» »

MOJZZS računi

MOJZZS računi

scipascapa ::

o bog zdaj pregleduje mati vse ''račune'' itd...1/4 jih sploh ni realno opravljenih...zaračunajo ti kar recimo, ko po emailu naročiš tablete recimo itd......je sploh kaj kontrole v zdravstvu in plačevanju storitev....ali je res Texas?

delavec44 ::

Vsako interakcijo s pacientom obračunajo po sprejetem ceniku in normativu. Zakaj ti je čudno?

Raje se vprašaj zakaj so nekatere storitve in materiali tako dragi.

harvey ::

ko po emailu naročiš tablete recimo itd

Elektronski posvet, kratki - kaj češ, time is money.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

mojsterleo ::

Mama je bila poleti na UKC Lj. - dermatološki zaradi otekanja nog. Na obe nogi so ji naredili kompresijsko prevezo in jo naročili na pregled čez teden dni. Preveze potem niso obnovili zaradi alergične reakcije. Za napisano so ZZZS-ju zaračunali 700 eur !!!! 8-O

starfotr ::

Nateg je obojestranski. ZZZS jim plača malo za opravljeno storitev, dohtarji pa nabijajo stroške v višave. Kontrole pa itak ni in more biti.

Meni je bilo smešno, ker sem moral hoditi k zdravniku vsak dan. Med vikedni pa v dežurne ambulante. In so za isto storitev zaračunali vsak drugače. In razlike v ceni so bile tudi več kot 100 %. Je pa tudi drugo dejstvo. Na lokaciji A so isto storitev opravili mnogo bolj profesionalno kot na lokaciji B in C.

Jure14 ::

scipascapa je izjavil:

...zaračunajo ti kar recimo, ko po emailu naročiš tablete recimo itd......

Kot prvo: ne zaračuna se tebi, ampak ZZZSju.
Kot drugo: branje mail,a preverjanje kartona, pisanje recepta, pisanje v karton pa ni delo? Oz. je vredno 0€ ?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

T2 odstop od vezave

Oddelek: Omrežja in internet
4912956 (9688) starfotr
»

Hrvati te nategnejo tudi samo za 2 kn (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6016222 (12786) St235
»

Diskriminacija

4511164 (9995) fosil
»

Čakalne vrste pri psihologu? (strani: 1 2 )

8427242 (25300) Tero

Več podobnih tem