» »

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Temo vidijo: vsi
««
163 / 166
»»

Ales78 ::

Daniel je izjavil:

To, koga se bo ustoličilo pišeš zgolj ti. In to celi čas. Paranoja pač dela svoje, saj ima strah pred izgubo privilegijev precej velike oči.

Seveda Hipo, jaz rečem bobu bob. In imaš prav, tukaj nič ne pišem o tem, koga se bo ustoličilo, ampak koga se ne bo.

Me pa tvoji kakci ne zanimajo preveč, saj veš, na prvo žogo ipd.

Bolj mi je zanimivo, zakaj vrtiš repek.

Travel is fatal to prejudice, bigotry, and narrow-mindedness, and many of our
people need it sorely on these accounts. Broad, wholesome, charitable views of
men and things cannot be acquired by vegetating in one little corner of earth.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Ales78 ()

Malidelničar ::

Ales78 - koliko te plačujejo?
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

feryz ::

Hmmm, res bi bilo zanimivo vedeti, koliko tega tipa plačajo za drekanje in laganje po forumih.
Najverjetneje gre za klasično zaposlitev v neki agenciji. Seveda v 50+ plačilnem razredu.
Ker gre za zelo zahtevno delo. Trolanje so sloteku ni isto kot trolanje po med over net.

Naaah, jaz to smatram za družbi koristno delo, tega ne bi počel za denar, preslabo plačano.

Spodaj je bbbbbb2024 objavil svoj cenik, pri skoraj 20x tega drobiža, niti mezinca ne premaknem za ta denar.

Saj sem predlagal hipotom, naj ustanovijo sindikat in izterjajo vsaj procent od korupcije, če zmaga SDS in 48 mesečni odpovedni rok, če so težko zaposljiv kader...

bbbbbb2024 je izjavil:

Trolanje 2EUR/uro
Trolanje z nesramnimi vložki 2,1EUR/uro
Spoštljivo trolanje 2,2EUR/uro

Malidelničar je izjavil:

koliko te plačujejo?

feryz je izjavil:

tega tipa plačajo za drekanje

Saj sama sta na istem ceniku, ne?

Zgodovina sprememb…

A je prišel iz med over net-a? :)):))

Daniel ::

Vsekakor. Problem nastane, da tukaj vemo, da trola in laže vsakič, ko se dotakne tipkovnice. Sedaj pa namesto ST članov dodaj v enačbo nekega čisto naključnega slovenca, ki mu že tako ni nič jasno. Takemu lahko s takim vztrajnim plačanim laganjem prodaš karkoli.

Pač ljudje z dna družbene lestvice, ki so pripravljeni za denar in lastne koristi prodati še lastno družino. Tudi take imamo v državi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Daniel ()

Malidelničar je izjavil:

A je prišel iz med over net-a? :)):))

Ne vem, bbbbbb2024, si prišel iz med over net-a?

Daniel je izjavil:

s takim vztrajnim plačanim laganjem prodaš karkoli.

Vidim, da si začel razlagati, zakaj repka vrtiš...

Daniel je izjavil:

Pač ljudje z dna družbene lestvice, ki so pripravljeni za denar in lastne koristi prodati še lastno družino. Tudi take imamo v državi.

Ja, nikakor ne razumem, da se ti za 2.1 eura/uro splača. Mar ne potegnš od 1000 glav govedi dovolj denarja, da se ti takega suženjskega dela tule ni treba iti?

Zgodovina sprememb…

Gambino ::

D3m je izjavil:

Ahahahahahhah

Tole so bučke, ker 60kE v nekaterih teh državah ne doseže 0.005% ljudi!

c3p0 ::

Pernati PM se skriva za odvetnikom. Odvetnik ne želi niti prisotnosti novinarke, ki mu ni všeč. Kako nizko še lahko pademo?

Ales78 - nisi razumel, jaz sklepam da si TI prišel iz med-over-net.

NuMaN ::

Sem vrgel uč na MMC pa imajo nek intervju z Boštjančičem in neko generično novico o Vzajemni.

Kako je kaj z nami prisiljenimi malimi delničarji. Je kaj novega kako pridemo do keša?
Imam 124,9 delnic Vzajemne.

c3p0 je izjavil:

Pernati PM se skriva za odvetnikom. Odvetnik ne želi niti prisotnosti novinarke, ki mu ni všeč. Kako nizko še lahko pademo?

Naaah, spet iščeš najbolj komplicirane razlage. Preprosto si je prišparal čas, je vseeno PM, ne lutka za vašo zabavo.

c3p0 ::

Ales78 je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Naaah, spet iščeš najbolj komplicirane razlage. Preprosto si je prišparal čas, je vseeno PM, ne lutka za vašo zabavo.

