» »

NBA sezona 2025-2026

NBA sezona 2025-2026

««
22 / 22
»
»»

Groot ::

Musashi je izjavil:

sam se najbolj bojim da ga poleti vidimo v Lakersih...

Glede na govorice o tem kaj vse naj bi MIL želel za Giannisa, je njegov prihod v LAL misija nemogoče. Predvsem LAL nimajo nekega resnega nabora pickov, da bi zadeva lahko bila zanimiva za MIL. Slednji gredo po Giannisevem odhodu zagotovo v rebuild, saj je ekipa realno res podhranjena.

Horas ::

Groot je izjavil:

Horas je izjavil:

kaj študirajo pr washingtonu??? adja in hardna?? sta ja skup ene 100mio!!

Kje si našel pa Hardna v WAS?? Šel je v Cleveland.

eh zamešal onega malega kodrastega pa ADja sem mislil.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

fur80 ::

Kurzweil je izjavil:

Ima ša Antetokunmpo še dve leti veljavno pogodbo, za leto 27/28 je player option... tako da iz tega vidika ne vem, kaj bi naj LAL ponudil MIL...

Tole se omenja za poleti

Mediji omenjajo najverjetnejši trade framework:
- Austin Reaves (zamenjan preko sign-and-trade)
- 3 izbire prve runde
- salary relief (Hachimura, Vincent, Kleber, odvisno od razpoložljivosti)

No Vincent sedaj sigurno odpade. ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

Gledam Dallas, komentatorji v Dallasu čisto nori na trade in kako bodo zgradili ekipo okoli Flaga sedaj, da se je bilo treba znebiti AD-ja, Flag pa pick, ki so ga dobili čisto po naključju in sreči! :D

Kaj pa Wembi dela Dallasu! :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

globoko grlo ::

A so kje kksne prognoze kdaj se bo Wemby zlomu? Nekak noben extra visok igralc ne uide poskodbam, verjetn Wemby ne bo nobena izjema.

Pa nej mi en pove zakaj je mogu glih Luka v ta jebeni LAL? Letosnja sezona je K, naslednja mogoce kj, pol bo pa ze hmal 30, pa je game over.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Musashi ::

danes je bila pa dobra tekma. Luka igral (in to popolnoma off) sicer samo ene 8 minut, nato si je poškodoval stegensko...LeBron je bil prav smešen (no izgledal je kot 41 letnik, razen pri zabijanjih, to mu še gre), milijavžent izgubljenih, tapkanje in nič, ampak Reaves in Kleber pa res odlična tekma. Embiid, ko je zdrav, je res mašina, zadane vse in ga pri njegovi višini in širini praktično ne moreš ustaviti. Upam da Luka ne bo dolgo out, izgledalo ni dobro.

Musashi je izjavil:

danes je bila pa dobra tekma. Luka igral (in to popolnoma off) sicer samo ene 8 minut, nato si je poškodoval stegensko...LeBron je bil prav smešen (no izgledal je kot 41 letnik, razen pri zabijanjih, to mu še gre), milijavžent izgubljenih, tapkanje in nič, ampak Reaves in Kleber pa res odlična tekma. Embiid, ko je zdrav, je res mašina, zadane vse in ga pri njegovi višini in širini praktično ne moreš ustaviti. Upam da Luka ne bo dolgo out, izgledalo ni dobro.

Ja danes je Kleber raztural v obrambi, verjetno je Redick šele sedaj videl kakega igralca ima in ne smešnega Aytona. Tale Ayton ja nima niti malo volje in borbenosti, pa še tako prestrašen obraz ima skoz, kot da bi se bal vsakega! :D

Upam ja, da sedaj ko je Reaves prišel nazaj, da je to samo dogovojen počitek za Dončiča za kak teden ali dva, kot je bilo predvideno oz. sem pričakoval! ;)

Ganon ::

bambam20 ::

Ganon je izjavil:

Ballmer je eden najbolj zagretih lastnikov in mu še kar ne uspeva najti pravega recepta.

On ima samo denar. Pojma o basketu pa nima. Tako kot večina lastnikov klubov. Potem najamejo nesposobneže in rezultat je tukaj.

