Forum » Šport » EuroBasket 2025
EuroBasket 2025

bambam20 ::
Zvezdica27 je izjavil:
prosim...
nope... happy eu cenzura, ne gre gor, vpn pa promam
Maš tukaj na youtubu.

Caracas ::
Padjen odigral slabo pač glede na izkušnje ampak proti Nikoliću je MJ. Pa seveda bo šel Ari na prvenstvo Padjen pa ne.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Caracas ()

Doma bi morali ostati Murić, Nikolić, Prepelič in Omić na prvenstvo pa Smrekar, Padjen, Kroflič, in Hrabar ali pa Daneu. Rezultat bi bil enak bi pa mladci izkušnje pridobili.

Doma bo pustil Smrekarja in Cerkvenika. Cerkvenik ni dosti pokazal, Smrekar pa vsaj na pripravljalnih tekmah ni niti dobil resne priložnosti. Par minut v garbage tajmu. Pomlajevanje reprezentance :).

Groot ::
Dejansko je za pustiti doma kar nekaj kandidatov. Poleg Smrekarja, ki mislim da je kar fix, tudi Cerkvenik in Padjen nista dobila ne vem koliko priložnosti. Cerkvenik je tisto kar je dobil tudi precej slabo izkoristil. Tudi Krampelj od tiste tekme z Nemčijo ni več dobil nekaj pretirano priložnosti, pokazal pa je še manj.
Se pa tudi sam strinjam s tem, da bi marsikdo še lahko izpadel iz tele reprezentance. Kje točno ima letos Prepelič glavo ve najbrž samo on.
Edit: vidim sedaj da je Sekulić že sporočil da doma ostaneta Cerkvenik in Smrekar. Super bo vsaj COL imela Cerkvenika na pripravah.
Se pa tudi sam strinjam s tem, da bi marsikdo še lahko izpadel iz tele reprezentance. Kje točno ima letos Prepelič glavo ve najbrž samo on.
Edit: vidim sedaj da je Sekulić že sporočil da doma ostaneta Cerkvenik in Smrekar. Super bo vsaj COL imela Cerkvenika na pripravah.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Groot ()

Doma bo pustil Smrekarja in Cerkvenika. Cerkvenik ni dosti pokazal, Smrekar pa vsaj na pripravljalnih tekmah ni niti dobil resne priložnosti. Par minut v garbage tajmu. Pomlajevanje reprezentance :).
Ti bi sedaj pustil doma kar vse. Potem pa sploh ne rabijo hodit. Skupina ni tako težka, da se ne bi zgolj na Dončićevo kvaliteto prebili v drugi krog.

Imam občutek, da ne varjamejo vase. Žal. Ob Luki, ki lahko vsakomur natorsi 25 točk bi se morali bolje organizirat. V obrambi zagrizit, v napadu pa nimajo razporejenih vlog. V obrambi jim šepa komunikacija pri prevzemanju.
Imam občutek, da bi z boljšim trenerjem tole bilo konkretno bolje.
Imam občutek, da bi z boljšim trenerjem tole bilo konkretno bolje.

Ti bi sedaj pustil doma kar vse. Potem pa sploh ne rabijo hodit. Skupina ni tako težka, da se ne bi zgolj na Dončićevo kvaliteto prebili v drugi krog.
Lol, jaz ta dva ne bi pustil doma, Sekula ju je. Sam bi pustil Murića, Omića, Prepelića in Nikolića in kalil mlajše. Rezultata Tako ali tako ne bo.

paradajzos ::
Zakaj je ta Sekulić še zmeraj na svojem položaju? A ima z reprezentanco sploh kakšen rezultat?

OK.d ::
Ta je kot Tito, očitno bo do smrti na trenerskem položaju.
"Niko nam ništa ne može, jači smo od sudbine"
"Niko nam ništa ne može, jači smo od sudbine"

LPOK.d

mirator ::
paradajzos je izjavil:
Zakaj je ta Sekulić še zmeraj na svojem položaju? A ima z reprezentanco sploh kakšen rezultat?
Ima. OI 2020.
Samo je tu imel, po mojem mnenju, srečo z izbranimi reprezentanti.Je pa prav tako po mojem mnenju najslabši selektor v zgodovini reprezentance (mogoče vseeno enakovreden Trifunoviću).

