj je njihova služba, delajo v klubih, ki prodajajo pijačo folku, ki pride tja že itak z možgani na off, na odklop, plus alkohol. Seveda se ne bodo obnašali kot da so na gala dogodku s starši v Cankarjevem domu. Seveda bodo glasni, se postavljali pred puncami, razbili kak kozarec, tudi iz objestnosti. Ni naloga varnostnika da pretepa folk, ki je tečen, naloga je da umiri situacijo in neprimeren folk pospremi ven, z minimalno uporabo sile. Tudi, kako naj bi to funkcioniralo, ljudje so se prišli zabavat in so potem priča ko varnostnik razmesari enega vrstnika, kri povsod - potem pa kaj, nova runda, pa hopa hopa na plesišče? Ne gre tko. V mojem spominu je Central v LJ imel najbolj vljudne varnostnike, incidentov se ne spomnim. Global, pa lokali v Knafljevem prehodu pa tema.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Avenger ()

skumpl ::
Lastnik kluba, kjer so pretepli Slovence: Razbijali so, opozorili smo jih desetkrat
https://www.24ur.com/novice/tujina/last...
Sem že večkrat slišal, da se Slovenci na Hrvaškem vedejo zelo grdo.
https://www.24ur.com/novice/tujina/last...
Sem že večkrat slišal, da se Slovenci na Hrvaškem vedejo zelo grdo.

Čist mogoče. Ampak na koncu dneva ne upraviči da zaradi tega človeku zadaneš hude telesne poškodbe. Vržeš jih ven iz kluba ali pa pridržiš do prihoda policije.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()

OutOfTheBox je izjavil:
Čist mogoče. Ampak na koncu dneva ne upraviči da zaradi tega človeku zadaneš hude telesne poškodbe. Vržeš jih ven iz kluba ali pa pridržiš do prihoda policije.
Drži. Precej neumno se je tako izpostavljat pravni odgovornosti - pa tudi kako se boš soočil sam s sabo, če si po neumnem nekomu povzročil hude telesne poškodbe in morda trajne posledice, če bi se temu lahko izognil in pač poklical policijo.
Zgodovina sprememb…

yayo ::
Nekje konec devetdesetih sva s kolegom šla na drink po službi kjer so ene hostese talale cigarete za reklamo. Sam ne kadim, kolega, ki je precej šparovne sorte pa je bil zelo srečen, da je dobil škatlo čikov zastonj. Punce so ga tudi prijavile na nagradno igro kjer je bila glavna nagrada rafting po reki Tari v Črni Gori. In je pristal med srečnimi zmagovalci, ki so potem na gumenjakih raftali po reki dol do morja. Spomnim se, da je to raftanje snemala ena takrat popularna privat tv postaja, morda Kanal A, tako, da sem ga gledal in se režal mestnemu pudlju kako se igra Indiana Jonesa. No, poanta mojega sporočila je anekdota katero mi je povedal, da se je zgodila zadnji dan v Budvi. Večer pred odhodom so si priredili zabavo v nekem klubu na odprtem in en od slovencev je v pijanem veselju pred lokalom začel pozdravljati avtomobile na ulici. Ustavi se črna limuzina in spusti šipo, slovenec pa se približa, da bi, domnevam, pokazal šoferju svje navdušenje nad Črno Goro. Pričaka ga uperjena pištola. Tip se začne opravičevati, da so Slovenci, da so veseli, da so tam in, da je le razkazoval svoje veselje po cesti. Šofer mu reče "Ajde sad slovenac, idi tamo kod svojih prijatelja i kaži im, da ču sve da jih pojebem v dupe!" In ni bilo druge kot izpolniti ukaz, ker so mize bile direkt na robu ceste. In tako je naš junak zbral družbo in jim povedal, da mu je gospod naročil naj jim pove, da jih bo vse v rit pofukal. Ko je voznik limuzine videl, da je ukaz izpolnjen je mirno odpeljal. Je kak nauk v tej resnični zgodbi? Mislim, da bi se našel.

yayo ::
Istra je najbolj levo usmerjen del Hrvaške. HDZ tam še nikoli ni zmagal, Thompson je v Istri prepovedan. Meni je zato malo čudno, da ravno v tem delu Hrvaške, ki je je najbolj podoben levi Sloveniji, tepejo Slovence.
Tukaj se preveč posplošuje. Istrani imajo najdaljšo tradicijo turizma v HR, da bi sovražili kogarkoli še nisem slišal. Je pa v Istri veliko bosancev oziroma hercegovcev, ki so s seboj prinesli balkanski mačizem in, ki gostinstvo delajo bolj v mafijskem stilu. Glede tega zadnjega dogodka v kempinskem v Alberih berem, da sta dva varnostnika bila zaposlena na črno in, da nista imela dovoljenja za opravljanje službe varnostnika katerega na Hrvaškem izda policija. Torej so ga avtomatsko najebali. Jih pa brani predstavnica CEHA varnostnikov. Ceh pomeni, da ne gre za sindikat delavcev ampak za združenje lastnikov varnostnih firm. Te pa so tudi pri nas par desetletij nazaj delovale po šverc komerc principu in bile bolj nedotakljive, ker so bili lastniki v veliko primerih bivši policaji z dobrimi zvezami. Današnjeega stanja ne poznam. Je pa dober kolega v devetdesetih in prvem desetletju tega stoletja bil med najbolj cenjenimi slovenskimi house -techno DJji in mi je pripovedoval anekdote kako so se lastniki diskotek bali varnstnikov, ki so bili šerifi in so v nekaterih primerih celo droge prodajali.

