» »

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Temo vidijo: vsi
««
119 / 120
»»

socialec ::

Kaj to z nekimi modernimi aferami tu zdaj zavajaš? Daj nekaj izpred 20 let, to je zdaj v temi aktualno, izgleda, da zna biti tudi pred volitvami. Kakšne Litijske 51, jeseniške postaje, skladišča z računalniki, reševalni helikopterji, 2x preplačane patrie - v času dronov nekoristne, bančnih računov v bukarešti, počitnikovanj v Karigadorjih, 10 mrd EUR poplavnih odškodnin za še nezgrajene ceste. Dajte me še kaj spomniti, kar sem pozabil, saj vidite, da ne bo nejclp driskal, da sem ignorant.

20 let v preteklost, ni več prav daleč do 80. Zdaj vsaj že vemo, kaj bo predmet volitev 2026 - trije prsti Eve Irgl iz leta 2005, ko je očitno bila precej neprepoznavna in očitno brez življenjskih prioritet. Dajmo ji zameriti do leta 2050 za rezervo :D

nejclp ::

. Zdaj vsaj že vemo, kaj bo predmet volitev 2026 - trije prsti Eve Irgel iz leta 2005, ko je očitno bila precej neprepoznavna in očitno brez prioritete :D
Lol, te matra, anede? Bila je članica SDS in dost pogosto na RTV, je bila kar prepoznavna. Plus, res bi moral nehat s politično korektnostjo pa preit na čisti populizem, zgleda ma efekt. Vaši strani predlagam Štrancarja z motorko, preiskušeno deluje.

Ne, mene nič ne matra, meni je smešna, da je bila takšna bunka, samo, za razliko od tebe, nimam srca, da bi se ji posmehoval, ker se tudi ne istovetim z njo, driskač, čeprav ti meniš, da se po politični dolžnosti moral, kot se očitno ti s svojimi. Žal smo različni, nič ne de.

BuDi79 ::

socialec je izjavil:

Kaj to z nekimi modernimi aferami tu zdaj zavajaš? Daj nekaj izpred 20 let
Lahko vsi skupaj ponovimo zimzeleno "Ambiciozni, takrat že 24-letni komunist Janez Janša je poleti 1983 še zadnjič peljal četico otrok na pohod v Jajce, to je bilo kar tri leta po smrti Josipa Broza Tita." - komaj 42 let je od tega.

Potem pa skupaj vsi prasnemo v smeh, kot ob šalah Borisa Kobala.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BuDi79 ()

socialec je izjavil:

Ne, mene nič ne matra, meni je smešna, da je bila takšna bunka, samo, za razliko od tebe, nimam srca, da bi se ji posmehoval, ker se tudi ne istovetim z njo, driskač, čeprav ti meniš, da se po politični dolžnosti moral, kot se očitno ti s svojimi. Žal smo različni, nič ne de.

To se ji ti posmehuješ, a sem jaz rekel, da je bla bunka? Saj si se sam oglasil, ko je bila mimogrede omenjena, pa še kar naprej bi razpravljal o njej.

BuDi79 je izjavil:

socialec je izjavil:

Kaj to z nekimi modernimi aferami tu zdaj zavajaš? Daj nekaj izpred 20 let
Lahko vsi skupaj ponovimo zimzeleno Janez Janša je 1983 peljal otroke na romanje v Jajce. komaj 42 let je od tega.

Al pa ta, je tud fajn: https://old.delo.si/novice/slovenija/le...
Janez Janša je kot minister za obrambo Demosove vlade prejel 250.000 dolarjev podkupnine za vsako ladjo orožja, ki je leta 1991 priplula v Luko Koper.

Marin Tomulić, francosko-hrvaški posrednik z orožjem, via Richard Schneider

Vaša stran pa, kako ni blo sadnih jogurtov v yugi, ful se najde, kar lahko reciklirate.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

nejclp je izjavil:

To se ji ti posmehuješ, a sem jaz rekel, da je bla bunka? Saj si se sam oglasil, ko je bila mimogrede omenjena, pa še kar naprej bi razpravljal o njej.

