» »

NBA sezona 2025-2026

NBA sezona 2025-2026

««
9 / 11
»»

Kurzweil ::

Kn3dL je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Se priporočam za alternativo, ko so pametnjakovici se nba preselili na sportklub. ;((
Nba pass se mi zdi precenjen. Ima slo kako opcijo za recimo gledat samo lakerse? Ostale ekipe me itak ne zanimajo.

Live stream: https://dlhd.dad/index.php?cat=NBA
Stream posnetek: https://watchreplay.net/ ali https://basketball-video.com/
Download: https://rutracker.org/forum/viewforum.p... ali https://720pier.ru/viewforum.php?f=34

Uporabi moderna orodja kot so adblocker in prevod.

O prevodu česa je tu govora povsem na koncu tvojega zapisa?

Musashi ::

Ruščine

Saj pa je streamov toliko, da res ne rabiš gledat ruske streame... mogoče kaj drugega, recimo evroligo, tam še nabašeš na kake turške, izraelske, ruske in podobne streame, pri NBAju pa res ne...

In kateri AI tool uporabljate za realtime sinhronizacijo?

Kurz - za torrent download strani ruttracker in 720pier, ne za streame

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Musashi ()

Zvezdica27 ::

ja, sam na torrentih je kdaj? Ni čez eno uro najbrž?

Streami so čist kul, tud ruski, saj 1/3 razumeš kaj govori... ampak to je za live, nisem vedel, da so tudi streami zlistani in lahko za nazaj gledaš. Bomo probali.

zz

Musashi je izjavil:

Kurz - za torrent download strani ruttracker in 720pier, ne za streame

Eh, pa to je dovolj desni klik in prevod v Slovenščino/Angleščino...

@zvezdica Odvisno od tekme, navadno je enkrat dopoldne
@Kurz sicer dobro jutro, ampak nima pa glih vsak browser

Ja težko vem, če ne napišeš za kaj sploh gre... sem mislil, da pač za nek random page, ki si ga prevedeš iz ruščine... nima veze... čeprav še vedno ne razumem, zakaj uporabljate neke sumljive ruske kikiriki alternative.

Mi gre pa počasi že na kuraz tu, ker vedno znova blastajo "novi" userji... se mi zdi, da se zadnja leta tu vrti cca 10 userjev, ki je uporabljalo 1525 uporabniških računov. Sicer možno, da ti delam krivico, ampak v veliki večini je tako. Kateri so tvoji pretekli uporabniški računi, ker tole je počasi tako, kot da gre za združenje shizofrenikov, pri čemer pa sem na koncu zmeden sam, ker se verjetno ves čas pogovarjam z istim(i) ljudmi... to delate nove accounte, ker niste pridni in vas brišejo, ali si dejansko nov user, kar sicer močno dvomim...

Legon ::

Mato989 je izjavil:

ANTI-CENZURA je izjavil:

SGA danes 55 pik.

Njegovi prosti meti 23/26.

Kdo se kle zajebava...

Če bi bil to LD77 bi pohvalili njegov procent zadetih prostih 8-)

Če bi bil LD77 bi se pri dveh podaljških pogovarjal o 70+ pikah. Ampak potem bi bil dežurni trolček tiho.

Kn3dL ::

Kurzweil je izjavil:

... čeprav še vedno ne razumem, zakaj uporabljate neke sumljive ruske kikiriki alternative.

Daj še ti kakšno gratis alternativo, ki ni ruska in se lahko downloada celo tekmo v enaki kvaliteti kot nba league pass.

IL_DIAVOLO ::

Ne downloada, ampak live v 4k kvaliteti. 2025 pa bi ze skoraj moglo bit najmanj 5 ponudnikov za 5 evrov na mesec or smth.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

kixs ::

Kn3dL je izjavil:

Kurzweil je izjavil:

... čeprav še vedno ne razumem, zakaj uporabljate neke sumljive ruske kikiriki alternative.

Daj še ti kakšno gratis alternativo, ki ni ruska in se lahko downloada celo tekmo v enaki kvaliteti kot nba league pass.

Probaj to:
https://basketball-video.com/2024-25

Od kje je dejanski stream pa kdo ve...

uuuuu, tnx, to je pa kul kvaliteta. Bom počekiral naslednje LAL, koliko je zamika do posnetka, pa tud na rutracker pa weruleiceland.

