Forum » Loža » Predčasno vračilo leasinga
Predčasno vračilo leasinga

dellovka ::
Ima mogoče kdo informacije s prve roke, kako je če npr. 8 letni leasing vrneš v 2 letih? So kakšni visoki penali, je to odvisno od vsake leasing hiše posebej?

endelin ::
Pošlji vprašanje na leasing hišo in ti bodo točno odgovorili ;)
Lahko so penali če je bila kakšna akcijska cena pogojena z leasingom..
Lahko so penali če je bila kakšna akcijska cena pogojena z leasingom..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()

kamiKaZaA ::
Enkrat so mi tlak dvignili (slab signal) pri mobilnem operaterju in sem predčasno prekinil pogodbo. Plačat sem moral sorazmerni delež tistega telefona. Podobno lahko sedaj ti pričakuješ. 1500 popusta / 96 mesecev = 15,63€/mesečno. 72 x 15,63€ = 1125,36€ tolik znaša tvoj sorazmerni delež popusta, če sedaj prekineš lizing (ga odplačaš). To lahko pričakuješ, da bo treba poravnati + vse ostalo. Pod ostalo pa odvisno od pogodbe. Lahko, da moreš poplačati vse obresti ali pa ne. Odvisno od pogodbe. So pa pogodbe transparentne (več strani) in čisto vse piše noter. Tudi ta sorazmerni delež predčasnega odplačila lizinga je zagotovo omenjen. Če pa ti ni za brati pogodbe, kjer vse noter piše, pa piši lizing hiši in bo ona poslala odgovor (točno poplačilo) na to tvoje vprašanje.

velikBrokoli ::
Jaz sem pri GB leasingu po 6 mesecih vse predčasno plačal, ni bilo dodatnih stroškov, pa še sorazmerni delež stroška leasinga so mi vrnili.

IL_DIAVOLO ::
Hyundai ima 2 leti na 5 let lizinga, ce se prav spomnim. Ostali verjetno podobno oz. odvisno od dobe odplačevanja.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

ššš ::
Jest sm pr Summitu samo poslal mail, da bi tok pa tok odplačal in sm vedno še isti dan dobu nov izračun. Moraš pa poslat mail, da poveš al bi zmanšal število obrokov al višino obroka. Ko maš vse plačano pa itak avtomatsko dobiš papir na dom, da si vse plačal in to je to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prepis po poplačilu leasingaOddelek: Na cesti | 3814 (2637) | Pobes |
» | Nakup avtomobila s popustom ob sklenitvi financiranja...Oddelek: Loža | 2505 (1629) | GregiB |
» | Bi trenutno upali vzeti leasing za avto z variabilno obrestno mero (5 let)? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 17575 (15154) | kriptobog |
» | Prodaja avtomobila kot d.o.o.Oddelek: Loža | 2430 (1368) | DanyRobin |
» | Lizing in odplačilo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23654 (20601) | IL_DIAVOLO |