fur80 ::
paradajzos je izjavil:
Ima. OI 2020.
Samo je tu imel, po mojem mnenju, srečo z izbranimi reprezentanti.Je pa prav tako po mojem mnenju najslabši selektor v zgodovini reprezentance (mogoče vseeno enakovreden Trifunoviću).
Je kdo gledal reprezentanco pred Dončičem? Veste kake igralce smo imeli? Brata Lorbek, Nesterovič, Brezec, Lakovič... evroligaše, nekaj NBA,... pa nismo prišli niti iz skupine, nikoli in nikdar.
Sedaj smo zajebali spet z centrom, to je seveda napaka strokovnega štaba, da nismo pravočasno pripeljali enega tujca in pa seveda, če bi bil še Čančar, bi bila to čisto ena druga zgodba.
Poglejte postavo iz OI, ki je bila 4 na svetu na najmočnejšem svetovnem turnirju in te danes. Neke razlike ni, manjkata nam 2 v prvi peterki in bi lahko leteli, tako pač nimamo.
Sedaj imamo mlade in pa Dončiča, tukaj so, da se učijo, mogoče spet pridemo kdaj na OI in iz skupine EP ali SP in to je velik uspeh, kaj nam ni jasno?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()

Aja pa, da ne pozabim, imeli smo legendo G Dragiča, takega igralca Slovenija ni imela še nikoli in tudi nikoli več ne bo imela. Takih ljudi, ki bi se tako odrekali, da lahko enkrat uspejo ne bo več, takih motorjev in ljudi, ki ne popustijo enostavno ne delajo več. :D
Zgodovina sprememb…

pa nismo prišli niti iz skupine, nikoli in nikdar.
Sedaj imamo mlade in pa Dončiča, tukaj so, da se učijo, mogoče spet pridemo kdaj na OI in iz skupine EP ali SP in to je velik uspeh, kaj nam ni jasno?
Kot prvo. Slovenska reprezentanca je večinoma vedno se uvrščala naprej iz skupine. Tako, da ne vem od kje, tebi, da niso prišli ven iz skupine.
Na OI igra 12 najboljših oz. 6. najboljših ekip iz Evrope, kamor pa slovenska reprezentanca ne spada. Ker bo šlo vse samo še navzdol, boš lahko srečen, če jih bo v prihodnje gledal na evropskem prvenstu.

Kot prvo. Slovenska reprezentanca je večinoma vedno se uvrščala naprej iz skupine. Tako, da ne vem od kje, tebi, da niso prišli ven iz skupine.
Na OI igra 12 najboljših oz. 6. najboljših ekip iz Evrope, kamor pa slovenska reprezentanca ne spada. Ker bo šlo vse samo še navzdol, boš lahko srečen, če jih bo v prihodnje gledal na evropskem prvenstu.
Potem te pa prosim za uvratitve slo representance pred Dragičem in Dončičem. Da si malo osvežimo spomin! :) Lahko tudi peterke. Mogoče bom celo jaz skopiral, ko bo čas. Kako četrfinale z Grki se spomnim, ko smo potem v zadni minitu popušili 8 pik.
Zgodovina sprememb…

Matheus ::
Potem te pa prosim za uvratitve slo representance pred Dragičem in Dončičem. Da si malo osvežimo spomin! :) Lahko tudi peterke. Mogoče bom celo jaz skopiral, ko bo čas. Kako četrfinale z Grki se spomnim, ko smo potem v zadni minitu popušili 8 pik.
Dobesedno vsakič od vključno leta 2003 se je Slovenije prebila iz skupinskega dela na EP.
Niti nevem zakaj bi to bilo presenečenje. Slovenija je v obdobju 2000-2010 poimensko imela za evropske razmere zvezdniško ekipo (Laković, Nesterović, Smodiš, Udrih, Brezec, Slokar, Nachbar, Erazem Lorbek...). Naši igralci so takrat igrali v NBA ali top evroligaških klubih + Union Olimpija v Evroligi.
Pravzaprav čudi, da tista reprezentanca takrat ni bila sposobna napraviti vrhunskega rezultata. Verjetno je falil še zvezdniški trener namesto raznih Pipanov, Memijev ipd.

Zvezdica27 ::
o fak... kake ata DOnčič govori.
Ne... Donke bo dejansko lastnoročno potopil vse okoli repke, ker po teh izjavah, da sem jaz Nebo, mu samo porinem prst v rit in ga začnem vrteti... to bi mu še pasalo najbrž.
Zdaj je seznam za odstrel Erjavec, Sekula, Donke st. Za Miliča bomo pa še videli...
zz
Ne... Donke bo dejansko lastnoročno potopil vse okoli repke, ker po teh izjavah, da sem jaz Nebo, mu samo porinem prst v rit in ga začnem vrteti... to bi mu še pasalo najbrž.
Zdaj je seznam za odstrel Erjavec, Sekula, Donke st. Za Miliča bomo pa še videli...
zz

