» »

NBA sezona 2025-2026

NBA sezona 2025-2026

««
23 / 24
»»

endelin ::

Lol booker choknil še na all staru:)) zadnje 3 trice falil?

Kurzweil ::

bambam20 je izjavil:

Gledate kaj ALl starček? Se je kaj dogajalo?

Ne vem, verjetno si ti tu pokazal še največ interesa.

Ganon ::

Najslabši vikend v sezoni.

bambam20 ::

Kurzweil je izjavil:

bambam20 je izjavil:

Vprašam pač, če se je kaj gledalo, pa bi kdo napisal krajši povzetek, ker meni se ni dalo gledati.

fur80 ::

bambam20 je izjavil:

Kurzweil je izjavil:

bambam20 je izjavil:

Vprašam pač, če se je kaj gledalo, pa bi kdo napisal krajši povzetek, ker meni se ni dalo gledati.

Tekma Svet proti USA, je šele danes ob 23.00! ;) Luka dobil največ glasov v USA za All Star, tega ni bilo in ne bo nikoli več za Slovenijo. Tako, da uživajmo!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

Groot ::

Malo za šalo malo zares, danes pričakujem najmanj trojni dvojček Duranta na All Star tekmi. Vse ostalo bo glede na njegovo nedavno govoričenje zelo slabo.

Gldal pa tega seveda ne bom, raje spim kot da bi si krajšal noč zaradi tega.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Groot ()

fur80 je izjavil:

bambam20 je izjavil:

Kurzweil je izjavil:

bambam20 je izjavil:

Tekma Svet proti USA, je šele danes ob 23.00! ;) Luka dobil največ glasov v USA za All Star, tega ni bilo in ne bo nikoli več za Slovenijo. Tako, da uživajmo!

TO vem, da je Luka dobil največ glasov. Ob 23 ih ?

globoko grlo ::

Kolk je blo? 45 : 48 al neki tazga za usFa. A igrajo sam 2x10 min al kako?
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Musashi ::

Ker mi je bila ok ura sem tole gledal (razen finala nisem). Moram reči da je bilo tole najbolj resen tekmovalen turnir v zadnjih 15-20 letih. Je bilo celo nekaj resne košarke. Ko je Rajakovič vrgel ven (oziroma LD ni igral več zaradi vrnitve po poškodbi verjetno) Dončiča in Jokiča (totalno neresna, ne vem kaj mislita da folk uživa gledat njune zajebancije al kaj. Od mene glasu več ne dobita) in je Wemby zaigral obrambo, je bilo celo gledljivo. Je pa Kawhi odigral tekmo proti svetu res izjemno, jih je sam premagal. Ga je prevzel Wemby, pa je še njega polnil, noro. Ne vem kaj pa je bilo pa zadnjo tekmo.

aja, svet bi verjetno dobil obe tekmi, če bi namesto Murraya igral en povprečen. Je silil met in delal napake in igral obe tekmi praktično ves čas. Je bil edini kao PG v ekipi (razen LD, ki je igral samo kakšno minuto ali dve).

Mato989 ::

Jaz samo ne morem verjet da je kahwi igral na all startu in da je bil tudi med boljšimi oz najboljsi proti svetu
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

https://www.24ur.com/sport/kosarka/last...

Morda? :)) Že prej mu ne bi smeli podaljšati pogodbe!

Noah0024 ::

Evo ga naš najboljši slovenski deček Donke, družinski človek. ;)

Link: https://www.24ur.com/popin/domaca-scena...

Irving se vrne šele prihodnjo sezono.

Zvezdica27 ::

aw... tole bo pa ločitev...

zz

Ganon je izjavil:

pa Franz verjetno, pa Sabonis, pa... Tole tankanje bi res morali nekako preprečiti. Meni se dopade ideja da se draft enostavno ukine, salary cap pa ostane.

Okapi ::

Veliko bolje bi bilo, če bi imeli ligaški sistem, da zadnji dve moštvi izpadeta.

;), to je pa v lastniškem sistemu in namenu lige seveda nemogoče...

Legon ::

Musashi je izjavil:

Ganon je izjavil:

pa Franz verjetno, pa Sabonis, pa... Tole tankanje bi res morali nekako preprečiti. Meni se dopade ideja da se draft enostavno ukine, salary cap pa ostane.

torej poberejo top lokacije in top klubi vse perspektivne igralce? To bo šele katastrofa.

Legon je izjavil:

Musashi je izjavil:

Ganon je izjavil:

torej poberejo top lokacije in top klubi vse perspektivne igralce? To bo šele katastrofa.

salary cap to kar prepreči.