Ti si pa vse skupaj označil kot "fejk njuz". A to je generičen izraz za novice, ki ti niso všeč? Je video produciran z AI, ali zakaj je po tvoje "fejk njuz"?

Polovičkar, indeed.

c3p0 je izjavil:

Ales78 je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Ti si pa vse skupaj označil kot "fejk njuz". A to je generičen izraz za novice, ki ti niso všeč? Je video produciran z AI, ali zakaj je po tvoje "fejk njuz"?

Ne, to je, zadnje čase, izraz za desno propagando na internetu, ker vzklijejo razne domene, pred volitvami v namene diskreditacije politične konkurence. Saj nisi tako zelen, to bi pa že lahko vedel, recimo zanima.me je ustanovil NSijev protagonist, ki meni, da je homoseksualnost ozdravljiva. Saj ne moreš pričakovati drugega kot fake news od njih. Sploh ker je postalo tule popularno citirat ravno ta portal.

Prej je bilo precej podobnega, na temo cepljenja, vsako obdobje prinese svoj fake news.

Zgodovina sprememb…

Malidelničar je izjavil:

On je prav dobro razumel. Ampak kot se za plačanega trola spodobi se takrat ko mu zmanjka argumentov najprej zateče k razmeroma slabim žaljivkam, nato pa prične zgolj ponavljati kar je že 1000x napisal in pisati vse kar je bilo napisano nazaj tistemu, ki mu je to napisal.

Pač slab trol, čkovek bi pričakoval, da nas vlada malo bolj ceni in bojo poslali koga sposobnega, tako pa žal dobimo samo dno družbe.

Zgodovina sprememb…

Gambino ::

Daniel je izjavil:

Vsekakor. Problem nastane, da tukaj vemo, da trola in laže vsakič, ko se dotakne tipkovnice. Sedaj pa namesto ST članov dodaj v enačbo nekega čisto naključnega slovenca, ki mu že tako ni nič jasno. Takemu lahko s takim vztrajnim plačanim laganjem prodaš karkoli.

A to pišeš zase, ker laži, ki jih ponavljaš, so mantra vašega velecenjenega lopova Janeza Ivana. Si kot papiga, kar on reče, ti ponoviš.

In ne nisem zadovoljen z Golobnjakom, vem pa, oziroma imam spomin, kako je deloval JJ in kako so kradli njegovi, zato si tako Golobček kot Janež ne zaslužita mandata!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Gambino ()

NuMaN je izjavil:

Sem vrgel uč na MMC pa imajo nek intervju z Boštjančičem in neko generično novico o Vzajemni.

Kako je kaj z nami prisiljenimi malimi delničarji. Je kaj novega kako pridemo do keša?

Sem videl, neverjetno kako ga lišpajo v intervjuju.
Finance štimajo, sedaj je Fitch dal bonitetno oceno AAAAAAAA++++++++++++, vse je pod kontrolo.
Kot sem rekel, sam sem glede slovenskih financ skeptičen že od takrat, ko sem skozi dal GFC 2008-2010, clusterf**k obdobje 2011-2013 in post-travmatsko slovensko finančno obdobje 2014-2016.

Malidelničar je izjavil:

NuMaN je izjavil:

Finance štimajo, sedaj je Fitch dal bonitetno oceno AAAAAAAA++++++++++++, vse je pod kontrolo.
Kot sem rekel, sam sem glede slovenskih financ skeptičen že od takrat, ko sem skozi dal GFC 2008-2010, clusterf**k obdobje 2011-2013 in post-travmatsko slovensko finančno obdobje 2014-2016.

Pride še ena runda, če se ne znebimo desnice v EU čimprej. EU tone zaradi ameriške proxy vojne, nemška industrija se potaplja, slovenska podjetja pa so odvisna od nje. Tole bo še fino počilo.

Zgodovina sprememb…

Gambino je izjavil:

Daniel je izjavil:

A to pišeš zase, ker laži, ki jih ponavljaš, so mantra vašega velecenjenega lopova Janeza Ivana. Si kot papiga, kar on reče, ti ponoviš.

In ne nisem zadovoljen z Golobnjakom, vem pa, oziroma imam spomin, kako je deloval JJ in kako so kradli njegovi, zato si tako Golobček kot Janež ne zaslužita mandata!

Preden se razpočiš napiši eno laž, ki sem jo napisal. Mogoče boš ugotovil, da sam lažeš. To, da predstavljam janeza pa sta si skupaj s trolom izmislila, ker noben od vaju ne zna argumentirati vseh rabot, ki jih dnevno gledamo in se pač zatečeta k diskreditacijam.

