» »

NBA sezona 2025-2026

NBA sezona 2025-2026

Temo vidijo: vsi
««
33 / 34
»»

endelin ::

Lakers Proposed to Land Knicks' $294 Million Star Duo for LeBron, Bronny James

:))

Kurzweil ::

endelin je izjavil:

Lakers Proposed to Land Knicks' $294 Million Star Duo for LeBron, Bronny James

:))

Kje si to našel? Na 9gag? :D

Folku ne zmanjka idej... od Luka Longley... pa do Larry Nerd ;((

Bila resna novica na yahoo glede lebron knicks :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Danes sem že večkrat zasledil, da se bi naj GSW zanimal za Lebrona in Davisa, upajmo, da je res... sicer pa...

////

Marcus Smart has declined his $5.4 million player option and will become a free agent.

Deandre Ayton has opted into his $8.1 million player option for the 2026-27 season.

Draymond Green has declined his $27.7 million player option to become a free agent.

James Harden has declined his $42.3 million player option and the sides are working through a new multiyear deal together.

Fred VanVleet has opted into his $25 million player option for the 2026-27 season.

...

Ganon ::

Kdo si želi Greena? Zakaj bi podaljšali s Hardnom za več let? Želeti si LeBrona in Davisa? Vročina dela svoje? :))

Ganon je izjavil:

Kdo si želi Greena? Zakaj bi podaljšali s Hardnom za več let? Želeti si LeBrona in Davisa? Vročina dela svoje? :))

Sploh Green, ki ima 27,7M$... se pa bere, da je Green del tega... ali da najde nek soliden deal, če ne gre, pa nižjo pogodbo, ker bi naj GSW delal prostor/cap za Davisa in Jamesa... ko to na ESPN omeni Charania celo začnem verjeti... sicer pa ja, kdo bi hotel Greena, še posebej pri teh letih in za kak resen denar...

Ja očitno že imajo interes do Hardna, jaz absolutno ne bi šel v takšen deal, ampak there again, na marketu letos ni nekega blaznega presežka... in vedno imaš shitty ekipe, ki so pripravljene ponuditi takšne stvari, trenutno se nekaj repenči Brooklyn.

Musashi ::

Ja v Portland za Jerami Granta in Murraya.

Musashi je izjavil:

Ja v Portland za Jerami Granta in Murraya.

Tole sem rabil par sekund, sem mislil, da se je začel stavek z Ja,... da gre kdo od zgoraj omenjenih v Portland...

Sicer pa še Nurkić nazaj v UTA za 22M/sezono... Julian Champagnie 3 leta in 45M$ še naprej SAS, OKC je z Lu Dortom pograbil team-opt in 17,7M$, njega se je omenjalo zadnje dni kot kandidata za LAL... Landry Shamet še 4 leta v NY za 24M$... Atlanta je zavrnila 24,5M$ team option za Kumingo in je tako free agent... in tako naprej...

Moram omenit še to, da če Smart zbeži iz LAL bi bil to kar udarec... razumem, da je skenslal player option, ker ima deal za 5M$, kar si absolutno zasluži in hoče več... če pa dejansko hoče it, pa je to hud udarec za LAL... edini pravi elite defender v LAL, ki je znal tudi narediti red v ekipi na igrišču, grinder... to kar LALu mogoče ša najbolj manjka... in igralec, ki si ga je seveda Luka osebno zaželel, tako da imam nekako upanje, da podaljša za večji denar...

Za Hachimuro se menda zanimajo številni klubi, recimo tudi SAS... Toronto se menda nekaj cenka z LAC za Kawhija...

Zvezdica27 ::

woot, kake zgodbe... totalen remix spet. Najbolje bo jeseni najprej rostre pogledati...

zz

Jutri, torej 1. julija se bo uradno začelo podpisovati free agente... LAL ima menda že za jutri določeno srečanje s Kesslerjem in Durenom...

Za Smarta bi se menda najbolj zanimal Houston, medtem ko se vedno bolj naglas govori, da bi naj potekali neki pogovori, da bi kot menjava v za Smarta v LAL prišel Jrue Holiday, ki ni več mlad, je pa zato drag :D

Evo, še enih par na hitro:

Kristaps Porzingis has agreed to a two-year, $40 million contract with the Golden State Warriors.
Kevin Huerter intends to sign a three-year, $27 million deal to return to the Detroit Pistons.
Harrison Barnes has agreed a one-year, $8 million deal with the San Antonio Spurs.
The Washington Wizards have shown interest in Russell Westbrook.

