» »

📺 Še obstajajo OBOŽEVALCI serije Friends (Prijatelji) v Sloveniji?

📺 Še obstajajo OBOŽEVALCI serije Friends (Prijatelji) v Sloveniji?

1
2
»

Jarno ::

Izpostavljam še "Married with Children" a.k.a. Al Bundy. So potem z Ed O'Neillom posneli še "Modern Family" z drugačnimi izhodišči.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!

Jetham6 ::

Jarno je izjavil:

Izpostavljam še "Married with Children" a.k.a. Al Bundy. So potem z Ed O'Neillom posneli še "Modern Family" z drugačnimi izhodišči.

Teh serij pa ne poznam. Sam realno gledano ni ga čez teh starik klasik. Sem se pa zdle Spomnil Monka, Castle, Dr. House, Urgenca to so tudi takšne serije ki bodo dolgo ostale še v spominih.

Machete ::

Stvar letnice rojstva. Kar so nam fopali v mladih dneh nam ostane. Sem se pa pred par leti dal en del friendsov pogledat, pa sem ugasnil po par min. Danes mi niso smesni, niti zabavni.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Machete je izjavil:

Stvar letnice rojstva. Kar so nam fopali v mladih dneh nam ostane. Sem se pa pred par leti dal en del friendsov pogledat, pa sem ugasnil po par min. Danes mi niso smesni, niti zabavni.

Saj to je pa tisto z leti se potem okus serij posameznika spremeni. Kaj ti jaz vem zdaj res da ko končam serijo jo začnem od začetka gledati mogoče pa bo enkrat tk da jo par let ne bom hotel gledati. Ne verjamem pa da bi jo nikoli več pogledal. Jaz sem si zdaj pridobil vse dele od Friendsov. Jih ima tudi kdo od vas vse dele?

Jarno ::

Od humorističnih nanizank mi je bila gledljiva še "Glavca" (2000-2006, IMDB 8.2).
Za Friends moram priznat, da nisem pogledal v celoti, sem pa idejnega naslednika "How I met your Mother", kateri se tudi da pogledat.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!

Jarno je izjavil:

Od humorističnih nanizank mi je bila gledljiva še "Glavca" (2000-2006, IMDB 8.2).
Za Friends moram priznat, da nisem pogledal v celoti, sem pa idejnega naslednika "How I met your Mother", kateri se tudi da pogledat.

Te serije How I met your Mother se pa spomnim po tem ko nisem bil ravno dober v angleščini da jo naj gledam, saj da ima tako lahkotno angleščino za lažje razumevanje in jo je velik kdo priporočal. Drugače pa nikoli gledal.

c3p0 ::

Up there je še Arrested Development.

Friends so mi ziher bili povprečni, tudi v tistih časih.

IL_DIAVOLO ::

Jarno je izjavil:

Ne vem, katera mi je sla bolj na živce. Vse prevec na silo.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Zimonem ::

Ameriški humor je tako smešen kot ima apno hranilno vrednost.

Presenečen sem da kljub takšni navdušenosti in številko oboževalcev po svetu je pri nas takšna ne navdušenost nad Friendsi....Kar se tiče tistega posnetega smeha priznam je moteč ampak sem se kar hitro navadil oz. da ga preslišim.
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gladiator 2 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Sedem umetnosti
33948404 (5760) 2dark
»

Oscars 2019 [Nominations Out Now]