» »

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Temo vidijo: vsi
««
120 / 120
»
»»

socialec ::

nejclp je izjavil:

Ja lej, če na Jajotovo kariero ni vplivalo, da je bil radikalna komunjara, ne vem, zakaj bi na Evo Irgl nedolžni trije prsti, je že bla v pravi stranki.

Jaz sem jo pozval k odpovedi politične kariere zaradi tega, kar si me opozoril ti osebno z Mladino vred, ker jaz tako velepomembnim stvarem ne sledim dovolj. Zdaj, če ne bo ostopila, kakšne sankcije predlagaš? :D

nejclp ::

socialec je izjavil:

nejclp je izjavil:

A, si le privlekel fojbe v debato, se mi je zdelo, da jih boš, anede, nevtralnež, ki se ne obremenjuje s preteklo zgodovino.

Ne, jype, jaz se tebi posmehujem, ker si tak bedak še po 25 letih ali koliko :D

Aja, spet haluciniraš. Prehajaš v fazo jezice, anede?

socialec je izjavil:

nejclp je izjavil:

Ja lej, če na Jajotovo kariero ni vplivalo, da je bil radikalna komunjara, ne vem, zakaj bi na Evo Irgl nedolžni trije prsti, je že bla v pravi stranki.

Jaz sem jo pozval k odpovedi politične kariere zaradi tega, kar si me opozoril ti osebno z Mladino vred, ker jaz tako velepomembnim stvarem ne sledim dovolj. Zdaj, če ne bo ostopila, kakšne sankcije predlagaš? :D

Ziher tvoje poste bere, pa bo odstopila. Hecko.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

nejclp je izjavil:

Seveda prehajam v veliko jezo, če pa Eva Irgl po 20 letih ni odstopila na to, kar si me opozoril - da je pokazala na srbskem koncertu tri srbske prste. Zdaj jo pozivam k odstopu in me bo upoštevala, v petek bo odstopila, kar spremljaj :D

Aja, ne bom me upoštevala? No, pa bo tebe in Mladino, že vseh 20 let :D

Nič, jype, saj veš, da si zmagal si kot vedno, si nepremagljiv...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: socialec ()

c3p0 ::

Ja jypetov zgrooman sin še na hormonih? Se ne bi raje z njim ukvarjal?

socialec je izjavil:

nejclp je izjavil:

Seveda prehajam v veliko jezo, če pa Eva Irgl po 20 letih ni odstopila na to, kar si me opozoril - da je pokazala na srbskem koncertu tri srbske prste. Zdaj jo pozivam k odstopu in me bo upoštevala, v petek bo odstopila, kar spremljaj :D

Aja, ne bom me upoštevala? No, pa bo tebe in Mladino, že vseh 20 let :D

Nič, jype, saj veš, da si zmagal si kot vedno, si nepremagljiv...

Hudiča, si že v fazi depresije, je šlo pa hitro.

c3p0 je izjavil:

Ja jypetov zgrooman sin še na hormonih? Se ne bi raje z njim ukvarjal?

Lol, še android je vskočil, zakaj bi se pa jaz z jyipetovim sinom ukvarjal, ga še poznam ne.

Zgodovina sprememb…

nejclp je izjavil:

Ja, če Eva Irgl ne odstopi do petka zaradi 20 let stare slike v Mladini, na ketero si me opomnil glede domnevnega srbskega koncerta, kjer je pokazala tri srbske prste, mislim, da je edina logična stvar, da padem v depresijo, ali ne? Mislim, da bo dosledno, a ne, saj ti to hotel, ali ne? Da obračunam z njo? Ker se pač druži s Srbi? Si to hotel? No, kaj bi še potem, hočeš reči, da si me samo propagandistično zmanipuliral? Ja, ti je uspelo, nimaš kaj :D

PS: Se opravičujem, ker nimam očal, verjetno bo povečano število napak, nekaj za norčevanje propagandistov :D

Zgodovina sprememb…

socialec je izjavil:

nejclp je izjavil:

Ja, če Eva Irgl ne odstopi do petka zaradi 20 let stare slike v Mladini, na ketero si me opomnil glede domnevnega srbskega koncerta, kjer je pokazala tri srbske prste, mislim, da je edina logična stvar, da padem v depresijo, ali ne? Mislim, da bo dosledno, a ne, saj ti to hotel, ali ne? Da obračunam z njo? Ker se pač druži s Srbi? Si to hotel? No, kaj bi še potem, hočeš reči, da si me samo propagandistično zmanipuliral? Ja, ti je uspelo, nimaš kaj :D