Odpadniška ekipa Wizards. :))

Jah, mislim da bodo šli Lakersi s Kesslerjem. Utah je podpisal Nurkića za 22mil/2 leti. Tako da ima Utah praktično 4 centre (če Markkanena štejemo kot centra) in to za ornk denar - Jacskon 49mil, Markkanen 46mil, sedaj še Nurkič. Kessler bo hotel tudi preko 30 na sezono. Mene sicer Kessler ne prepriča, pa poškodovan je non stop (sicer rama, ne noge)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Musashi ()

Se pa občasno omeni tudi to, da je Deandre Ayton na voljo, v kolikor pride do trada za Kesslerja ali Durena.

Ja, Kessler ni ravno najboljša opcija, kar se seveda poškodb tiče, ampak če bi dal na tehtnico Aytna in Kesslerja, bi verjetno vseeno raje vzel Kesslerja. Mi pa Smart ne da mira, ker Lakersi rabijo več takšnih igralcev, glede na dejstvo, da bo igra gradila okrog Dončiča in Reavesa, ne pa da odide še edini pravi grinder... tudi Hachimura je menda na radarju vsaj treh ekip... ko človek takole premetava stvari, ne vem, kaj bi naj LAL naredil, da bi bil stvar vsaj občutno boljša kot lani, bi pa seveda veliko pripomogel odhod Lebrona, recimo v GSW kar se glasno govori... bi bilo potrebno malce pogledati tudi po rosterju GSW, ker so se očitno odločili, da bodo naredili neko wannabe "super ekipo" okrog Curryja, Davisa, Jamesa in Porzingisa...

Jaz se bojim, da bo na koncu pri LAL pristal en Kuminga... :D

Kuminga ni slab, problem ima v glavi na žalost. Pa realna možnost je, ker niso izbrali team option in je UFA. Meni bi bil idealno krilo za LAL sicer Mathurin iz LAC (ki je menda tudi nezadovoljen). Ok Smarta je škoda, samo meni je bolj škoda Hachimure, tip se vedno izkaže v PO.

Meni je škoda Smarta in Hachimure... to jedro in takšne tipe igralca se obdrži... sicer seveda še obstaja ta možnost, ampak za oba je tudi kar nekaj interesa.

Kuminga tudi meni ni slab, ampak si že omenil, kjer tiči zajeva, za 22,5M$ kolikor je bil do sedaj, bi rekel, da je to preveč, kaj manj pa bi bilo za poiskusit, če vemo kaj je na marketu letos... dvomim pa, da bi Kuminga pobral kaj manj, glede na to, da je star 23 let in se mu verjetno dozdeva, da je vreden več...

Mathurin je zanimiv, ja...

Mimogrede, Bogdan Bogdanović bi naj odletel iz LAC oz. slednji naj ne bi pograbili team option, tako da to postaja realna možnost za DEN, da ga pripelje v svoje vrste. Če spomnim, pred časom je Jokić govoril, da bi si ga želel ob sebi... mimogrede pa za njega iz Evrope menda prihajajo resne ponudbe, Partizan se menda kar konkretno finančno steguje za njim...

Pa ko sem že ravno pri Partizanu, Isaac Bonga, ki je seveda že imal eno epizodo v ligi NBA, je menda zavrnil že kar nekaj ponudb iz omenjene lige in bojda čaka, da vidi, kaj vse bo padlo na mizo. Verjetno bo nekdo šel za njega tudi v nerazumljive zneske... sicer pa za nek racionalen znesek, bi ga brez problema gledal tudi ob Dončiču, saj gre za defenderja in zelo hvalženega igralca, ki ni velik porabnik žog... kar pravi borec, tam za nekega role-bench playerja bi bil čisto OK.

Bonga IMO še za kaj več, je IMO res dober defender, zadnja leta je začel še trojke s kota zadevat. Bi bil IMO bistven upgrade glede Vanderbilta.

To bo smeh drugo leto v GSW:))
Če se uresniči napovedi haha
Namesto da bi šel lebron v penzijo se bo smešil na "stara leta"

Zgodovina sprememb…

Če jim tole uspe bodo še Netflix film/serijo posneli, pa liga jih bo na vse mogoče načine podpirala. Tole bo ena taka taprava USA marketingška zgodba. Poslednji ples za LeBrona.