Gambino je izjavil:

D3m je izjavil:

Ahahahahahhah

Tole so bučke, ker 60kE v nekaterih teh državah ne doseže 0.005% ljudi!
Bolj gre za manipulacijo.Koliko jih doseže, niti ni važno.
Važno je to, da nekje 60k spada med bogatijo, v najvišjo davčno stopnjo, drugje pa med siromaštvo, z najnižjo davčno stopnjo. Zato davki ne morejo biti primerljivi.
Statistika pač, vemo kaj ta je.

Malidelničar je izjavil:

Razumem ja, samo opomnil sem na pritlehnost tvoje izjave.

Daniel je izjavil:

Preden se razpočiš napiši eno laž, ki sem jo napisal.

Napisal si, da si primorski govedorejec, s 1000 glav govedi (verjetno si bil, po stari Mariborski navadi, pijan) in lažeš še naprej o sejanju žita sredi Maribora itd. Ker gre za patološko stanje, je verjetno vse kar izrečeš laž.

Zgodovina sprememb…

Klasika politikov.
Nekaj časa lažejo, potem pa počasi preidejo na žaljenje.
Jebi ga, če ni argumentov, tudi obkladanje drugih s čimerkoli pride prav.

Direkt do sem slišim kako divje gambino vrti kolesce na miški in zbira izbrana dela mojih laži.

Daniel je izjavil:

To, da predstavljam janeza pa sta si skupaj s trolom izmislila, ker noben od vaju ne zna argumentirati vseh rabot, ki jih dnevno gledamo in se pač zatečeta k diskreditacijam.

Zanimivo, da spet, za svoje lastnosti, obtožuješ druge. Zelo tipično SDSovsko (Šola Romane Tomc).

Sicer, po tem, najlažje prepoznaš SDSovca. Zadeva je prav kronično vsidrana v vašo identiteto, recimo Mariborske desne veljake, ki kradejo Mariboru, za to pa obtožujejo Ljubljano. Ali pa stalno obtoževanje vseh drugače mislečih, da so plačani za propagando (kar pomeni, da ste dejansko sami plačani za blatenje vlade).

feryz je izjavil:

Klasika politikov.
Nekaj časa lažejo, potem pa počasi preidejo na žaljenje.
Jebi ga, če ni argumentov, tudi obkladanje drugih s čimerkoli pride prav.

Niti ne, to je klasika SDSovih politikov, ne bom niti rekel desnih, ker bi NSi delal krivico. Saj ne, da so kaj boljši, ampak vsaj obnašati se znajo in vidi se, da so izobraženi, čeprav kreacionistično (ergo, skregano z vso logiko).

Zgodovina sprememb…

Da da trolček, točno to bo :) Sedaj pa hitro pojdi na tablo 1000 krat napisat. Svoje lastnosti prenašaš na druge, svoje lastnosti prenašaš na druge.

Saj veš, tako kot si moral v OŠ :)

Daniel je izjavil:

Da da trolček, točno to bo :) Sedaj pa hitro pojdi na tablo 1000 krat napisat. Svoje lastnosti prenašaš na druge, svoje lastnosti prenašaš na druge.

Ja, ja, saj vemo, da znaš ponavljat za bolj inteligentnimi, pravilno. Morda boš, nekega dne, dovolj razgledan in mentalno zrel, da boš odjebal SDS in se pridružil omikanemu svetu.

Zgodovina sprememb…

bbbbbb2024 ::

Malidelničar je izjavil:

NuMaN je izjavil:

Saj sem rekel, kaj je problem. In to že večkrat. Slovenija ni Norveška, Rusija, ZDA, Kitajska. Nimamo naravnih bogastev, da bi to prodajali, tudi ko je kriza. Ko stisne kriza, se proda manj avto delov in že to potem Slovenijo v letu pripelje do nelikvidnosti. In C bonitetne ocene. In ta problerm bo ostal tasko dolgo, dokler nimamo nekaj, kar bi lahko prodajali tudi v krizi. Hrano recimo. Vendar kaj pa vem. Zategnjeni zakoni, pa aktivisti, pa Musarica tudi to preprečujejo. Odrast pa to.

Zato Slovenija, kdor ji hoče dobro, ne bi smela nikoli imeti velikega dolga, morda 30% BDP. Ne pa 70%. Lopov Boštjančič razlaga, kako dolg "pada". Dolg kar lepo narašča in je grozljiv. Zdsaj pa še bdp ne narašča (več), kot bi bilo treba. In ravno pogrebnik Adrie je finančni minister.

Kot vse kaže, hočejo iti preko trupel s temi helikopterji:

https://www.24ur.com/novice/slovenija/z...

To na koncu nekdo bo v zaporu.