Samael ::

Jaz pa nimam občutka, da je bil zadnja leta glavni razlog za neuspeh Clippersov nesposobneži oz. sestava ekipe, ker to, kar so zgradili (Kawhi, PG, Zubac, Lou Williams, Reggie Jackson, Norman Powell, Lopez, Derrick Jones Jr....), niti približno ni bilo slabo.
Pravi problem je bilo zdravje, ni bilo neke kontinuitete.
Praktično od prihoda Kawhija je bil ta vsako sezono poškodovan, Paul George pa prav tako ni bil več tisti taprav, je imel težave s poškodbami oz. ko je igral, je bil pogosto v položaju, da kot druga violina vleče voz sam. Po mojem po spletu okoliščin enostavno niso nikoli zgradili sistema okoli teh dveh igralcev, kar je vplivalo na samo kemijo ekipe. Tako vsaj jaz doživljam LAC z velikim potencialom, ki pa ga nikoli niso dosegli.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

Horas ::

globoko grlo je izjavil:

A so kje kksne prognoze kdaj se bo Wemby zlomu? Nekak noben extra visok igralc ne uide poskodbam, verjetn Wemby ne bo nobena izjema.

Pa nej mi en pove zakaj je mogu glih Luka v ta jebeni LAL? Letosnja sezona je K, naslednja mogoce kj, pol bo pa ze hmal 30, pa je game over.

wemby se more nabildat. edini pametn je giannis da je to naredil! drgač se bo zlomu
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Kurzweil ::

BREAKING: Anthony Davis (hand, groin) is expected to sit out the remainder of the season to fully get healthy for the 2026-27 season.

Je medical stuff sploh naredil kakšen pregled pred tradom... ali je tole neka preventiva, da bo drugo sezono ready...? Joke v glavnem...

Legon ::

Glede na to kaksen je draft pool letos, je to cisto logicno.

jonystar ::

Kurzweil je izjavil:

BREAKING: Anthony Davis (hand, groin) is expected to sit out the remainder of the season to fully get healthy for the 2026-27 season.

Je medical stuff sploh naredil kakšen pregled pred tradom... ali je tole neka preventiva, da bo drugo sezono ready...? Joke v glavnem...

Washington more letos še tankat, drugače gre letošnji pick Knicks-om(pick je TOP 8 protected) naslednjo sezono pa grejo probat zmagovat in je tankanja konec. Enaka zgodba je z Young-om. Oni gradijo že za naslednjo sezono s tem, da ne zaserjejo letošnjega pick-a. Tako, da vse te poteze so z namenom take kot so.

bambam20 ::

Nba bi morala določene ekipe ukinat. Med njimi je washington.

Musashi ::

tudi slo-tech bi moral ene posterje ukinit. med njimi je bambam

jonystar ::

bambam20 je izjavil:

Nba bi morala določene ekipe ukinat. Med njimi je washington.

Prej bi moral dodat, npr. Seattle bi mogu imet ekipo.

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

Samael je izjavil:

Jaz pa nimam občutka, da je bil zadnja leta glavni razlog za neuspeh Clippersov nesposobneži oz. sestava ekipe, ker to, kar so zgradili (Kawhi, PG, Zubac, Lou Williams, Reggie Jackson, Norman Powell, Lopez, Derrick Jones Jr....), niti približno ni bilo slabo.
Pravi problem je bilo zdravje, ni bilo neke kontinuitete.
Praktično od prihoda Kawhija je bil ta vsako sezono poškodovan, Paul George pa prav tako ni bil več tisti taprav, je imel težave s poškodbami oz. ko je igral, je bil pogosto v položaju, da kot druga violina vleče voz sam. Po mojem po spletu okoliščin enostavno niso nikoli zgradili sistema okoli teh dveh igralcev, kar je vplivalo na samo kemijo ekipe. Tako vsaj jaz doživljam LAC z velikim potencialom, ki pa ga nikoli niso dosegli.

Se strinjam... LAC so imeli dejansko odlično ekipo, takrat so tudi mislim da 2x zapored izločili LD77 Dallas... ampak pri njih je bil večni problem to da pač Leonard in PG13 nista bila zdrava... to koliko poškodb sta verjetno onadva presedela sploh Leonard je tragikomično...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Ganon ::

Kurzweil je izjavil:

V to so šli na slepo, upajoč da se nekako izide. Letos nimajo česa izgubiti, če igralce posedejo na klop. Prihodnjo sezono pa fige v žepih ...
««
22 / 22
»
»»