Bomo našli najboljšo varianto.

zz

Ne vem, kdaj sem nazadnje gledal downloadal tekme, tiste najboljše najdeš celo na slovenskih trackerjih... včasih sem imel za to nek NBA replays, kar očitno ne obstaja več, ali pa nisem našel... teh strani je kar nekaj, recimo na random 2:

https://basketballreplays.net/
https://basketball-video.com/

Bi pa spomnil na nekaj, da za prenos absolutno ne rabimo nekih ruskih strani, ampak so te strani OK, pa tudi če ni download opcije... praktično vse se da prenesti brez problema... za to obstaja nešteto downloaderjev... tudi za najbolj trdovratne primere, kot je naprimer RTV arhiv obstajajo alternative... simple, efektivno, brez ruskih strani in dark weba... več pa na tem linku.

Kje imajo 4K stream ne vem, lahko pa povem samo to, da tudi ko sem imel NBA subscription oz. League pass pri nas ni bilo možno gledat v 4K, lahko da danes je... isto ni bilo recimo še na tako zelo dolgo nazaj gledat 4K na Netflixu in še kje...

No ce kurz ne ve, potem pa itak obstaja samo nba pass ali eon. Eon je sicer drazji, ampak glede na to da se večino sportnih stvari seli na njihove programe, bo verjetno treba kar eon ustimat. Se mi ne da vec cvikat, ce je na A1 prenos tekme na odklenjenem programu ali ne.

10€ na mesec samo za lakerse pa mi je too much.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Samael ::

Jah, boš gledal pa še kakšno od Hornetsov pa Sacramenta, da boš not dobil :)
Samael != Samuel

IL_DIAVOLO je izjavil:

No ce kurz ne ve, potem pa itak obstaja samo nba pass ali eon. Eon je sicer drazji, ampak glede na to da se večino sportnih stvari seli na njihove programe, bo verjetno treba kar eon ustimat. Se mi ne da vec cvikat, ce je na A1 prenos tekme na odklenjenem programu ali ne.

10€ na mesec samo za lakerse pa mi je too much.

Sem ravno prej napisal, da tudi League Pass pri nas ni delal na 4K ;(( Sem prej dal link do enega stream sita, kjer je kvaliteta OK, a to če ni 4K, potem sploh ne gledaš? Tudi če boš vzel pri nas EON ali karkoli pač, ne boš verjetno gledal vseh tekem po želji v 4K... malce boš moral spustit standarde ali pa plačati NBA league pass... takrat ko sem jaz to še plačeval, si imel tako trial en mesec... eno leto smo si tudi delili account, če še imaš kakšnega soborca...

kixs ::

Meni je ze kvaliteten 720p cisto dovolj. Obicajno se kaj delam vmes in imam pomanjsano okno.

jonystar ::

Jaz imam NBA LP že nekaj let in je z letošnim letom kvaliteta bolša kot prejšno sezono(vsaj tako se mi zdi, lahko, pa da me oči varajo :D )

NBA LP se ti splača, če gledaš vse ekipe, sam npr. vsako jutro pred službo gledam. Če ne Lakersov pa kakšno drugo tekmo.

Groot ::

Moram prav pokomentirat da svaka čast tistim, ki si očitno celo downloadate tekme 8-O Res rad spremljam NBA, ampak mi na kraj pameti ne pade, da bi dowloadal tekmo rednega dela in to gledal naslednji dan. Ok morda playoff, ampak tam je potem tudi ogled v živo večja verjetnost. Sicer pa je kakšen extended highlight več kot dovolj za večino tekem, kdaj še kakšna podrobnejša analiza kje.

@kixs, tudi meni, se sicer ne branim boljše kvalitete, ampak če je stream smooth in komentator OK... je to to.

@jonystar, zadnja leta sicer nisem imel league passa, sem pa tudi sam dolga leta imel... osebno mi tistih 120€ nikakor ni bilo preveč, glede na vse bombončke, kvaliteto in možnosti... vidim pa, da je še vedno tako, kot je bilo, da imaš lahko 3 device, tako se da account tudi deliti... verjetno še vedno tako, nazadnje vem, da si lahko pop-upal do 8 tekem, tako da sem enkrat za hec probal tudi gledat vse tekme hkrati, sicer pa vsaj 2 screena, če sta bili dve dobri tekmi hrvati, pa eno pač na mute...

Je pa league pass trenutno 89$, ampak ta osnovni, ki podpira samo 1 device... kar ni niti 12,7€ na mesec (redni del je 7 mesecev).... pa imaš seveda potem tudi opcijo gledat offline, torej kasneje, tako da se pokrije vse, kar si je folk zaželel zgoraj... za par fičnikov mesečno... recimo če gledaš samo eno ekipo in če je to LAL... LAL bo novembra odigral 13 tekem... torej to ni niti 1€ na tekmo... če je to preveč, potem sploh ne vem, če je treba še kaj napisat.