PS: Se opravičujem, ker nimam očal, verjetno bo povečano število napak, nekaj za norčevanje propagandistov :D

Kje pa, samo mimogrede sem Irglovo omenil in njene tri prste https://slo-tech.com/forum/t836590/p857...

vi ste pa celga hudiča zagnali zaradi tega, od tega, da ste vir zahteval, preko zanikanja, da to pa ni ona, do nemočnega blebetanja o odstopu. Jezuskristus, saj sem jo samo omenil, ker je blo govora o prosrbstvu, nisem vedel, da boste tako prizadeti.

Zgodovina sprememb…

Mhm, torej je bila to samo zvita manipulacija, propaganda, da človeka zmedeš glede volivnih preferenc?

socialec je izjavil:

Mhm, torej je bila to samo zvita manipulacija, propaganda, da človeka zmedeš glede volivnih preferenc?

Hudiča, dobesedno sem napisal:
Plus, če te Ceca moti, zakaj te ne moti Logarjeva prosrbska Irglova, ki je tri prste kazala, ob četniškem vojvodi?
A je treba dejstva zamolčat, ali kako? Ni dobro, če so volivci informirani? A velja Trumpova I love the poorly educated?

Dobro, da si predstavil 20 let stara v Mladini dokumentirana dejstva - očitno nikogar drugega ne moti, mene pa zelo, zato zahtevam, da odstopi! Kaj naj še drugega napravim glede tega? Verjetno, da bo že v petek osdtopila, ampak, če ne bo, kaj sledi? Ponavljam, si me tako zvito zmanipuliral? Moral bi se te paziti, ne, kdo ve, česa si vse še sposoben in kaj vse škodljivega še skrivaš...

Zgodovina sprememb…

To pač ni moj problem, če te dejstva zmedejo, ne glede na starost. Sploh so pa z vaše strani izražene zahteve, da se snamejo rokavice in se preneha s politično korektnostjo. Če se čutiš zmanipuliranega je to tvoja osebna tragedija, meni prav dol visi.

Torej, ostali vidite, pazite na volitvah, zagotovo vas bodo poskusili zmanipulirati tudi v drugo, najprej v vaših krogih znancev, potem na interesnih forumih, potem v MSM, vse v ozadju pa dirigira... Pazite se tudi žensk, ki so vrhunske manipulantke in presegajo inteligenco moškega za nekajkratnik, sploh, ko vam bodo ponovno omenjale vrhuuuunskost.

Torej, kdo ima korist od razkola v Sloveniji, EU in NATO? Ni potrebno daleč, ne?

PS: Mene je nejclp zmanipuliral v jedro, sploh več nič nisem vedel, samo vrtelo se mi je se še od Eve Irgl in njenega srbskega znaka. Torej je nejclp tak naravni talent za forumsko manipulacije ali pa je naučen... Le komu bi koristil?

bbbbbb2024 ::

nejclp je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

Glede domobrancev po moje nima mnenja,

To je ful dober znak, če politik nima mnenja o domobrancih ali čem drugem, mu daje kredibilnost

To je, po moje, edino pravilno. Zato navijam, da bo on dobil več glasov, kot JJ. Ker to najedanje s kostmi JJa - praktično zdajšnji in bodoči generaciji prav nič ne pomaga. Nič.

LeQuack ::

Erjavcu je zmanjkalo nakradenega denarja in se vrača po več:
https://www.24ur.com/teflonski-karl-se-...
Quack !

mancslo ::

Zdej je en Janša na nov, pravi da se je zadnjih 25 let samo kradlo...

Scaramouche3 ::

LeQuack je izjavil:

Erjavcu je zmanjkalo nakradenega denarja in se vrača po več:
https://www.24ur.com/teflonski-karl-se-...

Samo eden, moram za njega glasovati, trol vote, da ne gre domobrancu...

MojsterX ::

novi dokazi, celo posnetki o prilagojenem razpisu ob nakupu "reševalnega" helikopterja, ki je v bistvu VIP policijski helikopter za prevažanje elite.

https://www.rtvslo.si/zdravje/posnetek-...

Seveda ker je Svoboda, se lahko krade pri belem dnevu in niti 1 organ ne bo naredil ničesar. Dobro ste volili največje lopove.

