Forum » Šport » NBA sezona 2025-2026
NBA sezona 2025-2026
Kurzweil ::
Breaking: Jimmy Butler has suffered a season-ending torn right ACL, sources tell Shams Charania.
Bi si nekako drznil trdit, da je za Butlerja tole pri njegovih 36 letih konec resne kariere.
Lej lej, danes igrajo LAL proti DAL ob 2:30, tole pa pogledam... mimogrede, injury report...
L.A. Lakers at Dallas:
LAL - Austin Reaves (calf) out.
LAL - Adou Thiero (knee) out.
DAL - Moussa Cisse (illness) questionable.
DAL - Anthony Davis (finger) out.
DAL - Dante Exum (knee) out for season.
DAL - Daniel Gafford (ankle) probable.
DAL - Kyrie Irving (knee) out.
DAL - Dereck Lively II (foot) out for season.
Morda še to, danes ponoči sem slučajno malce gledal ESPN in v studiu so razlagali, da je LAL menda kar dejaven po marketu, kar seveda samo po sebi ne pomeni nič, bojda pa ogromno sprašujejo po klubih in preverjajo stanje po vseh mogočih ekipah, če bi se dalo kaj spremenit/dodat oz. upam, da updejtat. Deadline je 5. februarja, tako da se bo počasi začelo več govorit in dogajat v NBA v tem smislu.
L.A. Lakers at Dallas:
LAL - Austin Reaves (calf) out.
LAL - Adou Thiero (knee) out.
DAL - Moussa Cisse (illness) questionable.
DAL - Anthony Davis (finger) out.
DAL - Dante Exum (knee) out for season.
DAL - Daniel Gafford (ankle) probable.
DAL - Kyrie Irving (knee) out.
DAL - Dereck Lively II (foot) out for season.
Morda še to, danes ponoči sem slučajno malce gledal ESPN in v studiu so razlagali, da je LAL menda kar dejaven po marketu, kar seveda samo po sebi ne pomeni nič, bojda pa ogromno sprašujejo po klubih in preverjajo stanje po vseh mogočih ekipah, če bi se dalo kaj spremenit/dodat oz. upam, da updejtat. Deadline je 5. februarja, tako da se bo počasi začelo več govorit in dogajat v NBA v tem smislu.
kuglvinkl ::
Ce bi bil tist imigrant iz JAR lastnik lal, bi lahko na twiterju vprasal, ce LBJ mora it. Me zanima, kaj bi folk rekel... je pa res, da je cuden folk tam.
Your focus determines your reallity

Scaramouche3 ::
Dobri komentarji...
Draymond Green and Bronnie voted for Bronnie. Lebron voted on himself.
Draymond Green and Bronnie voted for Bronnie. Lebron voted on himself.
Legon ::

bambam20 ::
Ce bi bil tist imigrant iz JAR lastnik lal, bi lahko na twiterju vprasal, ce LBJ mora it. Me zanima, kaj bi folk rekel... je pa res, da je cuden folk tam.
Mene zanima, če bo na All star tekmi :) Pomoje bo moral Silver poseč vmes.
Zakaj mora on biti na ALL star tekmi? Po kakšni logiki? naj igrajo mlajši. Njegov čas je odtekel.
ChirkKarlie ::
Zakaj mora on biti na ALL star tekmi? Po kakšni logiki? naj igrajo mlajši. Njegov čas je odtekel.
Ker mora liga ožeti še njegovo 5 letno slovo.
Ali drugače, ker denar.
Žrtvovali bomo tudi talent stoletja za poslovilno sezono kralja.. 2027
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ChirkKarlie ()
Ganon ::
Ker ima ego večji od vesolja in se zjutraj zbuja za nepomembne statistične podatke. Če bo lahko, bo igral do petdesetega.