Donke senior je IQ "izjemen". Da dajo takšno osebo na to mesto, eh nepotizem...
Aja, ne samo Nebo tudi kakšen prihodnji in njegov agent se bo vprašal če ima smisel s tole kloako se ukvarjat.
Aja, ne samo Nebo tudi kakšen prihodnji in njegov agent se bo vprašal če ima smisel s tole kloako se ukvarjat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Caracas ()

Matheus ::
In kaj je tastar povedu tako napačnega?
Raje ne vidim več tujcev v reprezentanci, kot pa, da se jo zlorablja za pridobitev pasuša.
Raje ne vidim več tujcev v reprezentanci, kot pa, da se jo zlorablja za pridobitev pasuša.

IL_DIAVOLO ::
Kot vaski pijancek nic, ker pa je športni direktor, bi se moral drzati tega foha in skrbeti za to, da se bo sploh kateri tujec zelel priti v toksicno okolje z arogantnimi diktatorcki.
Vedelo se je, da se bo vpliv Doncica nekoc vrnil kot bumerang. Prevec nesposobnežev imeti okoli sebe pac ne pomeni nic dobrega.
Ni trajalo v dallasu, ne bo v lakersih in tudi v repki se je razmeroma hitro koncalo.
Vedelo se je, da se bo vpliv Doncica nekoc vrnil kot bumerang. Prevec nesposobnežev imeti okoli sebe pac ne pomeni nic dobrega.
Ni trajalo v dallasu, ne bo v lakersih in tudi v repki se je razmeroma hitro koncalo.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

Zvezdica27 ::
prvo kot prvo on nima kaj govoriti o odvzemu državljanstva (sploh, ker je bil sam izbrisan, kar sicer ni isto, a vseeno) - to je stvar države. S tem je pokazal, da ... je gostilniški čvekač, ne pa profi za svoj posel.
Odziv Neba/agenta je bil jasen - kar malo zamere sem prebral. Saj potem ni čudno, da se ti zgodi Udrih ali pa Vujačič - pa pač ne igraš a ne? Zakaj bi? Da ti en govori, da si ne zaslužiš državljastva?
Ah... Se strinjal z Il Diavolom... LD77 je uzurpiral zvezo in zato gre vse samo okoli njega, to pa je bad.
Škoda da nimamo baze igralcev, ker pač ni izbire. Še portugalci so občaso posedli Ronalda, pa se je dec hitro umiril. Pri nas pa...
zz
Odziv Neba/agenta je bil jasen - kar malo zamere sem prebral. Saj potem ni čudno, da se ti zgodi Udrih ali pa Vujačič - pa pač ne igraš a ne? Zakaj bi? Da ti en govori, da si ne zaslužiš državljastva?
Ah... Se strinjal z Il Diavolom... LD77 je uzurpiral zvezo in zato gre vse samo okoli njega, to pa je bad.
Škoda da nimamo baze igralcev, ker pač ni izbire. Še portugalci so občaso posedli Ronalda, pa se je dec hitro umiril. Pri nas pa...
zz

CiClon ::

mancslo ::
Mislil sem kot netflix ali kaj takega. Eon ne rabim, saj imam neo in bi samo športklub...

mancslo ::
So po vaseh, mestih že kaj big screeni. Sta se laško/union kaj izkazala? Da ob radiju aktual pospremimo sekuličovo četo.

Niso ravno favorizirani, ker jim manjka cel kup igralcev.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

Ah sem upal, da bo vsaj Vilfan komentiral na Šport TV. Bo treba očitno prestaviti na Sportklub.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Groot ()

JA23 ::
Hvala.
Sem imel manjše težave nastavit, ampak sedaj dela.
Sem imel manjše težave nastavit, ampak sedaj dela.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: JA23 ()

Kul torej na sport tv bodo prenosi tekem. Da vidimo.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

Luka pa zaenkrat v obrambi zelo motiviran. Parkrat je zelo lepo zapiral raketo. Je pa ogromna težava počasni Omić v obrambi, saj se ne uspe niti toliko premakniti, da bi Radović ali Murić prevzela Ponitko.

Kaj v studiu noben ne upa rečt da so vsi razen doncica zanic? Vilfan zal tudi ni vec kar je bil.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Liga Nova KBM, Liga prvakov, ABA, Eurocup, Evroliga 2024/25 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Šport | 19629 (1931) | Kurzweil |
» | Svetovno prvenstvo v košarki 2023 (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Šport | 61761 (32544) | 2dark |
» | ABA, Eurocup, Evroliga 2022/23 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Šport | 47938 (16626) | Kurzweil |