S poslovenga vidika, da sem GM GSW, pripelejm LBJ takoj. Dolarji bi kar leteli v blagajno... Curry in LBJ zadnji 2 leti skupaj. Uf. Prstane imajo, dinastija je bila, še green ostane, kdo še? Porgi prstan ima, škoda da je Durant šel... Rebuild pa tudi izpelješ v 3-5 letih komot. Tako da... 2 leti lepo, potem 5 let nič in v vsakem primeru si na istem: brez hude ekipe, sam blagajna je pa polna. Last dance 2, kot Space Jam 2 - doalrji že letijo!!!

Pač - če vedo, in sprejmejo, da naslednji dve leti ne bo prstana, si lahko lepo napolnijo budget. Veš koliko dresov bo to?

Bolj kot vse to je težava, ker tedaj bo pa donke že star... in bo prihajal lih tja, brez prstana... Saj to je po moje bolj naša frustracija, ker glede na razvoj drugih, LAL še dolgo ne bo zraven. Kot vidimo pri MIL in DEN in tudi BOS, je res težo imeti dinastijo, prstan, dva je max trenutno. Dinastije bodo res redke odslej, po moje. Drugo leto se bodo, recimo, RES morali izazati pri BOS in PHI, da SAS in MIN ne omenjam, ker če ne bo tudi tam marsikaj se moralo spremeniti. Pa IND bogve kaj bo... MIA je dobro trgoval... OKC ima lufta nekaj let, a več kot 3 spet ne... LD77 je, kaj, v 2 letih iz finala prišel v položaj, ko se zdi, da je res na psu. Keš bo, sam prstan... Mislim pa da so LAC, DEN, GSW in še kdo popolnoma out in samo čakajo na rebuild. Saj to je hudo, da si so close, but so far...

Pizdarija, v 2 letih se v NBA obrne popolnoma vse... in res škoda, da smo, pustimo pretekle, ki niso bili nosilci, tkao Gogi kot LD77 igrala v finalu, pa žal ni šlo. No, Gogi objektivno ni mogel, zdi pa se, da LD77 enostavno ni mogel iti preko sebe...

zz

JUST IN: LeBron James has informed the Los Angeles Lakers that he will play elsewhere for the 2026-27 season.

Ni pa menda sploh fix da GSW, menda sta v igri tudi MIA in CLE... kaj naj rečem, naj se zgodi, karkoli že... pa da vidimo še to, kakšen deal bo možakar dobil v resnični jeseni njegove kariere...

Glede čas pri nas in ZDA se bo dejansko sedaj začelo dogajati, zna biti že danes zvečer po našem času kar pestro, vsekakor pa v naslednjih dneh.

Well, mogoče bodo Lakersi letos še slabši če ne bodo našli ustreznega PF, ampak mi je všeč, napihnjenca ne prenašam...

Je pa frajer seveda počakal do danes. Do včeraj bi lahko lal Bronnyja odpustili, od danes ima pa povsem garantirano pogodbo za letos ;)

Samael ::

Saj, ga bodo pa s poti v G ligo pospravili za tista slaba dva milijona :)
Samael != Samuel

Brony je že odigral zadnjo tekmo za Lal. Brez lebrona lahko tam nosi vodo

Zgodovina sprememb…

Jaz Jamesa nikdar nisem maral, kar je seveda subjektivna stvar, mu seveda dam creditse za delavnost, lifestyle, željo in vztrajanje... dokaz, da gre tudi brez tistega premium talenta. Če sem iskren, tudi LAL nikdar nisem prav prebavljal, ampak se trudim imeti eno oko priprto...

Zaenkrat so pod pogodbo tako samo Dončič, Reaves, Laravia, Vanderbilt, Ayton (nekak ne bom presenečen, če je bil sign&trade), Thiero in za grand finale Bronny, ki bo verjetno v kratkem odletel, edino, če rabijo koga za brisače in pijačo podajat.

PG: Dončič
SG: Reaves
SF: Thiero (tudi PF)
PF: Vanderbilt, Laravia (tudi SF)
CE: Ayton

Za Aytona imam kot rečeno nek sumljiv filing, da bo tradan... Hayes se bo verjetno dogovoril za nek deal, Knecht ima sicer še 2 leti team option, pa mislim, da bo poletel iz rosterja... želel bi si, da obdržijo Kennarda, Hachimuro in Smarta, pa se bojim, da bo od teh ostal zgolj Kennard, če...