Jaz se ji nič ne posmehujem, v bistvu jo občudujem, da je uspela tako shujšati glede postave, in slučajno pokazala tri prste poleg neke medijske zvezde, ko je bila tako tričetrt vlažna poleg, če ne še bolj. Ji pa ti še 20 let kasneje zameriš na osnovi članka v Mladini, ker je očitno uspela dvakrat napredovati, v smislu postave in v smislu politične zrelosti. 20 let je sicer kar dolga doba, v tem času že marsikak družbeni sistem začne razpadati. Še mene bi skoraj moralo biti sram raznih svojih naivnih levičarskih izadov izpred 20 let ali malo več :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: socialec ()

BuDi79 ::

nejclp je izjavil:

Janez Janša je kot minister za obrambo Demosove vlade prejel 250.000 dolarjev podkupnine za vsako ladjo orožja, ki je leta 1991 priplula v Luko Koper.
Oh, to niti 35 let ni... slabo, slabo...

socialec je izjavil:

nejclp je izjavil:

Jaz se ji nič ne posmehujem, v bistvu jo občudujem, da je uspela tako shujšati glede postave, in slučajno pokazale tri prste, ki jih ji ti še 20 let kasneje zameriš, ker je očitno uspela dvakrat napredovati, v smislu postave in v smislu politične zrelosti. 20 let je sicer kar dolga doba, v tem času že marsikak družbeni sistem začne razpadati. Še mene bi skoraj moralo biti sram raznih svojih naivnih levičarskih izadov izpred 20 let ali malo več :D

Jaz ji nič ne zamerim, a sem jaz tisti, ki bi pripisoval prosrbstvo ene politične opcije, ker je v Ljubljani koncert Cece? Objava fotke je v vaši maniri, saj ste vendar proti politični korektnosti in za populizem, a niste?

BuDi79 je izjavil:

nejclp je izjavil:

Oh, to niti 35 let ni... slabo, slabo...

Ma vi boste privekli ven povojne poboje, anede?

Zgodovina sprememb…

nejclp je izjavil:

Vaša stran pa, kako ni blo sadnih jogurtov v yugi, ful se najde, kar lahko reciklirate.

Lahko recikliramo, da je bilo vsega po 45 letih vsega super naprednega uradno konec, v bistvu že prej. No, zdaj se sicer nadaljuje s prosrbskimi in proruskimi MSM, ker jih moti EU in NATO, da so bombardirali Srbijo. In zato želijo slabo vsem, vi pa jih pri tem podpirate. Kaj bi bilo potrebno reciklirati? Jogurte? Zaklonišča? Bunkerje? Tanke? Naborništvo? Bratstvo in enotnost? Ok. Jogurte, res prioritete, saj smo samo 45 let bili brez njih :D

A moram zdaj vse na novo pisati, ker je nekdo neko kvazi očitanje dodal v smislu svojega opravičevanja? Mah, ne da se mi, saj je spet samo prazna driska :D

Moderatorji, pripravite se na fojbe, še 10 minut, mogoče 20 :D

Zgodovina sprememb…

socialec je izjavil:

Ok. Jogurte, res prioritete, saj smo samo 45 let bili brez njih :D
Hudiča, a ti si bil tudi brez sadnih jogurtov v socializmu? Se mi je zdelo.

nejclp je izjavil:

socialec je izjavil:

Ne spomnim se jogurtov, se pa spomnim zelo dobro, da smo bili veliki reveži.

socialec je izjavil:

nejclp je izjavil:

socialec je izjavil:

Ne spomnim se jogurtov, se pa spomnim zelo dobro, da smo bili veliki reveži.

A nisi v šoli za malco dobil? Bi si ja moral zapomnit, po dnevih lakote zaradi revščine?

nejclp je izjavil:

A nisi v šoli za malco dobil? Bi si ja moral zapomnit, po dnevih lakote zaradi revščine?

Žal malica v šoli še ne pomeni blagostanja, nejclp. Mislim, kakšne absurdnosti ti driskaš tule, jao, katastrofa. Ni čudno...

Če nisi lačen, je že kar blagostanje! Upps, volivni slogan za prihajajoče volitve. Pa Bitka na Neretvi in podobno, lepo, lepi obeti za nov mandat, ni kaj.

Zgodovina sprememb…

socialec je izjavil:

nejclp je izjavil:

Žal malica v šoli še ne pomeni blagostanja, nejclp. Mislim, kakšne absurdnosti ti driskaš tule, jao, katastrofa. Ni čudno...

Jah ne, sem mislil, da si boš menda sadne jogurte zapomnil, ker ste bili tako revni, pa si jih pozabil in praviš, da jih ni bilo sploh. Saj pravim, zgleda da ne bo predvolilna debata segla samo do treh prstov leta 2005, ampak še dlje, do sadnih jogurtov in še nazaj.

nejclp je izjavil:

Jah ne, sem mislil, da si boš menda sadne jogurte zapomnil, ker ste bili tako revni, pa si jih pozabil in praviš, da jih ni bilo sploh. Saj pravim, zgleda da ne bo predvolilna debata segla samo do treh prstov leta 2005, ampak še dlje, do sadnih jogurtov in še nazaj.

