Forum » Loža » Oddaja DDD-DDD obrazca za tujino
Oddaja DDD-DDD obrazca za tujino

inferno666 ::
Zivjo,
DDD-DDD za normiranca sem ze velikokrat oddal, prvic pa sem izdal racun tudi za podjetje izven EU. Na obrazcu ne najdem nobene postavke, kjer bi ta del vnesel.
Bojezen je, da me ne bi poiskusili strpati v DDV, ker po zakonu nisem presegel meje. Verjetno vas je tukaj kar nekaj, ki ze dolgo izdajate v tretje drzave, bi bil vesel kake uporabne informacije.
lp
David
DDD-DDD za normiranca sem ze velikokrat oddal, prvic pa sem izdal racun tudi za podjetje izven EU. Na obrazcu ne najdem nobene postavke, kjer bi ta del vnesel.
Bojezen je, da me ne bi poiskusili strpati v DDV, ker po zakonu nisem presegel meje. Verjetno vas je tukaj kar nekaj, ki ze dolgo izdajate v tretje drzave, bi bil vesel kake uporabne informacije.
lp
David

bm1973 ::
DDV in DDD-DDD nimata veze.
Ne bodo te strpali v DDV zavezanca, ker moraš to narediti sam...
Ne bodo te strpali v DDV zavezanca, ker moraš to narediti sam...

Ales ::
Ta prihodek zdržiš z drugimi, ni posebnega polja za to.
Kot že rečeno, zaradi DDD-DDD obrazca ne boš kar padel v DDV, prijavo bi moral opraviti sam.
Malo pozen si pa z oddajo DDD-DDD, ne??
Kot že rečeno, zaradi DDD-DDD obrazca ne boš kar padel v DDV, prijavo bi moral opraviti sam.
Malo pozen si pa z oddajo DDD-DDD, ne??

inferno666 ::
Hvala za ta info. To sem zelel zvedeti. Samo da me avtomatsko ne porinejo notri.
Glede oddaje pa jaz kako leto tudi zamudim, pa je FURS hvala bogu kar potrpezljiv.
Glede oddaje pa jaz kako leto tudi zamudim, pa je FURS hvala bogu kar potrpezljiv.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Freelance, sp, in davkarija (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 24880 (18226) | matic492 |
» | Prispevki za socialno varnost - normiran sp - NUJNOOddelek: Loža | 2843 (2007) | DePalmo |
» | Letni obračun pri normirancuOddelek: Loža | 6375 (5332) | jizzer |
» | Normirani popoldanec, nezavezanec - letno poročilo howto?Oddelek: Loža | 1624 (1349) | Manchelo |
» | Freelance, samozaposlitev, s.p.Oddelek: Loža | 7029 (5635) | Elsanna |