Torej ogromno dela za LAL, po drugi strani pa precej več fleksibilnosti kot pretekla leta, več svobode pri gradnji ekipe in možnosti za korekcije... bo pa izredno težko, ker na marketu ni nekega presežka... predvsem pa je potrebno resnično zavihati rokave, ker tale ekipa rabi še precej, predvsem hvaležnih igralcev, ki niso porabniki žoge, defenderje, stable igralce... najprej pa da vidimo, kaj se bo zgodilo okrog Durena in Kesslerja... si znam predstavljati oz. upam, da pri LAL te dni pripravljajo vse mogoče predloge in offerje, da bi prišli do nekega decent rosterja.

Bo zanimivo spremljati dogajanje te dni, pa ne samo zaradi LAL...

Knecht ima letos garantirano pogodbo. Imajo še tega letošnjega draftanega.

Jaz koliko Knechta gledam, je imel letos garantirano, naslednji dve leti pa ima team option, torej mu je že potekla garantirana... ja, tega draftanega sem pozabil...

Ja,team option mora biti odpovedan do 29.6. če ne postane garantirana pogodba. Tako da...

Musashi je izjavil:

Ja,team option mora biti odpovedan do 29.6. če ne postane garantirana pogodba. Tako da...

Aja, točno... imaš prav... sem že povsem pozabil, do kdaj se ga morajo znebit... pa bi se lahko spomnil, glede na to, da se te dni ekipe veselo odpovedujejo igralcem na ta račun... sicer bo letos samo 4,2M$, pa nisem povsem prepričan, če bo sploh to upravičil oz. imel priložnost upravičit...

Je pa Robert Williams III podpisal za POR 3-leta in 44M$, ki če je zdrav je vreden tega denarja, je pa rad zadnje obdobje poškodovan, tako da vprašanje... so se pa z Ja Morantom zgleda POR odločili, da bodo spet good old Portland Jail Blazers... mimogrede, imajo slednji precej solidno ekipo tudi za prihajajočo sezono...

Evo, če bo koga zanimalo, kako stoji LAL glede salary capa...

JUST IN: The Los Angeles Clippers are trading Kawhi Leonard to the Toronto Raptors for Brandon Ingram, Gradey Dick, 2 first-round picks, 1 pick swap and 2 second-rounders.

globoko grlo ::

LBJ gre koncno stran, verjetn v 'Olden State :)

LAL bo pa za play in ekipa, vec ne.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

FTad ::

Zvezdica27 je izjavil:

S poslovenga vidika, da sem GM GSW, pripelejm LBJ takoj. Dolarji bi kar leteli v blagajno... Curry in LBJ zadnji 2 leti skupaj. Uf. Prstane imajo, dinastija je bila, še green ostane, kdo še? Porgi prstan ima, škoda da je Durant šel... Rebuild pa tudi izpelješ v 3-5 letih komot. Tako da... 2 leti lepo, potem 5 let nič in v vsakem primeru si na istem: brez hude ekipe, sam blagajna je pa polna. Last dance 2, kot Space Jam 2 - doalrji že letijo!!!

Pač - če vedo, in sprejmejo, da naslednji dve leti ne bo prstana, si lahko lepo napolnijo budget. Veš koliko dresov bo to?

Bolj kot vse to je težava, ker tedaj bo pa donke že star... in bo prihajal lih tja, brez prstana... Saj to je po moje bolj naša frustracija, ker glede na razvoj drugih, LAL še dolgo ne bo zraven. Kot vidimo pri MIL in DEN in tudi BOS, je res težo imeti dinastijo, prstan, dva je max trenutno. Dinastije bodo res redke odslej, po moje. Drugo leto se bodo, recimo, RES morali izazati pri BOS in PHI, da SAS in MIN ne omenjam, ker če ne bo tudi tam marsikaj se moralo spremeniti. Pa IND bogve kaj bo... MIA je dobro trgoval... OKC ima lufta nekaj let, a več kot 3 spet ne... LD77 je, kaj, v 2 letih iz finala prišel v položaj, ko se zdi, da je res na psu. Keš bo, sam prstan... Mislim pa da so LAC, DEN, GSW in še kdo popolnoma out in samo čakajo na rebuild. Saj to je hudo, da si so close, but so far...

