Forum » Problemi človeštva » Biden ima raka
Biden ima raka

mtosev ::
Na novico, da so nekdanjemu predsedniku ZDA odkrili agresivno obliko raka prostate, so se odzvali številni ameriški politiki. Donald Trump je svojemu predhodniku zaželel uspešno okrevanje, Kamala Harris pa je Joeja Bidna označila za borca. Zdravniki medtem opozarjajo, da je tovrstna oblika raka neozdravljiva, kljub temu pa se lahko dobro zdravi.
https://www.24ur.com/novice/tujina/odzi...
Želim mu čimprejšnje okrevanje.
https://www.24ur.com/novice/tujina/odzi...
Želim mu čimprejšnje okrevanje.

Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
- predlagalo izbris: FireSnake ()

Miki N ::
OP nima nobenega spoštovanja. Norčuje se z nekim okrevanjem a dobre ve, da je Joe efektivno "he ded".

tikitoki ::

endelin ::
Želim mu čimprejšnje okrevanje
Biden's diagnosis of a Gleason score of 9 indicates his cancer is aggressive.

Nachtigall ::
Nobenemu ne privoščim raka in vsakemu, ki ga ima želim vse dobro.
Mi je pa zelo čudno.
1. Prišlo je sedaj ven, ko pride v naslednjih tednih Jake "Fake news CNN" Tapper in Alex Thompsonova knjiga, ki govori, da je Bidenovo mentalno zdravje konkrento pešalo.
2. Predsednik ZDA ima vsako leto konkretni zdravniški pregled, in vsakič naj bi ga z odliko odpravil, sedaj pa kar neankrat rak prostate.
ps: Pa ne pozabimo že te njegove izjave nekaj časa nazaj.
https://nypost.com/2022/07/20/joe-biden...
Mi je pa zelo čudno.
1. Prišlo je sedaj ven, ko pride v naslednjih tednih Jake "Fake news CNN" Tapper in Alex Thompsonova knjiga, ki govori, da je Bidenovo mentalno zdravje konkrento pešalo.
2. Predsednik ZDA ima vsako leto konkretni zdravniški pregled, in vsakič naj bi ga z odliko odpravil, sedaj pa kar neankrat rak prostate.
ps: Pa ne pozabimo že te njegove izjave nekaj časa nazaj.
https://nypost.com/2022/07/20/joe-biden...

starfotr ::
Če bi imeli v US dobro zdravstvo bi že prej odkrili.
Ti resno mislis, da ni možne povezave z izstopom iz volitev?
Njihov vodja ima pomoje takšno zdravstveno oskrbo, da lahko večina Slovencev sam sanja o njej.
Tudi v Air force one so odkrili ponaredke rezervnih delov. Tako da dvomim, da imajo vse urejeno v nulo.

Ce bi imeli v US dobro zdravstvo bi ze prej odkrili.
Ti resno mislis, da ni mozne povezave z izstopom iz volitev?
Njihov vodja ima pomoje taksno zdravstveno oskrbo, da lahko vecina Slovencev sam sanja o njej.
Tudi v Air force one so odkrili ponaredke rezervnih delov. Tako da dvomim, da imajo vse urejeno v nulo.
Ti resno mislis, da mu kot predsedniku tega niso mogli ali znali odkriti?
Ne govorimo sedaj o nekem mutenju na 30+ let starem Air Force One ali neki neznani osebi, govorimo o bivsem predsedniku ZDA, ki je imel pregled 2021, 2022, 2023, in 2024 in to predsedniski zdravniski pregled!
In vsakic je Bela Hisa razglagala, da je prestal pregled z odliko!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nachtigall ()

fikus_ ::
Tista "odlika" je bila politične narave, razen če je bilo merilo "letom primerno".
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

starfotr ::
Nachtigall je izjavil:
Ce bi imeli v US dobro zdravstvo bi ze prej odkrili.
Ti resno mislis, da ni mozne povezave z izstopom iz volitev?
Njihov vodja ima pomoje taksno zdravstveno oskrbo, da lahko vecina Slovencev sam sanja o njej.
Ti resno mislis, da mu kot predsedniku tega niso mogli ali znali odkriti?
Ne govorimo sedaj o nekem mutenju na 30+ let starem Air Force One ali neki neznani osebi, govorimo o bivsem predsedniku ZDA, ki je imel pregled 2021, 2022, 2023, in 2024 in to predsedniski zdravniski pregled!
In vsakic je Bela Hisa razglagala, da je prestal pregled z odliko!
To samo pomeni, da nekdo laže.

tikitoki ::
Če bi imeli v US dobro zdravstvo bi že prej odkrili.
Ti resno mislis, da ni možne povezave z izstopom iz volitev?
Njihov vodja ima pomoje takšno zdravstveno oskrbo, da lahko večina Slovencev sam sanja o njej.
Naš zdravsteven sistem je bolj bogi. To, da je marsikje še slabse, je slaba tolažba.
Pomoje je odstopil zaradi zdravstvenih težav. Čist verjetno je že vedel, da ima raka.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tikitoki ()

kow ::
Biden je politicno mrtev ze slabo leto. Njegovo zdravstveno stanje za javnost ni vec pomembno.

mtosev ::
Biden je politicno mrtev ze slabo leto. Njegovo zdravstveno stanje za javnost ni vec pomembno.
Meni je pomembno, ker je dober človek in mu želim vse dobro.

Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,

c3p0 ::

100%.
Njegovo zdravstveno stanje je pa pomembno, ker so Demokrati, Bidenova Bela Hisa in MSM lagali vec kot 4 leta o njegovem zdravju.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nachtigall ()

mihor ::

IL_DIAVOLO ::
Trumptardi spet brez slabe vesti dajejo mnenja, za katera se sploh ne zavedajo kaj pomenijo.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Biden zaspal na podnebni konferenci (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 26727 (7083) | Ganon |
» | Biden ukazal prvi zračni napad v Siriji (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 38185 (29983) | ajdov2 |
» | Odklonitev zdravstvene pomoči (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14266 (12422) | Looooooka |