Zgodovina sprememb…

Ales: mi desni smo že omikani in narodno-zavedni, problem je, ker ste se levi izločili iz slovenskega narodnega telesa.

Ales78 je izjavil:

Daniel je izjavil:

Ja, ja, saj vemo, da znaš ponavljat za bolj inteligentnimi, pravilno. Morda boš, nekega dne, dovolj razgledan in mentalno zrel, da boš odjebal SDS in se pridružil omikanemu svetu.

Saj veš kako pravijo o tistih, ki morajo sami sebe hvaliti kajne?

bbbbbb2024: ja pravilno opažaš, nasploh mi je zanimivo, da se finančno situacijo totalno podcenjuje pri nas. Ja vidim, da si sam postavil mejo še nižje, na 'estonskih' 30%.
Sam bi dodal še nekaj zlatih rezerv za boljši temelj in res da se razvije kapitalski trg.
Ker takšne politike kot se jih gremo zdaj, nas bodo finančno uničile.
Saj pravim: očitno ste vsi pozabili kako so se gibali dogodki po nastopu krize jeseni 2008.
Da ne govorimo o globalnem ekonomskem COVID krču marca 2020.

Tole bo še velik problem, sploh za našo izvozno vezano industrijo:

EU omejuje uvoz jekla.
https://www.finance.si/evropa-ostro-ome...

Zgodovina sprememb…

FireSnake ::

Ales78 je izjavil:

Ne bi, ker za svoj davek dobivajo storitve države, kar pomeni, da ima država manj denarja in posledično manj storitev.

Spet dokazano lažeš, ker bi država v sled večje potrošnje pobrala več davkov.
Da hinavsko lažeš potrjujejo tudi plenilci SD, ki so te peljali scat!
Vir:
Če ne bi spreminjali dohodninske politike Janševe vlade, bi danes vsi imeli v žepih več. Tudi več tisoč evrov. To je pač dejstvo. In to zdaj priznavajo tudi v koalicijski stranki SD. Vodja poslanske skupine SD Jani Prednik je dejal, da bi se Socialni demokrati sedaj, če bi ponovno glasovali o razveljavitvi zakona o dohodnini prejšnje vlade, odločili drugače.
Vir:
[Video] Priznanje dneva: Razveljavitev “Janševega” dohodninskega zakona je bila napaka

P.S. Kletavz, zelo slabo si informiran, če delaš proti svojim. Nekdo laže: ti ali oni. Odloči se :))
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Daniel je izjavil:

Tole bo še velik problem, sploh za našo izvozno vezano industrijo:

EU omejuje uvoz jekla.
https://www.finance.si/evropa-ostro-ome...

Ta prepoved je pričakovana in dvomim, da se bodo izdelki podražili, kot je navedeno v članku. Gre za to, da so ZDA zaprle vrata Kitajcem in Indijcem. In EU se boji, da se bo sedaj višek jekla prelil v EU, po dumpinških cenah. Saj to ne velja samo za jeklo, velja tudi za barvne kovine, v bistvu za vse stvari, na katere je Trump vsekal hude carine. Tukaj bodo verjetno in EV in solarni paneli in še ogromno vsega.

To podpiram. Ni problem v nas. Problem je v Ameriki, ki je loputnila vrata.

Unilseptij ::

FireSnake je izjavil:

Ales78 je izjavil:

Ne bi, ker za svoj davek dobivajo storitve države, kar pomeni, da ima država manj denarja in posledično manj storitev.

Spet dokazano lažeš, ker bi država v sled večje potrošnje pobrala več davkov.
Da hinavsko lažeš potrjujejo tudi plenilci SD, ki so te peljali scat!
Vir:
Če ne bi spreminjali dohodninske politike Janševe vlade, bi danes vsi imeli v žepih več. Tudi več tisoč evrov. To je pač dejstvo. In to zdaj priznavajo tudi v koalicijski stranki SD. Vodja poslanske skupine SD Jani Prednik je dejal, da bi se Socialni demokrati sedaj, če bi ponovno glasovali o razveljavitvi zakona o dohodnini prejšnje vlade, odločili drugače.
Vir:
[Video] Priznanje dneva: Razveljavitev “Janševega” dohodninskega zakona je bila napaka

P.S. Kletavz, zelo slabo si informiran, če delaš proti svojim. Nekdo laže: ti ali oni. Odloči se :))

SD se ze spogleduje z Janso, skoraj preprican sem tudi, da bodo sli v koalicijo, ce bo to potrebno, seveda za drobro drzave :D. Ne vem sicer kako, da to ni bolj ocitno, ampak stranka se nikoli ni zares pobrala po skandalu glede biznisiranja njihovih in SDS "boysov", tako da je pravzaprav samo se stranka populistov in stremuhov, kakrsnekoli resne socialdemokratske substance ni vec, ce je sploh kdaj bila.

