Forum » Operacijski sistemi » Potrebujem pomoč!
Potrebujem pomoč!

Pomoc03 ::
Živjo,
sem študentka 2. letnika in bi potrebovala pomoč. Za pristop k izpitu informatike potrebujem oddati naloge (8 nalog), vse naloge sem že oddala, zatika se mi pa pri 2 nalogah, in sicer operacijski sistem Linux in SQL, ker mi informatika res ne leži bi potrebovala pomoč!
Pripravljena sem plačati, če mi nekdo naredi te dve nalogi. V primeru, da ti vsaj malo ležita te dve snovi me prosim kontaktiraj na mail: alex.julia.brown@gmail.com
Hvala!
sem študentka 2. letnika in bi potrebovala pomoč. Za pristop k izpitu informatike potrebujem oddati naloge (8 nalog), vse naloge sem že oddala, zatika se mi pa pri 2 nalogah, in sicer operacijski sistem Linux in SQL, ker mi informatika res ne leži bi potrebovala pomoč!
Pripravljena sem plačati, če mi nekdo naredi te dve nalogi. V primeru, da ti vsaj malo ležita te dve snovi me prosim kontaktiraj na mail: alex.julia.brown@gmail.com
Hvala!
- poskusilo klonirati: Pomoc03 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Inštrukcije matematike/mehanikeOddelek: Šola | 1799 (1352) | Troopermg |
⊘ | Danes grofje celjski in nikdar večOddelek: Sedem umetnosti | 2564 (2226) | nurse013 |
» | [Domača naloga FERI] C++ pri programiranju za telekomunikacijeOddelek: Programiranje | 1434 (1289) | malajelena |
» | Python programiranjeOddelek: Programiranje | 1148 (884) | Yacked2 |
» | Matematika - pomoč (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 27899 (24474) | daisy22 |