Ti marsikaj misliš, jaz pa si pa res ne morem privoščiti toliko neproduktivnega driskanja kot ti in prosrbski/proruski MSM, tudi z Bitko na Sutjeski ali kje že. Ne vem, res ne vem, kam bo šel predvolivni boj, žal nisem mnenjski voditelj kot ti, niti jim nisem blizu, sem samo en nesrečen socialec na forumu. Še imava kaj reči s tistimi tremi prsti ali bo ping pong v onemoglost? Ne, glej, saj bom jaz nehal, ti, vem, da ne moreš, prej ali slej pridemo do fojb, smo pa že konkretno v tisti smeri, vidim :D

Zgodovina sprememb…

Scaramouche3 ::

Problem SLO desnice je da nas je dosti exyu na njihovi strani kar se njihovega programa tiče, samo oni hočejo neko čistost,ki jih bo stala moči.
Kot je lepo rekel en na tem forumu,da mu je njegov prijatelj ki je Srb rekel,da mu gre na živce, da nas vse Srbe mečete v isti koš exyu,ko pa smo bolj na vaši strani kot so muslimani,ki hočejo Kristijane dati z masovnimi migracijami v manjšino.

Namesto da bi desnica naredila nov program, ki je pro slovanska, pro krščanska,pro demokratska in pro kapitalistična, nas vrže raje v isti koš kot priseljence Arabce,Afričane in Azijce..

Jaz sem volil za Janšo ko je zmagal, ker je bil proti ekstremnim migracijami, nikoli več, ko sem videl,da je zmago unovčil za dvig pro domobranske stranke!

Jaz imam frenda,ki je hrvaškega porekla, meni reče brat ko me vidi, to nebi zmogel v Hrvaški. Tukaj je Slovenija fantastična,dovoljuje to kar dol še dolgo ne bodo zmogli in morala bi dovoliti homogenost exyu populacije,ki hoče biti del Slovenije, samo jo pro domobranska ekipa, kot na tem forumu vedno vidi kot tujek,ki ga treba vreči ven,namesto priključiti desnici v moč, ki bi resnično lahko woke levake dali v večno manjšino!

Žal nihče ni popoln, ni to avto po naročilu, stisniti moraš zobe in igrati s kartami, ki so ti bile razdeljene tako ali drugače, kako bi jih sicer zamenjal? Niti ni potrebno, da si dobil takšne karte, ti kar drugi določijo. Še sam presvetli Kučan so nedavno rekli, da ni sredine, sta samo skrajnosti, tako nekako, ne spomnim se dovolj, da bi ponovil natančno. Katera skrajnost ti je potem ljubša? Tista izpred 80 let ali današnja?

socialec je izjavil:

Žal nihče ni popoln, ni to avto po naročilu, stisniti moraš zobe in igrati s kartami, ki so ti bile razdeljene tako ali drugače, kako bi jih sicer zamenjal? Niti ni potrebno, da si dobil takšne karte, ti kar drugi določijo. Še sam presvetli Kučan so nedavno rekli, da ni sredine, sta samo skrajnosti, tako nekako, ne spomnim se dovolj, da bi ponovil natančno. Katera skrajnost ti je potem ljubša? Tista izpred 80 let ali današnja?

Lahko volim kaj drugega, kar ni obremenjeno z domobranci ali woke in ekstremnimi migracijami, nismo Amerika, ki ima samo dve stranke..

Scaramouche3 je izjavil:

Lahko volim kaj drugega, kar ni obremenjeno z domobranci ali woke in ekstremnimi migracijami, nismo Amerika, ki ima samo dve stranke..

Odlično, če bi le se še drugi odločali tako in ne bi volili taktično, kar jih celo MSM spodbuja. Tak'le imamo, kaj hoč'š.

Zgodovina sprememb…

socialec je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Odlično, če bi le se še drugi držali tako in ne bi volili taktično, kar jih celo MSM spodbuja. Tak'le imamo.

Vem,saj isto rečejo levaki, voli mene da un drug ne zmaga, jebiga meni se Janković zameril, sem zanalašč volil piratsko..