Vsekakor pa mi je zanimiva logika, da bi, ce ne bi obrnili JJ-jeve "antireforme" potem vsi imeli vec, to pomeni, da pobrani denar kot kaze mecemo stran... v resnici se seveda denar za nekaj porabi in vsaj nekdo ima nekaj od tega, bodisi ljudje skozi dodatne storitve ali pa vsaj dolocena podjetja/posamezniki, ki delajo skupaj z "boysi" na plenjenju drzavnega denarja :D. Denar ima to lepo lastnost, da ne more kar izginiti, ce mu res zavzeto sledis.

Unilseptij je izjavil:

v resnici se seveda denar za nekaj porabi in vsaj nekdo ima nekaj od tega, bodisi ljudje skozi dodatne storitve ali pa vsaj dolocena podjetja/posamezniki, ki delajo skupaj z "boysi" na plenjenju drzavnega denarja :D. Denar ima to lepo lastnost, da ne more kar izginiti, ce mu res zavzeto sledis.

Tako je.

Unilseptij je izjavil:

SD se ze spogleduje z Janso, skoraj preprican sem tudi, da bodo sli v koalicijo, ce bo to potrebno, seveda za drobro drzave :D. Ne vem sicer kako, da to ni bolj ocitno, ampak stranka se nikoli ni zares pobrala po skandalu glede biznisiranja njihovih in SDS "boysov", tako da je pravzaprav samo se stranka populistov in stremuhov, kakrsnekoli resne socialdemokratske substance ni vec, ce je sploh kdaj bila.

SD je po svojem samem delovanju zmerna desna stranka, to kar bi se rad Logar predstavljal, pa mu ob velikem napisu SDS na hrbtu in čelu, ne uspe.

Slovenci vse premalo dojemajo, da to, čemur se reče "levica" nima nič skupnega z levo usmerjenimi strankami ampak so samo desno sredinske stranke (razen, mogoče Levica, kot sredinsko leva stranka, ampak se bodo že spridili), zato pa je celotna država v takem dreku. Ker od nje dejansko profitira samo kapital, namesto ljudje. Prave levice, dejansko v Sloveniji nimamo, mogoče bo Kordiš kaj rodil.

Medtem, ko so stranke, ki jih imenujemo desnica, dejansko fašisti. Nimajo nič skupnega z demokracijo, niti z Evropo ne.

Zgodovina sprememb…

Hm a menite, da bodo zaradi takšnih dogodkov kot je na linku spodaj, zelene teme izgubile čar v prihodnji kampaniji?
Ne pozabite, Golob je v programu takrat eksplicitno navedel pospešeni pivot k zelenim politikam. In kar nekaj volivcev je to takrat tudi prepričalo.
In da bodo morda celo politiki, ki bodo imeli anti-zeleno politiko, pridobili?

Zakaj medvedke in mladiča na Rakitni niso odstrelili?
Iztekel se je rok za odstrel medvedke in mladiča na Rakitni, kjer se za to niso odločili zaradi nasprotnikov odstrela, ki so lovcem omejevali možnost dela, je povedal starešina tamkajšnje lovske družine Marjan Šivic. Ker so medvedki omejili dostop do hrane, pričakujejo, da ta v prihodnje ne bo povzročala težav prebivalcem. V nasprotnem primeru bodo pristojno ministrstvo vnovič prosili za odstrel.
https://www.24ur.com/novice/slovenija/b...

Zgodovina sprememb…

Malidelničar je izjavil:

Zelo malo verjetno, volilni del mularije je malo bolj ozaveščen, kot njihovi starši, razen tega so tudi milenijci pribljižno mentalno dozoreli. Proti zeleni politiki so že sedajšnji volilci SDS, ki pa drugih strank, tako ali tako, ne bodo volili, po drugi strani, pa ne bo noben normalen, volil SDS zaradi anti-zelene politike, ker imajo preveč drugega sranja na glavi. Da sploh ne omenjamo, da je danes "cool" zeleno, ne pa neki nazadnjaški pogledi industrije in kmetov.

Ta tema je politično mrtva, nihče zaradi nje ne more dobiti več glasov, kot jih že ima.

Zgodovina sprememb…

Zgleda, da se uhati trese za svojo službico in si hoče zagarantirati službo tudi po golobjem vladanju:

https://www.24ur.com/novice/gospodarstv...

in ima razpis za v naprej. Ta SDH bo treba razpustiti.