Pizdarija, v 2 letih se v NBA obrne popolnoma vse... in res škoda, da smo, pustimo pretekle, ki niso bili nosilci, tkao Gogi kot LD77 igrala v finalu, pa žal ni šlo. No, Gogi objektivno ni mogel, zdi pa se, da LD77 enostavno ni mogel iti preko sebe...

zz

Gogi je imel takrat zal smolo, da si je poskodoval glezenj. Bi bilo sicer takrat zelo zanimivo gledat, kako bi se sicer odvijale tekme, ce bi lahko igral.

globoko grlo ::

Luka je sel preko sebe in preko ekipe, tip je komi hodu, pa je uno črevo od mavsov prvleku do finala.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Tudi Kennard odšel... in sicer v Phoenix za 2 leti in 13M$ v Phoenix.

Nič ne bo z Bogdanovićem v DEN z Jokićem, saj odhaja v HOU...

Mimogrede, pri Detroitu pravijo, da bodo za Durena izenačili ponudbo, neglede na višino... pri Washingtonu pa pravijo, da Davis vsaj iz njihove strani ne pride v poštev v nobenem primeru.

James bi naj hotel izenačit novo pogodbo s takšno, ki jo je LAL nazadnje dal Bryantu, torej 2 leti in 48,5M$... in ker se to ni zgodilo, je bil to v njegovih očeh popoln disrespect :D Če spomnim, Bryant je prinesel k mizi LAL 5 naslovov, Lebron James enega, tistega v bubblu... številni fani so na Lakers Nation celo govorili o tem, da vprašanje kako bi bilo, če ne bi bilo Jamesa, da bi morda osvojili kakšen naslov več, saj bi potencialno imeli drugi, kdo ve, boljšo ekipo :D En fan je bojda hotel pred dvorano nastavit kovček, na katerem bi naj bila slika Bronnyja in zraven napis "Don't forget to take your Bronny with you", to je bilo po tem, ko je James res na gnil način zagotovil svojem sinkotu dobra 2M$ in garantirano klop LAL še za eno sezono. Če se navežem na potencialen deal Jamesa in Kobeja... Kobe je kot rečeno osvojil 5 naslovov in je bil tudi precej mlajši, ko je dobil ta deal.

Pa še par hitrih:

Tim Hardaway Jr. has agreed to a one-year, $6.5 million deal with the Miami Heat.
Dean Wade has agreed to a four-year, $39 million deal with the Philadelphia 76ers.
Zach Collins has agreed to a two-year, $17 million deal with the Chicago Bulls.
Keon Ellis has agreed to a two-year, $18 million deal with the Brooklyn Nets.
Kobe Sanders has agreed to a four-year, $11.2 million deal with the Los Angeles Clippers.
Branden Carlson has agreed to a one-year, $2.5 million deal with the Portland Trail Blazers.
Bones Hyland has agreed on a deal with the Minnesota Timberwolves.
De'Andre Jordan has agreed on a one-year, veteran's minimum deal with the New Orleans Pelicans.
Ousmane Dieng has agreed to a three-year, $17.5 million deal with the Milwaukee Bucks.

Je pa vedno več govoric, da se LAL dogovarja s Sandrom Mamukelashvillijem, kot potencialno menjavo za Hachimuro... Mamukelashvilli je bil član Toronta in je ob prihodu Leaonarda predvsem v smislu salary capa postal višek. Gre za precej hvaležnega igralca, ki pri svojih 206cm igra na položaju 4/5... bil je kar pomemben del v mozaiku Toronta, ko se je slednji lani uvrstil v playoff... v povprečju je dosegal 11,2 točki, 4,9 skoka in 1,9 podaje na tekmo. Lani je odigral kar 80 tekem, kar ga uvršča v sam vrh lige NBA po odigranih tekmah/sezono... je pa dober tudi pri metu za tri točke, lani je bil kar pri 38,9%, kar je seveda super za visokega igralca. Kar se mene tiče, za nek razumen denar, več kot dobra opcija.

Poleg njega, pa bi naj bil želja LAL tudi Grimes. Tako bi LAL zapolnil to vrzel, ki jo ima na mestih 3 in 4.