Legon ::

Kako točno? Od kdaj so pa rookie plače problem za salary cap? In kako točno bo salary cap motiviral igralca, da podpiše z kljubom na dnu lestvice?

? plače bi bile posamezno neomejene, ampak za 15 ruster so pa omejene. Vsak klub bi sam odločal za koliko bi koga podpisal, skupne vrednosti pa ne bi mogel preseči. Rookija bo seveda motiviral denar, kakšno pogodbo mu kdo ponudi. Recimo karikirano bo verjetno raje šel za recimo 4/90 ka Sacramentu kot pa za 4/16 k Lakersom. Klubi se sami odločajo koliko bi dali uveljavljenim zvezdam koliko pa rookiju. Trg. Lahko bi tudi salary cap prilagodili davkom v posamezni državi, tako da bi bil neto izplen igralca enak (to je sicer že kompliciranje, ker razlike niso tako velike (davki so po tekmah, kjer igrajo))

Evo, danes ob 4:00 local derbi med Lakersi in Clippersi... LAL je kompleten oz. je edino Lebron questionable, pri LAC manjkata Garland in Beal. To je potrebno zmagat... bi pa dejansko bilo fino, da bi DAL premagal MIN, ki diha za vrat LAL, ampak se to ne bo zgodilo... še vedno bo manjkal tudi Flagg...

https://www.instagram.com/p/DVAKXRciZWS/

Luka Redicku podaril jakno, kakršno je zadnjič hvalil. Cena? Nič posebnega, 4600 dolarjev ...

IL_DIAVOLO ::

Ne vem sicer koliko je normalno, da so igralci in trener taksni kolegi. Pol se pa JJ cudi, da ga noben ne posluša.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Tu pa se dejansko strinjam... težko je vzdrževati neko avtoriteto, ki je seveda tu tako ni... ja verjetno si bo vsak mislil svoje, ampak jaz kot trener ne bi vzel te jakne, tudi če bi bila vredna 46,000$... čisto stvar profesionalizma, avtoritete, integritete...

ChirkKarlie ::

Tole je bla bolj reklama za Dior, sta oba pobasala par 100k. Verjetno je bil jacket zastonj, marketing pač. ;)

Zgodovina sprememb…

ChirkKarlie je izjavil:

Tole je bla bolj reklama za Dior, sta oba pobasala par 100k. Verjetno je bil jacket zastonj, marketing pač. ;)

Možno... ampak takole prav ugibal pa ne bi...

Kaj pa drama okoli Lukija in Maričke?

kuglvinkl ::

Kurzweil je izjavil:

Tu pa se dejansko strinjam... težko je vzdrževati neko avtoriteto, ki je seveda tu tako ni... ja verjetno si bo vsak mislil svoje, ampak jaz kot trener ne bi vzel te jakne, tudi če bi bila vredna 46,000$... čisto stvar profesionalizma, avtoritete, integritete...

Kateta tocno avtoriteta? Luka bo kmalu najbolj placan igralec, ki si to tut zasluzi. Edino vprasanje je v resnici, kolk dolgo ga bo prenasal, ce bo mislil, da jim ne gre zarad trenerja. To o ovtoritetah najbrz velja bitveno bolj v EU kot pa v nba za super zvezdnike.
Your focus determines your reallity

@kuglvinkl, seveda da je Luka zvezdnik, ampak če hočeš kot trener imet vsaj malce avtoritete, da res ne izpadeš zadnji hlapec, potem do seveda rejectaš... kolikor se sliši hecno, ampak jaz bi na mestu JJja to odklonil. In ne glede na to, kako velik zvezdnik je nek igralec, trener bi še vedno moral imeti neko besedo in avtoriteto...

/////

Je pa danes po normalni uri kar nekaj basketa... ob 00:30 seveda tudi največja klasika v ligi NBA med Bostonom in Lakersi. Trenutno pa se ravno začenja tekma CLE - OKC

19:00 ... Cleveland - Oklahoma
21:30 ... Brooklyn - Atlanta
21:30 ... Toronto - Milwaukee
21:30 ... Denver - Golden State
23:00 ... Dallas - Indiana
00:00 ... Charlotte - Washington
00:30 ... Boston - LA Lakers
01:00 ... Philadelphia - Minnesota
02:00 ... New York - Chicago
02:00 ... Portland - Phoenix
03:00 ... Orlando - Clippers

endelin ::

Zakaj the fuck doncic kupuje obleke trenerju ki si lahko kupi katero koli obleko si želi?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Ima kdo kakšen proper stream? Vidim, da ta streameast in buffstream nista več aktualna :|

endelin je izjavil:

Zakaj the fuck doncic kupuje obleke trenerju ki si lahko kupi katero koli obleko si želi?