Groot je izjavil:

Moram prav pokomentirat da svaka čast tistim, ki si očitno celo downloadate tekme 8-O Res rad spremljam NBA, ampak mi na kraj pameti ne pade, da bi dowloadal tekmo rednega dela in to gledal naslednji dan. Ok morda playoff, ampak tam je potem tudi ogled v živo večja verjetnost. Sicer pa je kakšen extended highlight več kot dovolj za večino tekem, kdaj še kakšna podrobnejša analiza kje.

Ma ja, tudi meni ni jasno... tisto kar je vredno še kdaj pogledat, dobiš že na slovenskih trackerjih... za ostalo pa smo tako že dali linke... če pa bi folk imel streame in 4K for free, brez reklam... well...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kurzweil ()

jonystar ::

@Kurtzweil. Jaz sem plačal 90 eur za celotno sezono, vse ekipe in lahko imam na 3 napravah. Je pa res, da taka cena je vrjetno zato, ker imam že toliko let in ker plačam takrat, ko dobim renewal email.

Jaz pa se ne spomnim povsem natančno... prve sezone ko sem plačeval, je bilo tako, da je bil included tudi playoff... na koncu pa če se prav spomnim, je bilo potrebno playoff doplačati... se ne spomnim, sem pa imel seveda kar vnešeno kartico in je trgalo, če bi pogledal za nazaj, bi mogoče še celo našel...

Vsekakor pa bi vsakemu, ki ga vsaj malo bolj resno zanima NBA priporočal league pass... res je fino, ko stvari vedno delajo super smooth in imaš ves čas še kaj dodatne vsebine, pa recimo pri premium verziji tudi ni reklam...

Je pa res, da sem v nekem trenutku tudi jaz moral narediti malce reda, namreč v nekem trenutku sem imel na plačilni listi mislim da 8 stvari... seveda vse večje streaming storitve za filme in serije, pa sem potem čez leta začel "kolobarit"... torej sem na cca 3 mesece menjaval recimo Netflix, Prime, HBO... včasih se je našla še kakšna igra, recimo dolgo vrsto let sem plačeval supporter za razne igre, še največ za Basketsim, to je tisti basket manager, ki je bil narejen v Sloveniji... trenutno pa je najdlje oz. še vedno na seznamu Duolingo... finančno pa je mogoče ravno NBA league pass največ popapal.

Ok brez reklam je dejansko kvaliteta reda 4k.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Kako je s tem leaque pass: 1 Ali 3 naprave Ali so to concurrent userji ali pa res pomeni da lahko le na eno ali tri naprave inštaliraš?

Scaramouche3 ::

ANTI-CENZURA je izjavil:

SGA danes 55 pik.

Njegovi prosti meti 23/26.

Kdo se kle zajebava...

No defense era...

za 4k vsebine moraš imeti tudi 4k ekran ali tv. Jaz imam 2k, tko da to je brezveze, važno je da je zadeva 720p, kar je več je samo bonus. Da o bitratu ne bomo. Tako da torrent tekme, ki je dol v 1 minuti, je pol še vedno top opcija, če je tekma ponoči in da imaš zjutraj za kofe že torrent dol.

Bomo videli.

danes ponoči soLAL ob 4h, torej bo konec nekje ob 6h, 630. Evo, ob 7h se usedem in pogledam kake so opcije za seljake iz Balkana...

zz

Musashi je izjavil:

Kako je s tem leaque pass: 1 Ali 3 naprave Ali so to concurrent userji ali pa res pomeni da lahko le na eno ali tri naprave inštaliraš?

Navaden league pass (89$) je 1 concurrent user... premium (120$) so pa lahko 3 concurrent userji. Ali po domače, vzameš premium in ga uporabljate trije... torej 40€ each...

Hvala, bom verjetno kar navadnega vzel, sam gledam na več napravah, pa me je zanimalo če gre za concurrent.

Kn3dL ::

Kje so časi ko si uraden league pass dobil preko Indije (tudi Turčije) res praktično zastonj (za vse tekme/ekipe). Mislm da mi je tole laufal še dobre 2 leti po koroni pol so pa zaostili.
 slika

slika

Saj drugače še obstajajo razne mutibarič opcije... ampak tam nikdar ne veš, kdaj boš ostal brez... podobno kot pri tistih azijskih in afriških kopijah iger...