c3p0 ::
"Ajde sad slovenac, idi tamo kod svojih prijatelja i kaži im, da ču sve da jih pojebem v dupe!" In ni bilo druge kot izpolniti ukaz, ker so mize bile direkt na robu ceste. In tako je naš junak zbral družbo in jim povedal, da mu je gospod naročil naj jim pove, da jih bo vse v rit pofukal. Ko je voznik limuzine videl, da je ukaz izpolnjen je mirno odpeljal. Je kak nauk v tej resnični zgodbi? Mislim, da bi se našel.
Znanca sta bila cca. 20 let nazaj na ti. "splavih" v Beogradu. Zabava se je razvijala, ker so bili vsi zelo dobre volje in za žur, so spoznali tudi neki domačinki. Ti sta dva izmed njih povabili v separe v ločenem delu splava. Tam jima je že takoj bilo malo čudno, saj ni bilo nobene gneče, za razliko od drugod. Le sedela sta dva tipa s flašo Jacka in ga v miru pila. Naša korenjaka sta se vsedla in se zabavala z ženskami. Tip z jackom je po kaki minuti poslal enega, da jima pove, da tu ne smeta bit. Pogledala sta ga, videla situacijo in zapustila separe. Ni prišlo do incidenta, ker sta se normalno obnašala, "mafiozo" pa je videl, da napako lahko stori vsak. Okajenim ženskam se pa itak fučka. Kak posebnež bi pa šel do tipa "popričat" in bi v najboljšem primeru plaval žabico do kopnega.
Nauk zgodbe: ne teži po nepotrebnem in zapusti situacijo, sploh če ne veš kdo je in česa je zmožen nasprotnik. Kaj ti pomaga, če bo mogoče enkrat nekoč celo obsojen. Kriminalcem se žal ne zgodi nič hudega, ti si boš pa pobiral zobe.

fikus_ ::
Če se nekdo neprimerno vede, kriči, razbija, grozi,.... ga še nimaš pravice pretepsti, še manj pa pretepsti tako, da rabi zdravnika. Konfliktno osebo imajo varnostniki odstraniti iz varovanega območje, kjer imajo pristojnost (plaža to ni) ter tudi primerno pridržati razgrajače do prihoda policije.
Ti tako imenovani varnostniki, ki pretepajo druge, so navadni razbijači in pretepači.
Prav privoščim najemniku teh "varnostnikov" da visoko plača za dejanja najetih.
Ti tako imenovani varnostniki, ki pretepajo druge, so navadni razbijači in pretepači.
Prav privoščim najemniku teh "varnostnikov" da visoko plača za dejanja najetih.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Ja to je res shit, ja, Hrvatom se je čisto odpeljalo, verjetno ne marajo Slovencev kot podružničarjev Srbije ali kaj?

mr_chai ::
Varnostniki so posebne sorte kalibri, sem poznal enga in razlog zakaj je šel med varnostnike je bil samo en, užival je v pretepih. In pol mi je govoru kako je blo fajn prejšnji vikend, ko so se v nekem pajzlu v Idriji stepli...

MojsterX ::
"Ajde sad slovenac, idi tamo kod svojih prijatelja i kaži im, da ču sve da jih pojebem v dupe!" In ni bilo druge kot izpolniti ukaz, ker so mize bile direkt na robu ceste. In tako je naš junak zbral družbo in jim povedal, da mu je gospod naročil naj jim pove, da jih bo vse v rit pofukal. Ko je voznik limuzine videl, da je ukaz izpolnjen je mirno odpeljal. Je kak nauk v tej resnični zgodbi? Mislim, da bi se našel.
Znanca sta bila cca. 20 let nazaj na ti. "splavih" v Beogradu. Zabava se je razvijala, ker so bili vsi zelo dobre volje in za žur, so spoznali tudi neki domačinki. Ti sta dva izmed njih povabili v separe v ločenem delu splava. Tam jima je že takoj bilo malo čudno, saj ni bilo nobene gneče, za razliko od drugod. Le sedela sta dva tipa s flašo Jacka in ga v miru pila. Naša korenjaka sta se vsedla in se zabavala z ženskami. Tip z jackom je po kaki minuti poslal enega, da jima pove, da tu ne smeta bit. Pogledala sta ga, videla situacijo in zapustila separe. Ni prišlo do incidenta, ker sta se normalno obnašala, "mafiozo" pa je videl, da napako lahko stori vsak. Okajenim ženskam se pa itak fučka. Kak posebnež bi pa šel do tipa "popričat" in bi v najboljšem primeru plaval žabico do kopnega.
Nauk zgodbe: ne teži po nepotrebnem in zapusti situacijo, sploh če ne veš kdo je in česa je zmožen nasprotnik. Kaj ti pomaga, če bo mogoče enkrat nekoč celo obsojen. Kriminalcem se žal ne zgodi nič hudega, ti si boš pa pobiral zobe.
Ja je strinjam, takih težakov je povsod na balkanu. Kjerkoli boš šel ven, boš na enega nabasal, razen če si 2.3 metra nabita gorila, pa še tam nimaš šans če boš sam, ker ponavad težki pretepači niso nikdar sami. Jaz sem vedno ponudil free pivo ali cigarete in so se ponavadi težaki tak omehčal.
Moj nasvet, kdor noče nikdar problemov ko zunej žura, naj gre v GEY klub, tam ti noben ne teži nikdar, pod pogojem, da ne pecaš bab, ker logično so GAY.