Ja, kakor hočeš, žal pa jih je v MSM jebeno več kot onih drugih in po kadru in po dosegu, prihodkih... Edini, ki izgleda, imajo zares neko strateško korist od tega špetira, ne samo malo 'prcanja', ni EU, lokalci še manj, še malo in se znate tudi seliti nazaj, ker nas boste najbrž prehiteli v kakšnih 5-10 letih, ker mi gremo očitno via Venezuela in še veseli bomo menda tega. Glej ne vem, tako to pač je. Mislim, bo.

Zgodovina sprememb…

bbbbbb2024 ::

socialec je izjavil:

Ne, to ni res. Liberalci sedaj obstajajo v formi Demokratov (Logarja), kateri se je pridružila Konkretno. Jaz zase menim, da sem sredinski. Ne sedejo mi skrajni poli, ker to povzroči cufanje, če eno stran hočeš potlačiti. Energija se izgublja na cufanju.

bbbbbb2024 je izjavil:

socialec je izjavil:

Ne, to ni res. Liberalci sedaj obstajajo v formi Demokratov (Logarja), kateri se je pridružila Konkretno. Jaz zase menim, da sem sredinski. Ne sedejo mi skrajni poli, ker to povzroči cufanje, če eno stran hočeš potlačiti. Energija se izgublja na cufanju.

Ne spremljam Logarja, kje je on z domobranci, masovnimi migracijami?

Scaramouche3 je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

socialec je izjavil:

Ne spremljam Logarja, kje je on z domobranci, masovnimi migracijami?

Glede domobrancev po moje nima mnenja, glede masovnih migracij pa je proti, to je ta hip enormno obremenilo in proračun in zapore in povzroča, da nas Avstrijci zapirajo na Šengen meji. To se je že v naprej vedelo, da se bo to zgodilo. Edino morda kdo ni pričakoval polnih zaporov tihotapcev.

bbbbbb2024 je izjavil:

Glede domobrancev po moje nima mnenja, glede masovnih migracij pa je proti, to je ta hip enormno obremenilo in proračun in zapore in povzroča, da nas Avstrijci zapirajo na Šengen meji. To se je že v naprej vedelo, da se bo to zgodilo. Edino morda kdo ni pričakoval polnih zaporov tihotapcev.

Mogoče nebi bilo slabo ga dvignit v parlament..Tudi če bo nekdo drug zmagal...

Scaramouche3 je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

Mogoče nebi bilo slabo ga dvignit v parlament..Tudi če bo nekdo drug zmagal...

Jaz upam, da bo Logar dobil vdeč glasov, kot JJ, aka da jih bo nekaj ukradel SDS. JJ je problem, ker gleda nazaj, ne naprej. Moje otroke in mene bolj briga, kako bomo živeli v bodoče, kot pa kosti v zemlji.

borut_p ::

Janšin problem je, da ne zna nič drugega kot brskati po kosteh. Ne zna predstaviti programa kako naprej. Najlazje je kazati na napake ali pomanjkljivosti drugih in tako nabirati glasove.
Zal tudi sedaj ne bo nic drugace.

Jaz bi volil stranko, ki so bo znala jasno opredeliti:
- cigani - 3x pravnomocno obsojen za enako zadevo - 15let čuza (velja seveda za celo populacijo)
- migranti kakrsnikoli - ce po 2 letih ne more dokazati, da zna slovensko vsaj B - deportacija
- burke - prepovedati

borut_p je izjavil:

Janšin problem je, da ne zna nič drugega kot brskati po kosteh. Ne zna predstaviti programa kako naprej. Najlazje je kazati na napake ali pomanjkljivosti drugih in tako nabirati glasove.
Zal tudi sedaj ne bo nic drugace.

Jaz bi volil stranko, ki so bo znala jasno opredeliti:
- cigani - 3x pravnomocno obsojen za enako zadevo - 15let čuza (velja seveda za celo populacijo)
- migranti kakrsnikoli - ce po 2 letih ne more dokazati, da zna slovensko vsaj B - deportacija
- burke - prepovedati

Jaz bi dodal, nobenih masovnih migracij iz Afrike,Azije,Arabije, nobenih masovnih migracij, kjer so moški večina, kaj bomo njim morali dati poleg služb še ženske?
Dvigniti nivo intelektualnih migracije, ne rabimo veliko več delavcev brez poklica...

Kastrirati del desnice, ki hoče masovne, da se obogati, noče pa dvigniti min plačo!

Program za masovno štancanje stanovanj,kot v Jugi!