Horas ::
Ker ima ego večji od vesolja in se zjutraj zbuja za nepomembne statistične podatke. Če bo lahko, bo igral do petdesetega.
kaki komentarji kavč krompirjev.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
Odlična tekma Dončiča!
46 točk, met iz igre 15/25, za tri točke 8/14 (57%), prosti meti 8/12 (67%), 7 skokov in 11 podaj.
Torej za tri je metal skoraj tako natančno kot proste mete, torej če bi mu lahko sploh kaj očital, pa še to ne prav zares, so to prosti meti, overall pa odlična tekma.
Zaenkrat dober začetek gostovanj... od štirih gostovanj, torej proti DEN, LAC, DAL in CHI so pobrali 3 zmage... torej čakajo LAL še 4 gostovanja... prva tekma pa v noči na četrtek, ko bodo gostovali proti Clevelandu.
46 točk, met iz igre 15/25, za tri točke 8/14 (57%), prosti meti 8/12 (67%), 7 skokov in 11 podaj.
Torej za tri je metal skoraj tako natančno kot proste mete, torej če bi mu lahko sploh kaj očital, pa še to ne prav zares, so to prosti meti, overall pa odlična tekma.
Zaenkrat dober začetek gostovanj... od štirih gostovanj, torej proti DEN, LAC, DAL in CHI so pobrali 3 zmage... torej čakajo LAL še 4 gostovanja... prva tekma pa v noči na četrtek, ko bodo gostovali proti Clevelandu.
fur80 ::
Odlična tekma Dončiča!
Danes jih je spet pošolal ko malo dete!
Še ima kdo občutek, da LA zanalašč ne igra obrambe, da hranijo to za končnico? :D Tudi proti ekipam, ki jim bodo nasprotniki v končnici, se nekako ne trudijo. Kot bi imela trener in Dončič plan kot v Dallasu takrat, ko so potem padale ekipe ena za drugo do finala in vsi presenečeni nad igro. Itak je pa zmaga nad OKC v končnici vstopnica za finale in končno zmago.
Vrača se tudi mini Dončič v kratkem! :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()
Musashi ::
"Še ima kdo občutek, da LA zanalašč ne igra obrambe, da hranijo to za končnico?"
jaz vsekakor ne, igrajo zelo nekonsistentno.
jaz vsekakor ne, igrajo zelo nekonsistentno.
Težko bi bili bolj stable in konstantni ob tej rotaciji... ker klopi pač ni, ni Reavesa, ki pa tudi ne pride do izraza ob Jamesu, vsaj zdi se tako. Mogoče jim pa uspe kakšna korekcija v prihajajočem dobrem tednu dni.
Tole sem pozabil nalepit zjutraj:
Tole sem pozabil nalepit zjutraj:

IL_DIAVOLO ::
Se ne rabijo nic delat, ker niti nimajo igralcev za to, da bi igrali obrambo.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