Omg v dobi influencerjev in pošastnega marketinga to vprašaš? A ni očitno..

bambam20 je izjavil:

Kaj to da naj bi šla narazen? Mislim da ne pije vode.

Preveč denarja v igri...bi se mogla najprej oženit za max gains.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

8-O

Longtime Lakers season-ticket holder, with seats in the 300 level, contacted ESPN and showed documentation of an even more exorbitant price increase to keep his tickets. The season-ticket holder in the 300 level had the price for his seats jump from $6,192 in 2025-26 to $9,035 for 2026-27; the price in 2024-25 was $5,494.

That is a 45.9% hike going into next season compared with a 12.7% hike in the last renewal cycle.

The Lakers confirmed the planned price increases in a statement provided to ESPN on Saturday.

Sem vprašal UI, kje je "300 level":

At Crypto.com Arena, the 300 Level refers to the upper concourse, the highest and most affordable seating tier for Los Angeles Lakers games. These seats offer a full-court view but are noticeably farther from the action.

Kurzweil je izjavil:

Ima kdo kakšen proper stream? Vidim, da ta streameast in buffstream nista več aktualna :|

Vedno bolj stiskajo in ukinjajo te strani s streami. Ti bom kasneje prilepil par strani, da bos lahko gledal lakerse in boston.

Ce seveda sam ne bos prej nasel.

https://sportsurge.ws/ že 5 let vmes so spremjnjali domeno a vedno najdeš prek googla, če vpišeš sportsurge.

Zgodovina sprememb…

Kurzweil je izjavil:

https://uzivo.utakmica.rs/prenos-kosarka

https://buffsports.io/watch-basketball

https://streameast.soccer/reddit-nba-st...

Kaj se je dogajalo na današnji tekmi? :|

Mimogrede, gledam MVP točkovanje, vrstni red:

Shai Gilgeous-Alexander
Nikola Jokic
Cade Cunningham
Victor Wembanyama
Luka Doncic

Smešnica.

@bambam20, hvala... sem spraševal, ko me ni bilo za desktopom, torej ko me še ni bilo doma, da sem našel stream, ki bi ga lahko gledal ko pridem domov. No, začel sem gledat tekmo LAL-BOS in sem zraven zaspal po par minutah tekme, kar je očitno bil blessing.

@Ganon, jaz tega sploh ne gledam več... trenutno jim je vsaj argument, da so vse te ekipe pri boljšem scoru kot LAL, so pa bila obdobja/izbori, ko ni bilo tako. Dejstvo je, da lahko vedno ven potegneš nekaj... enkrat čisto statistiko, drugič score... dejstvo pa je, da bi se tu moralo ocenjevat samo individualno kvaliteto, pa smo o tem že tolikokrat in tako poglobljeno, da raje ne bo... očitno da dokler ne bo Luka prvak, ne bo MVPja, pa še to dvomim, da bi šlo smooth ob karkšni koli statistiki že...

IMO bi moral biti letos MVP Cade. Preprosto dela ekipo mnogo boljšo in imajo drugi score v ligi... Ne Luka in ne Lakersi letos niso na nivoju. Shai OKC ne dela mnogo boljše, tudi ker je celotna ekipa izjemna in je bolj ali manj samo scorer, Jokić je slab v obrambi, tudi Denver ni povsem v špici, Wembyju pa še malo manjka, ni konsistenten kot naj bi bil MVP.

GupeM ::

Ganon je izjavil:

8-O

Longtime Lakers season-ticket holder, with seats in the 300 level, contacted ESPN and showed documentation of an even more exorbitant price increase to keep his tickets. The season-ticket holder in the 300 level had the price for his seats jump from $6,192 in 2025-26 to $9,035 for 2026-27; the price in 2024-25 was $5,494.

That is a 45.9% hike going into next season compared with a 12.7% hike in the last renewal cycle.

The Lakers confirmed the planned price increases in a statement provided to ESPN on Saturday.

A se slučajno pripravlja kakšen LeBron farewell season, pa so že sedaj dvignili ceno? Se bojim, da bi bilo to popolnoma možno ...

Noah0024 ::

bambam20 je izjavil:

Za vernike ni relevantna. :D

Za koga pa je? Razen za bralce Lady in idiote na TikToku, Facebooku, Instagramu?

