» »

ZD Vič - telefonski priključek mrtev ?

ZD Vič - telefonski priključek mrtev ?

lemur233 ::

Pozdravljeni,

Zanima me če ima še kdo danes težavo preko telefona stopiti v kontakt s komerkoli v ZD Vič. Ko sem klical na 01 555 44 43 je normalno zvonilo, potem pa je bil zvok kot da je nekdo dvignil slušalko in potem en velik pok in vse je bilo mrtvo.

Kličem nazaj že 2 uri, pa je vse mrtvo, nobenega zvonenja.
Poizkušal sem poklicati več številk znotraj omrežja ZD Vič in je vse mrtvo.

Evo, sedaj se mi je javila in po 3 sekundah spet odtrga linijo in ko kličem nazaj vse mrtvo spet.

Furbo ::

i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Furbo ()

Furbo je izjavil:

Sekundo sem rabil :D
https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?opt...

Tnx, jaz interneta ne uporabljam več na stari način, ko greš na stran ali vpišeš kaj v google. Vse delam samo še preko AI agentov a očitno niso imeli ažurnih podatkov.

Legon ::

Ne uporabljat stvari, ki jih ne znaš.

tony1 ::

V Alanu Fordu je bila nekoč krasna scena, kjer je nek profi atentator s puško meril siru Oliverju v glavo.

Ta pa je bil, kot vsak pravi tajni agent, namazan z vsemi žavbami, in iz žepa potegnil plutovinast štofeljc in z njim zamašil puškino cev.

Atentator pa je je seveda vseeno pritisnil na petelina. In puško mu razneslo že v zadnjem delu cevi in mu glavo spremenilo v pepel. Ampak, še preden se je ta čisto po stripovsko sesedel v prah, je še izdahnil: "Pri vseh hudičih! Zakaj se je razletela!"

Oliver je pa pojasnil: "Ker ni imela zraka. Nevarno je vzeti v roke orodje, ki ga nisi vešč!"

Skratka, otroci moji (kot bi rekel Broj 1), s tole AI norijo se malo umirite... Če gugl preprodaja vaše iskalne nize na 1000 koncev, vam res ne kapne, da AI to počne z miljon kupci?

In še: že vsaj 2 leti ima ZDL spletno stran portal. Sploh ne vem, če po telefonu še delajo. Je za generacijo Z uporaba spletne strani res nekaj nemogočega?

Zadnjim sem poslušal študenta na praksi, ki se je pritoževal, da ne more oklicat XY poslovnega parnerja. In potem mi je pokazal številko 01 234 56 78 ...

A to si moral ChatGPT za odgovore prosit?

Ampak nič od teh slaboumnih žalitev ne bo spremenilo dejstva, da nisi bil sposoben niti googla uporabit... ampak vsakemu svoje, moja mama je pri svojih 75 nedvomno vesela tvoje pozornosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()

bf4ed ::

Skratka, otroci moji (kot bi rekel Broj 1), s tole AI norijo se malo umirite...

Točno tako. Pozabite na ta AI povsod. AI ni za resno delo.
Treba je s svojo glavo razmišljat.

jaz interneta ne uporabljam več na stari način

LOL, kaka izjava. Neverjetno.

Ta vaš GenZ bullšit "ok boomer" si pa zataknite nekam.
To ni žaljivka, za nas starejše, kot si vi to predstavljate. Samo smejem se na take izjave, ko vem da niste sposobni nič sami naredit.
Ali je to zdaj digitalno ali pa v RL je vseeno.
Še žal vam bo ko vsi pocrkamo, pa ne boste sposobni razmišljat s svojo glavo.
Enega šraufa zašraufat, ene rože zalit, brez da AI vprašate.:))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bf4ed ()

tony1 ::

" Ok boomer "

Boomerju ni bilo treba klicat v ZDL že ene 3 leta. Pa zdravi ostanite! 8-)

s1ck ::

Tvojo mamo znam kr dobr uporabljat.

Ok boomer

Obnasanje primerno 5 letniku - ne pa osebku, ki ze ima svojega otroka ... odrasti, da te ne prehiti tamali

link_up ::

kdo pa pravi, da zaljivke se vedno uporablja klasicno? a, a?
In and Out

socialec ::

lemur233 je izjavil:

Tnx, jaz interneta ne uporabljam več na stari način, ko greš na stran ali vpišeš kaj v google. Vse delam samo še preko AI agentov a očitno niso imeli ažurnih podatkov.

Idiokracija s pridihom Matrice - vse se delegira tehnologiji, če le ta ne razpade.

Machete ::

Em, pozabljate, da naslednje generacije vedno vzgajamo starši.
Niso sami krivi, da so invalidi socialno ali rokodelsko.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Svoje potomce vzgajamo sami, drži, ne bi se jaz šel nekega brutalnega posploševanja, razlike med ljudmi in dosežki vedno so bile in vedno bodo. Morajo biti, če ne...

harmonkar9 ::

Legon je izjavil:

Zadnjim sem poslušal študenta na praksi, ki se je pritoževal, da ne more oklicat XY poslovnega parnerja. In potem mi je pokazal številko 01 234 56 78 ...

Itak ga ne more priklicat, če je pa ljubljanska številka. Samo poglej, koga volijo tam, pa ti je vse jasno, da nimajo pojma o gospodarstvu in poslu

There is dumb an there is you...

mancini ::

Ne uporabljam interneta na stari način, kak pa ti uspe prit sem in še kaj napisat!?

Kupi mifi (mind-fidelity) direktni router, smo leta 2025, bo zdajšen hitro tak - narejeno s pomočjo ai, v prednaročilu posebej ugodno samo 2899EUR...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: socialec ()

V-i-p ::

...Tnx, jaz interneta ne uporabljam več na stari način, ko greš na stran ali vpišeš kaj v google...

Tale stavek pa kar malo zapeče v možganih. Ti to resno?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Glede na to da ima revez fetis natepavat stare mame...

d4vid ::

V-i-p je izjavil:

...Tnx, jaz interneta ne uporabljam več na stari način, ko greš na stran ali vpišeš kaj v google...

Tale stavek pa kar malo zapeče v možganih. Ti to resno?

Meni ni jasno, kaj dela potem na S-T, saj ni AI model.

Že tako ne smeš vsega verjeti, kar piše na spletu, potem maš pa še AI, ki halucinira.

No, za ljudi brez inteligence vsaj umetna obstaja.
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram

tomlin ::

lemur233 je izjavil:

Furbo je izjavil:

Sekundo sem rabil :D
https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?opt...

S tem, da uporabljaš AI agente, ni nič narobe.
Ampak če si poleg tega prenehal uporabljati lastno inteligenco, je to disaster.
Tudi piloti uporabljajo čedalje bolj napredne računalnike in AI.
A ko zagusti, računalniki utihnejo, pilot mora sam rešiti letalo. In z njim sto, dvesto, tristo življenj.
Svoboda in enakost ni isto kot svoboda.
M. Friedman

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tomlin ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Novi sistem obveščanja

Oddelek: Mobilne tehnologije
492517 (333) GupeM
»