Forum » Programska oprema » problem s formatiranjem
problem s formatiranjem
boneman™ ::
dan,
imam win XP in bi se jih rad znebil, prijatelji so mi povedali za 2 resitvi, a nobena izmed niju ne deluje:
-imam zagonsko disketo od win ME, vse poteka normalno, ko pa pri A:\> napisem format c: mi dos pravi da to ni mogoce izvesti
-2. moznost, v biosu dam boot from CD, ampak nic se ne zgodi (baje loh z win XP das da ti bootne iz CDja pa pol tko formatiras)
prosim ce mi lahko gdo pove kaj mi je storiti: zakaj mi noce formatirat in zakaj mi noce bootat moj sistem: AMD Tbred B, ABITKA NF7, radeon 9500pro, corsair 2 x 256, pogona imam 2 TEAC pekac in Pioner 120s pa ne bootne od nubenga
hvala za pomoc
imam win XP in bi se jih rad znebil, prijatelji so mi povedali za 2 resitvi, a nobena izmed niju ne deluje:
-imam zagonsko disketo od win ME, vse poteka normalno, ko pa pri A:\> napisem format c: mi dos pravi da to ni mogoce izvesti
-2. moznost, v biosu dam boot from CD, ampak nic se ne zgodi (baje loh z win XP das da ti bootne iz CDja pa pol tko formatiras)
prosim ce mi lahko gdo pove kaj mi je storiti: zakaj mi noce formatirat in zakaj mi noce bootat moj sistem: AMD Tbred B, ABITKA NF7, radeon 9500pro, corsair 2 x 256, pogona imam 2 TEAC pekac in Pioner 120s pa ne bootne od nubenga
hvala za pomoc
Lith ::
poglej sem ! in si presnami tisto disketo, naredi jo in startaj z njo rač., potem pa formatiraj disk (easy disk installation - > FAT32)....
mogoče nimaš BOOT/zagonskega cdja winXP
mogoče nimaš BOOT/zagonskega cdja winXP
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
@ljash ::
pomojem ti iz dosa ne more, ker maš vrjetno NTFS particijo, ki pa je navaden dos ne prepozna. Poskusi z NTFS for dos al neki tazga - pogugli.
MilkyWay ::
Fdisk sicer NTFS particij ne pozna (napiše neznana particija ), vendar jo zna vseeno zbrisat in narest nove, FAT ali FAT32.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj ne vidim DISKA v DOSU?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1113 (1024) | 5er--> |
» | Čudn problem pri inštalaciji XP professional windowsowOddelek: Operacijski sistemi | 3124 (2362) | xpozed |
» | Brisanje Win XPOddelek: Operacijski sistemi | 1125 (957) | ddeben |
» | Karseda neboleča reinštalacija OS WinXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1635 (1362) | @ljash |
» | Znebiti se Win98Oddelek: Operacijski sistemi | 2236 (2074) | OrlyTM |