Zgodovina sprememb…

Minimalna plača je zakonsko določena in ne moreš ne hoteti dvigniti.

socialec je izjavil:

Minimalna plača je zakonsko določena in ne moreš ne hoteti dvigniti.

Zakon se da spremeniti, v koristi je tistim,ki hočejo poceni fizično delovno silo da ostane čim manjša.
Potem se pa avtohtoni bunijo,da nočejo delati za minimalca Bosanca,ki pride na gradbišče...

Marsikak zakon se da spremeniti, in tudi se, navadno samo v večje davljenje... Ironično je, da nekateri zaradi poviška pri plači izgubijo kakšne benefite, ki so jih bili deležni z nižjo - in so potem na slabšem. Ampak tako to pač je :D

MrStein ::

Scaramouche3 je izjavil:

socialec je izjavil:

Dej no, imamo samo jajota in njegovega temporalnega antidelca!
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

mtosev ::

Zakaj KPK tako dolgo odloča v primeru pritiska goloba na bobnarjevo?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

socialec je izjavil:

nejclp je izjavil:

Ti marsikaj misliš, jaz pa si pa res ne morem privoščiti toliko neproduktivnega driskanja kot ti in prosrbski/proruski MSM, tudi z Bitko na Sutjeski ali kje že.

Lol, vidim, ja, ti si v stiski s časom, ampak v povprečju pa dnevno naserješ tukaj ene desetkrat toliko kot jaz.

socialec je izjavil:

Ne vem, res ne vem, kam bo šel predvolivni boj, žal nisem mnenjski voditelj kot ti, niti jim nisem blizu, sem samo en nesrečen socialec na forumu. Še imava kaj reči s tistimi tremi prsti ali bo ping pong v onemoglost? Ne, glej, saj bom jaz nehal, ti, vem, da ne moreš, prej ali slej pridemo do fojb, smo pa že konkretno v tisti smeri, vidim :D
Saj ti nabijaš o treh prstih, jaz sem jih zgolj omenil, ker vas prosrbstvo blazno moti. Itak tendirate proti fojbam, ampak zakaj bi se tam ustavljali, gremo do domobrancev, pa do OF, ki sploh ni bila proti okupatorju in jasno, do tega, da je bil Hitler socialist in levičar.

Zgodovina sprememb…

nejclp je izjavil:

Lol, vidim, ja, ti si v stiski s časom, ampak v povprečju pa dnevno naserješ tukaj ene desetkrat toliko kot jaz.

Ja, povprečja so varljiva, saj bi to lahko vedel, promet, ki ga mogoče jaz ustvarim, ni samo biološki :D

nejclp je izjavil:

Saj ti nabijaš o treh prstih, jaz sem jih zgolj omenil, ker vas prosrbstvo blazno moti. Itak tendirate proti fojbam, ampak zakaj bi se tam ustavljali, gremo do domobrancev, pa do OF, ki sploh ni bila proti okupatorju in jasno, do tega, da je bil Hitler socialist in levičar.

Prosrbstvo ima prevelik vpliv na Slovenijo, to je jasno, še vojne v 1990 ni bilo potrebne, ker so vsi mehanizmi kontrole že bili vzpostavljeni. Ja, ne vem, glej, ti se lahko propagandistično posmehuješ in izkrivljaš, koliko hočeš, ampak časovnica je jasna, četudi jo je napisal zmagovalec. Izgleda le, da ni bil dovolj temeljit, a?

socialec je izjavil:

nejclp je izjavil:

Ja, povprečja so varljiva, saj bi to lahko vedel, promet, ki ga mogoče jaz ustvarim, ni samo biološki :D

Nah, v tem primeru ne, dejansko dnevno naserješ več kot desetkrat toliko kot jaz.

socialec je izjavil:

nejclp je izjavil:

Prosrbstvo ima prevelik vpliv na Slovenijo, to je jasno, še vojne v 1990 ni bilo potrebne, ker so vsi mehanizmi kontrole že bili vzpostavljeni. Ja, ne vem, glej, ti se lahko propagandistično posmehuješ in izkrivljaš, koliko hočeš, ampak časovnica je jasna, četudi jo je napisal zmagovalec. Izgleda le, da ni bil dovolj temeljit, a?

Kako izkrivljam, a je kazala tri prste ali ne? Ampak to te ne moti, ker je vaša, anede?

bbbbbb2024 je izjavil:

Glede domobrancev po moje nima mnenja,

To je ful dober znak, če politik nima mnenja o domobrancih ali čem drugem, mu daje kredibilnost

nejclp je izjavil:

socialec je izjavil:

nejclp je izjavil:

Nah, v tem primeru ne, dejansko dnevno naserješ več kot desetkrat toliko kot jaz.

