Novice » Kriptovalute » Po štirinajstih letih prodal za devet milijard bitcoinov

MIHAc27 ::
V karkoli investiraš imaš s tem delo. Z bitcoinom nimaš nič dela. Sediš in čakaš. Tudi če cena pade spet na $9k bi še vedno imel $900 miljionov. Kamorkoli daš te miljarde te čakajo dodatne skrbi. Tudi če imaš svetovalce in firme, ki investirajo zate. Moraš imeti z njimi pogodobe in spet nočeš verjetno vse dat enemu podjetju kar pomeni, da boš imel teh več in spet več problemov. Seveda, ambicije posameznikov so različne ampak iz stališča problemov jih je najmanj če držiš BTC. Mogoče daš še kaj v kak drug kripto in imaš vse sam v svojih rokah.
Ampak s tem, če imaš samo v BTC, pač ni dela, pa tudi ni efekta nobenega.
Ko imaš enkrat taka sredstva, lahko razmisliš kaj bi poskušal spremeniti na svetu oz. na kaj bi poskušal vplivati...
Na žalost bolj razmišljajo katera jadrnica je boljša, una za 100miljonov ali una za 110. Pa kam 20. ferrarija parkirat, ke k lamborginiju ali k poršeju.
Jaz priznam, da pokasiram tak denar, takoj naslednji dan kupim helikopter ali privat letalo. Kaj mi bojo ceste.

gruntfürmich ::
pol pa vidiš da ne znaš bogato živeti...

"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenski NiceHash izgubil za 56 milijonov evrov bitcoinov (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 130963 (99307) | dexterboy |
» | Kaj je Bitcoin - razlaga za vsakogarOddelek: Kriptovalute in blockchain | 11316 (625) | bitcoin |
» | DURS vam večine dobičkov od bitcoinov ne bo obdavčil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 50977 (43674) | Machete |
» | Kitajska onemogočila nakazila na bitcoinske borze, bitcoin izgubil polovico vrednosti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 52046 (47233) | A. Smith |