Zgodovina sprememb…

bbbbbb2024 je izjavil:

Zgleda, da se uhati trese za svojo službico in si hoče zagarantirati službo tudi po golobjem vladanju:

https://www.24ur.com/novice/gospodarstv...

in ima razpis za v naprej.

Ja, precej hinavsko in pokvarjeno hkrati, po drugi strani, zakonodajno ustrezno. Tip bi bil odličen SDS kader.

Zgodovina sprememb…

Ales78 je izjavil:

Razen tega je pa tudi lepo, da se, predvsem mlajši, zavedo, kakšni so SDSovski volilci, njihova mentaliteta, laganje, prelaganje svojega obnašanja na druge, diskreditacije, žaljenje,... skratka tisti res poden od podna, ki ga lahko v Sloveniji najdeš.

in še:

Ales78 je izjavil:

Vem, da ti zanima.me dogaja, ker direktor trdi, da se homoseksualnost da ozdravit in si latentno želiš, da bi bil tudi sam, po svojih kriterijih, normalen. Škoda, ker si iz tega vidika še najbolj normalen.

Čakaj, ti diskreditiraš človeka (no, poskušaš).
Pa ti si SDSovc(a)! In poden od podna.
To si pravkar dokazal! Saj stojiš za svojimi bedesami, ane?

Še en dokaz, da si janšist:

Ales78 je izjavil:

Diskreditacije povedo več o tebi, kot o meni, oz. če uporabim, odgovor Utkju, da postaneš skrajni desničar, moraš biti do obisti pokvarjen.

Tole ti tudi dopritiče, lepo si se opisal:

Ales78 je izjavil:

Do sedaj nisi dostavil še enega pametnega vprašanja ali odgovora, pač diskreditacije je vse kar znaš.

Da ti še nastavimo ogledalo (opisuješ sebe):

Ales78 je izjavil:

Saj veš, da diskreditacije več povedo o tebi, kot o meni?

Ales78 je izjavil:

Ne, je nadaljeval z izogibanjem argumentirani debati in se raje pogovarja o meni, ker je to pač njegov način delovanja - če človeka diskreditiraš, potem misli, da je vse kar je povedal ovrženo. Sicer "logical fallacy"

Ales78 je izjavil:

In spet neumnosti, ker nima argumentov. Nisi dobro razumel niti tega, da diskreditacije več povedo o tebi kot o meni?

Ales78 je izjavil:

Saj sem ti že neštetokrat povedal, da diskreditacija več pove o tebi, kot o meni.

Ales78 je izjavil:

Naj še enkrat omenim, da diskreditacije povedo več o vas kot o meni. :)

Ales78 je izjavil:

Naj še enkrat omenim, da diskreditacije povedo več o vas kot o meni. :)

Ales78 je izjavil:

Saj veš, da diskreditacija več pove o tebi, kot o meni mar ne?

Ales78 je izjavil:

Sicer diskreditacije največ povejo o tebi samem.

Ales78 je izjavil:

Rad bi samo vsem zgoraj omenil, da diskreditacija več pove o vas kot o meni. :)

Ales78 je izjavil:

Naj ti razložim še, kaj mislim s tem, da diskreditacije največ povedo o piscu samem
bla bla bla
Zato vam pravim, da so diskreditacije neumne, ampak kot, da ne zmorete nič drugega.

Ales78 je izjavil:

Saj veš, da diskreditacija več pove o tebi kot o meni?

Ales78 je izjavil:

Saj sem že povedal, da diskreditacije več povedo o tebi, kot o meni.

Ales78 je izjavil:

Za diskreditacije imaš pa tule nekaj, saj veš, da največ o tebi samem povejo ipd., se splača prebrati:
https://slo-tech.com/forum/t836590/p859...

Ales78 je izjavil:

Tule imaš sestavek o diskreditacijah, če bi se rad naučil normalne komunikacije: https://slo-tech.com/forum/t836590/p859...

Ales78 je izjavil:

Diskreditacije sem pa sicer tule razložil: https://slo-tech.com/forum/t836590/p859...

Ales78 je izjavil:

O diskreditacijah, imaš tule vse napisano: https://slo-tech.com/forum/t836590/p859...

Ales78 je izjavil:

Mislim, da sem ti že povedal, da diskreditacije največ povedo o tebi samem? Na, za vsak slučaj, če sem pozabil: https://slo-tech.com/forum/t836590/p859...

Ales78 je izjavil:

Predlagam, da si vsi, ki se poslužujete diskreditacij, preberete tole: https://slo-tech.com/forum/t836590/p859...

Ales78 je izjavil:

hkrati pa vaša nesposobnost protiargumentacije dokazuje, da ima prav, vas pa naredi malo smešne in vas pravzaprav same postavi v kategorijo trolov, kjer vesta, da nimate prav, kot zadnjo bilko obupa pa uporabite diskreditacijo nasprotnika s smešnimi obtožbami.