Ja, pri tem se res nič ne more, saj bi že bil čas, da se ta račun reciklira, v bistvu je 13x tvojih sporočil, ker si imel na hibernaciji, ne morem pa videti statistike za krajše obdobje - mogoče vendarle lahko, obstajajo nesistemske rešitve :D Ampak samo ta moj račun je aktiven, je tako posrečeno izbran, da mi ga je žal že reciklirati, so pa workaroundi, ja, lahko spremenimo :D

socialec je izjavil:

Kako izkrivljam, a je kazala tri prste ali ne? Ampak to te ne moti, ker je vaša, anede?

Ne vem, ti praviš, da je tista vlažna gospa poleg tiste medijske zvezde Eva Irgl, jaz nimam razloga, da ti ne verjamem, možno, takrat je bila drugačna, precej drugačna :D Ampak po 20 letih se ti spomniš na Mladinin članek? 20? Alright, zaradi mene je kazala samo sredinec, saj ne odgovarja meni, očitno bi morala tebi :D

Zgodovina sprememb…

socialec je izjavil:

nejclp je izjavil:

socialec je izjavil:

nejclp je izjavil:

Ja, pri tem se res nič ne more, saj bi že bil čas, da se ta račun reciklira, v bistvu je 13x tvojih sporočil, ker si imel na hibernaciji, ne morem pa videti statistike za krajše obdobje - mogoče vendarle lahko, obstajajo nesistemske rešitve :D Ampak samo ta moj račun je aktiven, je tako posrečeno izbran, da mi ga je žal že reciklirati, so pa workaroundi, ja, lahko spremenimo :D

No, ti maš itak več računov, tko da lahko mirno dodaš še to.

socialec je izjavil:

socialec je izjavil:

Ne vem, ti praviš, da je tista vlažna gospa poleg tiste medijske zvezde Eva Irgl, jaz nimam razloga, da ti ne verjamem, možno, takrat je bila drugačna, precej drugačna :D Ampak po 20 letih se ti spomniš na Mladinin članek? 20? Alright, zaradi mene je kazala samo sredinec, saj ne odgovarja meni, očitno bi morala tebi :D
A, boš dal glavico v pesek, anede? A te ni nič sram, da se tako sprenevedaš?

nejclp je izjavil:

Nimam jih, jype, v temu trenutku, lahko jih en kakšnih 100k bazen naredim, če bi bilo potrebno :D

nejclp je izjavil:

Ne, čisto nič me ni sram, ker očitno ne vem, čemu bi me moralo biti sram. Daj mi pomagaj, nejc ali kaj si že, zakaj bi me hudiča moralo biti sram, če je Eva Irgl pred 20 let naredila tiste tri prste ali ne in se je samo Mladina spotaknila, Mladina in ti, namreč :D Daj razloži, tebi so takšne propagandne manipulacije očitno dosti bliže, jaz pa se niti ne zavedam, kako sem odgovoren za Evo Irgl, dajmo razčistiti v predvolivnem času :D

A bo kako moderator mi pomagal razčleniti te globokoumnosti, izgleda, da me je nejčolin zamenjal z nekom pomembnim? Ne mislim na ban :D

Zgodovina sprememb…

socialec je izjavil:

nejclp je izjavil:

Nimam jih, jype, v temu trenutku, lahko jih en kakšnih 100k bazen naredim, če bi bilo potrebno :D

Haluciniraš, kot bi rekel jype.

socialec je izjavil:

socialec je izjavil:

Ne, čisto nič me ni sram, ker očitno ne vem, čemu bi me moralo biti sram. Daj mi pomagaj, nejc ali kaj si že, zakaj bi me hudiča moralo biti sram, če je Eva Irgl pred 20 let naredila tiste tri prste ali ne in se je samo Mladina spotaknila, Mladina in ti, namreč :D Daj razloži, tebi so takšne manipulacije očitno dosti bliže, jaz pa se niti ne zavedam, kako sem odgovoren za Evo Irgl, dajmo razčistiti v predvolivnem času :D

Ja ne vem, ti si tisti, ki nabija o prosrbstvu in lahko te je sram, ker si nenačelen in brez hrbtenice, ko se sprenevedaš in opravičuješ tiste, ki so po tvoje prave politične usmeritve, četudi tri prste v zrak molijo. Plus, jo je tudi gartner pohvalil, na svojem blogu, citiram:

Pa še nekaj mi pride vedno na misel, ko pomislim na Boro. Naša draga poslanka Eva Irgl, ki je pred leti zaradi fotke, na kateri žura z Boro, sprožila pravi mali škandal. No, meni je bila zaradi tega noro všeč in sem si rekel: “Evo, Eva je iskrena in takšna kot hoče biti, pa četudi bo tvegala jezo slovenskih konzervativcev.”

https://gartnerjevfilmskisvet.wordpress...

socialec je izjavil:

A bo kako moderator mi pomagal razčleniti te globokoumnosti, izgleda, da me je nejčolin zamenjal z nekom pomembnim? Ne mislim na ban :D

Ti si me zamenjal z jyipetom, zgleda, plus se mi ne zdiš tako pomemben, da bi se moderatorji s tabo ukvarjali.

Ok, jype ali nejclp, Eva Irgl naj takoj odstopi, ker je pred 20 let pokazala 3 prste na koncertu tiste srbske zvezde, kar je izpostavil jype/nejclp in Mladina, mojstra propagande.

Eva Igrl, odstopi takoj! Na zahtevo socialca na osnovi slike Mladine iz leta 2005 in po omembi jype/nejclp.
Če ne odstopiš, se vesolje zruši, jaz te pa zagotovo ne bom volil :D

Evo, problem rešen, vojna v Ukrajini in Palestini zaključena, Slovenci se imamo radi in Srbi ne manipulirajo več v Sloveniji. Svetovna lakota rešena, računalniki razdeljeni, poplave odpravljene, jype/nejclp srečen.

Kako enostavno je to bilo, le zakaj me prej nisi obvestil :D

Moderatorji me kar radi brišejo in banajo, kar preveri, saj meni tudi ne paše, samo dejansko nima veliko vpliva name.

Moderatorji ali kdo pomembnjejši, takoj stopite v kontakt z Evo Irgl in naj se odpove karieri v politiki na mojo zahtevo :D

Zgodovina sprememb…

socialec je izjavil:

Ok, jype ali nejclp, Eva Irgl naj takoj odstopi, ker je pred 20 let pokazala 3 prste na koncertu tiste srbske zvezde, kar je izpostavil jype/nejclp in Mladina, mojstra propagande.

Eva Igrl, odstopi takoj! Na zahtevo socialca na osnovi slike Mladine iz leta 2005 in po omembi jype/nejclp.
Če ne odstopiš, se vesolje zruši, jaz te pa zagotovo ne bom volil :D

Nah, mene prav nič ne motijo njeni trije prsti, res ne vem, zakaj bi zaradi tega odstopila. Tebe moti, očitno, zaradi tvoje teorijice o prosrbstvu. Saj faza zanikanja je povsem normalna, ko si seznanjen z neprijetnim dejstvom.

socialec je izjavil:

Evo, problem rešen, vojna v Ukrajini in Palestini zaključena, Slovenci se imamo radi in Srbi ne manipulirajo več v Sloveniji. Svetovna lakota rešena, računalniki razdeljeni, poplave odpravljene, jype/nejclp srečen.

Kako enostavno je to bilo, le zakaj me prej nisi obvestil :D

Blebetaš.

socialec je izjavil:

Moderatorji me kar radi brišejo in banajo, kar preveri, saj meni tudi ne paše, samo dejansko nima veliko vpliva name.

Mene tudi brišejo in banajo, pa si ne domišljam, da sem blazno pomemben.

socialec je izjavil:

Moderatorji ali kdo pomembnjejši, takoj stopite v kontakt z Evo Irgl in naj se odpove karieri v politiki na mojo zahtevo :D

Jazuskristus, nehaj se smešiti.

Zgodovina sprememb…

paradajzos ::

Scaramouche3 je izjavil:

socialec je izjavil:

Najbolj na tem forumu obremenjen z domobranci si ti. V vsakem drugem postu jih prežvekuješ.

O srbski propagandi pa midva res ne bova, jype/nejclp, Mladinin propagandist - že v tej temi vas je veliko.