Malidelničar ::

Kako se bo končala saga o helikopterju?
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

verjetno šele z naslednjo vlado, ki bo razveljavila nakup 2 helikopterjev.

feryz ::

Mediji lažejo, da so o nakupu odločali policisti.
Niso odločali policisti, ampak je odločal točno en policist.
Zakaj bi to storil, je verjetno vsem jasno, tudi petletnim otrokom.

paradajzos ::

Se pravi saga se nadaljuje: Prevoz ranjencev The Sequel

Prvi del je bil: Falcon, letalo za ranjence. Tudi v režiji Leve hobotnice.

feryz je izjavil:

Mediji lažejo, da so o nakupu odločali policisti.
Niso odločali policisti, ampak je odločal točno en policist.
Zakaj bi to storil, je verjetno vsem jasno, tudi petletnim otrokom.

Podpišem! +1

Glede na to, da so prišli na plano posnetki pogovorov o Leonardotu (ki je bil preferiran, ne glede na ceno), je jasno, da je bil razpis prirejen. Še škilavemu je kapnilo:

https://www.24ur.com/novice/slovenija/p...

Tole bodo verjetno razveljavili. Poklukar pa tako neumen ni, da bo tvegal kazensko in ga bodo skubili za 30+ mio €. Verjetno bo pa tudi šefe helikopterske službe malček dobil po finki, ker to je karma, ki si jo je skuhal sam.

endelin ::

Jenull/golob/kolači princip zdravstva daje rezultate

https://www.24ur.com/novice/slovenija/s...

:/
Kaj je naslednje, da nas operirajo brez narkoze?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

endelin je izjavil:

A niso rekli, da bo evtanazija rešila ta problem? Oni špilajo 5D šah, ti pa sprašuješ neumna vprašanja.

D3m ::

Zato ste pa glasovali za evtanazijo ne mi sedaj jamrati.
|HP EliteBook|R7 8840U|

FireSnake ::

mtosev je izjavil:

Zakaj KPK tako dolgo odloča v primeru pritiska goloba na bobnarjevo?

Daj na ti najprej povej svoje mnenje.
Kaj ti misliš: zakaj je temu tako?

Ker vsem ostalim je popolnoma jasno.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

bbbbbb2024 je izjavil:

Glede na to, da so prišli na plano posnetki pogovorov o Leonardotu (ki je bil preferiran, ne glede na ceno), je jasno, da je bil razpis prirejen. Še škilavemu je kapnilo:

https://www.24ur.com/novice/slovenija/p...

Tole bodo verjetno razveljavili. Poklukar pa tako neumen ni, da bo tvegal kazensko in ga bodo skubili za 30+ mio EUR. Verjetno bo pa tudi šefe helikopterske službe malček dobil po finki, ker to je karma, ki si jo je skuhal sam.

Škilavi nepismen kuhar je še nedolgo nazaj govoril, da so vredu:
https://www.24ur.com/mnz-kljub-strokovn...

Na posnetku kuštravi kradljivec tudi laže (ko kaže posnetke za nazaj).

Zgodovina sprememb…

Nesposobna golobova vlada in minister lastnoročno dušita Slo gospodarstvo, sami pa se vozijo okrog s helikoptejri in Falconi...banana republika Slovenistan.

https://siol.net/novice/slovenija/prevo...

Neumen je tisti, ki misli da bo kdaj kaj drugače. Vedno do sedaj je bilo samo še slabše.
Quack !

paradajzos ::

endelin je izjavil:

Vlada dela.

sbawe64 ::

MojsterX je izjavil:

novi dokazi, celo posnetki o prilagojenem razpisu ob nakupu "reševalnega" helikopterja, ki je v bistvu VIP policijski helikopter za prevažanje elite.

https://www.rtvslo.si/zdravje/posnetek-...

Seveda ker je Svoboda, se lahko krade pri belem dnevu in niti 1 organ ne bo naredil ničesar. Dobro ste volili največje lopove.

Razkrivamo imena članov komisije, ki so izbrali Leonardova helikopterja
https://info360.si/aktualno/razkrivamo-...
2020 is new 1984
Corona World order

fur80 ::

MojsterX je izjavil:

Nesposobna golobova vlada in minister lastnoročno dušita Slo gospodarstvo, sami pa se vozijo okrog s helikoptejri in Falconi...banana republika Slovenistan.

https://siol.net/novice/slovenija/prevo...