Zdajle bom govoril malce na pamet, ampak mislim, da Amazon Prime oz. eden od streaming servicov ima tudi NBA, koliko tekem in katere pa nimam pojma (čekirajte NBA broadcast podrobnosti)... namreč če že kdo ima account, vam ga kdo lahko posodi oz. si z njim lahko delite... ali pa če preletite na hitro katalog, če bi vam morebiti znale biti všeč kakšne serije in filmi, pa da je še NBA na en mah... recimo Netflix nas je v sklopu premium family paketa, ki je bil cca 12€ gledalo mislim da 6... za primer, kako se da... je pa res, da menda bo Netflix počasi to ukinil ali je že, nimam pojma... za moj okus je zadnja leta na Netflixu daleč premalo človeku dostojne vsebine...

fur80 ::

Sam sem gledal, da bi naročil tale NBA pass za 90EUR, pa potem gledal preko VR imam Meta Quest 3, tam pa je aplikacija NBA arena ali nekaj takega vstaviš tale acount in imaš not 360 pogled iz prve vrste. Samo kaj, ko sem potem ugotovil, da je samo za USA! :D

You can watch live NBA games in VR through apps like Xtadium for Meta Quest and the NBA app on Apple Vision Pro, with some live games offered for free and others requiring an NBA League Pass. These VR experiences provide immersive, courtside views with features like multi-view, real-time stats, and the ability to switch camera angles

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

Ganon ::

LAL tekme bodo ob najbolj neugodnih urah, tako da bodo posnetki večinoma kar nuja.

blich ::

Kn3dL je izjavil:

Kje so časi ko si uraden league pass dobil preko Indije (tudi Turčije) res praktično zastonj (za vse tekme/ekipe). Mislm da mi je tole laufal še dobre 2 leti po koroni pol so pa zaostili.
 slika

slika

Meni Turčija dela, zdaj je drugo leto od kar imam to. Kar sem naredil je, da sem en burner gmail račun prestavil Play Store na turškega (enkrat na leto to lahko narediš or something). To sem naredil v emulatorju v Android Studio, verjetno je kak lažji način. Potem sem vzel trial NordVPN in se vpnjal v Turčijo, plačal pa z Revolutom.

To moraš narediti enkrat, potem imaš pa vsako leto subscribtion in ti avtomatsko trgajo v turških lirah. Letos so podražili na cca 25€ za 3 naprave, lansko leto je bilo 18€.

Meni je super, ker imajo opcijo Hide scores, da si ne spoilam rezultatov v nba appu in stream opcijo v smislu "show all posessions". Kako tekmo pogledam za zajtrk in traja cca 45 min vse posesti. Ponavadi še manj, ker še proste mete preskakujem, če igra kak SGA, Giannis :D

endelin ::

Škoda ker ni na mmc več spletnega trola Zbornaye Komande. V času "Tragica" je res blestel

Luka!!!! :D

Škoda za zapravljene asistence. Stavim, da LeBrona daje zavist in se ne počuti dobro. Samo še privesek je.

Mato989 ::

Lepa zmaga LAL, presenecen
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

ja evo, zdajle ni še nikjer nič, posnetek.

zz

League pass za nove uporabnike je 58€ prvo leto. Moraš samo iti v see all plans, Ne takoj izbrati 80€ plan

Arena Sport je imela posnetke tekem brez reklam. Kako ima sportklub? Enako?
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Američani že premetavajo številke. Luka je dosegel največ točk na prvih dveh tekmah v zgodovini LAL, 92.

Legon ::

Tudi edini z 40/10/5 in eden od stirih z +40 na dveh zaporednih tekmah ob zacetku sezone. Imen ne bom pisal, da ne bo Matota kap.

kuglvinkl ::

Mato989 je izjavil:

Lepa zmaga LAL, presenecen

Zakaj? Sam ne mi rect, da si mislu, da bodo zgubil.
Your focus determines your reallity

Mato989 ::

No danes pa shai 4 proste in 30 tock
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Navijači v Dallasovi dvorani še vedno glasno skandirajo: "FIRE NICO!". :)) Čudovito.

endelin ::

Kaj bo šele če bodo šli v rebuild

Ja, Dallasu manjka en stable ballhandler, organizator in vodja... proti nekem ubogem WAS je imel DAL kar 21 izgubljenih žog - PJ Washington 8, Anthony Davis 5, Cooper Flagg 5...

Seveda ne more Flagg igrati na položaju organizatorja, najbolj se znajde na položaju 4... D'Angelo Russell pa vemo, da je bolj malo od organizatorja igre.

Glede na to, da je DAL med starejšimi ekipami v ligi in so precej injury prone se ne bom čudil, če/ko se bo vrnil Irving, bo pa poškodban Davis...

Trenutno že igra SAS proti BKN... kasneje pa še:

20:30 ... Detroit - Boston
23:00 ... Cleveland - Milwaukee
23:00 ... Miami - New York
23:00 ... Washington - Charlotte
00:00 ... Minnesota - Indiana
00:30 ... Dallas - Toronto
02:00 ... LA Clippers - Portland
02:00 ... Sacramento - LA Lakers

Se pa zna zgoditi, da zaradi rahle poškodbe prsta danes ne bi igral Luka Dončić.

Luka ne bo igral.

Franz21 ::

««
9 / 11
»»