Aja, še enkrat, zahtevam, da razrešite Evo Igrl vse politične kariere, ker je pred 20 let na koncertu pokazala tiste 3 srbske prste, kar sta opozorila Mladina pred 20 leti in jype/nejclp danes. Žal sem bil naivno zaslepljen in sta mi jype/nejclp z Mladino odprla oči :D

Ja ne vem, jype/nejclp, propagandist, kaj ti potem pričakuješ od mene glede Eve Irgl s tistimi tremi prsti? Jaz sem se izjasnil, naj se odpove politični karieri. Če pa se ne bo, pa boš ti uredil, v kakšni fojbi se bo že našek kakšen prostorček, ker zdaj ni več tako 'umetniška', mar ne? :D

O srbski propagandi midva res ne bova, jype/nejclp, Mladinin propagandisti - še v tej temi vas je veliko.

Aja, še enkrat, zahtevam, da razrešite Evo Igrl vse politične kariere, ker je pred 20 let na koncertu pokazala tiste 3 srbske prste, kar sta opozorila Mladina pred 20 leti in jype/nejclp danes. Žal sem bil naivno zaslepljen in sta mi jype/nejclp z Mladino odprla oči :D

Mladina je na to opozorila pred 20 leti, ker se je to zgodilo pred 20 leti. Takrat so to povzeli tudi drugi mediji in je gotovo dejstvo, ne morem pomagat če si tak ignorant, da si to prezrl, četudi je bilo v zadnjih 20 letih objavljeno večkrat, med drugim tudi na tem forumu in ne samo danes, po dvajsetih letih, ko je Mladina poročala o tem.

Ja ne vem, glej, ne spremljam fiksacij glede Eve Irgl, ki kaže tri prste :D

Ji ni vplivalo na kariero? No, mogoče ji bo zdaj...

Eva Irgl, odstopi, ker si pred 20 let pokazala 3 sbrske prste, preden te je vitki Bora zadovoljil, ker si bila čisto paf že na sliki!

Jype me je s pomočjo Mladine me je obvestil po 20 letih tudi meni, to ti govori samo presvetli socialec iz foruma slo-tech.com. Se opravičujem, ker nisem 20 let spremljal takšnih očitno nepomembnih stvari ampak to je neodpustljivo, če te ni sam Jašna odslovil, te bo sam socialec iz foruma slo-tech.com :D Odstopi, Eva Irgal, jaz tebe v slovenski politiki več ne bom trpel, če te vsi ostali, vključno z jype/nejclp in Mladine, jaz te ne bom. Ni opravičila za to!

Tako, bo v redu, jype? Sem dal od sebe to, kar si pričakoval, boš me pogladil po glavici? :D

Zgodovina sprememb…

socialec je izjavil:

Ja ne vem, jype/nejclp, propagandist, kaj ti potem pričakuješ od mene glede Eve Irgl s tistimi tremi prsti? Jaz sem se izjasnil, naj se odpove politični karieri. Če pa se ne bo, pa boš ti uredil, v kakšni fojbi se bo že našek kakšen prostorček, ker zdaj ni več tako 'umetniška', mar ne? :D

A, si le privlekel fojbe v debato, se mi je zdelo, da jih boš, anede, nevtralnež, ki se ne obremenjuje s preteklo zgodovino.

nejclp je izjavil:

A, si le privlekel fojbe v debato, se mi je zdelo, da jih boš, anede, nevtralnež, ki se ne obremenjuje s preteklo zgodovino.

Ne, jype, jaz se tebi posmehujem, ker si tak bedak še po 25 letih ali koliko :D

socialec je izjavil:

Ja ne vem, glej, ne spremljam fiksacij glede Eve Irgl, ki kaže tri prste :D

Ji ni vplivalo na kariero? No, mogoče ji bo zdaj...

Eva Irgl, odstopi, ker si pred 20 let pokazala 3 sbrske prste, preden te je vitki Bora zadovoljil, ker si bila čisto paf že na sliki!

Jype me je s pomočjo Mladine me je obvestil po 20 letih tudi meni, to ti govori samo presvetli socialec iz foruma slo-tech.com. Se opravičujem, ker nisem 20 let spremljal takšnih očitno nepomembnih stvari ampak to je neodpustljivo, če te ni sam Jašna odslovil, te bo sam socialec iz foruma slo-tech.com :D Odstopi, Eva Irgal, jaz tebe v slovenski politiki več ne bom trpel, če te vsi ostali, vključno z jype/nejclp in Mladine, jaz te ne bom. Ni opravičila za to!

Tako, bo v redu, jype? Sem dal od sebe to, kar si pričakoval, boš me pogladil po glavici? :D

Ja lej, če na Jajotovo kariero ni vplivalo, da je bil radikalna komunjara, ne vem, zakaj bi na Evo Irgl nedolžni trije prsti, je že bla v pravi stranki.
««
119 / 120
»»