In obadva bi naj nekako podpisala v okvirjih, ki bi LAL še vedno omogočali eno max pogodobo, torej govorimo zelo verjetno o Durenu in Kesslerju. DET je menda prepričan, da ga obdrži in kot sem pisal, bo izenačil vsako pogodbo, LAL bo šel očitno all-in, sam Duren pa je menda še dolil olje na ogenj z izjavo, da si že od nekdaj želi igrati za BOS... fant bo takole "čez noč postal" igralcev z max pogodbo. :D In če mene kdo vpraša, Duren zelo verjetno niti ni več realna opcija LAL, ponudba se bo dala, ampak se bojim, da ne bo šlo... dajem več možnosti za Kesslerja, kar ne pomeni, da preferiram to opcijo.

Glede na stanje na marketu, bi tole bilo še kar znosno, kaj več pričakovat je verjetno iluzorno.

PG: Dončič, Carr (tudi SG)
SG: Reaves, Knecht
SF: Grimes, Thiero, Laravia (tudi PF)
PF: Mamukelashvilli, Vanderbilt
CE: Duren/Kessler, Ayton, Hayes (?)

Vsekakor bo lahko LAL hitro žal za tistega centra, ki mu bodo ponudili večletno max pogodbo, če ne bo šlo po željah, to je lahko poteza, ki bo ohromila LAL, kot je sedaj bilo temu tako zaradi Jamesa... ali pa obratno... vsekakor pa bi v tem primeru bila še praznina na položaju 1 in 2, kar se rotacije in menjav Luke in Reavesa tiče... saj bi rekel Jrue Holiday, to pa zaradi izkušenj, možnosti vodenja in predvsem obrambe, ampak je neglede na njegovih 36 let slednji še vedno predrag oz. nima LAL verjetno kaj za ponudit, pa tudi salary capa ni, saj ima Jrue še vedno 35M$ deal s POR in to še za naslednjo sezono, še sezono kasneje pa player option...

Je pa tole kar bedno (če ne bo centra še toliko bolj) Manu+Grimes je imo slabše od Rui+Smart, izgubili se še Kennarda, kot uporabnega rotacijskega igralca.

Musashi je izjavil:

Je pa tole kar bedno (če ne bo centra še toliko bolj) Manu+Grimes je imo slabše od Rui+Smart, izgubili se še Kennarda, kot uporabnega rotacijskega igralca.

Itak... sem samo pragmatičen... glede na stanje na marketu... pa mislim, da če bo tako kot sem napisal, bo še OK... se bojim, da še to ne bo... ja, sem pisal včeraj, da bi bilo fino obdržat Kennarda, vsaj njega od te trojice (najraje vse tri), ampak očitno gredo vsi... sicer za prva dva še obstaja možnost, ampak vprašanje, koliko bi Smart in Hachimura sedaj hotela, glede na to, da sta malce potipala teren in dobil feedback, da je interes za oba... v zajebanem položaju je LAL... dvomim, da je rešitev max pogodba za mediocre centra tipa Duren in Kessler, jasno, LAL rabi centra, ampak LAL že ima dva max igralca, tretji max igralec smo videli vsa ta leta, da je problem, sej ostaneš brez manevrskega prostora, da sestaviš še preostalo ekipo, po drugi strani pa tudi teh rotacijskih igralcev ni ravno na pretek. Kot rečeno, zajebano bo... jaz bi raje vzel 4-5 hvaležnih rotacijskih igralcev, ki delajo korekcije povsod tam, kjer Dončič in Reaves ne briljirata in tudi nista za to v ekipi, torej grind, obramba, borba... bi pa seveda bilo fino, da LAL tudi začne malce razmišljat v prihodnost... dela z mladimi praktično ni, še manj pa priložnosti... trend pa več kot jasno kaže, kako gre... OKC, SAS... NYK je bil letos en takšen prikaz, kaj pomeni well-balanced pristop, ko nimaš v ekipi 3 max igralce in šrot... sloneti na 3 max igralcih je passe, ker se ti ob poškodbi 1, da ne rečem dveh naredi popoln kolaps, ker seveda nimaš v rotaciji nič... kakšna dva mlada igralca lačna igre in dokazovanja bi morala tako biti standard za to ekipo že kar nekaj let, takole metati na kup zvezdnike iz vseh vetrov oz. sedaj še to ne, ne bo šlo... želeli smo si čistko pri LAL, sedaj jo v določeni meri imamo... sedaj je na vrsti Pelinka&Co... dvomim, da bomo dobili kaj več, kot sem napisal.