Predsednica ni nič kriva, da je vlada nesposobna in se mora ženska pelajti s helikopterjem. Predsednik je edini, ki je izvoljen neposredno in če do predsednika nimamo spoštovanja potem spoštovanja nimamo niti do Slovenije! En helikopter za predsednico ni nič, za razliko od npr. nesposobno Bratuškovo, ki bi morala delati v lakirnici avta!

Pa kako je lahko Bratuvškova ministrica za infrastrukturo? Pa ženska niti angleško ne zna!

Avtoceste se ji sesuvajo, Karavanke podražene, nedokončan 2. tir bi moral biti že končan! Adijo, javi naj, da je nesposobna in spoka! Nek PV kao Golob bi moral tole nagnati že zdavnaj, samo seveda ne bo, ker ne vidi problema, jao!

In tak človek vodi največji investicijski projekt v državi!

Alenka B:
V domačem Žalcu je obiskovala tamkajšnjo I. osnovno šolo. Po maturi na Srednji naravoslovno-matematični šoli (danes Gimnazija Lava) v Celju je Alenka Bratušek leta 1994 diplomirala na Fakulteti za naravoslovje in tehnologijo v Ljubljani,naslov njene diplomske naloge je Vpliv poroznosti konfekcijskih medvlog na hitrost izhlapevanja znoja. Leta 2006 pa je na Fakulteti za družbene vede magistrirala iz menedžmenta, naslov magistrskega dela je Statusna sprememba Servisa za protokolarne storitve iz neposrednega proračunskega uporabnika v javni gospodarski zavod.[3] Od leta 2004 do 2012 je bila članica Upravnega odbora Javne agencije za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije.
Poslanka v državnem zboru

Na volitvah leta 2008 je kandidirala na listi Zaresa, a ni bila izvoljena. Na volitvah leta 2011 je bila na listi Pozitivne Slovenije izvoljena za poslanko v Državnem zboru Republike Slovenije. Potem ko je Komisija za preprečevanje korupcije Republike Slovenije ugotovila, da je Zoran Janković obremenjen s hudim korupcijskim tveganjem, saj komisiji ni znal pojasniti izvora dela svojega premoženja, je januarja 2013 prevzela tudi vodstvo stranke.[4]

Po smrti poslanca Stranke Alenke Bratušek Franca Kramarja, januarja 2021, je Alenki Bratušek pripadel nadomestni poslanski sedež.[5] Postala je članica odborov za gospodarstvo, zunanjo politiko, članica ustavne komisije in podpredsednica Komisije za nadzor javnih financ.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

Poglejte samo tole:

Med občinami, ki najbolj občutijo posledice povečanega prometa na lokalnih cestah zaradi obnove na štajerski avtocesti, je Slovenska Bistrica. Prometna študija, ki jo je naredil Dars pred začetkom del, tega sicer ni predvidela.

https://www.rtvslo.si/lokalne-novice/st...

Pa alo stara spokaj, jebote, če niste niti vedeli da bo Google vozil ljudi iz gužve! Kako delajo projekcije in s čim, da jih je to presenetilo! Če 2 študenta štejeta na roko avtomobile jim lahko izračunata kam bo šla kolona in do kje bo stala!

Ministrica se je opravičila

Ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek je povedala, da predhodna študija Darsa ni pokazala, da bodo prometni tokovi prizadeli tudi Slovensko Bistrico. Obenem se je opravičila, da občina ni bila od vsega začetka vključena v usklajevanja.

Kako opravičilo, plačaj škodo iz svojega žepa in adijo, nikoli več!

Ene ceste, enega mosta, ne znajo popravit. Sam se občasno vozim čez mostove, ki jih je odneslo v poplavah, še vedno se vozimo čez nemške zasilne mostove! Alo! Kasirajo pa vse, dobili so evropski denar, dobili so denar za starostnike, dobijo denar za vinjete!

Zgodovina sprememb…

Daniel ::

Res presenetljivo odkritje, da bo v primeru zabitja avtocesta mimo bistrice in konjic promet povečan na stari cesti. Moraš biti res šolan genij na visoki plači, da kaj takega ugotoviš.

Sc0ut ::

Študija je bila zato, da so "dokazali" da ne bo vpliva na Bistrico.