endelin ::
Groot ::
Kaj lakersi bi clevelandu uvalili jamesa in bronnya
https://www.sportingnews.com/us/nba/los...
:D
Tole je prazno nabijanje megle. Tako kot večina "govoric" v zadnjem obdobju.
Kaj lakersi bi clevelandu uvalili jamesa in bronnya
https://www.sportingnews.com/us/nba/los...
LaBrona se v tej točki niti s palco ne bo nihče dotaknil pri taki pogodbi. Tudi njegovi rezultati so sicer odlični glede na njegovo starost, ampak ne za ta denar. To je pač realnost. IMO bo poleti šel v pokoj, če ne bo kake blodnje o poslovilni sezoni za 50 mil...
James gre na vet minimum, da prehiti nekdanjega soigralca Udonisa Haslema, ki se je upokojil pri 43-ih 
Me res zanima, kako se bo odvilo tole okrog Jamesa... znebili se bodo njegove pogodbe gotovo, tu sploh ni dvoma... imam pa občutek, da bo možakar storil vse, da nas še počasti s kakšno sezono
Me res zanima, kako se bo odvilo tole okrog Jamesa... znebili se bodo njegove pogodbe gotovo, tu sploh ni dvoma... imam pa občutek, da bo možakar storil vse, da nas še počasti s kakšno sezono
fur80 ::
James gre na vet minimum, da prehiti nekdanjega soigralca Udonisa Haslema, ki se je upokojil pri 43-ih
Me res zanima, kako se bo odvilo tole okrog Jamesa... znebili se bodo njegove pogodbe gotovo, tu sploh ni dvoma... imam pa občutek, da bo možakar storil vse, da nas še počasti s kakšno sezono![]()
Ma tip je še vedno tatamata pri prodorih, se mi pa zdi, da mu roke ne služijo več dobro za tak nivo seveda, žoge mu padajo iz rok, mogoče tudi preveč onega belega prahu, ki ga posiple na začetku. Verjamem, da bo v končnici tapravi. Austin Reaves pride nazaj, verjetno bo tudi Dončić sedaj dobil kakih 14 dni pavze z kako namišljeno poškodbo. Ne glede na vse, basket se začne v končnici 18. aprila.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()
Objektivno je James čudo za svoja leta... pri meni bolj pretehta tisti subjektivni del, ker Jamesa pač nikdar nisem maral pretirano... vprašanje, kdaj, če sploh, bomo dobili takšnega igralca pri teh letih. Je pa tu potem še en objektiven pomislek, namreč kako možakar vpliva na ljudi okrog sebe, kemijo...
Govorilo se je, da bi se lahko Reaves vrnil že proti Clevelandu, torej iz danes na jutri ponoči, ko se bo LAL ob 1:00 pomeril proti CLE na še eni gostujoči tekmi v tej seriji. Ampak sedaj gledam na NBA official injury report in je še out.
Mimogrede, na zadnji tekmi med ORL in CLE se je poškodoval pri CLE Mobley, tako da ga proti LAL ne bo, takisto bodo manjkali pri CLE še Garland, Strus in Travers, ki je ravno toliko relevanten za CLE, kot je Adou Thiero, ki bo tudi manjkal. Pri CLE sta questionable še Hunter in Merrill.
Torej tekma ob 1:00, verjetno bom tole tekmo v celoti pogledal. Glede na vse okoliščine bi morala biti tale tekma zanimiva vse do konca, je pa res, da LAL precej niha, tako da, bomo videli...
Govorilo se je, da bi se lahko Reaves vrnil že proti Clevelandu, torej iz danes na jutri ponoči, ko se bo LAL ob 1:00 pomeril proti CLE na še eni gostujoči tekmi v tej seriji. Ampak sedaj gledam na NBA official injury report in je še out.
Mimogrede, na zadnji tekmi med ORL in CLE se je poškodoval pri CLE Mobley, tako da ga proti LAL ne bo, takisto bodo manjkali pri CLE še Garland, Strus in Travers, ki je ravno toliko relevanten za CLE, kot je Adou Thiero, ki bo tudi manjkal. Pri CLE sta questionable še Hunter in Merrill.
Torej tekma ob 1:00, verjetno bom tole tekmo v celoti pogledal. Glede na vse okoliščine bi morala biti tale tekma zanimiva vse do konca, je pa res, da LAL precej niha, tako da, bomo videli...
Je*ote kdo je ta mojster, ki je tale parket dvignil/projektiral, kar še ne bi bil problem, če bi to naredil kakšen meter dlje... upajmo, da se ni Luka resneje poškodoval...
// edit
a, OK, že igra...
// edit
a, OK, že igra...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kurzweil ()
Tale tekma proti CLE je bila katastrofa... Dončič je začel obupno, mislim, da je bil met iz igre celo 0/6, če ne celo 0/7, v nadaljevanju je odigral neprimerljivo bolje, tako da če bi sedaj nekdo, ki ni gledal pogledal statistiko, zgleda še kar OK... ne, da ni bil Luka pri metu, tudi večina LAL ni bila... za pozabo...
Še najbolj mi je bilo zanimivo na tekmi, kako se je Jaylon Tyson lotil v obrambi Lebrona, ki mu je res konkretno pil živce, potem pa je seveda šlo temu igralcu tido na drugem koncu parketa, ampak tale move Tysona pri 0:18 na spodnjem videu pa moram rečt, da me je sredi noči spravil v dobro voljo, ja vem, stupid, ampak iz nekega razloga zabavno.
Še najbolj pomembno je, da se Luka ni bolj resno poškodoval, ko je stopil iz parketa pri tistem metu za 3 točke.
Še najbolj mi je bilo zanimivo na tekmi, kako se je Jaylon Tyson lotil v obrambi Lebrona, ki mu je res konkretno pil živce, potem pa je seveda šlo temu igralcu tido na drugem koncu parketa, ampak tale move Tysona pri 0:18 na spodnjem videu pa moram rečt, da me je sredi noči spravil v dobro voljo, ja vem, stupid, ampak iz nekega razloga zabavno.
Še najbolj pomembno je, da se Luka ni bolj resno poškodoval, ko je stopil iz parketa pri tistem metu za 3 točke.
Šele zdaj videl. Tega si ne bi smela dovoliti niti vaška liga.
https://www.youtube.com/shorts/bwUMuyZ2...
https://www.youtube.com/shorts/bwUMuyZ2...