Ales78 je izjavil:

Ja, diskreditacija, ko nimate argumentov, vam gre dobro od rok. Kaj, če bi poizkusili z argumenti?

Kaj, če bi ti kdaj sposkusil z argumenti? Aja, saj res, jih dokazano nimaš in dokazano ne znaš!

Kako lepo ti tale dopritiče!

Ales78 je izjavil:

Pa še napad na osebo si dodal, saj lahko tudi gladko rečeš, da si govoril neumnost, zmanjkalo ti je argumentov, zdaj se pa ven vlečeš z butastimi poizkusi diskreditacije.

Nakar pridemo do tega:

Ales78 je izjavil:

tilz0R je izjavil:

Ales78 je očitno uradni troll in satelit trenutne vlade. Težko sicer napišeš toliko objav, tako na hitro.

Da še malo razložimo o teh "trollih" in podobno.

Ti nikoli nimaš nobenega argumenta ali vira:

Ales78 je izjavil:

na katerega, brez protiargumentov, odgovarjaš z deskreditacijo, tako, da me veseli, da se strinjaš, malo manj pa me veseli, da kljub temu blebetaš neumnosti in navijaš. To je pa pač značilnost narrow minded ljudi in zaradih takih, smo kjer smo.

tole, torej velja (zopet) zate!

Nepomembno je, ali človeku obestite diskreditacijo, da je troll, plačan za vrstice ipd.

Če govori kaj, kar ni res, mu boste to zlahka dokazali. Z argumenti. Kar naredi diskreditacijo odvečno.

Da pa rečete, da je trol, hkrati pa vaša nesposobnost protiargumentacije dokazuje, da ima prav, vas pa naredi malo smešne in vas pravzaprav same postavi v kategorijo trolov, kjer vesta, da nimate prav, kot zadnjo bilko obupa pa uporabite diskreditacijo nasprotnika s smešnimi obtožbami.

Razumem, da se vernikom SDS zdi tak način komunikacije vredu in "cool" ker ga ves čas videvajo v vzorcu obnašanja (tudi zatekanju v laži) svoje priljubljene stranke in njenih herojev, ampak to je samo še en detajl, kako SDS uničuje Slovenijo.

Izziv sprejet! Čakamo, da ovržeš tole, da si ni zgodilo ;)
Za vsak vir posebej! ;)

P.S. Pa z viri in brez diskreditacije! :))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

Hvala, da si, s svojim odzivom, dokazal in še enkrat potrdil:
- da nimaš nikakršnih argumentov in
- da vse zgoraj napisano drži.

;)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

Ales78 je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

Zelo malo verjetno, volilni del mularije je malo bolj ozaveščen, kot njihovi starši, razen tega so tudi milenijci pribljižno mentalno dozoreli. Proti zeleni politiki so že sedajšnji volilci SDS, ki pa drugih strank, tako ali tako, ne bodo volili, po drugi strani, pa ne bo noben normalen, volil SDS zaradi anti-zelene politike, ker imajo preveč drugega sranja na glavi. Da sploh ne omenjamo, da je danes "cool" zeleno, ne pa neki nazadnjaški pogledi industrije in kmetov.

Ta tema je politično mrtva, nihče zaradi nje ne more dobiti več glasov, kot jih že ima.

Ne vem glede na trende v tujini in tudi kar spremljam razne online portale in forume se zelo krepijo anti-zelene pozicije.
Moraš vedeti, da milenijci so bili zelo v te zelene zadeve, ker so jih vanje silili in ni bilo kontra pushbacka, Z-jevci se pa politično obračajo in niso več toliko za.
Pa ogromno slabih zadev je povezanih oz. jih ljudje povezujejo z zelenim prehodom: dražja hrana, dražja energija, dražji prevoz, inflacija, blokada razvojnih politik (npr. gradnje) itd.

Vohunček Murči je tudi dobil malo lastnega sirupa proti kašlju in zdaj mu je malo prišla penica na usteca:

https://nova24tv.si/crncec-v-novem-slep...

Ni pričakoval, da bo kdo preiskoval - njega. Ahaha. Uf, moram preveriti zalogo kokic.

Malidelničar je izjavil:

Ales78 je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

Ne vem glede na trende v tujini in tudi kar spremljam razne online portale in forume se zelo krepijo anti-zelene pozicije.
Moraš vedeti, da milenijci so bili zelo v te zelene zadeve, ker so jih vanje silili in ni bilo kontra pushbacka, Z-jevci se pa politično obračajo in niso več toliko za.
Pa ogromno slabih zadev je povezanih oz. jih ljudje povezujejo z zelenim prehodom: dražja hrana, dražja energija, dražji prevoz, inflacija, blokada razvojnih politik (npr. gradnje) itd.