Duren IMo vsekakor ni mediocre. Igral je zelo dobro v ekipi, ki je bila v vrhu vzhoda. Bil je tudi all star letos in pa v tretjem teamu All Nba. Je pa res da je v PO ornk razočaral. Star je sicer komaj 22 let. Kesslerja nisem tolk spremljal, je tudi malo igral in igral je v tankajočem Utahu so pa eni kar navdušeni nad njim. Sicer ne vem zakaj, meni vedno ko sem ga gledal ni ravno prepričal.

Musashi je izjavil:

Duren IMo vsekakor ni mediocre. Igral je zelo dobro v ekipi, ki je bila v vrhu vzhoda. Bil je tudi all star letos in pa v tretjem teamu All Nba. Je pa res da je v PO ornk razočaral. Star je sicer komaj 22 let. Kesslerja nisem tolk spremljal, je tudi malo igral in igral je v tankajočem Utahu so pa eni kar navdušeni nad njim. Sicer ne vem zakaj, meni vedno ko sem ga gledal ni ravno prepričal.

Ja, vsekakor je Duren dober igralec, ampak jaz ga kar nekako ne morem dati ob bok drugim max salary centrom tipa Jokić... po drugi strani je pa tudi res, da je mlad in nima toliko težav s poškodbami, v primerjavi z max centri tipa Embiid in Davis je pravi pojem zdravja... glede na stanje na trgu in položaj LAL, kaj več kot Durena na max pogodbi ne bodo dobili, niti blizu... mogoče mu tudi malce delam krivico, ker ga še ne uvrščam med elite centre...

Kar se Kesslerja tiče, minulo sezono bi tako morali imeti ogromno srečo, da bi ga lahko gledal, ker je odigral samo 5 tekem. Mislim, da je to dovolj povedno. Ko je imel LAL in prej DAL temo na položaju centra je igral več in v tistem momentu bi bil presrečen, če bi ga pripeljali, ko gledam tole danes in ga za nameček primerjamo še z Durenom, je to kot noč in dan. Kessler je seveda injury prone, povsem drug tip centra, po igri, višini in hitrosti je en tak Timofey Mozgov... lahko je prezenca v raketi, ampak ti časi si v veliki meri mimo oz. pride prav, če imaš v rosterju še enega centra povsem drugega tipa, da se lahko prilagajaš, kar LAL nima oz. ne bo imel.

Long story short, ko pogledaš tole revščino ugotoviš (free agenti), da bi bil Duren na max pogodbi pure gold, kar se mi vedno bolj zdi, da se ne bo zgodilo... danes se menda dobijo s Kesslerjem.

Ja, 99% da se ne bo. Detroit je menda že obvestil vse klube v ligi da bo izenačil vsako ponudbo... Tako da Kessler, ki bo izjemno drag, pa ne vem če bo kaj bolje od Aytona...

Evo, kot se je napovedovalo... Marcus Smart odhaja v HOU... 13M$ za 2 leti... well...

kixs ::

Kaksen drobiz je imel pa pri LAL?

logicno da bo šel tja kjer je denar.
V houstonu mu verjetno že zaradi davkov še dosti več ostane.
+ vidi kako reaves dobi max
:D

Pizda LAL, tole bi mu prav komot lahko ponudili, še precej več...tki room excption bi mu komot lahko ponudili 3Y/29,5 milijonov...Očitno ga nočejo.

kixs je izjavil:

Kaksen drobiz je imel pa pri LAL?

5,1M$/sezono...

hm. zanimivo. Vsekakor bo sestavljanje top ekipe zdaj lažje, hkrati pa težko, sam če kdaj, je zdaj čas tistih 2 do 3 leta, ko je res zadnja in hkrati edina šansa, da LD kaj naredi, razen če bo tudi sam potem kam šel kot veteran po prstan. Kot nosilec pa... zdaj ali nikoli.

Ker letos nisem gledal NBA skoraj nič, tećko rečem ali sta kennard in smart bila ok ali ne...

zz

Saj vem, nimam nič od tega, ampak me jezi, da je Luka premalo oportunističen in preveč zvest. To v športu ni nujno dobra lastnost. On bi že v Dallasu ostal do konca kariere in vsako leto grizel za prstan. Tam se mu je celo posrečilo priti zelo blizu. Zdaj se je zacementiral v LA-ju in bo leta životaril brez glavne nagrade. Bo slava, bo denar, navijači, odlična statistika, ne bo pa pike na i. Takoj ob selitvi bi moral razmišljati dolgoročno. LAL so v riti, trg ne ponuja ničesar.
««
33 / 34
»»