IL_DIAVOLO ::
Resno poskodoval? Saj pa ni 70-letna oma.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Povej to Druju Smithu, ki je dve sezoni nazaj enako stopil s previsokega igrišča, si strgal križno vez in končal sezono.

Horas ::
"Frišno" od JxmyHighroller: Luka Doncic Is The Worst Defender In NBA History
seveda clickbait naslov. treba dejansko cel video pogledat,res gre lepo v detajle, zadnji graf najbolš prkaže. luka je nekje povprečn v obrambi ni najslabši. vsekakor ima net plus zaradi napada najbolši na koncu.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

globoko grlo ::
A pa bo decko kdaj prsu do mvpja pa prstana? Zlo verjetn ne, ane?
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
Gambino ::
Cooper Flagg je postal prvi najstnik, ki je dosegel 49 točk na tekmi lige NBA. 19-letnik je premagal prejšnji rekord Clifforda Robinsona s 45 točkami iz leta 1980, ko je igral za New Jersey Nets proti Detroit Pistons.
Se bo iskazalo, da je menjava Dončiča bila celo zelo inteligentna poteza, saj je s tem dobila za še razred boljšega in bolj perspektivnega igralca. Flagg je res igračina, že sedaj, kaj šele bo!
Se bo iskazalo, da je menjava Dončiča bila celo zelo inteligentna poteza, saj je s tem dobila za še razred boljšega in bolj perspektivnega igralca. Flagg je res igračina, že sedaj, kaj šele bo!
Musashi ::
trolaj malo bolj inteligentno. Dallas je imel v loteriji 1,xxx% možnosti dobiti Flagga, pa še to po tem ko se je poškodoval Kyrie in so zaradi tega tankali. Dallas ni dobil Flagga zaradi menjave Doncica. Če bo pa boljši bomo pa videli čez kakšno leto ali dve. Zaenkrat, do te tekme, Flagg ni upravičil niti pozicije 1 na draftu. Do te tekme je bil drugi za Knueppelom na roki listi...
Big_Al ::

bambam20 ::
globoko grlo je izjavil:
A pa bo decko kdaj prsu do mvpja pa prstana? Zlo verjetn ne, ane?
Kot prvi igralec ekipe ne.
judoka ::
Eh cisto odvisno od ekipe. Z ekipo na nivoju Bostona izpred 2 let, OKC-ja in podobnih bi imel garant ze oboje. Rabil je pol leta solidne ekipe, da je prisel v finale.
Zresnte se.
Zresnte se.