Zaenkrat je najbolj nevarno v urbani levičarski Ljubljani, samo prosrbski MSM preusmerjajo fokus na Hrvaško zaradi bližine volitev. V Ljubljani te varnostniki mimogrede ubijejo, na hrvaškem te res zelo polomijo ampak pustijo živega. Dajte malo ozavestiti svoje kroge, kje res ni varno žurirati.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: socialec ()

Vice ::
Zaenkrat je najbolj nevarno v urbani levičarski Ljubljani, samo prosrbski MSM preusmerjajo fokus na Hrvaško zaradi bližine volitev. V Ljubljani te varnostniki mimogrede ubijejo, na hrvaškem te res zelo polomijo ampak pustijo živega. Dajte malo ozavestiti svoje kroge, kje res ni varno žurirati.
Samo kreten gre vlečt en primer iz naftalina in primerjat nekaj kar nimajo veze z zadnjimi dogodki. Uporabi google in pamet in potem primerjaj podobne dogodke.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vice ()

Strel455 ::
Kaj kdo preusmerja pozornost na kam, kje???
In linkaš članek iz 2007, 18 LET STAR ČLANEK, da bi nekaj dokazoval z njim??

Samo kreten gre vlečt en primer iz naftalina in primerjat dogajanja ki nimajo veze z dogodki. Uporabi google in pamet in potem primerjaj podobne dogodke.
Saj vem, da je zoprno, nejclp me je v sosednji temi spomnil na dogodke izpred 20 let, ta je sicer izpred kakšnih 18, saj vem, da bi moral še dlje nazaaj. Menda je takrat še bunkasta domnevna Eva Irgl kazala tri srbske prste poleg slovenski-konjušari Bore Đorđevića. Zahvali se njemu, nejclp-ju ali pa moderatorjm. Napovedal je tudi volivni čas v znamenju nostalgije. Samo držim se tega.
Dejstvo pa je, da na hrvaškem izmed N zadnjih pretepov, objavljeniv v MSM, še noben ni umrl.
Kaj kdo preusmerja pozornost na kam, kje???
In linkaš članek iz 2007, 18 LET STAR ČLANEK, da bi nekaj dokazoval z njim??
Zmenite z nejclp-jem, on je začel vlačiti triprstne dogodke iz pred 20 let, jaz sem samo smrt kot posledico pretepa s strani varnostnikov v ljubljanjskem klubu izpred 18 let. Res ni nobene povezave?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: socialec ()

Bellator ::
Samo kreten gre vlečt en primer iz naftalina in primerjat nekaj kar nimajo veze z zadnjimi dogodki. Uporabi google in pamet in potem primerjaj podobne dogodke.
Praviš, da so zadnji dogodki med seboj povezani?
Zakaj bi gledali samo podobne primere, kjer so dobili par prask in kakšno buško, ne pa resnih primerov, ki so se končali s smrtjo?
Preveri koliko mtoseva si v resnici!
https://mojkviz.neocities.org/
https://mojkviz.neocities.org/
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bellator ()

Vice ::
Samo kreten gre vlečt en primer iz naftalina in primerjat dogajanja ki nimajo veze z dogodki. Uporabi google in pamet in potem primerjaj podobne dogodke.
Saj vem, da je zoprno, nejclp me je v sosednji temi spomnil na dogodke izpred 20 let, ta je sicer izpred kakšnih 18, saj vem, da bi moral še dlje nazaaj. Menda je takrat še bunkasta domnevna Eva Irgl kazala tri srbske prste poleg slovenski-konjušari Bore Đorđevića. Zahvali se njemu, nejclp-ju ali pa moderatorjm. Napovedal je tudi volivni čas v znamenju nostalgije. Samo držim se tega.
Dejstvo pa je, da na hrvaškem izmed N zadnjih pretepov, objavljeniv v MSM, še noben ni umrl.
https://vecer.com/kronika/varnostnik-v-...
https://www.slovenskenovice.si/kronika/...
...
7s uporabe googla. Se opravičujem kreten je bil premil izraz....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Thompson (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 6087 (2327) | socialec |
» | Zasoljene cene poletnega dopusta pri sosedih (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 48553 (38597) | ThinkPad |
⊘ | Terror strikes again (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 12631 (12283) | Gandalfar |
⊘ | Begunska kriza - priložnost (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 13735 (11493) | Jerry000 |