Forum » Programiranje » Python executable object has no attribute astimezone napaka
Python executable object has no attribute astimezone napaka
twom ::
Za nek test kreiram datoteke (created, modified, access časi)
Zna kdo pomagat?
winfile = win32file.CreateFile(fname, win32file.GENERIC_READ | win32file.GENERIC_WRITE, 0, None, win32file.OPEN_EXISTING, 0, None) win32file.SetFileTime(winfile, wintime, wintime, wintime)Python skripta deluje v redu. Če naredim executable (pyinstaller) mi pa pri izvajanje javi tole napako
AttributeError: 'pywintypes.datetime' object has no attribute 'astimezone'Google je zelo skop glede tovrstne napake 'pywintypes.datetime' object has no attribute, še toliko bolj glede 'astimezone'
Zna kdo pomagat?
kow ::
Ocitno (pywintypes) datetime nima metode astimezone. Ki jo ima datetime iz pythonove standardne knjiznice. Kateri del kode jo klice?
Uporabljas v skripti datetime iz stdlib?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
Ocitno (pywintypes) datetime nima metode astimezone. Ki jo ima datetime iz pythonove standardne knjiznice. Kateri del kode jo klice?Napako javi na tej vrstici: win32file.SetFileTime(winfile, wintime, wintime, wintime)
Naredim navaden import from datetime import datetime, timedelta
Pozabil sem omeniti, da za probo skripto in executable (iz te scripte) zaženem iz iste mape.
Pa zaradi kompatibilnosti uporabljam 32 bitni python.
kow ::
Tezko recem na pamet. Ampak wintime je v win32 APIju tipa FILETIME (ekvivalent je pywintypes.Time, ki vrne PyTime) je:
Contains a 64-bit value representing the number of 100-nanosecond intervals since January 1, 1601 (UTC).
Ocitno se implicitno delajo konverzije tipov (kjer se nastavlja tudi time zone). Probaj sam eksplicitno pohandlati zadeve, ker stdlib datetime ima timezone.
Contains a 64-bit value representing the number of 100-nanosecond intervals since January 1, 1601 (UTC).
Ocitno se implicitno delajo konverzije tipov (kjer se nastavlja tudi time zone). Probaj sam eksplicitno pohandlati zadeve, ker stdlib datetime ima timezone.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
Sedaj mi uspe zbuildat delujoč executable
Spremenil sem
kamor sem prišel iz win32file.SetFileTime() still broken #1425
Kodo moram sedaj še dodelat, da bom datoteki spremenil čase v željene vrednosti.
Spremenil sem
wintime = pywintypes.Time(newtime)v tole
wintime = win32timezone.utcnow().replace(microsecond=0)179 vrstica v kodi na https://github.com/mhammond/pywin32/blo...
kamor sem prišel iz win32file.SetFileTime() still broken #1425
Kodo moram sedaj še dodelat, da bom datoteki spremenil čase v željene vrednosti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Python3] Izvajanje ukazov po določenem časuOddelek: Programiranje | 1476 (1086) | noraguta |
» | [python] project euler problemOddelek: Programiranje | 1304 (856) | Spura |
» | [C#] današnji datum in rojsni datumOddelek: Programiranje | 4785 (4272) | vojko20 |
» | Python, prosim za pomoc pri programiranju (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 14148 (10250) | lenika |
» | Skripte (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 8884 (6747) | Microsoft |