Ker vsak osnovnošolec bi vedel da bo Bistrica zaradi avtoceste zabita...
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

Danes (26.8.2025) Planet TV sukićka v Planet 18 klobasa, da je je konoplja prepovedana zaradi predsodkov.
Goloba hunta želi zadevo legalizirati tudi v psihiatričnih bolnišnicah.
Stroka na nogah!
Zdravnice so govorile kaj konoplja lahko vse povzroči (težave s spominom, samomorilske motnje, depresijo ...) sukićka pa lajala po svoje.

Star članek:
https://www.planet-tv.si/clanek/koalici...

Poskusil bom najti vir iz 26.8.2025 (Planet TV).

Nezaslišano!

Zgodovina sprememb…

skumpl ::

Jaz sem ZA legalizacijo konoplje po vladnem predlogu. Tudi sam jo mislim probat.

mtosev ::

Jaz sem tudi glasoval za, a je ne mislim probati razen, če mi jo zdravnik ne predpiše.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

FireSnake je izjavil:

Danes (26.8.2025) Planet TV sukićka v Planet 18 klobasa, da je je konoplja prepovedana zaradi predsodkov.
Stroka na nogah!
Zdravnice so govorile kaj konoplja lahko vse povzroči (težave s spominom, samomorilske motnje, depresijo ...) sukićka pa lajala po svoje.

Star članek:

Nezaslišano!

Kaj potem praviš o šmarnici, šnopsu,... zdravo? Če še kdo ni videl štamperle prodajajo v Merkatorju pri blagajni, tam zraven čigumov!
To smo izglasovali na referendomu, tu nimajo kaj! Kar pa ne opravičuje njihove nesposobnosti, da ne bo pomote. Največjo škodo se ve, delajo v gospodarstvu, zdravstvu,...

Zgodovina sprememb…

Daniel ::

Pišeš iz stališča stroke?

Daniel je izjavil:

Pišeš iz stališča stroke?

Pišem ti iz prve roke! ;) Poznam kar nekaj bivših alkoholikov, ki so bili na robu propada, dali alko na stran in sedaj že kar nekaj let, samo kadijo travo. In rezultati so kot bi gledal biostil, neverjetni!

Zgodovina sprememb…

Popolnoma nepomembno! In nepovezano!
Če so pijanci na cesti dajmo tja pa še zadehance? Popolnoma nemerodajno je tudi sem vleči zgube, ki so eno odvisnost zamrnjali z drugo.
Idiotsko razmišljanje.
Pa drogeraše na delovno mesto. S tem, da ga ne smeš testirati. To zagovarjate?

Naj vas, potem, en nadehan kirurg operira. Saj podpirate to.

Staristika v državah, kjer je to prosto dostopno, je tudi porazna.

FireSnake je izjavil:

Stroka na nogah!

Star članek:

Nezaslišano!

Našel vir, kjer govorijo zdravnice.
https://siol.net/novice/slovenija/svobo...

Moram še poiskati veščo sukić.

Zgodovina sprememb…

Tile zapohanci ali zgube, kot jih omenjaš, ti vlacijo v Avstriji najvecje hlode iz gozda in postavljajo žičniče, tako da si ne laskaj, ker nimaš pojma o življenju. ;)
Pusti ljudem tisto, za kar so glasovali na
referendumu, smo le demokracija! ;)
O zapohanih doktorjih... ali o čem ti blodiš, ker bo sedaj kao legalno, pa samo jao... Sam sem kadil v mladosti, pa me niti malo ne mika, da bi sedaj spet začel :D

Zgodovina sprememb…

Kdaj bodo legalizirali stereoide, v fitnesih moraš zdaj to kupovati na črnem trgu, pa so dosti boljši kot pa trava. Kje je levica zdaj?
Quack !

Sedaj bodo tile podkupleni zdravniki trdili, da so uspavalne tablete dosti bolj zdrave za ljudi, ki ne morejo spati kot malo smole iz thc-ja ki preverjeno pomagajo ljudem pri nespečnosti! :D

LeQuack je izjavil:

Kdaj bodo legalizirali stereoide, v fitnesih moraš zdaj to kupovati na črnem trgu, pa so dosti boljši kot pa trava. Kje je levica zdaj?

Zakaj pa ne daš predloga na referendum? Če ljudi prepričaš mogoče jih kipiš v Merkatorju pri blagajni zraven šnopsa, pa malo zmešaš steroide in alko, pa imaš veselico! ;)

Zgodovina sprememb…

««
120 / 120
»
»»