Po drugi strani pa so vremenske spremembe že opazne in zelena politika je nekaj, kar se ravno gen-z zelo tiče. Mene in tebe se praktično ne, Zjevci ga znajo pa konkretno najebat zaradi tega.

Podobna zgodba, kot NEK2, meni lahko gladko dol visi oz. sem celo lahko proti gradnji. Ker ne bom imel nič od nje.

Genzjevc mora biti pa že konkretno moten, da je proti.

bbbbbb2024 je izjavil:

Vohunček Murči je tudi dobil malo lastnega sirupa proti kašlju in zdaj mu je malo prišla penica na usteca:

https://nova24tv.si/crncec-v-novem-slep...

In spet link na fake novice. Dajte se že odvadit raznašat okrog NoraTV laži. Saj ok, je vaša in ste si po mentaliteti podobni, ampak tolikoe se pa spet ne rabite smešit, bi morda še kdo kdaj pogledal, ko pa vidi, da je NoraTV, večina normalnih zavije z oči in ignorira. Ne vem, a ta link objavlaš za SDSovce? Ker so edini, ki ga bodo odprli.

Zgodovina sprememb…

Wrop ::

Od vseh depolitiziranih na rtv, ki so bili povaljeni k odvetniku Zdolšku, so našli ravno pravega, ki naj bi bil partner piarovke Svobode. :))

Zdolšek bi dajal izjave samo Roku Śuligoju, tistemu novinarju TVS, ki je po navedbah mnogih virov iz @RTV_Slovenija
zasebni partner (fant) Nuše Baranja, piarovke poslanske skupine Gibanja Svobode in nekdanje novinarke TVS. Zvezo sicer kakor skrbno skrivata.

Vse ostane v familiji, tako kot je Golob že napovedal, da skrbijo za svoje. Tudi za dovoljena vprašanja se lahko kar doma za štirimi stenami zmenijo med bivšimi novinarji - trenutnimi piarovci in trenutnimi novinarji. Je manj šuma v komunikaciji, ne pa, da se zgodi to, kar se je zgodilo z drugo nepovabljeno novinarko.

Utk ::

RTV "dela" Boštjančiča. Zdaj vidimo iz katere skripte se uči naš plačni trolček.

https://www.rtvslo.si/slovenija/bostjan...

Večino seveda ni vredno komentirat, bi pa samo reku, dolgoročni ukrep pomeni ukrep, ki bo deloval dolgo časa, ne pa da ga dolgo časa pripravljaš, na primer 8 let. Pripravljen je lahko tudi relativno hitro.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

BuDi79 ::

Utk je izjavil:

RTV "dela" Boštjančiča..
tadrugi depolitizirani tudi:

https://videospot.siol.net/predvajaj/bo...

Utk je izjavil:

RTV "dela" Boštjančiča. Zdaj vidimo iz katere skripte se uči naš plačni trolček.

Večino seveda ni vredno komentirat, bi pa samo reku, dolgoročni ukrep pomeni ukrep, ki bo deloval dolgo časa, ne pa da ga dolgo časa pripravljaš, na primer 8 let. Pripravljen je lahko tudi relativno hitro.

Ah, ta nas bo učil finančne discipline. Kot bi rekla šivilja: Vi ar dumd.

Utk je izjavil:

Iz vira:
Prepričan sem, da Evropske unije v zadnjih dveh desetletjih ne prehitevajo samo Kitajska in druge azijske države, pač pa tudi marsikje drugje po svetu.

A grobar Adrie še vedno govori, kako se pri nas cedita med in mleko.
Proračun je zastavljen tako, kot, da ne bo šlo na slabše.
Obenem pa doma laže, kako vsi kazalniki gredo navzgor (tudi prenati blefer isto laže).

Se bojim, da grobar Adrie ne bo počakal samo pri Adrii.

Utk je izjavil:

Kot smo že ugotovili, vedno obtožuješ drugih, kar počneš sam. Torej, iz tega lahko zaključimo, da se učiš iz Boštjančičevih skript, samo slabo bereš, pa učenje ti tudi ni v odliko (seveda, saj si SDSovec, stranka z najmanj izobraženimi volilci).

In vi bi državo vodili... ni čudno, da so bili vsi trije mandati, do sedaj, polom :D

bbbbbb2024 je izjavil:

Vi ar dumd.

Se strinjam, lepo prikazuje stopnjo izobrazbe med SDSovci, o kateri sem zgoraj govoril.

Zgodovina sprememb…

««
163 / 166
»»