Forum » Omrežja in internet » IPSec Deco router + Hofer HOT SIM
IPSec Deco router + Hofer HOT SIM

Old Spice ::
Imam TP Link DECO BE65 5G router s Hofer HOT SIM kartico. DECO, kot vidim ima tudi opcijo, da se obnaša kot VPN server, pri čemer lahko med drugim izberem opcijo L2TP/IPSec. Zadevo sem skonfiguriral, določil preshared key, uporabniško ime in geslo in ostalo potrebno, kot je zapisano v navodilih:
https://www.tp-link.com/us/support/faq/...
DDNS nisem konfiguriral, se pravi se skušam prijavit na trenuten javni IP. Povezavo sem dodal tudi na Windows prenosniku na oddaljeni lokaciji (se pravi kot je v navodilih zgoraj z built-in Windows adapterjem), ampak dejanska vzpostavitev mi ne uspe. Preveril sem z dveh različnih računalnikov. Pretaknil vse možne kombinacije nastavitev. Ugasnil firewall. PSK ključ je pravilno vpisan. Ob poizkusu javi Application log generično kodo napake: 789.
Ali ima kdo s tem izkušnje? Je komu to uspelo usposobiti? Ali mogoče Hofer HOT tu kaj blokira?
https://www.tp-link.com/us/support/faq/...
DDNS nisem konfiguriral, se pravi se skušam prijavit na trenuten javni IP. Povezavo sem dodal tudi na Windows prenosniku na oddaljeni lokaciji (se pravi kot je v navodilih zgoraj z built-in Windows adapterjem), ampak dejanska vzpostavitev mi ne uspe. Preveril sem z dveh različnih računalnikov. Pretaknil vse možne kombinacije nastavitev. Ugasnil firewall. PSK ključ je pravilno vpisan. Ob poizkusu javi Application log generično kodo napake: 789.
Ali ima kdo s tem izkušnje? Je komu to uspelo usposobiti? Ali mogoče Hofer HOT tu kaj blokira?

mtošev ::
Na mobilnem omrežju za dvojnim natom izven tvoje kontrole boš tole težko vzpostavil. Poizkusi s tailscale, ampak ga ne bo šlo našraufat direktno na DECOta.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IP številka iz katere je bil registriran e-mail?Oddelek: Omrežja in internet | 881 (289) | Zimonem |
» | HOT internet - kako odpreti port.Oddelek: Omrežja in internet | 1485 (557) | SasoS |
» | Optimalen paket - internetOddelek: Omrežja in internet | 4215 (3291) | weasel |
» | Katerega operaterja priporočate (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 21267 (14022) | Invictus |
» | Internet ponudnik - samo internet brez dodatkovOddelek: Omrežja in internet | 2032 (1685) | hireljust |