Koga boli kuraz, kaj se dogaja v razmerju Anamarije in Luke... koliko mi je to pomembno priča že dejstvo, da sem ravnokar ugovoril, da se Anamarija piše skupaj.

Dajte se naučit, da ima vsak v življenju s sabo več kot dovolj dela, tudi tisti, ki sem jim zdi, da temu ni tako... me tudi malo ne zanima, kaj imata Luka in Anamarija... to je en neumen trač, še na WCju berem bolj konstruktivne in zanimive stvari.

A potem, ko se bosta pobotala, boste tudi pisali, da sta nazaj skupaj? Če sta sploh kdaj šla narazen... in sedaj sem prebral 5 stavkov in vidim, da je problem, da je Anamarija v Sloveniji, Luka pa je med All-star breakom šel v Mehiko z očetom, kar stori vsako leto že tradicionalno... se zavedate, kako blizu sta LA in Mehika?

Get a life... ne se toliko sekirat glede zasebnih stvari drugih in malce več focusa nase, aktualne in resne probleme, hobije, zabavo... in navsezadnje kakšne konstruktivne debate o basketu, čemur je ta topic namenjen. Anamarija in Luka pa naj pač naredita kar hočeta, njuna stvar, isto velja za sosedovo Mojco in njenega Joškota.

Zvezdica27 ::

če smo že fanboyi Duke Lončića, je pač smešno, kako ponavlja družinske vzorce in živi ločeno od svojih otrok z vsem tem denarjem. Očitno v glavni nima prav veliko možganskih celic.

govorim kot nekdo, ki fotra ni imel zaradi podobne štorije.

Avtomatsko to pri meni da nekaj minusov človeku. Nas pa to zanima isto, kot to, da reklamira Poli ali pa ima svoje superge... In če se dečva sama slika kot nagulja, še toliko bolje ;) Dokler ga plačujemo, kavčarimo!

Se pa strinjam, vsak se na tem planetu bori in ima svojo zgodbo, ki jo je treba spoštovati (z napakami vred), vendar pa je še en stavek: Pekel, to so ljudje!

zz

@Zvezdica27, ti vidim, da še vedno vztrajaš s tem Duka Lončić, verjetno bi naj bilo to kao smešno...

Po čem natančno sklepaš, da nima v glavi veliko celic? Po teh tračih, ko nobena zgodba ni prav zares potrjena in se samo nekaj ugiba?

Torej, če si imel podobno zgodbo, predvidevam, da je foter igral v ligi NBA?

Ja, kot si napisal, tole nakladanje, insinuacije in trač je prav debilen in pomemben ravno toliko, kot Poli salama in signature superge.

In ja, tole ti dam prav, kar se tiče citata "Pekel, to so ljudje!"... kot veš, je to izjavil Sartre... point pa je v tem, da so naše lastno trpljenje in stiske pogosto posledica nenehnega obsojanja in ocenjevanja s strani drugih, kar nas definira in omejuje... torej, če bi rad razbil tole greznico, je najboljši način, da se ne obremenjuješ s tem, kar velja tudi za ostale.

Sicer pa še enkrat, kako boring življenja imate, da vas tako zanima zasebno življenje Luke in Anamarije? Ste sploh prepričani, da je ta zgodba resnična? Bomo obsojali kar na podlagi tračev in insinuacij? Me zanima, kako bi se vi počutili, če bo nekdo obiral vas oz. kar se morsikomu to dogaja, uživate v tem? Kako sploh veste, da je zgodba resnična? Kako veste, da ni recimo kriva za kaj takšnega 100% samo in le Anamarija in ne Luka? Ne veste vi, ne vem jaz, predvsem pa, kako bedno življenje imate, da se sploh moramo o tem pogovarjat. To so zasebna življenja drugih, ali se vam zdi, da ker gre za zvezdnika, da vam pripada tudi live stream iz spalnice Luke in Anamarije? Nekateri ste res majhni in dokler se boste bolj obremenjevali z drugimi, predvsem pa z nekimi pol-resničnimi trači, ne bo nič drugače...

Dajmo raje govorit o basketu...

Jaz bi prej rekel, da zdravih možganskih celic nima tisti, ki ocenjuje družinsko situacijo ljudi, ki jih ne pozna.

Seveda so traci veliko bolj zanimivi, kot neki poučni clanki. Pac zdrava doza dopamina.

Glede Duke Loncica pa :D:))
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
««
23 / 24
»»